Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 16:22 - Същност на експеримента на дуалността. Школа на Боговете.
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 4387 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 25.08.2014 16:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР – част XXIII (23)

 

Същност на експеримента на дуалността. Школа на Боговете.

                                          Прието от СЕлена

 

 

 

Разкажи ми в какво точно се е състоял експериментът, за който всички говорят?

В отделянето на зона на свободен избор. За да може всеки един да избира какво да сътвори в пространството на Бог.

 

Създаването на Земята влизало ли е в експеримента? Или планетите нямат право на свободен избор?

Във всички създания в зоната на свобода на избора, нея (свободата на избор) я има. Ти не си ли се замисляла, откъде се вземат блуждаещите планети?

 

А има ли блуждаещи планети? Аз си мислех, че просто тяхната орбита е толкова голяма, че те на нас ни струват блуждаещи.

Орбитата – това е път. Гравитацията – това е любовта на планетите. Звездните системи – това са планетарните семейства. И всяка една планета може да избере друго звездно семейство. Вашата планета е била родена от Слънцето. Така както и другите планети от вашата слънчева система, с изключение на планетата Плутон, която се е присъединила към тази звездна система. Като приемен син или приемна дъщеря.

 

А кой е автор на експеримента дуалност?

Това беше замисъл на няколко същности.

 

Да, но авторството го приписват на теб?

Аз не бях сам. В частност от тези, които вие познавате, участваха също Санат Кумара, Христос, Сатана.

 

Сатана? Аз твърде много съм слушала за него, но така и не разбрах кой е той. Него го проклина цялото човечество.

Това е многомерно същество от 7-мо ниво на плътност.

 

И той ли управлява това място, което у нас се нарича ад?

Не съществува специално място, което вие си представяте като ад. Има множество пространствени измерения, където съществуват вашите мисълформи за адови пространства. Тях курира Сатана.

 

Ние ще си поговорим още за него. Хората имат към него много въпроси и претенции.

Претенциите си, хората щe трябва да ги предявят преди всичко към себе си, защото Сатана използва техните мисълформи. Той самият не умее да твори.

 

Сатана не умее да твори? Но нали всички форми на Бог умеят да творят?

Аз се изразих неправилно. Той просто е забравил за това, как се твори?

 

Как така може да се забрави това? Аз си мислех, че това е нещо като рефлекс. Като дишането?

Да, но за да можеш да сътвориш, каквото и да е, е нужно да отдадеш част от своята енергия, да я преобразуваш. Той не е настроен да отдава своето. Неговият живот (жизнената му дейност) е изграден върху натрупването, а не на отдаването.

 

Тогава той е много странен тъмен. Ти говореше, че тъмните предпочитат центробежните сили, а не тези на сливането.

С теб говорим за различни неща. Въпросът е в терминологиите. Центростремителността – това е избор за сливане с другите. Избор на колективността ако щеш, избор на съвместимостта, обединеността, на частичната разиндивидуализация. За усилване на мощта. За изпълняване на определени цели. Нещо като жертва (жертване в името на нещо си). Центробежността – това е разединение, отделяне, индивидуализация. Тя не подразбира отдаване на своята енергия. Отдаването – това е също така избор. Ако ти отдаваш част от своята енергия, то това не означава, че ти се сливаш с нещо.

 

Тогава се получава, че експериментът, който е подразбирал отделяне от Бога в самостоятелна същност заради това, за да могат те да избират, е бил експеримент на центробежността, на преобладаването на центробежните сили? Значи това е експеримент на тъмните йерархии?

Това частично (отчасти) беше предложение на тъмните структури.

 

А какво е твоето участие в това?

Аз предложих да се създаде понятие за избор. Изборът би позволил да се проявят (изявят) алтернативни пътища за развитие на системата, за нейното саморазвитие.

 

А се получи хаос?

Въвеждането на правото на избор би могло да бъде направено по различни пътища. В системата има и други механизми на избор. Колективни, клъстерни, своего рода гласуване, за да ти бъде на теб по-разбираемо. Но предложението на тъмните като представители на центробежните сили се състоеше в това, че е нужно да се отдели същността от Бога, тя да стане абсолютно самостоятелна в приемането си на решения, и едва тогава нейният избор би бил свободен.

 

Значи ти си предложил да се внедри понятието за избор. Сатана е предложил да се направи изборът свободен, тоест да се отдели същността от Бог. А Санат Кумара и Христос?

Христос си е бил винаги някак си поет според вашите разбирания. Той беше уверен, че създадените същности в каквато и да е била степен на отделеност, все едно, ще помнят винаги Бога, дотолкова, доколкото те са негови части и негови деца. И всеки път те ще избират Бог, в себе си и извън себе си, във всяка една постъпка и мисъл.

 

Той сбърка ли?

Да, всичко това се оказа доста сложен път. Но той продължава да вярва във вас.

 

Какво беше разделението в участието на всички участници в този експеримент?

Всеки правеше това, което беше предложил.

 

А Санат Кумара?

Той беше нещо такова, като координатор на проекта, казано с ваши думи.

 

И така, бяха създадени човешки същества? Кой приемаше участие в тяхното създаване?

И така бяха създадени и отделени 13 нива на мирозданието, в които да преминава този експеримент.

 

Защо 13?

Ние с теб вече говорихме за това. 13 качества на Бог. Всеки един слой описва всяко качество. И всяка въплътена същност трябва да премине всичките 13 качества на Бог и да направи лично свой избор върху тях, тоест да избере своя посока (направление) на развитие на всяко едно ниво. И да съедини (да събере) в себе си всичките 13 качества. И тогава да стане самостоятелен Бог.

 

Тоест самият експеримент все пак се е състоял в това, да бъдат израснати (отгледани) нови Богове?

Да, аз преследвах тази идея.

 

А за какво ти е това?

Аз ти говорих вече за това, че аз съм това чувство на Бог, което вие наричате любопитство.

 

Значи на теб просто ти беше любопитно?

Вие му придавате на това понятие малко лек несериозен оттенък. Любопитството при вас се счита за нещо като недостатък. Това е така, защото в същността на експеримента любопитството е заложено частично и много от вас считат, че именно любопитството им е станало старт за много от бедите във вашия свят. Всъщност – любопитството – това е търсене на алтернативно развитие. Възприемай го така. Когато човек или някоя друга същност търси нови пътища, открива новото, то нея я движи именно любопитството. Аз говоря разбира се не за нравствените категории, а за енергийните процеси. Течението на реката, търсенето на нови русла, това, какво принуждава реката да тече – това именно е любопитство като енергиен процес. Всички стихиалии (стихии) на земята са по-малко или повече любопитни в този смисъл. Любопитството – това е стремеж към новото.

 

А защо му е на мирозданието стремеж към новото? Старите системи неефективни ли са били?

Зависи какво разбираш ти под ефективни (под ефект). Старите системи, които са действащи вече са работили, но са се развивали много бавно, ако мога така да се изразя. Какво е това бавност? Та нали така както ти много добре разбираш, време в старите системи не съществува. Скоростта – това е количество от новаторски, непредсказуеми резултати, неочаквани направления на развитие, може даже да се каже – странични ефекти. В старите системи всички резултати са били предсказуеми в значителна степен, и затова и самите системи са се развивали твърде бавно. В тях доста малко нови неща, странични ефекти, непредсказуеми неща са се раждали. Затова имаше идея и мисъл да се създаде система, в която може да се получат най-голямо количество непредсказани резултати, странични ефекти, нови алтернативи. Затова и проектът беше възприет от всички с ентусиазъм.

 

Нови алтернативи, това го разбирам. Но да се отгледат нови Богове?

Това беше следваща крачка. От Сатана беше предложено максимално да се индивидуализират всички същности, за да имат чисто  самостоятелен избор. Затова и на тях им се изтриваше паметта за миналите им въплъщения и паметта за връзката им с Бог. Но във всичко останало в тях си оставаха всички качества на Бога. Но Иисус настоя, да останат задължително във всяка една същност каналите за връзка с Източника на всичко и всички. Тогава тези канали ги направиха като система от свръзки с всичките 13 нива. Това е нещото, което вие наричате основни чакри. Всъщност тези канални меридиани на вашите тела са далеч повече. Но основните са 13. Седем от тях ти познаваш много добре: съществуване (първа чакра); възпроизвеждане (втора чакра); познание (трета чакра); стремеж, устремяване (четвърта чакра); самоизразяване (пета чакра); възприятие, възприемане (шеста чакра), развитие (седма чакра). Може да се подберат и други думи. Седем цвята, седем чакри, които се намират във вашия гръбначен стълб. Нагоре (над вас) има още 6, до които на вас тепърва ви предстои още да се разширите. Всяко качество характеризира определена плътност на възприятие и съответства на едно от нивата, съответства на едно от качествата на Бог, което е необходимо да се развие и разпознае в себе си, за да станеш Бог, да съединиш (да свържеш) всичко това в себе си.

 

Значи ние сега се намираме на нивото, което символизира познанието?

Да, но това е тази част от теб, която сега беседва с мен и се намира на това ниво. Затова и точно на това ниво на вас ви беше даден мозък, разум, ум, като инструмент на познанието. Другите твои части се намират на различни нива и опознават различни качества на Бог, и откриват в себе си други качества на Бога.

 

Красиво. Но ти говореше, че в Бога има значително повече качества. Тоест предполагало се е създаването на някакви функционални Богове, все пак не умеещи всичко това, което може Бог?

Това беше в началото.

 

А какво стана по нататък?

По нататък беше формирано пространство на зоната на избор и беше избрана част от мирозданието, по-далеч от центъра.

 

От центъра на какво?

От центъра на всичко, от центъра на мирозданието. Ние с теб говорихме за центростремителните и центробежни сили. Центъра на началото на всичко. От където излиза издишването на Бог, първичният импулс на Абсолюта.

 

Тоест била е избрана слънчева система някъде в периферията, за да може някой да не ви попречи?

На нас и никой и не би могъл да ни попречи. В системата влизат милиарди творения ежесекундно, и това беше едно от тях. Другите просто наблюдаваха. Дотолкова, доколкото това беше зона на свободен избор, то никой не можеше да се намесва. Или можеше, но само ако приемаше участие в експеримента. Но и освен това ние си имахме нещо такова като понятието патент на изобретението. Тоест имаме право да вземаме решения в рамките на своето творение.

 

Почакай, аз нещо не разбрах. Ако вие току що създадохте зона на свободен избор, то това означава, че в другите части на мирозданието не е имало свобода на избора. Значи този, който вече се е намесил, влязъл е в експеримента, вече все едно е имал (притежавал) свобода на избора?

Точно така, ти правилно си разбрала. Всички, които се намесваха, все едно някак си встъпваха в играта, от която можеше да се излезе вече единствено след завършването на експеримента. Те приемаха условията за право на избор. Законът казваше, че те могат да се намесват в продължение (в течение) на експеримента, но тогава, всичко което се случва в рамките на експеримента ще влияе и на тях. Защото тогава и всеки един участник в експеримента ще може да се намесва, и в техния избор, и тяхното развитие. И в началото нямаше толкова много желаещи. Желаещи да се намесват.

Колкото повече се повишаваше нивото на творението, толкова повече се разширяваше свободата на избор. Първо ниво – съществуване, второ – възпроизводство, трето – познание и така нататък. По нататък бяха създадени и формите на въплъщение (въплътяване).

 

Ако ние сме на трето ниво, то кой тогава е на първо и второ?

Първо ниво – това е минералният свят. На всяко ниво има висши и нисши подразделения в смисъл на достигане (постигане) на това ниво. Основата на минералния свят – това си е просто съществуване. Тях просто ги има. Низшето ниво – са просто камъни, висшето ниво – кристалите, притежаващи вече голям спектър на отражение. Второто ниво: низшия слой – това са бактериите и вирусите. Тяхната основна задача е възпроизводството, продължаването на живота. Висшият слой – това е растителният свят. Във всеки един слой си има и още своя градация на висши и низши подразделения. Третото ниво: това е животинския свят, в който низшият слой е представен от хищните животни, а висшият слой е човекът. Основната задача на това ниво е познанието.

 

От кого се е създавала човешката раса? Защо точно такава форма: две ръце, два крака, една глава и т. н.?

Това, че ти си такава каквато си сега е резултат от еволюционните процеси. Дотолкова, доколкото всички вие сте участвали в творението, вашите мисълформи са били задействани в творящи програми. А по друг начин и не би могло да бъде, тъй като това си беше зона на избор. Във всяко ново въплъщение всяка една същност задействана в експеримента е трансформирала своя вид постепенно. Но шаблоните са били сътворени с участието на много доброволци. Тези, които са дали все едно, някак си части от семената, тоест са дали програмните свойства за сътворяването. Много от тези раси вие познавате. Практически всички раси, които вие познавате и които общуват с вас са били участници в проекта. Именно и затова те общуват с вас, защото засега все още експеримента не е завършил, и те са някак си като заложници в проекта. Те вървяха към това съзнателно. И освен това всички останали раси нямат право да се намесват. Или те също са длъжни да станат участници в експеримента.

 

Какво е движило тези раси при създаването на хората?

Различни неща. За много от тях – същото това любопитство, за много други – желанието да помогнат, за трети – желанието да получат нещо от това.

 

Според различни данни това 9 или 11 раси са? Колко точно?

Във вашия случай системата се върти около 13.

 

Аз си мислех, че около 12?

13 – това е завършване на цикъла.

 

Числото 13 за нас има негативен оттенък. Дяволска дузина. Петък – 13-ти. И така нататък?

 

Това са си ваши вградени защитни програми. Нещо такова, каквото са вашите табелки – „внимание – високо напрежение” или „не приближавай – опасност”!  

 

Значи нас са ни създавали 13 цивилизации? Колко от тях са били деструктивни?

Силите са били разчетени в еднакви пропорции. Всяка цивилизация не трябва да се нарича 100% конструктивна или 100% деструктивна. Има просто преобладаващо развитие. Балансът на силите беше спазен.

 

Ако това са 13 цивилизации и 13 нива, това означава че всяко ниво се курира (регулира) от една цивилизация?

Това не е точно кураторство. По скоро се получава нещо като представителство. Нещо такова все едно в основния проект има 13 подпроекта и тогава има 13 ръководители на подпроектите.

 

Тогава, кой ръководи нашето ниво?

Ти много добре знаеш. Тези, които вие наричате анунаки, рептилоиди.

 

А следващите, кои са?

Плеядинците, те ще поемат щафетата.

 

А сириусианците?

Те бяха на второто ниво.

 

А орионците?

Те бяха на първо ниво. На Пето – идват алфа кентавър. На Шесто – андромедианците, на седмо - съзвездие Лебед.

 

Кураторите, ръководителите на подпроектите как се избират? Или те сами се издигат?

Това зависи от развитостта на цивилизацията и нейното съответствие с вибрациите на това ниво. Те бяха избрани от доброволци.

 

Имаше ли много желаещи?

Достатъчно.

 

И така кураторите на нашето ниво (сега) – са рептилоидите. А на другите раси не им ли се разрешава да се намесват? Получава се така, че рептилоидите могат да правят с нас каквото си искат!

Те могат да правят с вас, това което вие им разрешите, това което им позволите, това е школа за богове, а не школа на жертви.

 

Аз така го разбирам, че всяка раса ще трябва по нещо да внесе в нашата система на обучение. Какво внасят рептилоидите?

Познанието. Именно точно на този етап, на вас ви беше даден умът. Затова и вие казвате: за разума на хищник. Разумът – това е тяхна (на хищниците) привилегия, тяхна отличителна черта, това е тяхната визитна картичка. Казвайки го с ваши думи: те са много умни, но и това е всичко. В тях няма чувства.

 

Тогава става разбираемо, защо те командват в нашия свят и тях никой не ги спира. Получава се така, че ние сме май изцяло в тяхна власт?

 Те са равноправни участници в проекта. Когато се е решавало всичко, са били попитани доброволците, какво качество те могат да предложат  на новата раса, на новата цивилизация. Умът – това е едно от най-ценните качества, качеството на анализа и синтеза, позволяващо да бъдат изследвани своите творения и да се прави избор по определени параметри. Затова това качество беше признато като необходимост за зоната на свободен избор. Но все пак няма еднозначност. Ти сега беседваш с мен, намираш се и на другите нива на творене и изследваш други качества на Бога в себе си. Нали няма да казваш, че на 4-о ниво, където се намира част от теб, вие сте във властта на плеядинците. Вие разделяте расите, участващи във вашето създаване на лоши и добри. А вие ги разгледайте от тяхната гледна точка: какво те са ви дали.

 

Рептилоидите са въвели в нашата система твърда йерархия и са създали общество основано на насилието.

Всичко това вие сте си го създали заедно. Те само са ви показали този път. Те, като участници в проекта си преминават своите уроци в школата на обучение и те по същия начин не са свободни от вас, така както и вие от тях. В този смисъл, че те не могат да завършат, докато това не направите и вие. Докато вие всички не започнете осъзнато да се ползвате от такова качество на Бога, каквото е познанието – от своя ум, когато вие ще може осъзнато да правите свой избор. Това е също така един от вашите уроци.

 

Много от нашите учения казват, че умът само пречи на сливането с Бог, има дори и техники за спиране на ума?

Това, как вие използвате своя ум, разбира се че пречи на вашето божествено израстване. И техниките за спиране на ума са насочени не за пълното спиране на ума, това е невъзможно. А на пренастройката за неговото осъзнато използване. Използването му по предназначение – за познание, а не за някаква мисловна говорилня (болтовня), за непрекъснато извержение (изригване) на неконтролирани мисълформи.

Ти трябва да разбираш, че няма нищо случайно. Как  да бъде накаран човекът до необходимостта да направи своя избор осъзнато? Ти как мислиш? Най-бързия (прекия) способ – това е да го поставиш в екстремални условия. Когато човекът страда, когато му е болно, рано или късно той ще се умори да страда и ще поиска да излезе от това състояние. По-нататък, когато той разбере, че има изход, той ще направи крачка по посока на осъзнатия избор.

Вашите революции – това са критични крачки на осъзнат избор. Когато човекът вече не може да постъпва по старому и той избира новото. Еволюционният път е доста дълъг: същността прави много пъти неосъзнат избор и в него се закрепят най-добрите резултати от избора, най-твърдите, водещи към нейното развитие. И тогава след разбирането на тази закономерност, става вече осъзнатия избор в тази посока, която води до развитие. Тоест – веригата от случайни избори води до определяне на закономерността на избора.

Това са еволюционният и революционният пътища на избор. На вашата планета ги има, и едните, и другите. Но сега човечеството е приближено до революционната схема на избор, върви доста суров (твърд) път на вашето обучение. Мисли! Енергията се натрупва в своето еднодуално значение и рано или късно се разплисква зад своите граници, разкрива се и се трансформира в своето дуално значение. И така, до тогава, докато системата не се уравновеси. Когато тя се уравновеси, тя преминава на по-високо ниво на дуалност и разлюляването започва да става там. Сега върви вашето разлюляване и всички чакат. Кога вие ще се осъзнаете, че така повече не може да се живее.

 

Нима равновесието на системите, това не е спиране на развитието?

Не. Или по скоро – не винаги. Развитието – това е промяна на параметрите. Равновесната система в зоната на дуалния избор все едно е подчинена на центробежните или центростремителни сили. Натрупаното равновесно качество все едно някак си прави изплискване (изригване, изхвърляне) в момента на равновесие, зад границите на равновесието.

 

Тоест нас ни очакват революции и сваляне на анунаките?

Нещо такова.

 

Но революцията – това е насилие, противопоставяне. Нима нас на това ни обучават?

За да се разбере какво означава това, то трябва да бъде преминато. Много от вас вече са го преминали. Но за съжаление не толкова много.

 

А докато ние това не сме го преминали, то някои си се хранят с гаваха (хаваха)?

Ти пак започваш да даваш и на това нравствени оценки. Помисли за другото. Ако някой си не беше гасил вашето излишно, изобилно напрежение (налягане) от вашата енергия на страданието и насилието, то какво би се случило с вас? Вие бихте престанали да съществувате като цивилизация. Точно това и се е случило с предишните цивилизации.

 

Между другото, във връзка с предишните (цивилизации). А расите на лемурийците и расата на атлантите от кого бяха създадени?

Ние не отделяме вашите раси. Всички вие – представлявате етапи от развитието на човечеството. Ти под тази дума разбираш днешното човечество.

 

Значи те също така са били създадени от анунаките?

Да. Това бяха версии, експериментиране на степента на дадения ви на вас ум. В лемурийците той се оказа малко, а в атлантите – много. Във вас се получи нещо средно.

 

Много от хората ще възприемат твоите думи така, че ти като че ли оправдаваш рептилоидите, защитаваш ги?

Аз не се стремя нито да защитавам, нито да обвинявам някого. Всичко има своето място (право)  да бъде (на съществуване). Всички участници в експеримента са равноправни. Никой не може да съди за неговите резултати, докато той не е завършен, докато вие не станете Богове. За резултатите от експеримента може да се съди по вашите творения, когато вие ще можете да сътворявате цели системи. Или няма да можете. Вие и сега творите. Но вашите творения не са устойчиви, не са жизнеспособни, те са безсистемни.

 

Почакай малко. А другите същности във вселената, те какво, те извън експеримента ли са? Та нима те не умеят да творят? Та нали и те са части на Бога?      

Те не се обучават така, както вие. От вас правят нещо такова, като професионалисти, казано на вашия език. Професионални богове, творци на системи в мирозданието, спец випуск. Това е шанс за разширяване на системата. В определена степен, вие трябва да се гордеете с това. Вие – сте тези първопроходци. Ако експериментът успее, то по нататък останалите същности ще бъдат обучавани по същия начин да бъдат творци на мирозданието.

 

Получава се така, че ние съществуваме единствено благодарение на това, че някои се хранят с нашите страдания?

Ти възприемаш всичко едностранно. Вие съществувате благодарение на това, че във вас са вдъхнали живот. Как вие си се разпореждате с този живот- то това си е ваш избор, това си е ваше обучение за осъзнат избор. Кураторите на вашето ниво, анунаките са приели решение да ви съпровождат вас по твърдия, стръмния сценарий на избор, по стръмния (тежкия) път на развитие, където всичко трябва да се прави буквално преодолявайки дуалността, загасяйки всички избивки (изригвания). И те са построили система, която им позволява да изземват от вас излишъците от създаваната от вас негативна енергия до тогава, докато негативът на вашата цивилизация не се трансформира в позитивен избор, в дуалната двойка. Тогава вие ще започнете своето движение и развитие в позитивния спектър. Сега части от позитивния спектър на дуалността във вас са нещо такова като впръскани, те все още не преобладават. Но ще настъпи време, когато във вас ще преобладават позитивните изригвания (разплисквания). Помниш ли, ти питаше за югите? Кали-юга, това е точно епохата на твърдите, на негативните програми. А Пралайя – това е състоянието на равновесие на системите.

 

Но ти казваше, че след равновесието системата преминава на друго ниво. Аз не разбирам. Каква система? Система на какво? Частта от мен, която сега говори с теб? Човечеството като цяло? Или самото трето ниво се трансформира в четвърто, а третото се свива?

 Всичко заедно и отделно по части. Части от теб вече присъстват на всички нива. Нивата са йерархични, тоест сред тях има, и низши, и висши. Висши, низши според качеството си на развитие. Когато системата от първо ниво, където присъстват част от същностите, но теб там те няма и човечеството там го няма, се уравновеси, то, то ще се свие и вече ще има 12 нива – от 2-ро – до 13-то. И така нататък. Същностите от първо ниво при свиването му ще преминат на второ. Точно в това и се състои събирането ти на теб като цяло (цялостното ти събиране). За това на теб ти е нужно ти самата да се свиеш от определени нива и тогава цялата система, която включва части от теб, също така се свива и се издига на по-високо ниво.

 

Значи общият извод – това е свиването на всички по-ниски нива и да остане само 13то, където ще присъстват всички въплътени същности?

Да, те всички са започнали от това ниво, разсейвайки се по всички останали 12. Спомняш ли си? 12 нива надолу, 12 качества на Бог, които трябва да преминеш в себе си. Общо 144. Аз бих искал ти все пак да разбираш магията на числата. Те говорят за много неща. Или може да се каже, че твоите части преминават уроци на различни нива. Ти едновременно се учиш в 12 класа. 13-ият клас е завършващ, изпитен, практикум. Спомняш ли си въпроса, можеш ли да се учиш едновременно във всичките 12 класа. Точно това и се случва. Няма смисъл да се обучаваш последователно, познанието е твърде огромно и многостепенно, многостранно. Обучавайки се едновременно във всички класове на Школата на Боговете вие далеч по-бързо преминавате обучението. Освен това всеки клас – това е отделно качество на Бога, как може да се отдели едно качество на Бог от друго? Нима може да се обучаваш само на оживяване или само на възпроизводство? Нима може да се обучаваш на познание без да се обучаваш на стремеж и самоизразяване? Разбираш ли?

Вие се учите да бъдете Богове, в този смисъл на изречението, че вие преминавате свои уроци. Вие изследвате и развивате в себе си качествата на Бога. И след излизане от школата на Боговете, на 13 ниво на вас ще ви бъде позволено да сътворите такава система , която да бъде нещо такова каквато алтернатива на развитие сте сътворили вие самите вътре в себе си, това ще бъде ваше творчество. И по нататък, вие ще станете Бог на тази система, и ще покажете на цялото мироздание алтернативни пътища за неговото развитие. Ето и точно в това е същността на експеримента!

 

 

СЕлена

12.06.14.

                           http://espavo.ning.com/profiles/blogs/23

Авторски превод от руски: Иван Иванов

 

Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!

Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!                           

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. x2012x - Луцифер към коя цивилизация принадлежи?
25.08.2014 20:31
.
цитирай
2. delianaangel - Привет !
25.08.2014 21:07
Луцифер не принадлежи към някоя цивилизация, по-скоро цивилизации еволюират чрез него, той е 12 мерност.
цитирай
3. budha - :)
02.09.2014 00:32
da
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183675
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031