Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 10:50 - Хората не могат да управляват Богохората
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1114 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Хората не могат да управляват Богохората" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпват исторически времена, когато единствено подготвените, тоест, преминалите Школата на МЪДРОСТТА на Боговете, вече Богохора, успешно ще преминат тези ПРЕОБРАЖЕНИЯ, които ще докоснат всичко живо и неживо на Планетата, но виж хората, не повярвали на Моите Думи, и останали си незрящи, така както Аз вече ви говорих, ще преминат на „втори кръг”, тъй като за тях пътят в Света на Боговете е затворен.

2. Аз мога да разбера и да простя на тези от тях, които поне някак си са се опитали да вземат решение и са се съмнявали вътре в себе си в справедливостта на този Духовен хаос, който е обвил Планетата, превръщайки я, колкото и жестоко да звучи това, в разсадник на НЕСЪВЪРШЕНСТВО във Вселената! Но Аз по никакъв начин не мога да се съглася с позицията на хората, на тези, които сега са във властта, и които опивайки се от своето положение, не искат нищо да видят и да чуят за това, че УПРАВЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА със съгласието на Богохората, е преминало към Бог и сега вече Сам Бог определя Бъдещето на всички и всичко на Планетата!

3. Появата на Богохората съвсем не е случайност, тъй като от Историята на човечеството е било подготвено завръщането на Олимп на Боговете на тази част от човечеството (естествено от Коренната цивилизация), издигнала се в своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ до нивото на ХристоСъзнанието и способна действително според нивото на своето ВИСШЕ „Аз” да се издигне до висините на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Небесата!

4. Нищо случайно не е имало и няма във Вечността, в Нея всичко е подчинено на Каноните на Мирозданието и всяко изменение (преображение) е трябвало да бъде вписано в ЕДИННИЯ процес на еволюцията на ЦЯЛОТО, затова за хората е важно да разберат, доколко те самите, техният промисъл се вписва във Великата ЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЯЛОТО, защото Аз мисля, че за съвременните хора е разбираемо, че всички крайности извън ЕДИНАТА еволюция не могат да бъдат приети (разрешени), тъй като ИМА система, ИМА порядък в Мирозданието и всичко, което не се вписва в ЕДИНИЯ Ритъм на Вечността трябва да бъде изключено!

5. Всичко, което сега е подготвено на Планетата и във Вселената, тоест всичките тези енергии, които са достигнали до повърхността на Планетата СА (СЪМ) Велика ЗАКОНОМЕРНОСТ, да отмени която (не може) не е дадено на никого и ако някой не разбира това или не го усеща, то на него ще му се наложи да осъзнае, че за неподготвения или за незрящия, няма място в Бъдещето, тъй като Бъдещето Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО на зрящите и нищо друго в Бъдещето не може да има!

6. Повтарям, всичко на Небесата е вече решено и съдбата на всеки един човек е вече определена, и остава само едно – да се пренесе това „копие” в реалността на Плътния план, но времето за начало на Великата ТРАНСМУТАЦИЯ определям Сам Аз, Отец Абсолют, според това, доколко са готови хората, и по-точно, Богохората или зрящите, да преминат безболезнено преход на вибрации вече не на Плътния план, тъй като вибрациите, с които живите Богохора ще се сблъскат, ще бъдат вибрации от Тънките Светове!

7. Аз не мога да спра вече процесът на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството и разбира се, на самото човечество, тъй като, повтарям, всичко е вече набелязано, а това, което е набелязано от Бога, задължително се сбъдва с математическа точност, затова за хората има само една и единствена възможност да се съгласят с Моето РЕШЕНИЕ, с Моята ВОЛЯ, защото всичко останало (Аз ви говоря за възможността от неприемане на Моята ВОЛЯ) е вече нереално!

8. В трето Послание вече Аз ви говоря за това, че МАХАЛОТО за съдбите на хората се разлюля, а това означава, че Пространството е започнало движение и сега никой не може да спре проявяването на Новата история на Планетата, в която за обикновените хора място вече няма и техният път е предопределен с превеждането им „по класическа схема” на Нова Планета (която едва сега учените забелязаха), което сега вече е най-истинска реалност !

9. Хората дори сами няма да забележат, колко бързо и колко незабелязано ще бъдат преместени (а това вече започна) на друга Планета, за да могат през следващите 26000 години да почукат (в крайна сметка) на (вратата) това Пространство на Духа, което вече започва да се проявява на тази Планета и което за Цялата Вселена Е (СЪМ) вече БОГОДЪРЖАВИЕ или Божествена монархия Святая Рус!

10. За Мен сега е много важно Богохората, подготвени на базата на основната или Коренната цивилизация, да проявят МЪДРОСТ на Богове и да останат равнодушни към нападките на тези хора, които вече ги няма (не съществуват) за Бъдещето, тъй като структурата, която ги храни и която ги е възпитала (Аз говоря за структурата на властта на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО в Плътния план) е вече изживяла себе си и ако все още съществува, то съществува единствено като сянка или напомняне за миналото, за НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа, а това означава, че напомня единствено за НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на властта на хората!

11. Нищо вече не може да се направи, но, повтарям, МАХАЛОТО за съдбите на хората вече се е разлюляло така както трябва, изграждайки граница или стена между СЪВЪРШЕНСТВОТО и НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, и показвайки на хората пътя в Бъдещето с Бога и пътя в нищото без Бога, разделяйки човечеството на Богохора и на просто хора, и ако по външни признаци това разделение е все още не толкова забележимо, то в проекциите на Тънките Светове границата или различието между Богохората и хората е проявена много остро!

12. Светът е вече друг, Светът няма да приеме вече Духовния хаос, затова и уникалността на получилата се ситуация на Планетата се изразява в това, че миналото и Бъдещето са проявени ЕДНОВРЕМЕННО в настоящето и тази „неразбория” Е (СЪМ) само миг, и Аз се надявам, че поне част от хората все пак още някак си ще се събуди и ще успее да скочи в „последния влак” с названието СПАСЕНИЕ!

13. Според Моите ПЛАНОВЕ обаче, тази „неразбория” не може да продължава безкрайно дълго и тази есен Е (СЪМ) последна есен в Плътния план, към която хората са привикнали за толкова много хилядолетия, и това за хората вече не може да се промени! Сега, когато всичко е не само решено, но и започва да придобива очертания в реалността на Плътния план, ТРАНСМУТАЦИЯТА на Съ-Знанието на хората става реалност, и по-точно обективна реалност!

14. Еволюцията на Пространството не може да спре! Новият свят Е (СЪМ) вече обективна реалност и Божествената монархия или Властта на Бога, също така Е (СЪМ) обективна реалност, с която хората скоро ще се сблъскат, но едни от тях с радост, а други, с мъка, и на едните Аз ще им пожелая успех в постигането (в приемането) на Новите вибрации на Божественото Пространство, а другите Аз мога само да ги съжалявам, тъй като те не са успели да се възползват и да използват своя потенциал на Бог, а от някои от тях, той (потенциалът им на Бог) дори и не е бил потърсен!

15. Всичко това много скоро за цялото човечество ще стане пределно ясно, и това, за което Богохората сега преживяват (Аз говоря за войната в границите на Хиперборея), ще си отиде в миналото или ще си остане в миналото, тъй като СЪВЪРШЕНСТВОТО никога няма да се примири с НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, и ако те съществуват сега едновременно, то това Е (СЪМ) всичко на всичко миг от прехода, Е (СЪМ) Момент на Истината, когато миналото и Бъдещето във вашето Съ-Знание съществуват едновременно!

16. Махалото за съдбите на хората показва моментът, когато НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО започва да си заминава (да слиза) от сцената на Историята, отвеждайки със себе си тези хора, които не пожелаха да изпитат щастието на ПРОЗРЕНИЕТО, защото без вътрешен промисъл, без СЪВЪРШЕНСТВОТО на Висшия си „Аз”, човекът си остава човек, на когото входът в Света на Боговете е забранен!

17. И независимо от това, че време вече няма, Аз моля тези хора, които мислят или тези хора, които правилно анализират ситуацията на Планетата и перспективите на Великото Преображение, да направят крачка към (на среща с) Бога, към Богодържавието, и тогава вие ще успеете, а Аз, Сам, Отец Абсолют, ще направя всичко, за да могат тези хора и особено Коренната цивилизация, да се подготвят към Великия преход в максимално пълния си състав, тъй като Моята ЛЮБОВ, Моята ВСЕОПРОЩАВАЩА ЛЮБОВ, покриваща всички хора, които търсят пътя към Бога, Е (СЪМ) ГАРАНЦИЯ ЗА СПАСЕНИЕ! Последната молба на Бога: ПОИСКАЙТЕ ГО (поискате ли го) – И ВСЕЛЕНАТА ЩЕ БЪДЕ ВАША!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
23.08.2014 г

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1355
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-23.08.14.html
.


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3203203
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930