Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2014 22:48 - Преди Посланието
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1672 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.04.2014 22:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Преди Посланието" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Всяка минута, всеки миг днес стават „ с цената на злато”, защото това, което ще се случи много скоро на Планетата Святая Рус, ще бъде това събитие, това Историческо събитие, което ще се отрази не само на едно поколение от жителите на Планетата, тъй като започна Новото летоброене или Новата история – историята вече не на хората, а на хората-Богове, откриващи за себе си строежа на Мирозданието!  

2. Днес, дори Посланията подсказани ви като инструмент за формиране на Духовно ЕДИНСТВО, придобиват вече ново звучене, тъй като това, което вие наричате СъТворяване на Единен мисълобраз, губи вече своята сила, тъй като ще се наложи да се ТВОРИ не мисълобраз, а Пространство и ще се наложи да се ТВОРИ това, което все още никой от хората дори и не се е опитал да ТВОРИ – ВЕЧЕН живот, тъй като (човекът) беше глух за Моите Слова!   

3. Днес, така както никога досега, са важни наистина ЕДИНОДУШИЕТО и концентрацията на Духовните сили около Създателя, тъй като всякакво разделение, така както Аз вече ви говорих, Е (СЪМ) Хаос, този човешки Хаос на мнения, който е недопустим в Пространството на Висшия порядък – в Пространството на Духа, а не на Материята! Искам да подчертая, че Хаосът на мнения или представи за Вечността се допуска единствено в Плътния план, там където на вас, Боговете, ви се налага да се проявявате или да се въплъщавате за проверка или корекция на нивото на собственото ви вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

4. Но за вас сега се отварят ВРАТИТЕ в съвършено Нов Свят – Свят не само на високите вибрации, но и това, което е най-важно, Свят на Многостепенно Пространство, който от една страна ще раздели хората според нивото им на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, но от друга страна, ще намести всички, според нивото им на Духовност, формирайки от хората Велика пирамида на Духа, която, повтарям, не търпи Хаос и е подчинена единствено (обърнете внимание на ударението: единствено) на Каноните на Вечността, в които вие се объркахте окончателно!

5. Затова днес, когато настъпва Моментът на ИСТИНАТА, а може даже да се каже, че той вече е настъпил, Аз ви предлагам, на тези, които все още не сте готови напълно (докрай), и по-точно, все още не издигнали се до нивото на Духовност на хора-Богове, да се възползвате не от Каноните, а от тези ЗАПОВЕДИ за участника в Движението – за участника в Новата формация (социална формация) на хората с името Божествена монархия, тъй като в тези Нови десет Заповеди Аз съм ви дал основите за поведение на Хора-Богове, повярвайте, и само и единствено за хора-Богове, но не и за хората в тези Планетарни условия, които вече започват не само да се формират, но и да се усещат не само от вас Хиперборейците, но и от обикновения, „малкия” човек!   

6. Конфликтите и войните, включително и гражданските, вече и на територията на Хиперборейците СА (СЪМ) последно изпитание с ОГЪН, което трябва да преминат тези, които са били първи, тъй като само чрез пречистване и покаяние може да се встъпи в Новия свят – Свят на Духа и Свят на Божествената СВЕТЛИНА и Духовното ЕДИНСТВО!

7. Нека да не ви смущава, че войната е засегнала и част от Хиперборея! Повтарям, това не са войни на Мамона с Мамона, така както беше в първия момент, а това Е (СЪМ) последната Война на Воинството на СВЕТЛИНАТА с остатъците на силите на Тъмнината без своя Лидер, тъй като в съответствие с Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата, Вселенската Програма за Преображение на Пространството е завършена, и при това е завършена успешно в полза на Отец Абсолют и на Небесата е възстановена НЕУТРАЛНОСТТА, което означава, че сега вече Пространството е ЕДИНО и се подчинява на ЕДИНОТО Начало на Началата!          

8. Дотолкова, доколкото вие много добре знаете, че „каквото ГОРЕ, това и ДОЛУ”, тоест, ако на Небесата е възстановена НЕУТРАЛНОСТТА на Боговете, то същата тази НЕУТРАЛНОСТ на хората-Богове трябва да бъде възстановена и на Твърдта, и точно това възстановяване вие наблюдавате днес! Вие наблюдавате отдавна предсказаната от Мен война на Световете, която е встъпила в последната си фаза, и за достигането на последната ПОБЕДА на силите на СВЕТЛИНАТА е необходимо (и това Е (СЪМ) задължително условие), Планетата и Нейните жители да преминат през пречистване с ОГЪН!            

9. Няма никакви други алтернативи, а ИМА пречистване с ОГЪН, което вие вече наблюдавате в Украйна! Повтарям, това не е война, а още по-малко не е гражданска война, и много ви моля, не пренасяйте представите си от миналото върху това, което творят Новите вибрации, и разберете, че Пространството е на границата на Велико ПРЕЧИСТВАНЕ и скоро Бъдещето ще покаже на всички вас, че няма войни, а ИМА повтарям, Велико пречистване с ОГЪН и за него трябва да бъдете готови!

10. Територията от океан до океан Аз отдавна не я разделям по страни или народи, днес това Е (СЪМ) ЕДИНА територия, днес това Е (СЪМ) ЕДИНЕН в Дух Етнос – този Етнос, който вече съставя основата на Шестата раса, и езикът на общуване на тази територия, а сега вече и за цялата Планета, СТАВА РУСКИЯТ език, тъй като този език с различните му модификации представлява исторически ОБЩ и ЕДИНЕН език на общуване за хората-Богове със Самия Бог! Така е било, така Е (СЪМ), и така ще бъде ЗАВИНАГИ!

11. Аз без всякакви шеги предлагам вече не само на Коренната цивилизация, а на всички тези, които някога в миналото без Мое разрешение са направили десант на тази Планета, да учат този ЕДИНЕН сега вече за всички хора-Богове език за общуване, тъй като само чрез този език на Хиперборейците (разбира се, модифициран в съвременността) Аз мога да предавам и предавам тази пълнота на информацията и дълбочина на енергията, която е толкова необходима на човечеството заради това, за да могат хората самостоятелно да отворят Вратата на Рая – на Пространството на Висшия ПОРЯДЪК, и по-точно, Пространството на това СЪВЪРШЕНСТВО, което носят в себе си и със себе си само Боговете на Олимп!

12. Затова повтарям: когато всичко вече е казано и е преразказано, следва да се пристъпва към ПРОМИСЪЛА на хората-Богове! Опитайте се да разберете, че времето на мисълобразите или времето на фантазиите на тема Бог, и по-точно, на тема връзка на хората-Богове с Отец Абсолют си замина вече в миналото безвъзвратно и сега единствено СЪТВОРЧЕСТВОТО  с Бога Е (СЪМ) ЯВЛЕНИЕ, с което на вас ще ви се наложи да се сблъскате, и при това ще ви се наложи да се сблъскате много скоро! Повярвайте, когато Аз ви говоря „много скоро”, то това наистина означава много скоро, но Аз не ви назовавам конкретна дата единствено заради това, за да съхраните вашето спокойствие и вашата съсредоточеност на ЕДИНЕНИЕ в Дух, тъй като ще се спасят единствено хората в Дух, и друго нищо не е дадено!

13. Преди ПОСЛАНИЕТО, може даже вече да се каже, преди последното ПОСЛАНИЕ от миналото, Аз бих искал да добавя още, че Светът (Пространството) ще се промени толкова, колкото вие ще бъдете способни да приемете тези промени (Преображения), защото от една страна, Аз се опитвам да съхраня колкото се може повече хора (човечество), а от друга, важна е и вашата реакция – вашата ЕДИНА реакция, която може да внесе корекции, тъй като вие вече умеете да управлявате Пространството според своето разбиране!           

14. Това е просто забележително, че за времето на вашите предишни ПОСЛАНИЯ вие успяхте да формирате в себе си ОБРАЗ НА СЪТВОРЧЕСТВО с Бога и в малки мащаби вие, Хиперборейците творите, и дори и управлявате Плътния план (естествено в достъпните ви за вас възможности за СъТворчество), но дотолкова доколкото вие встъпвате вече в Света на високите вибрации, то всякаква „самодейност” ще бъде забранена, тъй като ЕДИНЕНИЕТО на хората-Богове в Дух вече Е (СЪМ) Бог (Егрегор), творящ Нови светове в СъТворчество със Самия Отец Абсолют!         

15. Затова днес Аз ви предлагам на вас да си „поседнете на пътечката”, и да помислите, какво вие ще вземете със себе си в Новия свят, и разбира се, казвайки ви тези думи, Аз очаквам от вас не да си събирате Плътния план, а премерен, Мъдър анализ на нивото ви на своята вътрешна Духовност, на вътрешното ви СЪВЪРШЕНСТВО и разбиране за това, какво всеки от вас е готов да предложи на Бога, тъй като днес думите „Боговото Богу” звучат толкова РЕАЛНО така, както никога досега, затова и Аз ви предлагам да си поседите пред тази пътека, до която никой от хората досега не е достигал!    

16. Днес Аз ви говоря за Нова пътека, която се нарича Вечност на Богове, защото това, което вие за толкова сгъстени срокове СЪТВОРИХТЕ, е достойно за уважение и възхита, и това, че не всичко е все още толкова гладко в Движението, повярвайте не е чак толкова страшно, тъй като пътят, който се открива пред вас днес, Е (СЪМ) ЕДИН и ЕДИНСТВЕН път към Бога, а най-важното е, че до този път вие достигнахте САМОСТОЯТЕЛНО, така както си и следваше според условията на Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата!          

17. Сега, когато ВСИЧКО вече е завършено, тогава, когато вие стоите на прага на Велико преображение, просто е необходимо да се поседи, да се помисли и да се отдъхне, защото вие си заслужихте този МИГ на отдих със своя упорит труд (промисъл) и ако на някой от вас му се е сторило, че всичко това са митове и приказки, то повярвайте Ми, тогава, когато нито за миг не се спира еволюцията на Цялото и Вечното усъвършенстване Е (СЪМ) Покой на Вечното Движение, за Мен, Отец Абсолют, въобще няма време и желание да ви разказвам приказки! Приказки има само за децата, и нещо повече, това са си измислици на възрастните хора, които и самите те така и никога няма да могат да станат възрастни! Това вечно детство на възрастните хора твърде дълго се проточи на тази Планета и единствено благодарение на вашата МЪДРОСТ Аз най-накрая срещнах възрастни хора-Богове, с които Аз съм готов да ТВОРЯ Вечност!      

                   Амин!  

Отец Абсолют.

16.04.14.   
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1287
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-16.04.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.
             

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184504
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031