Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 15:48 - Завръщането към Невинността !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.12.2013 16:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разпространете !!!

Завръщането към Невинността !
21-12-2013 г.

След изключително успешното активиране на портала Аион, е време да се предприемат действия отново! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на слънцестоенето на 21 декември, за да изпитаме Завръщането към Невинността. Много от нас ще се съберат и отворят себе си за най-дълбокият аспект на нашето Същество, невинната душа, за да се закрепи нашето съзнание отвъд света на игрите, които Кабала се опитва да играе с нас.

Нашият вътрешен опит ще подкрепи плана за планетарно освобождение, така че да се прояви възможно най-скоро, без насилие и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Това трябва да стане вирусно! Ние трябва да достигнем много хора, така че критичната маса да бъде постигната. Моля, публикувайте информацията на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете, алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете местна група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

В момента на слънцестоене на 21 декември ще бъде кулминационната точка на мини портал, който ще се отвори в края на прозореца на възможностите октомври-декември. Този мини портал ще бъде многоизмерен прозорец за по-нататъшното закотвяне и заземяване енергиите на портала Аион и ще ни подготви за активирането на много важен портал, който ще се отвори през април 2014 година.

Мини Порталът ще се отвори с пълнолунието на 17 декември, а неговата повратна точка е активирането на Завръщането към Невинността на 21 декември и ще приключи на 25 декември.

Хелиоцентричната карта на активирането на Завръщането към Невинността показва голям тригон на Юпитер, Сатурн и Хирон (заедно с Джуно), лечебен грандиозен квадрат на Венера, Веста, Меркурий и Джуно. Това означава времето, когато изцелението на всички напрежения в рамките на колективният женствен принцип е най-накрая възможно, водейки ни към завръщането на невинността:
Когато сме в контакт с нашето невинно Душевно присъствие, ние сме извън обсега на Кабала и техните манипулации. Когато критичната маса от хора изпита тази невинност, няма връщане назад. Това ще доведе до разпадането на Архонската системи за контрол на карма, липса и вина, и отварянето на нашето колективно съзнание за пристигането на чудесата.

Чудотворната реалност е бъдещата съдба на нашата планета и бъдещия резултат от еволюцията на съвкупността от нашата Вселена, когато всички ние се приближаваме в Едно.

Ние сме програмирани от архонтите в Атлантида да спрем да вярваме в приказките и да купуваме в реалността, която те създадоха за нас. Но ние вече не трябва да играем играта по техните правила. Време е да се събудим и да започнем създаването на реалност, която всички ние заслужаваме. Когато имате силен контакт с вътрешната си невинност, не е нужно да се борите за оцеляване или да следвате всеки друг аспект от програмирането на Кабала. Можете да излезете от играта и да проявите всичко, което ви трябва чрез магнитното проявление от изразяването на себе си като Душа и следвайки своята Божествена мисия, която ви помага да допринесете за планетарното освобождение.

Ние ще проведем нашето основно активиране в Гластънбъри, Великобритания. Гластънбъри е едно от най-мощните места на планетата с вихри на Богинята и идеалното място да се закотви активирането на Завръщането към Невинността. Вие сте повече от добре дошли да се присъединят към нас:

http://portal2012.org/Glastonbury.html

Дори и ако не можете да се присъедините към нас в Гластънбъри, можете да направите това активиране в своя собствена група или дори сами, независимо в коя част на света се намирате. Ние всички ще правим това активиране в момента на слънцестоенето, което идва на 21 декември в 17 часа 11 минути UT / GMT. Това се равнява 18:11 CET в Централна Европа, 00:11 EST в Ню Йорк, 11:11 ч. CST в Чикаго, 10:11 ч. MST във Финикс и 09:11 ч. PST в Лос Анджелес.

За България -19:10 ч.!

Можете да видите точното време за активирането на много места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Return+To+Innocence&iso=20131221T1710&p1=2477

Инструкции:

1. Посветете 21 Декември на свързването с вашата вътрешна невинност. Прочетете приказка. Играйте с детето си. Гледайте изгрева. Помиришете цветята. Усмихвайте се.

2. Няколко минути преди слънцестоенето се настанете удобно, затворете очи и се отпуснете като наблюдавате дъха си.

3. Всеки път, когато издишвате, излъчете вътрешната си невинност в заобикалящата ви среда чрез сърдечната чакра и продължете да правите това между 5 и 30 минути.

Победа СЕГА! Освобождение СЕГА!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.самосъзнание.com/2013/12/zavryshtaneto-kym-nevinnosta.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/12/blog-post_17.html



image


Има светлина !

Музика: Б. Карадимчев
Текст: Ал. Петров

За децата по земята
най е хубаво,
когато има светлина.
И в очите, и в сърцата,
и в мечтите, и в делата
винаги да свети тя.

Припев:
Слънце щом блести над нас,
то е също и за вас.
И тогава всички ние
волни, весели, щастливи
пеем песента...

... Във която се разказва
как децата по земята
правят чудеса -
тъмнината разпиляват,
красота навред създават
и раздават светлина.

Припев:
Слънце щом блести над нас,
то е също и за вас.
И тогава всички ние
волни, весели, щастливи
пеем песента...

На, на, на, на, на, на, на, на,
на, на, на, на, на, на, на, на...
и в очите, и в сърцата,
и в мечтите, и в делата
има, има светлина.




За още вдъхновение в Невинността !

http://delianaangel.blog.bg/.../narisuvai-mi-kartina-na...

http://delianaangel.blog.bg/.../s-ochite-i-dushata-na...

Детето в мен приветства и поздравява детето във вас !


image







Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183625
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031