Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2013 10:54 - Какво точно е Събитието?
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 6946 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.12.2013 08:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сананда: Какво точно е Събитието?
Елизабет Трутуин

Коментар на Галактическата Свободна Преса:
Не можем да потвърдим нищо свързано с НЕСАРА. Истинската НЕСАРА се състои в пробуждането на човечеството, което е безценно.

Поздрави! Говори Сананда чрез Елизабет Трутуин. Съществува голямо объркване около това, което хората наричат „Събитието”. Бих искал да засегна всички подробности детайлно. Ние заедно предприехме Великият експеримент на Дуалността на Земята преди милиони години. Преминахме през множество планетарни промени, изменения на континентите и хилядолетия време. Приключваме един земен цикъл и навлизаме в Златната Епоха.
Правили сме всички тези неща и преди. Този път е различно, защото Дуалността приключва завинаги на Земята. Поради този важен факт, трябва да бъдат взети някои фактори предвид. Земята е планета на Свободната Воля. Това е Божествена директива. Всяка душа, въплътена тук трябва да направи своя избор. Друга важна подробност, която не може да бъде пренебрегната е реакцията на хората при вида на трилиони кораби ставащи видими изведнъж. Не една душа би изпитала страх. По време на Хармоничната конвергенция през 1987г. Духовната йерархия отчете обстановката на Земята като наистина мрачна и помоли за милостта да бъде взето решение за настъпване на Златната Епоха в съгласие с Божествената директива и стартиране на необходимите промени.
В по-ранните послания през месец Юли, Аз – Сананда, бях придружаван от Богинята майка, която се въплъщава сега на Земята. Ние заедно бяхме поканени да говорим пред Божествения Съвет. По време на това събрание, Тя направи изказване, че всяко следващо удължаване и забавяне на „Събитието” носи по-скоро вреда, отколкото полза за човечеството. Нищо повече не можеше да бъде предприето, за да подготви Светлинните работници. Изчакването би имало негативен ефект. Аз – Сананда, споделих това през Август и започнахме да подготвяме сцената за Разкритието в началото неофициално, но което щеше да доведе до Събитието да се прояви и на физически план. Септември и Октомври донесоха необходимите космически промени. Пълнолунията, Равноденствията и Затъмненията насочиха силна енергия към Земята, заедно с огромните слънчеви изригвания. Направих няколко съобщения през последните месеци за важността на пречистването и вътрешната работа, необходими за Възнесението. Всеки от вас работи сериозно, за да интегрира високо-вибрационните енергии.

Какво доведе до Събитието?

Преди около 2000 години Сананда – Кумара се прероди на Земята като Исус с грандиозния план да извиси планетата. Този план пропадна със създаването на Цезаровото законодателство, засягащо мореплаването, налагането на робството и Законът за земята. Трябваше да бъде създаден нов план, защото Тъмният Кабал беше присвоил Великия експеримент без знанието и подкрепата на хората. Преди 500 години Ротшилдовото съсловие в Англия покри факта, че сър Францис Бейкън беше прероденият Сейнт Жермен на Земята. Извършваха тъмни сделки с пари и престъпления, с които лишиха сър Францис Бейкън от трона му.
Той трябваше да бъде следващия крал на Англия и от тази позиция щеше да бъде способен да излекува планетата и да сложи край на Дуалността. Той обеща да се завърне. В последвалите години Тъмният Кабал продължи да води повсеместни войни за своя собствена облага. Опитаха няколко пъти да създадат Трета Световна война и се провалиха. Те са причината за глада, недостига, ядрените заплахи, заграбването на земя, доносничеството, масовите психологически атаки (като тази от 11 Септември), банките. Всичко това даде основание на Галактическата федерация да се намеси, защото беше нарушена Божествената директива.

Какво представлява Супер Портала от 11.11.2013?

Новото, което се случи беше, че на тази дата Архангел Михаил и Архангел Метатрон инициираха Супер Портал. Това е специална вселенска милост, изпратена към Земята, с която ще стане възможно посрещането на изискванията за проявяване на „Събитието”. Земята е част от тройната звездна система, обхващаща Сириус А, Сириус Б и нашето Слънце. Юпитер ще бъде следващото Слънце в тази Слънчева система. Земята се намира във Фотонен пояс и се движи към Плеядите през Централното Слънце – Алцион.
Супер Порталът се отвори близо до Юпитер и действа като червейна дупка, която ни свързва със Светлинната материална вселена Он. Този многоизмерен портал позволява силно заредената магнетична светлина от Он да навлезе в нашата Слънчева система и да достигне Земята. Планетата ни се издигна със цяла октава след Есенното равноденствие на 2013 г. Ащар вече спомена за десетте октави между всяко измерение в друго свое послание. Новата енергия ще направи възможно Земята да навлезе в Нулевата точка, за която често говорим с вас.
Порталът донесе Божествената повеля, изпратена от Съвета на Бога, че Земята получава милостта като най-добрия начин да стартира промените в плътната реалност. Беше направено всичко, за да могат колкото може повече Души да достигнат Новата Земя. Пребивавайки на Земята на свободния избор, някои Души отказаха да направят необходимите настройки, за да останат на планетата и след Възнесението й в по-високите реалности. Повече Души ще напуснат, отколкото беше очаквано. Това каза Ащар в скорошно съобщение. Супер Порталът излива високо вибрационни енергии, които повдигат Земята по стълбицата към по-високите измерения.
В тях всички живи форми на планетата ще имат достъп до Етерните си тела и ще са способни да пътуват с техните Меркаби и наистина да живеят многоизмерен живот. В по-високата вибрация ще бъдат достъпни Градовете от Светлина. Онези, които не се пренесат на Новата Земя, ще усещат енергията непоносима за техните триизмерни тела. Тези по-тъмни и плътни енергии ще останат на триизмерната Земя и ще продължат съществуването си. Техните физически тела ще присъстват, но няма да знаят за промяната, която е настъпила. Ще продължат да отричат Висшите Учения и възприятията им ще останат непроменени. Тези времеви линии ще продължат съществуването си в Дуалността.
По същото време ще бъде издигната Пето-измерната Земя от Космическите строители, така както космически кораб се издига и напуска атмосферата в посока дълбокия Космос. Всяка планета е твърдо закотвена на мястото си благодарение на енергийната решетка в орбитата и взаимодействието й с останалите космически тела около нея. Супер Порталът ще премести Земята на нейното отредено място в по-високите реалности, така както мънистото се придвижва по наниза. Ще отхвърли старите времеви линии и ще премине на по-благоприятни. Ще съществува по-високо в Космическата решетка и ще блика от енергия.

Кога може да бъде очаквано Събитието?

Много пъти сме говорили за точното време. Съществува Божествен план, с който се съобразяват всички. Ащар винаги е казвал: „ Без дати, без ядрени оръжия, без метил!” Истината е, че Прозорец на възможностите се отваря само няколко пъти годишно, когато „Събитието” може да се проведе. Такъв един Прозорец на Възможностите ще се отвори между Сега и края на 2013 г. Следващия път, когато енергията носи потенциал за промяна ще бъде около Великден 2014 г.
Супер Порталът ускорява енергийните промени, така че да стане възможно „Събитието” да се състои още през 2013 г. Тази вероятност се увеличи значително на 11.11.2013 г. с отварянето на Супер Портала. Ако четейки информацията продължавате да не предприемате действия по посока на Любовта, ние ще се наложи да начертаем линията. Ако не сте успели да издигнете вибрациите си до минимално изискваните за промяна, вие сте поканени да останете в Дуалността колкото пожелаете, докато съберете нужното количество Любов, което да ви обедини с Високоизмерната Земя. Няма бърз начин да се озовете там. Все още „ Няма дати, ядрени оръжия и метил”, но нищо не може да спре Земята от Възнесението й.

Какво всъщност представлява „ Събитието”?

Разкриване, Обявяване и влизане в действие на НЕСАРА като закон. Това е и то е много. Между седем и десет дни след Разкриването ще се състоят масови приземявания на Извънземни кораби на Земята. Това ще бъде постановено от Небесното правителство на Земята и ще доведе до Златната Епоха.
Президентът Обама се е приготвял в последните си 1000 инкарнации да стане Президента на Разкриването. Възможно е да стане по време на конференция с медиите или на среща в Кметството, може би в петък вечер? Той ще започне да говори за постройките на Луната или базите на Марс, построени от САЩ. По време на това предаване, той ще разкрие, че земните правителства общуват с извънземни цивилизации от дълго време. На практика, хора пътуват в открития Космос и сега, но този факт е добре укриван от земното население. Земята е част от Галактическото Общество.
По това време, на сцената ще излязат деветнадесет същества, които ще направят Обявяването и ще стартират законите на НЕСАРА. Някои от тях ще бъдат хора, други извънземни.
Обявяването и активирането на НЕСАРА ще се осъществи като предаване (симулкаст) на живо, разпространено чрез интернет, телевизия и радио по цялата Земя. То ще бъде изпълнено от технологията на Ащар и няма да бъде копирано по никакъв начин. След края на изявленията, срещата ще бъде преведена на локални езици и чута от всички хора едновременно. Корабите ще станат видими над множество големи градове по едно и също време. Никой на Земята няма да има възможността да фалшифицира „Събитието”.
Когато това се случи, всеки ще се убеди в реалността на случващото се. Галактическото ни семейство ще ни облее с любов и внимание, така че всяка Душа на планетата ще усети неподправено удоволствие. Тогава Ащар ще инициира Нулевата точка и Мерхан Кеше ще активира технологиите, които ще направят връзка с корабите на Земята, за да изпълнят процеса. Скоро след това ще започнат големите арести на Тъмния Кабал. Ще настъпи незабавен мир на Земята. Нито едно оръжие няма да работи в полето на Нулевата точка. Събитията ще се случат в рамките на много кратък период (от седем-десет дни). Тогава космическите кораби, носещи новите технологии могат да се приземят на Земята. Всички тези неща са възможни преди края на 2013 г. Поддържайте светли мисли и действайте според тях!

Какво ще се случи след Събитието?

Веднага щом имаме Разкриване, Обявяване и Стартиране на законите на НЕСАРА могат да настъпят всички очаквани промени. Незабавно по въздуха ще бъде разпространена информация и дадени инструкции до всяка страна на планетата. Всеки ще разбере какво се случва и разяснения ще бъдат давани няколко дни. Повечето няма да ходят на работа или училище, а ще си останат по домовете, за да чуят Обявяванията. Банките ще затворят за едноседмична почивка. Банкоматите ще бъдат в употреба, но никой няма да може да влезе в банка или получи банкова услуга.
По време на седемдневният банков отпуск, старата валутна система ще бъде заменена от Нова – с истинско метално покритие, а връзката между валутите ще се осъществява чрез цветни сметки (Rainbow Bills). Банковите компютри ще бъдат програмирани наново. Всеки ще бъде поканен да върне старата си валута като в замяна ще получи равняващото се във вид на новата валута. Динара и Донга ще бъдат преоценени от Сейнт Жермен. Недвижимите имоти, златото, среброто и платината също ще получат нова стойност. На всички хора ще бъде незабавно даден минимумът от средства за оцеляване. Всичко е приготвено и чака своето време. Къщи за бездомните, чиста вода, изобилна храна, репликатори и технологии за лечение, свободна енергия и още. Това ще бъде изпълнено с помощта на милиони галактически същности, техните кораби и технологията, която донесоха с тях на Земята. Планувано е от много дълго време. Аз – Сананда, ви разказах детайлно и в други послания какво може да се очаква след промените.
За много от вас това съобщение не се промени през годините. За други, които тъкмо сега се събуждат, информацията е нова. Независимо къде се намирате между тези две крайности, обърнете внимание на себе си по време на празничния сезон. Подгответе се да станете свидетели на грандиозна промяна изведнъж. Направете допълнително усилие да се свържете с високата енергия. Помогнете на онези, които се нуждаят от помощ. Изпратете любов към хората, които напуснаха планетата, поради високите енергии на Супер Портала от 11.11.13 г. Поддържайте визията за НЕСАРА в съзнанието си. Бъдете в Мир и създайте свят на Мира. Наричат ме Принцът на Мира в йерархията. Време е за Мир на Земята.

Намасте!
Това е Сананда чрез Елизабет Трутуин

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/11/sananda-kakvo-e-sybitieto.html#sthash.JowfyyIE.dpbs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/blog-post_8773.html


image

Послание от Духовната Йерархия и от Галактическата федерация
чрез Шелдън Найдъл

Ние ви приветстваме! Връщаме се отново, за да ви обясним много неща! През последните няколко седмици беше направено много, което изискваше ред важни неща. На основните парично-кредитни организации, които осъществяват мониторинг на световните валути, казахме да се подготвят за историческа преоценка на валутите, за да бъдат създадени нови банкови правила и в крайна сметка редица нови валути, базирани на покритие със скъпоценни метали. Тази огромна промяна ще бъде прелюдия за предоставяне на средствата за процъфтяване на всички и появата на нови методи на управление.
Този процес продължава. Групите, които са сформирани от нашите земни съюзници, са заставили тъмните да подпишат редица договори и няколко критични забележки. Тези елементи сега предизвикват необходимите промени, които стават своевременно и в Божествен ред. Ние очакваме тези неща да се случат в най-близко време. Най-важните стъпки в придвижването напред бяха направени в американския ден на Благодарността, когато Европа принципно се съгласи за преоценка на валутите в целия свят. Това установява сроковете за пускането на новооценените валути. Подготвят се следващите стъпки!
Договорите се подписват, с което се гарантира, че основният принцип за глобално процъфтяване на всички ще се случи колкото може по-бързо. Редица правителства се срещнаха с нашите съюзници и подробно разгледаха, какво предстои по-нататък. Огромно количество от охранявани златни слитъци и сребро е в състояние да гарантира по-стабилна валута в света. С предложената преоценка ще бъде създадена валутна система, която ще сложи край на господството на Северна Америка и Западна Европа. Новата реалност, която ще бъде основана на политиката на дипломация, която не е ориентирана към конфликти, е вече съгласувана. В тези договорености е включен път за разкриването и за пускането на нови технологии, които сега са засекретени. Тези технологии са средство за реализирането на целия сценарий на разкриването. Важно е да бъдат отстранени всички препятствия пред разкриването и пълното съзнание. Тъмните сили и групите на техните слуги са под прицел. Въпреки това, ние осъзнаваме, че на вас ви е необходимо време за да осъзнаете напълно, какво означава всичко това.
Нашите представители работят съвместно с хората от Агарта. Божественият ни замисъл е да се движим заедно, колкото се може по-бързо. Възнесените Учители информират близките си последователи, какво се иска сега от тях. Ние сме длъжни да се движим напред като прилагаме изискванията на международното право. Различни финансови учреждения взеха решения в наша полза и постановиха някои ключови разписания, които веднага предоставихме на земните ни съюзници и са в помощ на взаимовръзките ни. Решени сме да разгадаем текущите ходове на тъмния заговор. Тази операция продължава с Божествена скорост. Няколко големи правителства, които стоят начело на този хаос, знаят за нашето трудолюбие и просто знаят колко крехки са вече техните позиции. Това ги паникьосва и всичко, което замислят в Азия и Европа, няма да се сбъдне. Следователно, много други правителства сега или открито, или тайно са против техните различни схеми.
Нашата позиция и позицията на Агарта са много близки. Дойде времето да спрем изцяло това тресавище (Идва време това тресавище да бъде доведено до неговия пълен край, подобно на това както приближава краят на Грегорианската година). Време е да се сложи край на всичко това и да се премине към следващите неща, които включват пълно глобално разкриване. Разкритието е крайна цел и то ще сложи край на тези уморителни машинации на тъмните и ще разкрие пред вас какво са правили през последните петнадесет години. През всичките тези последни години са се извършвали гигантски опити да не бъде допуснато връщането ви към пълно съзнание. Но те не се увенчаха с успех.
Това, което остава от машинациите им, ще бъде спряно след Разкритието. Бедата е в това, че тъмните не се отказват, но те сега се обезсилват. Някои неща, които както и преди ще имат място, са само временни. Средствата, с които ще премахнем тези препятствия са в нашите ръце. Сега, правим всичко възможно, за да ускорим премахването на всичко, което тъмните са задържали. Ние добре се движим напред и имаме намерение да ви донесем добри новини в най-близко време. Тъмните са на последно издихание и осъзнават, че краят им е действително много близо!

Бъдете благословени! Ние сме вашите Възнесени Учители! Идваме днес с някои благословени новини! Вашият свят встъпва в началото на нова реалност. Много промени на валутните курсове се подготвят във вашия свят. Това са тези промени, след които ще последват други събития, които ще допринесат за нов Разцвет. Тези драматични промени ще стимулират развитието на новото управление и на много по-строги правила за банките. Много наши помощници се занимават с операции, които ще допринесат за реализирането на тази Благословена Реалност в тази Божествена Сфера. Вашата реалност сега се намира в разгара на редица много важни секретни преговори, за да получите пълно Процъфтяване и Свобода. Заедно с всичко това, нови сакрални енергии променят самата структура на физическата ви същност. Това, което се случва е трансформиране на телата ви и внедряване на нови чакри, в следствие на което се появяват някои болести и други неприятни симптоми. Но те само ще положат пътя ви към пълно съзнание.
Тези духовни и физически изменения са част от големият план за преминаване на сегашната ви свещена реалност в Светлина. Небесата са постановили преди известно време, че на царуването на тъмните сили е дошъл краят. Сега се намирате в преходният период, когато тъмните сили си отиват и Светлината започва своето господство. Нашата Божествена мисия се състои в това, да ускорим тези преобразования и да ви съобщим какво представлява тази нова реалност. Ние напълно разбираме объркването ви, тъй като слушате много спекулативни разкази, които средствата за масова информация ви предоставят. Слугите на тъмните все още не разбират напълно какво трябва да говорят. Най-доброто нещо, което може да се направи сега е, да се излезе напред и да се обясни какво се случва в действителност около вас. Ние получихме тази най-благословена задача!

Вашият свят е в стрес. Гая се отърсва от всичките жестоки отношения с нея и от изтезанията, на които е подложена ежедневно от много представители на тъмните. Този процес на очистване предизвиква много силни земетресения, изригване на вулкани и лошо време по целият свят. Ще стане много по-лошо, ако тъмните злоупотреби с тези мъчителни инструменти не спрат изцяло.

Парите са това, което действително има огромна власт над вас. Към тях трябва да се погледне правилно. Преоценката на валутите, световният златен стандарт, опрощаването на дълговете, новото всеобщо процъфтяване и новото строго банково законодателство ще допринесат за постигането на тази цел. Парите, скъпи мои, не са жизнено важни. Израстването на вашето съзнание и грижата един за друг е безусловно важното нещо! Заедно с това, имате насъщна нужда от Любов, Живот и Божествена Мъдрост. Това е пътя по който трябва да вървите! Осанна! Осанна! Осанна!

Днес ние ви дадохме следващата порция от нашите съобщения за трансформирането на тази реалност. Небето, Небесата и други Божествени помощници в този Свещен Свят стремително се придвижват напред в решаването на многото проблеми създадени от тъмните сили спрямо вас. Краят на този момент настъпва и всички които са ви измъчвали са готови да си отидат. Новият ден е подходящ за всички, които живеят на повърхността на Земята! Знайте, скъпи мои, че безбройните Ресурси и безкрайното Процъфтяване на Небесата са действително ваши! Така да бъде! Бъдете в радост!

Превод: Георги

http://paoweb.com/sn121013.htm
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/10-2013-1
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/12/blog-post_11.html

 
  image

Много сериозно предупреждение към земните хора от Всегалактическата Конфедерация на Абсолютите

Аз Абсолюта, Бога Създател Ра, ще предам това съобщение за вас, всички жители на планетата Земя. Настава Ново време и настойчиво се обръщаме към вас.
Да промени полюса на своя жизнен път този, при който е обострена агресията и са активни тези сили в съзнанието му и сърцето, които разрушават и тялото, и пространството наоколо, на няколко нива и поднива! Вие разпространявате вълни с негативни свойства, които ви правят подобни на чудовища и пространството наоколо да е с уродливи енергопотоци, повдигащи и натрупващи се във вид на разрушения в голям мащаб. Молим ви да се осъзнаете.
Да възприемате всеки, както себе си и всеки, който е редом, с радост и любов да одобрявате, поощрявате със собствения си пример, и за кратко време ще видите, как всичко и всички наоколо, в пространството, в което проживяват, ще се промени, и сияейки със светлина, ще се излива върху вас поток от любов, радост и хармония.
Мирозданието е устроено по такъв начин, че Божествената светлина липсва там, където има място за мръсни мисли, тъмни дела и оскверняване на словото, с мисли и действия. Чистотата на Светлината излъчвана от всяко живо същество се осквернява по този начин.
Ругаенето е оскверняване и е пълна слепота и глухота духовна – не говори за това, което говорят в сектите и църквите!
Наплашили са ви, преди да забравите, Кои Сте в действителност!
И съвестта, която не ви дава покой, и разума, който постоянно поражда въпроси и не намира отговори на тях, които да са възприети от душата ви. Всичко това не са връзките, с които сме свързани!
Лъжливото ви програмиране е още от палеолита! Трябва да го знаете!
Колкото и да се стараят да го скрият от вас научните ви деятели и главите на правителствата ви, този исторически факт е най-важния от периодите в развитието на планетарната цивилизация.
Не един път потопа е унищожавал всичко живо, и вода, и огън са се изливали от небесата с тонове на Земята. Не един път е била изгаряна, а това не е само фактор в провежданите еволюционни програми, а и фактор на извънземна намеса – като нахлуване.
Ракетна бомбардировка и разни изпитания, не са бели вече един път. Грозни представители на тъмнината са започнали оттогава да управляват. Това са хилядолетия мозъчни, телесни, проведени генетични свързвания по такъв начин, че в тялото си имате тези, които наблюдавате сега навсякъде и всеки има расова принадлежност, но това е само ФИЗИЧЕСКА обвивка – това е биологически автономен програмен биоробот-андроид.
БОЖЕСТВЕНАТА КЛЕТКА е една, в която е въведен гена на Ануаките, змиеподобни гущери и драконоподобни същества – дано да станете силови същества с Божествена същност вътре! Тази сила, мощ, хватка, напор и непобедимост са присъщи на телата ви.
Източника е тази Искра, тази родна майчина, както казвате, клетка – ИЗТОЧНИКА ИНГЛИЙ.
Божествения източник, който е породил всичко и всички Енергии – тъмни, замърсени и светлите чисти. Тези две сили са във вашата кръв и ДНК, във вашия геном. Създадени сте такива, както всичко в това Мироздание. Монадата на Двете начала, са две пораждащи сили. И всеки път се учудвате, как изплува ту искрена любов, ту агресия и раздразнение. Как всичко това се помества в едно тяло, в един разум? ТОЗИ, който се научи да управлява бушуващите сили вътре в себе си, много скоро ще разбере, че има Светлинна Сила, и какво се спотайва зад силата на тъмнината! И избора му ще бъде съзнателен и ще разбере човека, каква велика роля играе в това си съществуване на Земята. И ролята е като във филм и на всеки е дадена такава роля, за да може съзнателно да определи, кой, кой е, и как е устроено всичко.
И какво представлява МАТРИЧНОТО Пространство, което се управлява от някой.
А кой може да ви подчини на себе си? Може да ви е много странно, но не съществува сила, която може да има власт над вас.
Тази сила си ти, Човеко! И ако човек поиска да убие, кой може да го спре. Само той самия. Поиска ли да обича, как може да бъде спрян? Няма за свободното съзнание рамки и условия, а има само два основни вектора, насочени нагоре и надолу. И тези вектори засукани в спирала, водят душата и този, който сега се намира ТУК И СЕГА, и двете спирали са в постоянно движение. И такава разлика, като Бяло и Черно сте измислили вие самите – да разделите – така е по-лесно. Но няма отчетливи граници, всичко зависи от нивото на съзнание, и какъв е резултата от един или друг избор. Това е всичко.
Закономерностите във Вселената/Мирозданието, и физическите светове, и всичко наоколо, е подчинено на тези закони. Има само фактор за развитието на душата, като малка част на големия ДУХ.
Матричния свят на планетата. Финалния акорд на тази игра.
Матричния свят на планетата Земя е създаден изкуствено за адаптирането на душата и за голямата й работа като Божествена същност, решила да работи за благото на новите млади души, както и за самата млада душа, която е решила да вземе участие във всичко това. И само осъзналия излиза от матрицата и започва играта по тези правила, които се контролират от Вселенските закони, а не по правилата, измислени от самите играчи.
Всеки момент завесата ще падне! Съзнанието ви пробудило се сутринта, ще види сияние на напълно различна светлина и небето ви няма да виси толкова ниско, а всички тела на планетите, които са близко до вас, ще се виждат с невъоръжено око, и златно светещ небосвод и светъл ден, не само през ранните сутрешни часове, а практически, през цялото време. Над планетата ще светят две слънца едновременно! Послушайте тази приказка. На тази приказка й е съдено да стане реалност. Тя няма да се разказва дълго време, защото настъпва Златния век. И това е закон Вселенски – този цикъл в раждането на Новото, вече започна.
И тези, които не съответстват на вибрационните показатели, в които не са съгласувани енергопотоците им с потоците на пространствения континуум, ще получат разтваряне и отсъединяване на атомния скелет в биологическата матрица на физичното и ефирно тяло, няма да дадат на душата вместилище и ще се разпаднат на атоми.
Материята на физическото тяло ще бъде предадена на Земята за преработка, а душата ще се завърне на тези нива, които са й свойствени по вибрации. Това е, както регистрите в нотните тетрадки – различни нива.
И настава край на физическия живот и съзнателното разбиране като единица, отделена от всичко, а се възстановява разбирането на себе си, като единна част на цялото, осъзнаването „един за всички и всички за един“ – това е нивото на виолетовото сияние, нота с високо звучене, нотата „си“.
Само тези, които разберат сами, че тялото ви служи като Светиня-Храм за душата, получават висше посвещение в тайната на физическото Възнесение. И тази тайна някога сте я наблюдавали, когато се е родил човек и в тялото на който, са били духът на сина и Бащата, и Отеца е Бог Абсолют, Велик Творец, който не е един, а няколко, на висотата на нашето Божествено Възнесение. Изпратил Той своя син, като част от своя дух в тяло, и се родило момченце, наречено Исус. От ЦАРСКА кръв е бил той, а не, както юдеите са ви го поднесли в писанията, лъжа и неистина са внесли за свои цели. Библията е преписвана няколко пъти и не са давали точни, истински сведения. Изкривена е представата, как е пораснал и къде е роден. Малка изкривена частица заради властта на момента.
Роби ви наричат – „роби Божии“!
А как си представяте вие, защо са му на Бог роби? Ако Бог може всичко и твори само с една мисъл, произлизаща от неговия Дух?
А тези, на които Великото Божествено начало във всеки от вас, не им дава покой и тези, на които не е била необходима тази Сила, докато са били момчета, са им отрязали крайната плът. Уплаха и болка са покрили с тъмно покривало тази Сила и ключалки са й поставили. Обрядът кръщение, във всички религии, е поставял това тъмно покривало на малките и младите, за да не може съзнанието да открие същността на вашето истинско Светло Божествено Начало.
Божествените същности, които сега повсеместно и по законен начин започват да работят с всеки, чрез канала за връзка ЕПИФИЗА, за ваша помощ. Получавате съвети, подсказки, интуитивно усещате тази връзка. Точно това е Силата, която във всеки един момент, ще се отвори във всеки един от Звездното Семе и спомена за това, кои сте в действителност, ще се активизира.
И ще разберете, каква Божествена Благодат може да бъде дарения живот – за мирно съществуване и развитие. Тъй като безусловната любов и безусловната вяра творят чудеса, така и вие, навлизайки в този поток на любов и вяра, ще се научите да творите тези чудеса.
И законите, които някога ви дари Исус и задачата, която е изпълнил като човек, чрез собствения си пример. Можете и по друг начин да разберете Истината, която е дарена от него. По това време Исус е станал такъв пример, за да може всеки да открие Бога в себе си и да повярва, че физическото възнесение е закономерно и възможно. И на всички е показано, как плътта на физически/биологичен робот-андроид, може да бъде телепортиран във фините Висши Нива.
Високочестотните излъчвания от тялото започват щом започне да свети/излъчва високочестотни вълни, променя се програмата и е възможна левитация. Исус като учител е дал множество уроци. И не към себе си е сочил с пръст, колко е важен и всемогъщ, а чрез своя пример е опитвал да покаже Силата, и всеки тази роля на Велик Бог да премери на себе си – не всички са разбрали, но мнозина, казаното от него. Но не им дали да продължат нататък, не им позволили да носят Светлината на Истината.
Но мостът между райската обител на Божественото ниво и физическия план на планетата Земя, е бил прекаран.
Новият завет и Новите Откровения, Новите пробудени синове и дъщери, започват триумфалното си шествие, провъзгласявайки истината, която предавам телепатично с това съобщение.
Моля ви – прочетете/изслушайте няколко пъти и възприемете с цялото си сърце тези думи, с които се опитах да стигна до вас.
Мой Мир, Мой Син, Мое Дете, Моя Дух и всичко, което е поместило в теб Мироустройството – това СЪМ АЗ.

21.11.2013. Прието от специалистите на центъра „Благо даващ“

http://nashaplaneta.su/blog/ochen_sereznoe_preduprezhdenie_zemljanam_ot_vsegalakticheskoj_konfederacii_absoljutov/2013-11-23-4432
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7048


 
image

Благ Дар. Бог Ра-Мирдад син на Еа Сътворителя на живота на Земята след последния поврат на Цивилизацията управлявала Слънчевата система която е до важен коридор към останалите Галактики и Вселени. Боговете са генни инженери които са сътворили живота в
Слънчевата система, защото има живот и на другите планети. След преврата на рептилиите, които също са създадени с генно инженерство от същата цивилизация. Те били водени от нечисти помисли каквито се явяват евреите в момента и съм склонен да мисля, че те са едно и също. Според техните ритуали и действия искащи отново цялата власт на планетата.
Да се върнем към Мирдад-Ра.
Ра в превод Слънце-Бог от Слънцето или от Светлината.
Еа и брат му Ен Лил били изпратени от Цивилизациите на Орион и Сириус в Слънчевата система да възстановят порядъка.
Еа е геннен инженер и той сътворил всичко с помощта на Нин-Хур-Саг (една от Орионските кралици).
Ен Лил пълководец отговарящ за сигурността на коридора и около него (Слънчевата система). След като Еа и Нин-Хур-Саг сътворили всичко той с преврат завзел властта и те избягали в съзвездието Плеяди, както е направил и синът му Мирдад.
Създанието-човек е сътворен по подобие на Цивилизациите-Орион и Сириус примесено с ДНК-то на всяко живо същество от планетата. Първоначално всички същества били създадени за работа в мините за добив на руди и благородни метали като най сръчни и издръжливи се оказала кръстоската к маймуната. Но Еа не се е спрял с това само да служат за работа и еднократна употреба той им дар възможността да се размножават и след появата на друга разновидност на ДНК вложил и нея която е била за метално развитие-духовно развитие. И така имало два вида същества едните с духовно развитие и другите без. Тези които били без се контролирали лесно и се харесали много на брат му Ен Лил. Другите не се контролирали както искал Ен Лил и казал на брат си да ги премахне, но Еа бил толкова влюбен в своите създания че избрал най - добрите и ги натоварил на един от корабите си след което Ен Лил направил потоп за да ги умъртви. Разбрал за измяната на брат си Еа Ен Лил го прокудил от Земята.
Преди да замине той оставил няколко двойки в планините като ги изучил на всичко което знае. Всичко което знам ме навежда на мисълта че тези са първо родителите на Траките които са в последствие Българи.
Затова всички искат да ни заличат от лицето на Земята.
И сега е времето на неговото пристигане с останалите първосъздания усъвършенствани от дългия си престой в Плеяди.
Информацията е много.
Документите Тера, Възход на Империите Орион и Сириус, Тот Атланта (е Серапис, Хермес, Озирис) и още много друго четиво.
Който иска да знае Истината неговия Дух ще го води по Пътя.
ИзборъТ Е за всеки един и всичко зависи от него кога и как да стане това.
Всички сме на Пътя, но някои са избрали да заобикалят.
НАМАСТЕ

Веселин БотевГласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3243505
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031