Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2013 11:22 - Портал на Мира !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1686 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.08.2013 13:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Големият Секстил - 25 Август - ТРАНСФОРМАЦИЯ

В следващите няколко дни на земния Ви път, ще има отново проявление на едно Божествено събитие във вашето небе когато големи небесни тела се движат към място за да образуват шест лъча. Друг портал за пореден път ще се отвори, за да донесе със себе си силна инфузия на светлина върху Вашата планета. Това е времето, в което всички вие ще бъдете в състояние напълно съзнателно за колективно свързване отново с Божественото. Съчетано с всички енергии, които асимилирахте и усвоявате докато спите в телата ви за последните няколко седмици, енергията, която ще се освободи върху ГАЙЯ ще има огромна сила да се съборят старите системи и за трансформиране на всички, които стоят на пътя ви.
И така, ние молим всички вас, които жадувате промяна, да се свържете с Божественото и позволите телата ви да станат леки котви, колони от светлина, чрез която чисти космически енергии на любов, мир, тишина, спокойствие и разбиране да могат да преминат през Вас в дълбините на вашата планета.
Молбата ни е, когато тази енергия преминава през вас, за да можете напълно да се слеете с енергиите, да наблюдавате своите мисли непрекъснато в продължение на 3 дни. Един ден преди портала, през портала и на следващия ден след затварянето на портите.
Вие трябва да станете чисти канали на тази енергия, всичката тъмнина трябва да се трансформира в светлина, съмненията и страховете в увереност и спокойствие. Имайте предвид, че тъй като тази енергия преминава през Вас и почистват самото ви същество, може да се появят различни колебания на енергия през целия 3 дневен цикъл. Моля, разберете, че това е естествено състояние за вашите тела, които ще бъдат трансформирани в срок от три дни (24-26). Ще станете чисти стълбове от СВЕТЛИНА. Вашите сетива ще се изострят. Вашият апарат ще се подобри значително. Всяка дума, която изречете ще носи огромна сила в себе си. Вашите мисли бързо ще се проявяват в своята реалност и затова Ви молим всички Ви да бъдете все по-наясно с тези процеси и да наблюдават внимателно всяка мисъл, дума и действие. За вас всяка мисъл трябва да е само любов, дишане с обич, слово с любов. Трябва напълно да превърнете себе си в чист Виолетов Пламък.
Позволете на енергиите да проникнат през тялото Ви и започнете да чувствате нищо друго, освен любов, мир, спокойствие и радост, ако нещо ви ангажира, просто изместете фокуса си към Любовта и Светлината. Не забравяйте да поддържате своите мисли позитивни, не позволявайте никаква негативност да проникне през Вас. Просто сменете фокуса си и да знаете, че за тези три дни сте изключително могъщо същество на чистото, кристално съзнание на универсалната истина в рамките на вашия кораб (тяло) и ги доставяте на майка Гея.
И така, на 25-ти август седнете в медитативно състояние, и си представете, вижте, почувствайте и усетете, че сте чист стълб от Виолетовия Пламък. Вижте себе си свързвани с коронната си чакра с Източника. Не забравяйте да си "представяте", че вашата връзка към източника е напълно защитена в златна светлина, тъй като пътува надолу към коронната чакра, както и по целия път до центъра на тялото ви и излиза от тялото през първа чакра чак до самото сърце на Земята. Стойте си мирно и дишайте дълбоко навътре и навън. С всеки дъх, дърпате повече и повече виолетов пламък чрез вашата коронна чакра, надолу през тялото си и от своята първа чакра в сърцето на Земята, от където тя извира към цялата планета и се раздава на всяка душа, която обитава в нея. През цялото време чувствайте цялата ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, РАЗБИРАНЕ, ЧИСТОТА, ИСТИНА, РАДОСТ, УВЕРЕНОСТ и ВЕЧНО БЛАЖЕНСТВО.

Обичаме Ви. Ние сме с вас. Довиждане за сега.
Висшия съвет на Плеядите - канелиран от Анна Меркаба

Превод: Бети | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/08/golemiqt-sekstil-25-avgust-2013.html#sthash.F1S77cG7.dpbs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/25.html


image

"Близнак" - Звездата на Давид - Тетраедър Меркаба
25 Август 2013 Портал на Мира

На 25-ти август ще има втора Звезда на Давид "близнак" или Звездна Тетраедър конфигурация.
Това е още една възможност да се свържем с нашето *Пространство в Сърцето* и да прекараме време в свещеното пространство с усещане за преднамереност. Време е за активиране, което означава време за синхронизиране с мелодията в сърцата ни и да използваме нашата енергийна мощ, за да задържим пространството за мир, да въплътим мира чрез нашите действия, мисли и думи.
Закответе го.
Настройте се към него.
Почувствайте го.
Приведете Духа в материята, светлината във форма, чрез вашето намерение, през сърцето си. То е Портал
НИЕ Нека повикаме Любовта / да я въплътим / да я почувстваме и закотвим в баланса на женските и мъжките енергии.
Както Горе така и Долу!
Поддържайте неотменно чувство ~ визия за МИР на нашата планета.
На 25-ти август 2013 (EST) стигаме до "Близнака" или втори "Звезден Портал" известен в астрологията като Звездата на Давид (или Големият Секстил ). Тези звездни портали са важни възможности за големи промени в съзнанието, за да се разшири отвъд базираните на страх ограничения от миналото. Енергията е узряла и плодородна с потенциал да приеме по-голямо обединение на духа и материята или сърцето и ума, и или Сакралното Мъжко и Женско начало в рамките на сърцето.
Тази втора врата в съзнанието се основава на първата, която бе на 29-ти Юли 2013. Това е прекрасна възможност да активираме "семената" на Светлината в нас и на планетата. Не забравяйте, че има земен елемент в Портала - Близнак на 25 Август 2013, който ни помага да донесем невидимото във физическото тяло и измерение.
Сега имаме възможност да приведем в по-голям синхрон нашето
тяло, ум и сърце с Душата.
Звездата на Давид е необичайно подравняване, което отваря врата към Съзнанието.
"Звездният Портал, Големият Секстил или Звездата на Давид " започва своето изграждане 1 седмица преди това и става цял на 25-ти Август, 2013. Това се случва в 11:00 ч. EST , когато луната влиза в Телец. Проверете за местния ви ден и час, за да се уверите кога започва за вас. (За България луната влиза в телец на 25 август в 16ч.14м.)
Това, което е наистина важно, е нашето "намерение".
То носи по-голяма тежест, тъй като ясното намерение насочва енергията ни, а не да се притесняваме за точното време на портала.
Имаме прекрасна възможност за по-добър баланс между Свещената Женственост и Мъжественост през енергийния център на сърцето. Представете си тези две енергии в хармония и мир една с друга.
Трябва да останем цялостни и приведени в съответствие с Портала на 25 август, който ще помогне на всеки да поддържа това състояние на съзнанието, за да получи по-висока духовна енергия, красота и хармония давана ни от Вселената.
Така че на този ден, аз ви насърчавам да се пуснете в своето пространство на сърцето и да изпратите Лъч на Любов, Лъч на Мир, Лъч на Светлина с намерение за доброто на всички.
От Астрологична гледна точка: два Големи Триъгълника образуват Звездата на Давид както и в общата конфигурация на Големият Секстил за втори път в Земен и Воден елемент.
1-ви Голям Триъгълник: (Земен елемент)
Слънце/Меркурий в Дева
Луна в Телец
Плутон в Козирог ретрограден
2-ри Голям Триъгълник: (Воден елемент)
Юпитер в Рак
Сатурн в Скорпион
Хирон в Риби ретрограден / Нептун в Риби ретрограден
Тъй като това е втория Звезден Портал - Близнак и също толкова мощен като първия, искаме да наблегнем на това, че е полезно съзнателно да се работи с потенциала случващ се СЕГА.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.самосъзнание.com/2013/08/bliznak-zvezdata-na-david-2582013-b-25.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013_08_01_archive.html


Хайде антенки, проводници, генератори и заземители, канали на Божествената Енергия, днес има пак много работа за нас и тя е блаженство и високи вибрации, и намерението, и Промисъла за Мир, Мир, Мир. Да бъде !

https://www.youtube.com/watch?v=KU2VZ5LkDws&list=PLVOwQLKLBlsOnr9qGLkOexv5m8iip5jrK

image






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184312
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031