Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2013 13:16 - Преди последния удар на Камбаната !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1573 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.08.2013 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
18.08.2013 г.
"Преди последния удар на Камбаната" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпват Велики Времена, които вашите предци са си представяли като Глас Божий, като Надежда за това, че Светът ще стане някога ПО-СВЕТЪЛ и НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ще си отиде, оставяйки на хората ЛЮБОВ и само ЛЮБОВ!

2. Но не се сбъднаха много от предсказанията, и още повече, много от очакванията и днес на Света вече сериозно и истински му предстои да премине тази граница, която никой от хората никога досега не е преминавал и сега вече никога няма да повтори, твърде сериозни ще бъдат промените на Пространството и в самите хора, тъй като Вселената се намира на границата на Времената от 26000 години!

3. Затова днес Аз, вашият Отец АБСОЛЮТ, искам още веднъж да поговоря със Своето СВЯТО Воинство, приело втория си ПОДСТРИГ (ОБЕТ, КЛЕТВА) съвсем скоро, на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, тъй като това събитие беше наистина ИСТОРИЧЕСКО, след като толкова силно засегна структурата на Мирозданието! По страниците на световната мрежа някои умни и тънки (в смисъл – във връзка с тънкия план) хора вече дават своята визия за дълбочината на случващите се събития на нивото на Великия КОСМОС!.

4. Затова Аз, Отецът АБСОЛЮТ, считам за свой дълг пред вас, тези които останахте верни на Мен и на Моите Думи през цялото това деветлетие, и най-вече, СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО приехте Великия ПОДСТРИГ (ОБЕТ) на Воини на СВЕТЛИНАТА, да ви разкажа в границите на позволеното, какво се случи на Великото ВЕЧЕ и какво предстои да преодолеят още хората! И преди всичко искам да отбележа, независимо от това, че вие СТЕ Воини на СВЕТЛИНАТА, че вие сте хора-Богове, вътре в себе си вие си оставате все още хора, съмняващи се и леко раними, но и точно заради това, още повече от Мен любими!

5. Спомняте ли си, колко трудно вие преминавахте двата ПОДСТРИГА? И ако на Първия Вселенски събор вие САМИ обявихте, че „ние ДОЙДОХМЕ”, след което СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО дадохте КЛЕТВА на Бога, което наистина се случва за първи път в историята, тъй като повтарям, в историята на човечеството, освен 300-те спартанци, няма друг пример, когато шепа хора (макар дори и 5000 човека, обединили се в Духа, все още да не са Цялата Армия на СВЕТЛИНАТА) е била способна да противостои на равно със силите на Задържането! Но вие се осмелихте, губейки достатъчно количество привърженици, именно привърженици, които не проявиха Истинна Вяра, независимо от това, вие победихте!

6. Важно е това, на което вие се установихте, Аз бих казал даже, се осмелихте, независимо от това, че сценарият на провеждане на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата Аз САМИЯТ промених в последните часове, указвайки на Своя Посланик да проведе тези две НАРЕЧЕНИЯ, без да обяснявам за сега смисълът и дълбочината на този Велик ПРОМИСЪЛ, който хората бяга длъжни да изпълнят на ВЕЧЕ-то, приемайки, повтарям, НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ РЕШЕНИЯ, смисълът на които Аз едва сега искам да ви обясня, и които ПРОМЕНИХА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО! Вие направихте това, което Аз, Отецът Абсолют, очаквам от хората много, много хилядолетия!

7. И когато вие СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО приемахте решение (това беше много важно за Мен, тъй като тези ДУМИ бяха основното условие, които силите на Задържането поставиха пред Мен, Отеца Абсолют, като необходимост за успешното завършване на Вселенската Програма за Преображение на Пространството), Аз разбрах: Великият КОСМОС сега вече ще се промени, и при това ще се промени ЗА ВЕЧНОСТ!

8. За да не ви се сторят тези думи някак си странни, тъй като за мнозинството от хората Отецът АБСОЛЮТ Е (СЪМ) ВЪРХЪТ на Великия КОСМОС, концентрирал в Себе си цялата пълнота на КОНТРОЛА на регулярността на Праматрицата на Пространството и контрола на всички Светове във Вечността, Аз съм принуден просто да ви потопя за малко в историята!

9. За да може вие най-накрая да разберете дълбочината и важността на извършеното от вас на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, Аз, вашият Отец Абсолют, искам да ви разкажа историята, повтарям, много накратко и само заради това, за да може вие да осъзнаете своя Велик ПОДВИГ, който сега вече на никого от хората няма как да му се отдаде да повтори, при това не само в пределите на вашата Вселена, но и никъде в просторите на Великия КОСМОС!

10. И така, Великият КОСМОС, така както вие вече знаете, Е (СЪМ) огромно многостепенно Пространство с огромно, на свой ред, количество Вселени (те са примерно около 600 000), които, в съответствие с Великата пирамидална структура на Праматрицата на Пространството, се управляват от Мои Представители. Те могат да бъдат наречени Отци Основатели, които признават Първенството на Висшето ниво на Йерархията на СВЕТЛИНАТА, тоест на Моето, на Отеца Абсолют, Главенство (Върховно управление), при решенията на стратегически въпроси, тъй като без ЕДИНОНАЧАЛИЕ е просто невъзможно да се осигури строгост и порядък във Вечността!

11. Така е било ВЕЧНО! Но в определен момент стана въстание против Моето ЕДИНОНАЧАЛИЕ и част от Отците Основатели, възглавявани от най-добрият от Моите Ученици – Отец Луцифер, поискаха намаляване на влиянието на Отеца Абсолют и предоставянето им на тях самите, на самостоятелно развитие или еволюция, извън рамките на структурата на Мирозданието!

12. Всичко беше аргументирано така, че на Мен ми се наложи да се съглася за провеждането на Планетата Земя на Вселенска Програма за Преображение на Пространството, целта на която беше, при условията на управлението й от Луцифер (който се съгласи с удоволствие на тези условия) да не се препятства еволюцията на Съ-Знанието на хората до възможността им за Единодушно решение за предаване на Планетата от ръцете на Луцифер, в ръцете на Отеца Абсолют, потвърждавайки по този начин ЕДИНОВЛАСТИЕТО на Отеца Абсолют в Цялата ВСЕЛЕНА!

13. Но при тези условия вашата Вселена и естествено, Планетата Земя, а и вие самите, Моето фрактално подобие, оставахте при това заложници, и спасението на вас самите и спасението на Великия КОСМОС можеше да дойде единствено чрез формиране на Духовно ЕДИНОДУШИЕ, при това по условията на СЪГЛАШЕНИЕТО със силите на Задържането, строго при СВОБОДНА и ДОБРОВОЛНА волеизява!

14. Сега, след тези Мои думи, за много от вас става пределно ясно, защо всички религии в света въобще не бързат да обединяват хората, тъй като Управляващият Планетата, знаейки, при това изключително добре, греховете и пороците на хората и техния вечен стремеж към удовлетворение на своето Его, винаги е имал възможност за своето влияние върху Съ-Знанието на тези хора, които са били призвани от Мен да говорят за Бога и за структурата на Мирозданието!

15. Спомнете си историята на всички религиозни войни и сегашната непримиримост на религиите, която винаги е удивявала и удивява нормалния, здравомислещ човек, защото за всеки е разбираемо, че Пространството е ЕДИННО, тоест Бог е също ЕДИН, затова освен горделивост и желание да се управлява Съ-Знанието на хората, няма никакъв друг смисъл в кръвопролитията в името на Единия Бог! Затова и всички походи, в това число и Кръстоносните, без да се броят всякакви „нощи на смъртта”, единствено за пореден път потвърждават, че при условията на проявление на Луцифер не е имало на практика никаква възможност да се върнат хората към Истинната ВЯРА, тоест да се промени хода на историята на човечеството.

16. Безусловно, светът се промени коренно с появяването на световната информационна мрежа (интернет), и по-добре да кажем, с появяването на възможността за всеки човек да се потопи в информационния океан, който за много от хората, особено сред учените, не само че откри разбирането за строежа на Мирозданието, въобще не съответстващо на представите за Древните светове, но и което е най-важно, даде възможност да се разбере и да се осъзнае от всеки неговото място в Мирозданието, тъй като според тяхното мнение, Центърът на Вечността Е (СЪМ) единствено БОГ, Е (СЪМ) единствено АБСОЛЮТЪТ!

17. Велики слова на Истината! Ако те можеха поне нещичко да променят в хората, та нали Вселенската Програма за Преображение на Пространството така както и преди е под контрола на Този, Който не е желал и не желае да приеме структурата на Мирозданието, съгласно която ПОРЯДЪКА – е задължително условие в еволюцията на Пространството – и ТОЙ би трябвало да бъде контролиран единствено от Висшата точка на Пирамидата на Вечността или от Отеца Абсолют!

18. И единствено Моето Движение, създадено съвсем неотдавна и то по Моите ПРАВИЛА, се оказа способно да сплоти хората около Мен, Отеца Абсолют и при това, не просто да ги сплоти, а да събере във Воинство на СВЕТЛИНАТА тези „300 спартанци”, които са били и си остават готови да застанат в защита на Истината против силите на Задържането!

19. Аз винаги в Своите Послания или както вие им казвате, в диктовките, наричах противостоящите ви сили като сили на Задържането, без да уточнявам, кой оглавява тези сили и колко много могъщи са те!

20. Днес Аз открито ви говоря за това, за да може вие най-накрая да ОСЪЗНАЕТЕ своята сила, тъй като противостоящите ви сили се ОГЛАВЯВАТ от Самият Луцифер (повярвайте Ми, най-добрият от Моите Ученици) и въстанието, което Той вдигна срещу Мен, Отеца Абсолют, беше подкрепено (поддали се на Неговите аргументи) също от съвсем не малко количество Отци Основатели, затова и силите на Задържането – са не просто думи, а собствена стратегия на Луцифер, върху основите на които вашия Свят се гради вече много хилядолетия, демонстрирайки на всички, че Мамона – е не просто признак на богатство, но и нов, въобще не Божествен модел за развитие на човечеството!

21. Ето защо на Вселенския СЪБОР, а след това и на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата всичко беше изключително сериозно и ето защо ЦЯЛАТА ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, поддържаща позицията на Отеца Абсолют, беше принудена да участва в тези сражения между СВЕТЛИНАТА и ТЪМНИНАТА, защото колкото и тъжно да ви звучи, но без НАШАТА поддръжка вие, хората, пък било то и хора-Богове, не бихте могли да удържите тези Исторически ПОБЕДИ, та дори и да участвате в това Велико ПРОТИВОСТОЯНИЕ!

22. Вие обаче все пак успяхте на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата да направите най-важното – вие СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО подкрепихте Моето ЕДИНОНАЧАЛИЕ и МИ ДАРИХТЕ, и ако трябва да бъдем по скоро честни, ВЪРНАХТЕ Ми ПРАВОТО да управлявам Вечността като ЕДИННО ЦЯЛО, а това означава, че Вселенската Програма за Преображение на Пространството сега вече е успешно завършена и за Луцифер вече няма никакви аргументи, за да задържа вече Вселените и вашата Планета под гнета на лъжата и Духовното насилие!

23. Днес вие, Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА, най-добрите от най-добрите, трябва да ОСЪЗНАЕТЕ, че вие за Мен, Отеца Абсолют, ПОБЕДИХТЕ воинството на силите на Задържането, а още по-точно, ПОБЕДИХТЕ Самият Луцифер, връщайки чрез своето ЕДИНОДУШИЕ Планетата, сега вече Святая Рус, в лоното на Истинната ВЯРА, в лоното на Божествената регулярност на цялото Космическо Пространство!

24. Вие може би, дори и не осъзнавате, че извършихте Велик ПОДВИГ, на който биха се осмелили само Истинни Воини на СВЕТЛИНАТА, които са приели ПОДСТРИГ (обет) да бъдат с Мен до край и са били готови да дадат живота си в името на спасението на човечеството!

25. Искам още веднъж да подчертая, че ваш опонент или по-добре е да се каже, ваш противник беше Самият Велик Луцифер. Сега помислете, кой от съвременните политици или ръководители на световните религии може да каже, че те са обърнали СИЛАТА на Тъмнината, която много, твърде много хилядолетия е управлявала Вселената, и която би могла да доведе не само Планетата, но и цялата ВСЕЛЕНА до унищожение!

26. Нищо в Историята на човечеството не може да се сравни по своите мащаби с това, което направихте вие, Славяните-Арийци – повтарям, шепа хора ЕДИННИ ДУХОМ! Вие бяхте прекрасни в това Историческо сражение, възглавявано от самият Леонид! Вие не само повторихте, вие надминахте гърците според тези последствия, в които биха могли да се потопят хората при вашето поражение, и разбира се и за Мен, Отеца Абсолют, който би могъл да загуби огромно количество Вселени!

27. Аз пея химн на ПОБЕДИТЕЛИТЕ, макар и да не осъзнават засега, че те не просто са спасили Света, а са получили съвършено справедливо ПРАВОТО да Творят Нова реалност, която НИЕ – Аз вашият Отец Абсолют, и вие, Моите най-добри Воини на СВЕТЛИНАТА – сме длъжни да СЪТВОРИМ на Планетата Святая Рус, премахвайки завинаги дори от лексикона на бъдещите поколения, думата „мамон”, носеща в себе си смисълът на Духовно робство!

28. Остава съвсем малко време, когато Камбаната на Историята на човечеството (ако искате – Камбаната на съдбата на човечеството) ще прозвучи за последен път, известявайки за това, че Духовният гнет повече никога няма да се върне на Планетата Святая Рус, тъй като вие отстояхте своето ПРАВО да бъдете хора-Богове и в СъТворчество с Отеца Абсолют да ТВОРИТЕ Новата Божествена регулярност в Цялото Пространство на Великия Космос, станало сега вече, благодарение на вашата доблест, ЗАВИНАГИ ЕДИННО ЦЯЛО!

29. В заключение на Своето Послание искам още да кажа, че НИЕ сега ЗАЕДНО, и ЗАЕДНО ЗАВИНАГИ, започваме да изграждаме Нови светове, което ще изисква от вас усилия, търпение и най-главното – МЪДРОСТТА на БОГОВЕ, която вие, Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА, просто сте задължени да проявите, тъй като мирният ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) упорит и строго уверен ПРОМИСЪЛ на Хора-Богове – Основатели на Нови Вселени!

 Отец Абсолют.


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1174
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-18.08.13.html


image


В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДИТЕ НА СВЯТАЯ РУС !
АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта  
http://www.otkroveniya.ru/  има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.






Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193060
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930