Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2012 17:49 - Кристализация Съ-Знанието на човека !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2042 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.01.2012 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
27.01.12
" Кристализация Съ-Знанието на човека " из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

                                                                                                                        1.  Настъпва много сложно и едновременно с това, прекрасно време за всеки човек и всичко е свързано не само с това, че Пространството преминава точката на незавръщане ( на бифуркация ), но и с това, че вътре в човека започва да изкристализира Новото Съ-Знание, Новата представа за себе си като частица на Първотвореца !
2.  Настъпва време на ПРОМЕНИ – време на Духовно пречистване, когато самият човек започва, на фона на заминаващия си в миналото Плътен план с всичките му негови плюсове и минуси, да формира в себе си Клъстер от висш порядък!
3.  За Русия, или по-добре да се каже, за „ малкия ” руски човек настъпва исторически момент, когато Тъмните сили, задействайки целия свой от векове натрупан потенциал, побеждават за последен път, отстъпвайки сега вече завинаги, ПРАВОТО ЗА ТВОРЕНЕ на човека на СВЕТЛИНАТА, САМОСТОЯТЕЛНО освободил се от догмите и лъжите на миналото !
4.  Изразходвайки целия си свой потенциал, силите на Задържането сега трябва да отстъпят ПРАВОТО за Творене на НОВОТО на тези хора на СВЕТЛИНАТА, които независимо от съблазните на МАМОНА, са успели да изградят и да противопоставят на Тъмата тази ПървоЛюбов, Тази ПървоМъдрост, която отличава енергията на ПървоТвореца от енергията на човешкия ЕГРЕГОР !
5.  Когато Аз говорих, че много скоро обстоятелствата и по-точно Моят ПРОМИСЪЛ ще раздели хората на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, Аз имах предвид, че началото на март (тоест 4-ти март) тази година, годината на Бога, ще стане за Народа на Русия тази историческа дата, с която ще започне формиране на съвършено Новите представи за Пространството и за Съ-Знанието на „малкия” или обикновения човек!
6.  Именно през март ще бъдат създадени условия, когато САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ ще създаде основа (зародиш на кристала) за израстване – сега вече от самия човек – на КРИСТАЛА на Новото Съ-Знание !
7.  И при тези много сложни исторически условия на борба между силите на СВЕТЛИНАТА и силите на Тъмнината кристализацията на Новото Съ-Знание на „малкия” човек – е една доста сложна работа, тъй като е важно, зародишът на кристала и по-точно – неговото Начало на Началата, по Мой Сценарий вече да не бъде изкривен от всички наслоявания на миналото, от които с такава болка и с такъв труд човекът с Моя Помощ е успял да се отърве и да премине в Новата раса !
8.  Ето кога за всеки човек настъпва моментът на Истината, защото, каквото бъде заложено в зародиша на кристала, това и ще стане основа на кристализацията на Новото Съ-Знание. Затова най-малкият фалш и най-малката заблуда на човека при формиране на Началото на Началата, може да го отведе до неговата лична катастрофа !
9.  Аз нали ви давах и продължавам да ви давам Знанията на ПървоТвореца и единствено заради това, за да не може нищо от миналото ( Аз имам предвид мирогледа и всички прочие представи на Плътния план ) да попадне в центъра на кристализация и да наруши формирането на Клъстера от висш порядък – на Божествения Клъстер, който е бил заложен във всеки човек от Самия ПървоТворец !
10. Хората започват да се явяват на Изпита си за избор на своето бъдеще, те обаче трябва да разбират че само КРИСТАЛИТЕ от висш порядък ще съставят основата на Шестата раса, а всички несъвършени и изкривени кристали няма да могат да влязат в Новия свят – в Новото Пространство !
11. Сега настъпва това време, когато ще бъде просто необходимо да се припомнят Моите думи, че ПървоТворецът или Абсолютът са СЪВЪРШЕНСТВО, и че ТОВА СЪВЪРШЕНСТВО е сътворило СВОИ частици също СЪВЪРШЕНИ, и че те, тези частици също са длъжни в процеса на еволюция на своето Съ-Знание да сътворят ЧУДОТО на Богопроявление !
12. Във вашия Проявен план, независимо от всичко, новите Клъстери от висш порядък вече се формират, макар и в не такова голямо количество и не толкова бързо, както би Ми се искало, но все едно, Аз съм в правото си да ги нарека СъТворци на Новото Пространство и този процес на Духовно прозрение вече не може да спре никой!
13. Много скоро и по-точно - в началото на март тази година, кристализацията на Новото Съ-Знание ще бъде запусната по Нова схема и за хората (за цялото човечество) става много важно, какъв зародиш ще бъде използван при кристализацията на Новото Съ-Знание на човека на ВЯРАТА!
14. Аз ви казвам това, защото чистотата и СЪВЪРШЕНСТВОТО  на Началото а Началата на кристализацията е много важно, тъй като единствено чистотата на  зародиша се определя и по нататъшната посока на еволюцията на Съ-Знанието на човека ! Затова,  което бъде заложено в качеството на основа на кристализацията на Съ-Знанието ще определя не само бъдещето на самия човек, но и на цялото човечество !
15. За всеки човек устремен към бъдещето му предстои да направи свой много сложен избор, тъй като Тъмните сили, или силите на Задържането вече са създали ( в Пространството ) огромно количество островчета на кристализация с изкривени представи.
16. Но още повече островчета на изкривена кристализация са разхвърляли многочислените учения на различни псевдодуховни школи и в този хоровод на изкривени представи за Твореца и човека изборът на истинния Божествен зародиш за формиране на собствен кристал на Съ-Знание става изключително сложен!
17. Но от този избор няма как да се измъкне никой! Спомняте ли си израза „каквото посееш, това и ще пожънеш”? И ето днес хората избират самостоятелния път на кристализация на собственото Съ-Знание и от чистотата на зародиша на кристала зависи не само Съ-Знанието на човека, но и какво ниво енергиен Клъстер може да формира човекът ( каква честота на собствена вибрация той може да достигне ).
18. Моля ви не приемайте изкривените човешки представи и съвременния мироглед, не се вслушвайте в изкривените представи на псевдодуховните школи, които с Моите думи вкарват изкривяване в Съ-Знанието на хората, пораждайки у тях Духовно робство или грях от горделивост !
19. За хората е необходимо да се ръководят единствено от информацията от силите на СВЕТЛИНАТА, които в много трудна борба със силите на Задържането са успели да се развърнат по посока Мъдростта на ПървоТвореца!
20. Повярвайте Ми, Аз не се каня да създавам Своя партия или нещо подобно, Аз съм създал Висша Школа по Божествена Мъдрост единствено поради това, за да помогна на хората да проявят Духовно Единение и САМИ да сътворят тази Божествена СЪБОРНОСТ, която сега ще е стане основа на Новата държавност в Русия !
21. За всеки човек Аз съм създал уникални условия за избор и формиране на зародиш на кристализация на Новото Съ-Знание на СъТворец на Шестата раса !
22. Днес не трябва да се отвличате от нищо, тъй като всичко необходимо за началото на кристализация на Новото Съ-Знание у хората вече го има, настъпва време, когато ВОЛЯТА на Твореца и свободната Воля на човека не просто съвпадат, но и създават условия за формиране на Истинните представи на човека за самия себе си !
23. Повтарям: При тези условия е изключително важно, че човекът ще приеме за себе си за основа, за зародиш на кристала на новото Съ-Знание и би било много опасно, ако процесът на кристализация на Съ-Знанието се наруши още в самото начало ( още в зародиш ), тъй като в този случай вече не се налага да се очаква появата на Новия човек на Светлината !
24. Настъпва най-същественият МОМЕНТ на ИСТИНАТА и в този момент е необходимо да бъдете пределно предпазливи по отношение на изказванията на учителите от миналото, тъй като миналото си е минало и то вече си е отишло !
25. И ако на тези учители им се струва, че те могат да управляват новия свят и съответстващото на този свят Съ-Знание на човека, то това е не само тяхната дълбока заблуда, но и открито противопоставяне на ВОЛЯТА на Твореца !
26. За обикновения или за „малкия” човек, Учител може да бъде единствено ПървоТворецът, а зародиш на кристализация на Новото Съ-Знание на човека СъТворец, могат да служат само Думите или Знанията на ПървоТвореца !
                                                                                                                              http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=970 http://otkrovenia.bg/2012/01/30/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-27-%D1%8F%D0%BD%D1%83%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D1%80/                                                                                                                                                                             image                                                                                                                                                   












Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3201295
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930