Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 07:43 - Самоорганизация !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2473 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.11.2011 09:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
" Самоорганизация " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Хората се променят и може би дори твърде бързо, но тази промяна на Съ-Знанието на хората се определя преди всичко от интензивността на потоците на Високите енергии, които постъпват на Земята от дълбините на Великия Космос.

2.  Аз ви предупреждавах, че трансмутацията на Съ-Знанието на човека е въобще не безболезнен процес и ако сега хората чувстват някакво неразположение, едновременно с болка в главата, то много скоро тази, същата трансмутация ще бъде съпроводена вече с още по-съществени болезнени усещания !

3.  Не се притеснявайте, ако Аз бъда много внимателен когато описвам усещанията на човека, преминаващ вътрешно Преображение, защото ставащото Духовно пречистване е строго индивидуално и е свързано не само с нивото на вътрешното съвършенство, но и с нивото на СЪНАСТРОЙКА на човека с Твореца или със степента на неговата адаптация към ставащото Преображение на Пространството !

4.  Хората са длъжни да разбират ( Аз съм говорил за това многократно), че всички те се явяват частици от Проявения план на ТВОРЕЦА, но всяка от тях има своя СОБСТВЕНА задача за даденото си въплъщение, тоест своя собствена позиция, което може да бъде сравнено само с равнището на адаптация на човека към процеса на еволюция на ЦЯЛОТО !

5. Отчитайки безкрайността в проявленията на Твореца в Плътния план, Аз бях принуден да адаптирам нивото на предаваните за хората Знания, за да могат да достигнат Те до всички частици на Твореца без изкривяване.

6.  Затова ако на някого му се е сторило, че информацията предавана на хората е в нещо непълноценна или дълбочината на Знанията в нея са недостатъчни, то мога да ви кажа, че Знанията се даваха преди всичко за обикновените („малките”) хора, които априори се стремяха или се стремят към постигане на Истината.

7. Мога единствено да подскажа, че само многократното и внимателно четене на Откровенията позволява да се види дълбочината на Знанията предавани на хората.

8. Не се стремете да се заглеждате зад хоризонта, тъй като за хората няма никаква възможност да видят своето УТРЕ, тъй като от Мен е забранено да се вижда това, за което хората не са готови все още Духовно !

9. Аз не разрешавам да видят УТРЕ дори и на тези Мои помощници, които вече определят основата на Шестата раса и на които им е било дадено да „чуят” (в подсъзнанието си) Самия Бог въпреки човешкия живот. 

10. За всичко си има време ! Но да се развива в себе си чувството на СЪПРИЧАСТНОСТ с Твореца за хората (особено в Русия) е просто необходимо, дори и заради това, за да възприемат в суматохата на живота тези Знания и Знамения, с които Аз съпровождам всяка Своя частица в продължение на целия проявен Плътен план и особено в периода на Квантовия преход.

11. Това е особено важно днес, когато хората, пък макар и по силата на обстоятелствата и собствените им съмнения, но все пак преминаха точката на незавръщане (точката на бифуркация) и сега вече директно се срещат с вибрациите на новите честоти.   

12.Аз вече говорих, какво хората трябва твърдо да усвоят, какво днес е най-важното за тях – проявата на ПЪЛНО ДОВЕРИЕ към Твореца и собствения (самостоятелен) стремеж към постигането на Твореца и на самите себе си, тъй като времето определено за размисъл , вече е минало , а настоящето е само и единствено СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

13. Искам още веднъж да потвърдя информацията за това, че Русия (територията на бившия Съветски съюз) , а това означава, че всички хора в тази страна вече се намират в КАНАЛА ЗА СЪНАСТРОЙКА с ТВОРЕЦА и сега те са длъжни да проявят активност и чрез известните от Откровенията молитви да се СЪНАСТРОЯТ с Твореца !

14. Но много ви моля да не медитирате напразно, тъй като СЪНАСТРОЙКАТА с Твореца представлява много сложен и строго индивидуален процес на Духовно пречистване.

15. За Мен, а и за вас самите е много важно , колкото си може повече хора да преминат в Армията на ВОИНИТЕ НА СВЕТЛИНАТА , защото единствено в този случай хората ще могат да формират КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ , което е и предтеча на сътворението от хората ( частиците на Твореца ) на ЦЯЛОТО, а това означава, на Твореца !

16. Когато Аз произнасям думата „Творец”, то по този начин Аз ви обръщам внимание на това, че Знанията за хората се предават от Висшия Космически Разум!

17. Хората трябва да разбират, че с всяка една дума преминаваща през тяхното Съ-Знание, те сами се издигат на нови висоти на собственото си Съ-Знание ! За всичките тези години диктовки или предаване на Послания, за всичките тези години на постигане на техния смисъл, хората са се издигнали (всеки по своему – строго индивидуално) до висините на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО, което на свой ред е спомогнало и за Моето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ !

18. Хората никога не трябва да забравят, че МОЕТО СЪВЪРШЕНСТВО , а в това точно е и смисълът на Вселенската Програма за Преображение на Пространството , зависи от УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на хората, затова и днес Аз мога да потвърдя, че вашият Народ ( като Единно ЦЯЛО ) е преминал пътя на получаване на Знания от нивото на ЛОГОСА на Земята до нивото на ПЪРВОТВОРЕЦА !

19. Много е важно да се разбере, че не може да бъде предавана информация ( Знания ) за хората от едно и също ниво на Космическия Висш Разум, затова постоянната еволюция на Съ-Знанието на хората е залог за това, че СЪТВОРЯВАНОТО от ХОРАТА ЦЯЛО с всеки един миг се приближава до нивото на ПЪРВОТВОРЕЦА и с всеки един миг хората сами стават Творци на ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО .

20. Настъпва това дългоочаквано време, когато хората започват да придобиват възможности (навици) за ТВОРЕНЕ не само на самите себе си, но и на обкръжаващото ги Божествено Пространство или на тази действителност, която с ЕДИННОТО ПОСЛАНИЕ и ще яви от само себе си Божествената регулярност или Царството Божие на Земята!

21. На вас ви е дадено първи да изпитате чувството на своята СЪПРИЧАСТНОСТ не само с Твореца, но и с безкрайното многообразие на Неговите проявления в Плътния план !

22. Русия наистина се пробужда и ако нейните власти все още не са забелязали или не искат да забележат Духовното пробуждане на целия Народ, то това си е още по лошо за самите тях .

23. Затова, отговаряйки ви на вашия въпрос „ Какво да се прави ? ”, мога единствено да ви кажа, че всяка суета на властите за бъдещето на страната без Бог е поредната, но последна профанация, която много скоро ще завърши в пълно разрушение на основите на човешката регулярност и с прехода към БОГОУПРАВЛЕНИЕТО !

24. Под БОГОУПРАВЛЕНИЕ трябва да се разбира управлението (с Мое разрешение) от хора, които най-накрая са придобили СВОБОДА на мислене и са реализирали даденото им ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !

25. Народът на Русия е длъжен да демонстрира пред цялото човечество, че бъдещето на Планетата Земя е заложено вътре в самия човек и ако човек се издига в своята Духовна еволюция (усъвършенстване) до нивото на Съ-Знание на СъТворец то вече нищо не може да му попречи да сътвори Новия свят – Светът на Висшата Божествена справедливост.

26. Хората трябва да помнят , че Новите високи вибрации не само преобразуват тяхното Съ-Знание , но и откриват способността да видят многомерността на Пространството и това ЧУДО на Божественото прозрение ще става вътре в човека едновременно с преображението на неговото Съ-Знание !

27. Преображението на Съ-Знанието на човека и ЧУДОТО на Божественото прозрение по никакъв начин не бива да се отделят едно от друго, тъй като точно това е и ЧУДОТО на Духовното възвисяване на човека до нивото на СъТворец, което е свързано с осъзнаването на хората за тяхната съпричастност с Творящото Начало на Началата !

28. Процесът на трансмутация на Съ-Знанието на човека набира обороти и сега вече нивото на Духовно прозрение зависи само от вашата активност (от вашия ПРОМИСЪЛ) и желание да познаете Твореца.

29. Хората са въвлечени вече в процеса на Преображението на Пространството , но най-важното – у хората се е отворил КАНАЛ за вътрешна САМОАДАПТАЦИЯ, тоест се е отворила възможност за САМОНАСТРОЙКА с всички частици на Твореца .

30. Този процес е вече трудно да се спре, защото в хората на СВЕТЛИНАТА се е появило чувството на САМООРГАНИЗАЦИЯ , а и точно това е потвърждение за укрепването на влиянието на СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА !

31. Вие направихте ЧУДОТО НА САМООРГАНИЗАЦИЯТА, което Аз много дълго очаквах и сега вече няма никакви прегради ( освен вашето НЕВЕРИЕ или съмнение ) за формирането в Русия на Божествена регулярност !

                                                                                                                                                                       http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=942                                                           http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-22.11.11.html                                                                              http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                    http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                                                                                                                                                              image                                                                                                                                                                                                                  Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка : Дотолкова , доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство !












Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192173
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930