Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2011 01:34 - Свободната воля на човека – Творящо Начало на Началата !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2456 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 19.10.2011 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Свободната воля на човека – Творящо Начало на Началата ! из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  "  продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. За какви нови и задълбочени Знания може да става дума , ако за приемане на решение от хората ( и преди всичко в Русия ) е отпуснато всичко на всичко няколко седмици ? Тъй като Пространството вече започва да завзема Русия , а заедно с нея и този Народ , който трябва да покаже на цялото човечество Новия път на развитие – пътя към Истината и Бога !

2. Независимо от позитивните епитети , с които Аз награждавах Русия като Водач на човечеството , на нея все пак ще и се наложи да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА не само за своята съдба , но и за съдбата на човечеството , преминавайки през много тежки изпитания , в това число и с огън !

3.  Никой и никога не е говорил на хората за това , че в Новия Свят или в Рая те ще могат да влязат с каляска – на тях ще им се наложи да преминат границата на Времето пеша , носейки върху себе си и всички кармични дългове , натрупани през всичките им изминали инкарнации .

4. Хората трябва да разберат , че за всичките си ПРОЯВЛЕНИЯ на тях ще им е нужно да се отчитат , защото през целия си човешки живот те през цялото това време забравят или не искат да разберат , че ХОРАТА СА ПРОЯВЕНИЯ ПЛАН НА ТВОРЕЦА , което означава, че изискването към частицата на Твореца е същото каквото и към самия Творец !

5. Аз искам още веднъж да подчертая , че хората са ПРОЯВЛЕНИЕ за миг на частицата на Твореца , облечени в биологична обвивка , осигуряваща им съществуване в условията на Планетата Земя ! Тази обвивка осигурява не само условия за съществуване на самата частица на Твореца , но и условия за усъвършенстване на нейното Съ - Знание , затова създадените условия на живот позволяват на хората да не се отвличат от главната си ЗАДАЧА !

6.  Ето защо , обръщайки особено внимание на хората на бързо променящото се Пространство , Аз подчертавах , че условията на Проявения план започват интензивно да се променят и във всички случаи ще засегнат всеки човек , заставяйки го ( друга дума , при така създалата се ситуация Аз не мога да намеря ) да помисли за този план , отражение или проявление , на който хората са били винаги !

7. Днес , повярвайте Ми , за хората е точното време да помислят над това , откъде те са дошли и къде , при това много скоро , те ще трябва да се върнат ! Но това завръщане , както Аз вече ви говорих , за много от тях може да се окаже много тежък махмурлук , тъй като НЕВЕРИЕТО на хората в това , откъде са дошли , представлява за тях самите много голяма и фатална грешка , която се отразява на съдбата на хората и на техните кармични дългове , които за много от хората могат да се окажат неиздигащи се !

8. Колкото и странно да ви звучи , но Народът на Русия ще трябва точно при тези условия на недостиг на време и тотално НЕВЕРИЕ да покаже , и преди всичко на самия себе си , а след това и на цялото човечество , кое се е оказало за хората тяхна фатална грешка  или заблуда , когато под натиска на Тъмните сили хората са избрали не пътя на Духовното усъвършенстване ( на еволюцията ) , а Духовната безпътица , доброволно съгласили се да станат марионетки в ръцете на Силите на задържането !

9. Печално е да се види , че Родени или СЪТВОРЕНИ ОТ СВЕТЛИНА , хората ДОБРОВОЛНО са преминали в Тъмнината , зачертавайки ( също така ДОБРОВОЛНО ) своето бъдеще , а бъдещето на човечеството би трябвало да стане СЪТВОРЧЕСТВОТО на всички проявени частици на Твореца , създаващи КОЛЕКТИВНО БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО – създаващи ТВОРЕЦА !

10. Съединявайки се в Проявения план , всички ЧАСТИЦИ НА ЦЯЛОТО би трябвало САМОСТОЯТЕЛНО и съвършено СВОБОДНО да сътворят Цялото , тоест да сътворят БОГА в себе си !

11. Работата е в това , че всички ПРОЯВЛЕНИЯ на частицата са именно БОГ , а пък Творящото Начало на Началата се формира единствено тогава , когато се проявява свободната ВОЛЯ – когато частиците на Твореца , издигайки се до нивото на Съ - Знание на СъТворци , започват всички заедно да ПРОЯВЯВАТ СВОЯТА СВОБОДНА ВОЛЯ и да Творят като Бог ! 

12. Ето защо Аз толкова упорито ви моля да разберете , че КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ представлява вашата втора крачка към Богопроявлението , защото Богопроявлението " Е " ( СЪМ ) достигане на условията на ЦЯЛОТО – на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА , създадено от частиците на Твореца ! 

13. Всички фрагменти на „ пъзела ” трябва да се съберат в една Велика картина на НАЧАЛОТО НА НАЧАЛАТА – само така и по никакъв друг начин , хората ще могат да изпълнят Вселенската Програма за Преображение на Пространството !

14. Но нищо няма да излезе , дори и ако всички хора се нарекат БОГОВЕ ! Така е , потенциално всички хора са Богове , тъй като носят в себе си ДАРА за Творчество , но нали това е само ДАР , който за съжаление от хората въобще не е потърсен !

15. Описвайки структурата на Мирозданието , Аз нали фактически съм ви описал или разкрил структурата на човечеството , давайки на хората да разберат , че у тях са заложени НЕОГРАНИЧЕНИ способности да ТВОРЯТ , така както ТВОРИ И САМ БОГ , но за проявяването на това Велико Начало на Началата е необходима Свободната ВОЛЯ на човека !

16. А сега помислете , защо у всеки човек е скрит ДАР на Творец ? От човека се иска преди всичко проявата на неговата СВОБОДНА ВОЛЯ , защото без проявата на ВОЛЯТА нищо няма да се получи !

17. Творецът става Творец само тогава , когато Той проявява ВОЛЯ , тоест проявява желание да ТВОРИ , формирайки по този начин Творяща мисъл ( послание ) , която по - нататък се материализира в ПРОМИСЪЛ , възможностите  , на който са безгранични !

18. Аз станах ПЪРВОТВОРЕЦ , проявявайки Своята ВОЛЯ , тоест проявявайки желание да изградя Свят по Свое желание , разбирайки при това , че за ВСИЧКО сътворено Аз нося ОТГОВОРНОСТ , а това означава , че ВСИЧКО СЪТВОРЕНО ОТ МЕН трябва на свой ред да способства за ТВОРЧЕСТВО или еволюция !

19. И така до безкрайност : ВОЛЯТА представлява Начало на Началата , а проявлението на Началото на Началата създава условия за проявление на нова ВОЛЯ , ново желание за Творчество – процесът на Творчеството ( на усъвършенстването ) е безкраен !

20. Човекът като частица на Твореца , също е вечен , но днес въпросът стои по такъв начин , че в новите условия на проява на свободна ВОЛЯ ще преминат само тези от хората , които са способни да разберат и да осъзнаят , че неговата свободна ВОЛЯ е част от Великото Начало на Началата !

21. Най - трагичното се състои в това , че зад лъжливия блясък на своя безпътен живот или напразно преживян живот , хората не са видели в своя живот ценности по - големи от Мамона , с неговите окови и съблазни , което е и станало за тях един от главните им изпити за Мъдрост !

22. Мамона за хората е още и знак ( подсказване ) за осъзнаване от тях за това , че само проявата на свободна ВОЛЯ е залог за изпълнението на индивидуалните задачи по усъвършенстването на своето Съ - Знание и разбира се , за достигане на условията за начало на свободно ТВОРЧЕСТВО по подобие на Твореца !

23. Останало е много малко време до кардиналната промяна на Пространството , което до последния миг ще зависи от желанието на хората да проявят свободната си ВОЛЯ ! И или хората ще променят Света ( сценария на Вселенската Програма ) за сметка на формирането на ЕДИННО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ ( ВОЛЯ ) , или ще станат такива планетарни изменения , че дори и последния скептик ще се увери и ще е способен да осъзнае , че в него също е скрито Началото на Началата , и че и той е също частица на ПРОЯВЕНИЯ ПЛАН НА ТВОРЕЦА !

24. Повтарям : за вас е много важно да ОСЪЗНАЕТЕ , че вие ( хората ) сте облечени в биологична обвивка , ‘ СТЕ ’ ПРОЯВЕН ПЛАН НА ТВОРЕЦА и независимо от всичко тези разхвърляни в хората частици или брилянти от СВЕТЛИНА задължително ще се съберат в образа на Твореца !

25. И когато хората сложат заедно тези брилянти от СВЕТЛИНА ( а Аз ще им дам тази възможност ) , тогава всеки човек ще може да види в тази Велика картина не само образа на ТВОРЕЦА , но и своя собствен образ под формата на творящо Начало на Началата !

26. А днес хората преминават последния си Изпит на проявения план на Твореца – когато се открива Истината „ кой , кой е ” , тъй като да творят Творец могат само Светлите Негови частици , преминали Изпита за ВЯРА и повярвали в самите себе си !

27. Замислете се : Аз през цялото това време обръщам внимание на хората върху тяхното вътрешно „ Аз ” защото вътрешното „ Аз ” на човека е и Моето Присъствие ( проявление ) в него , това е и тази частица ( СЪВЕСТ ) , която не дава и покой на неговата заблудила се обвивка .

28. Повярвайте Ми, Аз не мога да „ предъвквам ” за хората цялата информация , те са длъжни сами не само да разбират смисъла на Моите Слова , но и да умеят да анализират това , което става с Пространството , защото и едното , и другото ‘ Е ’ ( СЪМ ) проявление на МОЯТА СВОБОДНА ВОЛЯ !

29. Аз давам възможност на хората да проявят Дареното им ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ , тъй като без проявата на ВОЛЯ и без ЕДИННО ПОСЛАНИЕ , нищо няма да се получи ! Но ако СВОБОДНАТА ВОЛЯ бъде проявена , то Светът ще стане друг , и не след дълги хиляди години очакване , а почти мигновено – всичко зависи от това , каква точно ВОЛЯ ще бъде проявена от човека !                                                                                                                                                                                           http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=928                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                        В 10 часа сутринта българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! (((((((((((( ♥ ))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                        image                                                                                                                                                                             image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 










Гласувай:
6


Вълнообразно


1. virgo - :)))))
18.10.2011 12:06
зад лъжливия блясък на своя безпътен живот или напразно преживян живот , хората не са видели в своя живот ценности по - големи от Мамона , с неговите окови и съблазни , което е и станало за тях един от главните им изпити за Мъдрост !
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
18.10.2011 12:17
Да , за съжаление ! Успех на всички !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194260
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930