Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2011 10:53 - Пътищата са много ! Изборът е личен ! Помощ се дава !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 3298 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 13.10.2011 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    image СаЛуСа , October 10 , 2011

Имате поговорката , че всички пътища водят към Рим , а със сигурност много пътища водят към Издигането , тъй като някои хора са извървели точно този път , а това е резултат от вашия собствен избор . Ще бъдете посъветвани кои са най - добрите пътища , за да гарантират продължаващата ви еволюция , но накрая решението в коя посока да тръгнете е ваше . Оттук следва , че вие сте тези , които са ви довели до точно този момент във времето . Фактът , че вие дори сте тук точно сега , е ваш избор , а следователно вие трябва да търсите на какво точно ви учи този живот . Със сигурност с вас сте донесли карма , а това отчасти ще е определило посоката на вашия живот . Ако четете това съобщение , възможностите са вие да сте един , който е избрал да се издигне , и вие ще имате по - натоварен живот от обикновено , за да я изчистите . Какво количество Карма можете да поемете обикновено е утвърдено от вас , така че , независимо от това как разбирате живота си , в това отношение той е бил ваш избор . Много хора вярват , че са имали суров договор , но случаят не е такъв и трябва да бъде разбран от по - високо ниво .

Понякога най - трудните тестове продължават дотогава ,  докато напреднете достатъчно в разбиранията си , за да можете да се справите с тях . Така че както може би си представяте , този период в живота на хората може да бъде такъв , който е препълнен с действия , едно след друго . В техния ход вие може да сметнете , че сте се провалили , но имайте предвид , че в духовен аспект няма такова нещо . Всичко е опит , а това , което научавате от него , е най - важното нещо . Инстинктивно ще знаете , че това е истина , така че не си губете времето и енергията , тревожейки се над това , което бихте могли да направите по друг начин . Да се издигнете нагоре не е било замислено като трудно и никой не прави преднамерено живота по - труден , отколкото трябва да бъде . Вие разбира се , можете да го направите по - лесен като разберете защо преминавате през определена фаза , а това идва като не правите същите грешки отново и отново . Както често посочваме , вие имате много души , които ви помагат и в действителност никога не се справяте с нещо сами , съветите са тук , стига само да се заслушате .

Тъй като нивата на съзнанието ви се покачват , вие се приближавате повече до вашите Водачи , а те ще намерят за по - лесно да ви влияят . Някои проблеми , конкретно с други членове на семейството или с близки приятели се решават във времето , когато сте извън тялото си в състояние на сън . Обикновено вие не пренасяте знанието си за това в будно състояние , но подсъзнателно отговорите се пазят във вас и в другите , които участват . Не сте ли заспивали с проблема , а на сутринта отговорът е при вас ? Ето така работи това , така че ние отново ви напомняме , че винаги ви се дава помощ , когато я търсите .

Ние от Галактическата Федерация също сме ваши Водачи в по - общите въпроси , а нашето влияние е насочено към онези , които са на позициите на силата и властта . Понастоящем ние помагаме на онези , които се стремят да ви изведат от сегашния период на хаос . Не е лесно за такива души , понеже заговорниците на тъмните сили все още имат своите поддръжници навсякъде по света и представляват препятствия пред решаването на проблемите . Един , който е претърпял това , е Президентът Обама , Просветеният , който за момента е превъзхождан по численост от онези , които са против това , което той се опитва да направи .

Въпреки всичко , ние предприемаме действия , които бързо намалят силата, която са притежавали те с хилядолетия . Способността им да спрат нашия прогрес вече е блокирана , а нашите съюзници са готови да нанесат фаталния удар . Ние сме напълно подготвени за следващите ни действия , работещи в посока на отстраняване на тъмните сили най - накрая .

Приемайте всичко спокойно , защото като Служители на Светлината вие имате предимството да разбирате какво се случва . Вие можете да видите добре това , което е зад забързаните събития , също и целта им . Чрез фокусиране върху бъдещето вие помагате да се създаде твърд път към него . Преди всичко вие скъсвате връзките си с това , което повече не ви служи и няма да остане след като се случи изместването . Знаците , които посочват къде е бъдещето ви , стоят ясно пред вас . Веднъж , след като можем да се обърнем към вас чрез медиите , няма да има и съмнение в умовете на хората какво всъщност е това . Ние искаме да сте наясно защо сме тук , а това ще донесе въздишка на облекчение за онези , които сега не са наясно , че ние сме , за да работим с вас , където става въпрос за промени .

Някои хора питат дали трябва да променят плановете си , знаейки , че ще се случат масивни промени в живота ви . Ще отговорим на това като ви предложим да продължите както обикновено докато стане необходимо да планирате по друг начин . Финансовите промени просто ще ви доведат до друг метод , който ще бъде далеч по - задоволителен и ще ви увери , че сте защитени от много нечестни и понякога незаконни такси , които сега плащате . Парите ви ще имат истинска стойност и ще бъде отнемано по - малко от вас като такси , а по - начало нищо не бива да ви бъде отнемано . С просперитета , премахващ проблемите на бедността , животът ще стане по - малко стресиращ и по - удовлетворяващ .

Неправдите , извършени законно срещу вас , ще бъдат преобърнати , а където се налага , Законът ще бъде променен . Тъй като напредвате към по - високи измерения , изискват се по - малко Закони , защото нивата на съзнанието придвижват ума на душите отвъд планирането на каквото и да е против тях . На Земята бедността е голяма причина за криминални деяния , а стресът на ежедневния живот също допринася за загубата на самоконтрол . Служителите на Светлината , които по природа са по - спокойни и контролират емоциите си , е малко вероятно да бъдат повлияни по този начин .

Можете да бъдете похвалени за създаването на условия , които ще ни позволят да продължим с нашата помощ , в предотвратяването на опитите на тъмните сили да продължат да се намесват във вашето Издигане . Не е странно да чувствате , че тази година ще бъде последната традиционна Коледа , която ще празнувате . Следващата година ще има напълно ново разбиране , що се отнася до празненствата , които ще поемат по - духовен подход , а търговският интерес ще бъде заменен с такъв от по -сериозно естество . Празнувайте с всички възможни средства , но нека фокусът да бъде върху действителната причина за случващото се тържество .

Аз съм СаЛуса от Сириус и с всяка изминала седмица ставам все по - развълнуван , тъй като ние на свой ред се приближаваме повече до открит контакт с вас . Предварителните подготовки вече са направени и повечето правителства са готови да се срещнат официално с нас . Това действително ще бъде велико събитие във вашата цивилизация и подобаващо тържество .

Благодаря ви , СаЛуСа Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired                                                                                                                                                                                                                                                               http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike10-10-11.html                                                                                                                                                                                                                                                 image











Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bven - Поздрави, Деляна :)
12.10.2011 11:22
Eто това трябва да се чете!!! Много добър избор!
Хубав и просветлен ден!:)))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
12.10.2011 11:39
Ти си празник за сърцето ми винаги ! Благодаря ти , че те има ! Добър , светъл и удовлетворяващ ден за теб , и за всички !
цитирай
3. keremida - Това е важно! Благодаря, Слънце! :) ...
12.10.2011 13:34
Това е важно! Благодаря, Слънце! :) За всичкия труд, който влагаш и за обичта ти :* :* :*
цитирай
4. delianaangel - Благодаря !
12.10.2011 14:30
И аз ти благодаря за всичко ! Обичам те !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184808
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031