Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 02:49 - Творящият СЪВЪРШЕНСТВО и сам той трябва да бъде СЪВЪРШЕНСТВО !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2687 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 26.09.2011 09:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Причините за всички бедствия и проблеми - са в самия човек !  из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Нищо друго не влияе толкова много на историческите събития , колкото отношението на самия човек към тях ! Желанието или нежеланието на човека да участва в тях – това е все още половин беда , но мисленото съпровождане , и по - точно – мисленото послание и желанието да види това събитие , изхождайки от собствените си ( най - често неверни ) представи , е предтеча за не планираното от Твореца , необратимо изменение на хода на историческите събития в следствие от необмислената намеса на човека .

2.  С други думи , ако човек само си спомни , колко пъти със своите необмислени мисли той сам ( повтарям : той сам ) си е насаждал сам на себе си бедата и е променял своя живот, то той задължително ще разбере , че неговият живот се състои от собствените му послания или собствените му пожелания не само към самия себе си , но и към обкръжаващото го Пространство !

3. В съответствие с Канона за обратната връзка ( спомнете си принципа на огледалото ) , всяка верига от беди за човека е обоснована не толкова от лъжливите послания , колкото от отговорите или отразените импулси от Пространството , усилени от Него ( от Пространството ) многократно !

4.  И това единствено потвърждава Канона или принципа на ЕХОТО , когато всяко , повярвайте Ми , всяко възмущение на Пространството , тоест всяка човешка мисъл , подобна на хвърления във водата камък , предизвиква вълнови процес , който не затихва и не може да бъде „ потушен ” от Пространството , и който може много болезнено да удари този , който без да помисли , и още по - лошо – преднамерено , е запуснал тази вълна на злото в Космоса !

5. А сега помислете , какво представлява далечния и както се изразяват някои хора , студен Космос ? Космосът – не е безличен вакуум , и още повече не е тънкият защитен слой на атмосферата , в който е дадено на човека да се прояви. Космосът ‘ Е ” ( СЪМ ) мислещо Пространство , плътно преплетено от енергийни и информационни потоци, което означава че ОБРАТНАТА ВРЪЗКА е състояние от непрекъснатия обмен на всички нива от сложното за човешкото разбиране енергийно Пространство .

6. Човекът сътворен от Великия ПървоТворец като фрактално подобна на Него частица е получил уникалната способност, дори въпреки своята воля да влияе на енергоинформационните потоци на Божественото Пространство , тоест да влияе и на собствения си еволюционен процес , но най - вече – на хода на историческите събития от локален мащаб , макар и на нивото на енергия на собственото си проявление .

 7. Хората никога не са се замисляли , че самият човек и никой друг не е предопределял и продължава да предопределя своята собствена съдба ! Именно хората със своята неуморна фантазия формират на нивото на човешкото Съ - Знание този свят , тази лична съдба , която в последствие се проявява в техните животи във вид на последователност от знакови за тях събития .

8.  Сега си представете , какво огромно множество са хората на Планетата , колко широк спектър от желания (мисълобрази) те генерират и как се отразява на Космоса неочакваната за тях самите способност да влияят на обкръжаващото ги Пространство !

 9.  Ето защо Аз ви говоря постоянно и ви напомням за това, че Пространството на Проявения план ‘ Е ’ ( СЪМ ) безкрайно множество от насрещни вълнови потоци и ‘ Е ’ ( СЪМ ) безкрайно множество от послания ( мисли ) на хората , изпуснати от тях в Космоса .

10. Човекът е обкръжен от собствените си мисълобрази ( мисловни потоци ) и толкова дълбоко е потопен в тях , че да се измъкне от този създаден от него си самия свят му е вече просто невъзможно ! Човекът се намира в пряка връзка с близкото Космическо Пространство, създадено от него самия, при това и в продължение на множество негови инкарнации! Сега вече вие може да си представите в каква Духовна атмосфера се намира постоянно човекът на Плътния план !

11. Аз трябва да ви кажа, че мислите или мисълобразите на човека ( изпуснати от него в Космоса ) не изчезват никъде , защото тези енергийни фантоми , така както и самият човек са ВЕЧНИ . Затова изпратени веднъж , в това число и не обмислените мисли или послания, като бумеранг се връщат обратно към изпратилия ги човек под формата на отразени (от Пространството) ПОСЛАНИЯ, променяйки Проявения план на същия този човек !

12.Тези отразени от Пространството ПОСЛАНИЯ постоянно се натрупват около човека като кармични проблеми или Аура на Духовно несъвършенство , която засега не може да бъде фиксирана дори и от най - чувствителните прибори , нито от най-напредналите хора , способни да долавят дори и хода на историческите събития .

13. Хората през цялото време забравят, че те са вплетени в това МИСЛЕЩО ПРОСТРАНСТВО ( в КОСМОСА ) , те са Негова фрактална част, а това означава – част притежаваща същите такива способности да ТВОРИ , така както и целият обкръжаващ ви Свят на Висшия Разум !

14. Способността да се ТВОРИ се проявява вече на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕТО, което се управлява от САМИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ , затова когато Аз ви говоря за това, че всички хора представляват потенциално СЪТВОРЦИ , то Аз фактически потвърждавам, че те ‘ СА ’ част от ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА , което в съответствие с Вселенската Програма за Преображение на Пространството е заложено в Съ-Знанието на всеки човек и се управлява от Мен !

15. Сега в този ИСТОРИЧЕСКИ период на КВАНТОВО Преображение на Пространството хората все по-често говорят за ВЯРАТА като за ключето, с което могат да бъдат отворени „ вратите на всеобщото спасение ” ! Аз обаче съм длъжен да ви кажа, че ВЯРАТА , според Моето РАЗБИРАНЕ ‘ Е ’ ( СЪМ ) само предтеча на спасението, защото без ОСЪЗНАВАНЕТО от човека за своята СЪПРИЧАСТНОСТ към ЕВОЛЮЦИЯТА НА МИСЛЕЩОТО Пространство за никакво спасение не може да става и дума !

16. Само една , пък била тя и най - искрена ВЯРА вече не е достатъчна , тъй като ВЯРАТА ‘ Е ’ ( СЪМ ) само факт на пасивното СЪЗЕРЦАНИЕ без активен ПРОМИСЪЛ , но виж при формирането на правилно МИСЪЛПРОСТРАНСТВО , а след това и на правилен ПРОМИСЪЛ на собственото проявление , човекът е способен да насочи хода на Историческите събития в нужното направление !

17. Без правилен ПРОМИСЪЛ човекът няма да може от ХАОСА на насрещните вълнови потоци , на случайните , неосъзнати или замърсени мисли, да сътвори този КЛЪСТЕР НА ВИСШЕ СЪВЪРШЕНСТВО , който е толкова необходим за формиране на условията за Творящото Начало на Началата !

18. Животът ( проявлението ) на Планетата би могъл да продължава така вечно и вечно да се формира ХАОС от свободния МИСЪЛПОТОК на хората ! Но за ваше щастие съществуват точки на бифуркация или точки на незавръщане, на еволюционния процес на многостепенното Пространство и за хората е наистина огромно щастие да се въплътят в периода на кардинална промяна на Мислещото Пространство , включвайки и света на мисълобразите на човека .

19. Този създаден от мислите ( от мисълобразите ) или от работата на Съ - Знанието на хората свят, най - често  –  свят на лъжа и огромна горделивост, задължително ще бъде разрушен , тъй като Пространството , и по - точно – Мислещото Пространство се издига еволюционно на нова степен в Пирамидата на Духа , заставяйки човека да премине през Духовно пречистване или от пречистване на света от неговите собствени мисли !  

20. Искат ли хората или не искат, но светът на техните мисли ще бъде разрушен , защото човекът ще бъде принуден да се издигне заедно с Пространството на Висшия Разум на Ново ниво на РЕЛИКТОВА ( за човека ) честота на вибрация , а това означава – на ново равнище на енергия ! Новата , високочестотна енергия на Мислещото Пространство ще бъде вече за човечеството за много хиляди години новата и основна среда на преживяване .

21. Затова ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството във всички случаи ще засегне и самия човек , което означава , че на него във всеки случай ще му се наложи да се адаптира към новите  , високи енергии на Пространството , в които за човека вече ще е невъзможно да скрие мисълобразите от своето обкръжение и в които самоконтрола на МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО ще стане за човека основен ПРОМИСЪЛ , а ПЪРВОЛЮБОВТА ще стане основно състояние на неговата ДУША !

22. Затова и Новата, или Божествената регулярност, за която Аз ви говоря постоянно, като за Нова и обективна реалност, ‘Е’ (СЪМ), в същността си Новият човек!

23. Човекът, преминал през Духовно пречистване, вече няма да крие своите мисли, а ПРОМИСЪЛЪТ на хората ще стане вече открит, защото на тях ще им бъде открита ПРИРОДАТА НА МИРОЗДАНИЕТО и истинния СМИСЪЛ на творенето от Създателя на Нови Светове с участието , при това с най -активното участие на самия човек – човекът СъТворец !

24. Затова всеобщите ПОСЛАНИЯ , за провеждането на които Аз постоянно моля хората , представляват по същество репетиции на ВСЕОБЩО ПРОЗРЕНИЕ и ПРЕЧИСТВАНЕ , и възможност за хората да насочват своята ПСИХИЧНА енергия към формиране на Новия човек – вече с чисти помисли ! Единствено при ЕДИНОДУШНО ПОСЛАНИЕ може да бъде СЪТВОРЕН КЛЪСТЕР ОТ СВЕТЛИНА , който много скоро ще стане за хората единствено състояние на Духа , съпровождащ тяхното КОЛЕКТИВНО СЪТВОРЧЕСТВО !

25. Точно тази проверка , тази пробна крачка сега именно преминава Русия , тъй като нейният Народ , избран от Мен , трябва да бъде подготвен за формирането на чисти мисълобрази , явяващи се предтеча на Новото МИСЛЕНЕ на човечеството !

26. Хората са длъжни да ОСЪЗНАЯТ , че всички проблеми на Плътния план са създадени от тях самите и че спасението на човека е възможно единствено с ПРЕЧИСТВАНЕТО на неговото Съ - Знание , тоест при осъзнаването на това , че той представлява част от Твореца , на която и е дадено ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ или на СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО, и без ОСЪЗНАВАНЕТО на този Велик ДАР от ТВОРЕЦА не може да има никаква ОСЪЗНАТА ЕВОЛЮЦИЯ !

27. На вашата цивилизация просто и е ПОДАРЕН етапа на ТРАНСМУТАЦИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО, облекчаващ за хората прехода им върху релсите на ОСЪЗНАТАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ - Знанието , тъй като сега , дори и без участието на човека , неговата ТРАНСМУТАЦИЯ или превеждането на човека в новите високочестотни вибрации , може да се каже, че е вече почти свършен факт !

28. Трансмутацията на Пространството и на човека набира обороти и скоро, много скоро МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО на човека от Плътния план , окончателно ще си замине в миналото , тъй като вас вече ви очаква Новото Съ - Знание на хората Съ - Творци , които сега вече в СЪТВОРЧЕСТВО с ПЪРВООТЕЦА , ще изграждат Новия Свят на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО , а Творящият СЪВЪРШЕНСТВО и сам той трябва да бъде СЪВЪРШЕНСТВО !                                                                                                                                                                                                                                                      http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=918                                                                 http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-21.09.11.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                В 10 часа сутринта българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! (((((((((((( ♥ ))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bven - нейният Народ , избран от Мен , трябва да бъде подготвен за формирането на чисти мисълобрази
26.09.2011 16:20
ЗА ДНЕС 26 . 09 ПРОТЕСТИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА - РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ !
София- НДК, Пилоните 19:00
Пловдив - Площад "Съединение" 19:00
Варна - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично" 19:00
Бургас - Паметник "Альоша" 19:00
Русе - Площад "Свобода",
Общината 19:00
Велико Търново - Общината 18:00
Стара Загора - Общината 19:00
Хасково - Площад "Съединение" 19:00
Враца - Площад "Ботев" 19:00
Пазарджик - "Тортата" 19:00
Плевен - "Часовника" 19:00
Ловеч - СОУ "Климент Охридски" 19:00
Шумен - Входа на Градската градина 19:00
Сливен - Площад "Хаджи Димитър" 19:00
Казанлък - Парк "Розариум" 19:00
Ямбол - Общината 19:00
Монтана - Паметник Васил Левски 19:00..
Благоевград 18:30ч. пред Общината
Велико Търново 18:00ч. пред Общината
Кюстендил-18:00-на площад Велбъжд!!!!
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
26.09.2011 16:25
И нека гласът народен бъде чут и властта да се съобрази с волята за свобода , справедливост и излизане от мрака на страха и покорството !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183963
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031