Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2011 07:52 - Спасението – е в просветлението на мислите на човека ! ОСЪЗНАТА ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2485 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 16.09.2011 15:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Спасението – е в просветлението на мислите на човека "  из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК "
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Все по - близко и по - близко е ДАТАТА , която ще определи границата за Народа на Русия , след която Преображението на този Народ вече може да се счита за свършен факт и тази ДАТА ще определи бъдещето на Русия като страна , и по -точно – като Народ , все пак приел върху себе си тежкия КРЪСТ на Водач на човечеството !

2.  В предното Послание Аз не казах , че вратата на РАЯ вече е затворена за Народа на Русия , но Аз съжалявах , че Великият ШАНС за Преображение изведнъж на целия Народ , от вас сега е окончателно изпуснат и ще се наложи отново да се върнем към тези два процента от Народа , означени от Мен като необходим минимум , гарантиращ изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството !

3. Печално е , но основната част от населението на страната никак не може или не иска да повярва на това, че Обръщението на Създателя към тях ‘ Е ’ ( СЪМ ) най - истинска реалност !

4.  Не бива през целия свой живот да се оглеждаш в представите на миналото ! Повярвайте Ми , в Божественото Пространство няма и не може да има спирки , тъй като всичко около хората ПОСТОЯННО еволюира , а ЗНАНИЯТА , които хората получават в живота си , а сега още и от Самия Творец , определят или формират тяхното отношение към Божественото Пространство .

5. Хората трябва да помнят , че те се намират вътре в Божественото Пространство и няма как да избегнат търсенето на отговор на въпроса , какво отношение имат те към това , което е около и вътре в тях , защото хората се намират в Божественото Пространство , така както и Пространството е вътре в тях , от самото начало на тяхното СЪТВОРЕНИЕ !

6. В зависимост от това , доколко сериозно хората възприемат Божествеността на Пространството , или с други думи – доколко те ОСЪЗНАВАТ своята връзка с това Пространство , в Съ-Знанието на хората се формира тяхното отношение към Твореца , тоест формира се или не тяхната истинна ВЯРА !

 7. Повярвайте Ми , без дълбоко ОСЪЗНАВАНЕ от човека на своето положение в многостепенното Пространство не е възможно усъвършенстване на Съ-Знанието , но такова ОСЪЗНАВАНЕ може да дойде единствено чрез истинните Знания и разбирането ( приемането от човека ) на Каноните на Вечността , но не и чрез словоблудство и безсмислено деклариране постулати за Вяра !

8.  В качеството си на убедителен пример може да се видите самите вие , тъй като колкото и да ви говорят , колкото и да ви пишат или да се обръщат към вас хора на ВЯРАТА, а сега вече и Самият Творец , във Вашия Народ така и не се формира дори и искрица Истинна ВЯРА , а само напразни думи за Вяра , смесени с псевдо - патриотизъм .

9.  ВЯРА – това не са думи , а преди всичко ПРОМИСЪЛ на човека , ОСЪЗНАЛ своята съпричастност с Твореца и Съ -Настройка с Него !

10. На народа на Русия все още не му достига Мъдрост , но не тази житейска мъдрост , която достига до хората с години , а МЪДРОСТ на Съ -Творци , чувстващи или ОСЪЗНАВАЩИ своята пълна ХАРМОНИЯ с Божественото Пространство и с всички ЧАСТИЦИ на Твореца , разхвърлени по цялата огромна територия на Русия !

11. Хората на Русия засега не са заедно , те засега са „ всеки сам за себе си ” и в това се състои най - главният проблем или трудност за тяхното Духовно Единение , защото хората са изгубили най - главното в борбата си за оживяване на плътта – те са загубили ВЯРАТА в себе си като частица на Твореца , на която е дарено ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !

12. Духовната непълноценност е направила от хората на Русия Духовни роби , които не са успели да чуят дори ОБРЪЩЕНИЕТО към тях на Самия ТВОРЕЦ , който се е снизил до техните нискочестотни вибрации и се е опитал да бъде чут от страдащия Народ на Русия !

13. Но хората до такава степен са потънали в Плътния план , а Обръщението на Самия Създател до такава степен ги е уплашило , че за някои от тях се оказва много по - просто въобще да не обръщат внимание на Словата на Твореца , тъй като реакцията на Моите Слова би заставила хората кардинално да променят своя живот , а такава смелост и отговорност на тях така и не им е достигнала .

14. За хората се е оказало много по просто да си останат в тинята на невежеството и озлобени на целия свят , все по -дълбоко и все по - дълбоко да затъват в атмосфера на НЕВЕРИЕ , в собственото си безсилие и оправдания от типа , че не всички хора имат достъп до Интернет, където Моите Слова са достъпни за Съ -Знанието на човека , Аз няма да приема , защото най - добрият ретранслатор на информация представлява самият човек , и ако един човек не може да достигне до Съ -Знанието на друг , то за Мен този ( другият ) човек е мъртъв !

15. Вие си спомняте , Аз говорих на хората за това , че венец на вътрешното , Духовното Преображение трябва да стане не толкова собствено промененото Съ-Знание , колкото формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ , тоест – ЕДИННОТО ДУХОВНО ЦЯЛО , което може да стане само тогава , когато всички хора ( при цялото им многообразие ) образуват ЕДИНЕН КЛЪСТЕР на висше съвършенство  !

16. Такова ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕ може да стане възможно само тогава , когато всеки „ малък ” човек почувства другия „ малък ” човек и ОСЪЗНАЕ своята съпричастност на ЕДИННИЯ ПОРИВ или ЕДИННАТА ХАРМОНИЯ НА СЪРЦАТА !

17. Остава твърде малко време , за да се губи то за излишни дискусии и сега от самия човек зависи , в какво Пространство той ще се окаже Утре , защото за човека сега са останали точно два варианта за развитие на събитията : бъдеще заедно с Твореца , което е ОСЪЗНАТА ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО , или минало , но вече без Твореца , с повторение на преминатото при други условия на проявление в Плътния план !

18. Повярвайте , сега наистина всичко е в ръцете на самия човек и независимо от това че Аз , САМ , вашият ТВОРЕЦ съм взел юздите на управлението в Свои ръце , никой не може да отмени ПРАВОТО НА СВОБОДЕН ИЗБОР от човека на своята си съдба !

19. Пространството се преобразува в съответствие с Каноните на Вечността и в този период Аз ще изграждам Новата , Божествена регулярност , но с еволюцията на своето Съ-Знание ще трябва да се занимава самият човек , затова не се надявайте и дори не разчитайте на такъв сценарий , според който Творецът ще спасява Духовни безделници , които дори и не са попритеснили да разберат смисъла на случващите се събития от Планетарен мащаб , а още по -малко и смисъла на своето проявление в Плътния план !

20. Във вашия ( създаден от вас ) свят на бездуховност , лъжа и корупция нищо няма да се промени без да има за това вашето желание , а за изпълнение на Плановете на Вселенската Програма на Мен са Ми достатъчни и тези войни на Светлината , които вече са проявени в Плътния план !

21. Вселенската Програма за Преображение на Пространството във всички случаи ще бъде изпълнена , но какво ще става с тези хора , които в пълно НЕВЕРИЕ продължават да съществуват не по Каноните на Вечността , а по правилата на Мамона , по правилата на Тъмните сили – да решават те сами !

22. Ето защо Аз съм принуден да давам на хората не само подсказки , но и най - истински ЗНАМЕНИЯ под формата на природни и технологични катаклизми и всичко затова , за да може дори и най - невярващите хора най - накрая да разберат, че Пространството ( в което хората се намират ) управлява САМ ПЪРВОТВОРЕЦЪТ !

23. При тези условия на Квантов преход или хората независимо от всичко стават СъТворци , или си остават в миналото , и да се говори за друго на границата на Епохите , в навечерието на прехода на Пространството на по-високи честоти на вибрации, вече няма никакъв смисъл !

24. Трябва да ви повторя още веднъж , че Вселенската Програма за Преображение на Пространството беше ориентирана именно за вашия Народ , който беше длъжен да чуе Обръщението на своя Творец , което , както вие много добре знаете , не се случи !

25. Както вие обичате да се изразявате „ все още не е дошла вечерта ” ( денят все още не е свършил ) , но за вас вече и не е утро , затова няма нужда , и по - точно вече е късно да се разсъждава по темата „ да бъда или да не бъда ” , тъй като за собственото си спасение човек е нужно да прояви поне намерение да промени себе си , своето Съ-Знание , и разбира се своя ПРОМИСЪЛ !

26. В условия на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството първото , което трябва да направи за себе си човекът , това е да пречисти своите мисли , защото светлите мисли на човека – това вече е реална възможност за неговото спасение и той не бива под никакъв предлог да не се възползва от такава възможност .                                                                                                                                                                                              http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=911                                                             http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-11.09.11.html                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                       image                                                                                                  image                                                                                                                                                 








Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bven - Чудесно е посланието ти, delianaangel!:)
14.09.2011 10:15
Дано се разбиват тези стари знания и мисли - за доброто на цялата планета!
Честит празник!:)))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
14.09.2011 11:35
Да , мила , благодаря ти ! Дано и по - скоро ! Честит празник и на теб ! Благодаря ти за разбирането , приемането , подкрепата , за всичко , от сърце !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193541
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930