Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183926 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 21.09.2015 г.

СаЛуСа
11 септември 2015 г.

Изведнъж, след дълго чакане на положителни новини за Издигане, вие откривате, че много източници получават положителна информация. Сега постоянно ви се казва, че 28 септември е високата точка на месеца, като ден, в който енергиите на фотонния пояс достигат връх. И не само това, те достигат ниво, което не е било изпитвано преди. Ако някога сте имали някакви съмнения относно отбелязания напредък към Издигането, със сигурност сега те са премахнати. Сега ще започнете да осъзнавате, че толкова много неща са се случвали ”зад кулисите”, за които преди не сте знаели. Както често ви се казваше, полезно беше да пазим плановете си в тайна колкото може по-дълго. В тази дейност бяха ангажирани различни цивилизации и не на последно място Съществата, Шелвс, от всички нива на 6-то измерение, които внезапно ви се представиха. Те са от Светлина и ще гарантират, че ще успеете по пътя си към Издигането, те няма да позволят на тъмните сили да продължат да се намесват в напредъка ви. Като погледнете назад, ще осъзнаете, че от 2012 година насам е отбелязан устойчив напредък, докато изведнъж открихте мястото си в Новата Епоха и нищо не може да ви попречи да завършите процеса.

Както мнозина от вас вече може да са открили, Шелвс пристигнаха в Слънчевата ви система с „планетата си - дом”, което сега помага за отклоняването на някои от мощните енергии, които ви достигат. В противен случай някои от вас биха се претоварили от пълната сила на такива мощни енергии. Всичко това са знаци за отбелязан напредък в много области, което скоро ще доведе до Издигане. Кои души ще се Възнесат изцяло зависи от нивото на техните вибрации, затова е важно да поддържате фокуса си върху целта си. Естествено е да се тревожите за любимите си хора, но бъдете сигурни, че всички души ще се намерят точно там, където е предопределено да са. Цикълът, който току-що приключи, не прилича на предишните, няма да завърши с катастрофа, а с успех, защото всички вие, които сте готови, ще продължите напред и повече няма да сте задържани.

Някои души ще попитат как ще знаят дали са готови да се възнесат, но фактът, че са направили толкова много усилия да бъдат готови за такъв случай, предполага, че са се подготвили успешно за това. Продължете както преди и не се тревожете за бъдещето си, защото много Водачи, които пътуват с вас, ще гарантират, че се намирате точно там, където е предопределено да сте. Някои души ще продължат в настоящото си ниво в подобно на това измерение, където ще продължат да изпитват предизвикателството на третото измерение. Майката Земя също се издига и повече няма да бъде обвързана с по-ниските вибрации. Една красива Земя ще се издигне от пепелта на старата и ще има мир и любов. Повече няма да сте обект на тези, които носят негативните енергии, или на действията им, които рушат по-висшите вибрации на Светлината. Простичко казано, те не могат да оцелеят в по-висшите вибрации, които са за душите, които повече нямат нужда да изпитват още в по-ниското ниво.

Където и да се намирате по света, новите енергии ще променят старите и Възнесението ще даде еднаква възможност на всички души независимо от миналото им. Винаги е било така от началото на вашето пътуване преди еони от време. На всички души се оказваше помощ по време на различните им животи, дори и те да не знаеха за присъствието на Водачите си. Тъй като вибрациите се извисяват, някои души ще започнат да узнават за присъствието им и в крайна сметка ще могат да разговарят с тях. Имайте предвид, че много от вас напускат спящите си тела всяка нощ и се срещат с тях, когато се обсъждат нуждите ви и ви се дава помощ, ако желаете. Вие никога не сте оставени сами да водите житейските си битки, въпреки че може да изглежда така, когато събитията сякаш са против вас. Бихме искали да ви напомним, че вие се съгласихте с изпитанията на живота преди да се въплътите, приемайки нуждата да научите определени уроци, за да напреднете в еволюцията си.

Ако имате ясен спомен за предишни животи, бихте се удивили на бързия напредък, който постигнахте. Наистина, за вас няма по-бърз начин да напреднете, дори и в следващото измерение. Бъдете сигурни, че всички вие сега на Земята сте избрани, заради особените си нужди и предишния ви опит. Въпреки това е необходимо да има души от всички нива, за да се създаде цяло общество, което да даде на всички нужния опит за еволюиране. Животът може да изглежда като смесица от опити, които сякаш имат малко смисъл, но ние можем да ви гарантираме, че тези опити са внимателно планирани и провеждани от Водачите ви. Както може би разбирате, точно този период е въпрос на връзване на двата свободни края, за да се гарантира, че вие сте напълно готови да се възнесете. Без съмнение вие открихте, че някои души въобще не проявяват интерес към Издигането, защото не извисиха съзнанието си на необходимото ниво, за да разберат какво означава това. Въпреки това, както често посочваме, няма значение за по-голямата схема на нещата, защото всички накрая ще завършат уроците си в третото измерение. Сега вие стоите в началото на друго голямо приключение, но този път вие ще изберете пътя, който искате да следвате. След всичките опити, през които преминахте, вие може да седнете и да се наслаждавате на настъпващите промени. Определено все още има работа за вършене и трябва търпение докато се доиграват старите енергии. Вие, които знаете, може да бъдете от голяма помощ за онези, които се пробуждат и имат нужда от помощ, за да разберат какво се случва. Както можете да си представите, истината ще дойде като шок за повечето хора, но промените ще бъдат приветствани, защото ви отвеждат към ниво, в което властват любов и мир. Всички остатъци от старите вибрации постепенно ще изчезнат или ще бъдат премахнати, тъй като предимствата на по-висшето измерение ви издигат.

Вярваме, че много от вас ще започнат да чувстват ползите от извисяването във вибрациите и това би трябвало да донесе мир на ума и щастливо чувство, че най-накрая можете изцяло да се радвате на Светлината, която се увеличава постоянно. Животът ще се изпълни със смисъл и ще стане извисяващ, и старите дни на хаос и несигурност ще избледнеят в миналото, изпълнили службата си на помощ за вашата еволюция. Пътуването обратно към по-висшите вибрации беше дълго и трудно, но всяко вложено усилие си струваше. На определен етап ще сте в състояние да прегледате многото си животи и история и тогава ще разберете напълно опитите си. Те ще ви помогнат в избора ви на възможности занапред, за да направите нова стъпка в еволюцията си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и винаги се радвам да се обръщам към вас особено в такъв важен момент. Разбирането ви за живота се придвижи напред скокообразно и ще продължи да се ускорява, защото ви се разкриват по-големите истини. Докато наистина не разберете забележителните си постижения, няма да сте в състояние схванете точно колко велики са те и защо другите цивилизации, които следяха напредъка ви, ви наблюдават. Както винаги ви оставям с моята любов и благословии и вярвам, че ще намерите силата да гледате към целта пред вас, която е толкова близка сега.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.bg/2015/09/11-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1741 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 21.09.2015 13:41
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183926
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2015  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930