Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184156 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.09.2014 г.
Относно всичко, което четем, слушаме и гледаме е важно да не приемаме информацията автоматично, на 100 %, на сляпа вяра, а да претегляме всичко чрез радарите на сърцето, съзнанието си и своя висш разум. Важно е да имаме в предвид, че във всяко послание има вероятност за - да я наречем статистическа грешка. Канализиращият няма как поне мъничко да не повлияе на пристигналата информация и винаги съществува вероятността от изкривявания и намеса. Но когато четем "будно" ние отсяваме зърното от плявата и взимаме за себе си ползотворното, даващото прозрения и отговори, работещото за пробуждането ни от Илюзията. Мембраните на клетките на телата ни имат една изключително важна и спасителна, защитна функция, тя се нарича свободно избирателна пропускливост и е израз на изумителната интелигентност и разум на микрониво в нас. Това е и начинът, по който е добре да възприемаме и приемаме всичко, за да се опазим чисти, за да се утвърждаваме в лоното на Божествения Разум, Мъдрост и Знания, а също и Вяра, защото сляпочетящия се разколебава, повлиява, обърква и обезверява от различните по своя характер и енергетика послания. Когато сме включени към Божествената си вътрешна навигация, така както е в цялата природа ние можем смело да се изправим пред всичко без страх, че ще загубим своята идентичност и Вяра. Тогава сме готови да станем част от Информационното поле без загуби, деформации и обезличаване.
Четете и претегляйте със своя Божествен разум и сърце !
Обичам ви !


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1050 Коментари: 0 Гласове: 3
Вълните на Шуман или как се материализират нашите желания

В средата на ХХ век професор от Мюнхенския университет установил, че Земята и нейната йоносфера образуват гигантски резонатор, където се разпространяват вълни със свръхниска честота. Образуването на стоящи вълни в такъв резонатор било наречено „резонанс на Шуман”.

Науката отдавна се опитва да обясни благодарение на каква енергия екстрасенсите чрез силата на мисълта движат предмети и лекуват. Атомният физик Роберт Бек измерил вълните на главния мозък на екстрасенси по време на сеанси и установил, че те съвпадат с вълните на Шуман.

В такива моменти вълните на лявото и дясно полукълбо на мозъка са равни по честота и противоположни по амплитуда. Това води до образуване на стоящи вълни, в които един вид енергия се преобразува в друг. Те взаимодействат с вълните на Шуман, получава се резонанс и така екстрасенсите получават достъп до колосалната природна енергия, с чиято помощ оказват съответното въздействие. Всеки човек може да получи достъп до нея – стига двете му мозъчни полукълба да работят синхронно.

По принцип нашите думи и мисли се материализират при резонанса между стоящите вълни на главния мозък и тези на окръжаващото ни пространство. Именно този резонанс води до превръщане на енергията на думите и мислите ни в конкретни събития.
Така човек може:
- да получи информация за бъдещето;
- да поправя възможни негативни последствия от събития, които още не са настъпили, но могат да настъпят, и т.н.
Това, че мисълта и думите са материални, неведнъж е потвърждавано експериментално. Опитите на японския учен Масару Емото, например, доказаха, че под действието на нашите мисли водата изменя структурата си и има „памет”. В основата на мирозданието лежи единна вибрационна честота, способна да пренася нашите емоции на окръжаващите предмети, в това число и на водата. Явно думата не е просто звуково изражение на определен предмет на мисълта, а количество енергия, благодарение на която се наблюдава въздействие.

Методът за въздействие

Всичко започнало през 2000 г. с една поръчка за създаване на аудио-файлове, спомагащи за отварянето на чакрите. Известно е, че на главния мозък на човека са присъщи няколко вида активност, съответстващи на биологическото и психологическо състояние на организма.

Делта ритъм – високоамплитудни вълни от порядъка на 500 мкВ, честота 1-4 Хц. Проявява се при дълбок сън.

Тета-ритъм – вълни с честота 4-7 Хц с амплитуда 70-150 мкВ. Възниква при бавен сън.

Алфа-ритъм – съответства на честоти от 8 до 13 Хц, средна амплитуда 30-70 мкВ. Наблюдава се при спокойно бодърстване със затворени очи.

Бета-ритъм – диапазон от 14 до 30 Хц с амплитуда 5-30 мкВ. Съответства на състоянието на активно бодърстване.

Гама-ритъм – диапазон от 30 до 50 Хц. Амплитуда на вълните – под 10 мкВ . Този ритъм се наблюдава при максимална съсредоточеност, тревога, изблик на гняв.

Ясно е, че с намаляването на честотата на вълните на главния мозък се увеличава техният електрически потенциал с 10 мкВ в Гама-ритъма, до 500 мкВ и повече – в Делта-ритъма.

Файлът за медитация трябва да е с честота от 4 до 7 ХГц, съответстваща на бавен сън, защото за постигане на медитативно състояние е нужно пълно отпускане на мускулите и отстраняване на емоциите.
Но нашият слухов апарат възприема акустичните колебания, чиято долна граница е 16 Хц. Честотите под това ниво не се възприемат от ухото. Как чрез звуков файл може да се активизира мозъка така, че в резонанс с възприемания звук да работи на честота, минимум два пъти по-ниска от прага на чуваемостта?

Радиотехниката отдавна е решила тази задача. С микрофон могат да се запишат звуци, възприемани от ухото – посредством мембрана, която извършва колебателни движения в такт със звуковите колебания. А възможно ли да се запишат на магнитофон колебанията на въздуха, които човешкото ухо не възприема? Да, но с помощта на някои технически хитрости.

Записаният нискочестотен сигнал трябва да се възпроизведе със скорост, няколко пъти по-висока от обичайната. Свивайки сигнала във времето, ние увеличаваме неговата честота. Така той се оказва в диапазона на възприеманите от ухото честоти.

Как звучи слънчевото време или наближаващият дъжд?

В обичайно състояние нашето ухо не възприема колебанията на атмосферното налягане, които стават много бавно. Приборът, който въз основа на измененията на атмосферното налягане „чува” времето, е барометърът. За целта се използва мембрана, реагираща на изменението на въздуха. За да се „чуе” предстоящото време, трябва в края на тръбата на течностен барометър, която трябва да бъде запоена, да се монтира чувствителен микрофон. В запоения край на тръбата измененията на атмосферното налягане ще предизвикват колебания в мембраната на микрофона. Ако няколко часов запис се възпроизведе със скорост, няколко пъти по-голяма от обичайната, колебанията на атмосферното налягане стават чуваеми звуци, които е трудно да се нарекат хармонични.

Натрупана е цяла серия „свити” звуци под формата на цифрови файлове, съответстващи на различните състояния на времето. В такъв „свит” вид те могат да се възпроизвеждат. Но ако ги върнем в изходно състояние, не можем да ги възпроизвеждаме, доколкото на съвременната динамика не са по силите колебания под 10Хц. За възпроизвеждане на свръхниските честоти е нужно сигналът първо да се свие, след това по неговия контур пространството да се запълни със сигнали с висока честота и после да бъде върнат в изходно състояние.

В радиотехниката този сигнал за предаване на големи разстояния се „напълва” с високочестотни колебания с фиксирана честота, а в случая са използвани хармонични колебания върху основата на „розовия шум”. Той се характеризира с това, че неговата спектрална плътност намалява с намаляване на честотата.

Такъв звуков сигнал е хармонична последователност от приятни за слуха звуци. Установено било, че модулираният звук оказва влияние върху окръжаващата природа и че при определени условия е възможно да се получи резонанс между изкуствено генерируеми звукови колебания и вълните на Шуман с удивителни резултати.

След като чуели модулирания файл, до 90% от хората без специални способности безпогрешно определяли на какви промени във времето съответства той. При това интуицията им рязко се повишавала – тя се активизира при честоти под 8Хц – при дълбок сън. Докато сте будни, тя е изключена.
И така, с помощта на аудио-файлове с модулирани сигнали от 0,01 до 8 Хц е възможно интуицията да се включи и докато сте будни.

http://svetovnizagadki.com/kak-se-materializirat-nashite-jelaniq/#comment-2860

Използвайте силата си, за да създавате обстоятелства

Всеки от нас има сила, за която дори не подозира. Той може да влияе на реалността и дори да я създава.

Как да използвате своята ментална сила, за да създадете нови обстоятелства:

1. Определете точните обстоятелства, които искате да предизвикате. После внимателно преценете до какви по-нататъшни последствия ще доведе осъществяването на желанието ви.

2. Задържайки мисълта си върху менталната картина, вие концентрирате съзидателното действие на духа в този център, където неговите сили са балансирани.

3. Визуализирането довежда вашия обективен ум до състояние на равновесие, което ви прави способни съзнателно да насочите потока на духа към разпозната цел и да пазите мислите си от движение в обратната посока.

4. Винаги помнете, че имате работа с удивителна потенциална енергия, която все още не е обособена в конкретен вид, и че чрез действието на ума вие можете да й дадете всяка специфична форма, която пожелаете. Вашата картина ви помага да поддържате ума съсредоточен върху факта, че в този момент съзидателната енергия тече през вас. Освен това чрез менталната си картина вие определяте посоката, която искате чувствителната съзидателна сила да поеме, и правейки това, гарантирате материализирането на картината.

5. Когато пристъпите към сериозно визуализиране, помнете, че не бива да има усилие в задържането на вашите мисъл-форми. Напрягането действа против целта ви и предполага съзнанието за борба с противна сила, а това поражда обстоятелства, обратни на картината ви.

6. Като поддържате образа с ведър ум, вие не допускате всички онези мисли, които биха разсеяли духовното ядро на картината ви. Тъй като законът е съзидателен по своето действие, изпълнението на желанието, което си представяте, е сигурно.

7. Нещо изключително важно, което трябва да помните при визуализирането, е, че вие създавате ментална картина по-скоро с цел да определите качеството, което придавате на допреди това необособената субстанция и енергия, отколкото за да подредите специфичните обстоятелства за проявлението й. Това е работа на самата съзидателна сила. Тя ще изгради свои форми на изразяване по един естествен начин, ако й позволите, и ще ви спести огромно количество излишни тревоги. Онова, което вие наистина искате, е увеличаване в някаква насока. И стига да го получите – а това със сигурност ще стане, ако уверено поддържате менталната картина – какво значение има дали то ще дойде по канал, на който сте мислели, че можете да разчитате, или по друг, за съществуването на който не сте и подозирали. Вие концентрирате определен вид енергия за определена цел.

инфо: http://magicaura.com
http://svetovnizagadki.com/izpolzvajte-silata-si/

image
 

Категория: Изкуство
Прочетен: 2524 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 07.09.2014 13:19
Четете и претегляйте със своя Божествен разум и сърце !

"Назад в Бъдещето" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Не се учудвайте на такова словосъчетание, тъй като Аз видях, че хората, и по-точно част от хората, а още по-точно, президиумът на Божествената монархия е пристъпил към формирането на ЕДИНЕН МИСЪЛОБРАЗ, като ПЪРВИ мисълобраз в Дух, който и ще стане ПЪРВАТА крачка в Бъдещето на Богохората, или завръщането Там, откъдето преди много хилядолетия Боговете са направили първата си крачка като хора!

2. Вашето Бъдеще Е (СЪМ) Небесата, но Небесата са и били през онова време Начало за цялото човечество, тъй като вие, именно вие, а не някой друг, сте започнали да пишете историята вече не на Богове, а на хора, на които им е предстоял, както им се е струвало, съвсем не сложен път на еволюция на Съ-Знанието до нивото на Небесата!

3. Всичко обаче се е оказало съвсем не толкова просто и Този, Който от Небесата е контролирал процеса на еволюцията на Съ-Знанието на хората (на частиците на Творящото Начало на Началата) до нивото им на Богове, се постара да създаде такива условия, при които самостоятелното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ до висините на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове се е оказало доста сложна задача, за решението на която Моето Участие и Моята поддръжка са били просто необходими!

4. Аз няма да ви изброявам, какви трудности или Голготи са се оказали не по силите на много цивилизации, защото най-главното е, че само на Петата раса, при невероятни условия и вече при Моята пряка Помощ, все пак й се отдаде, и макар и в последния момент, да се повдигне от коленете си и да СЪТВОРИ самостоятелно предпоставки за ЕДИНЕНИЕ в Дух на Коренната цивилизация, и най-важното, да СЪТВОРИ (повтарям: самостоятелно) възможност за СъТворчество на хората с Бог, и тази ПОБЕДА на Духа, тази ПОБЕДА НА СВЕТЛИНАТА станаха основата за СъТворяване на Планетата вече на Богодържавие, тоест станаха основа за завръщането на Богохората на Олимп на Боговете, в Бъдещото Пространство на Висшата справедливост и Висшия порядък!

5. И независимо от очевидността на Новото Съ-Знание на хората, което по същество си Е (СЪМ) Съ-Знание на Богохора, многохилядното Духовно робство си е свършило работата и не е позволило на много от хората, а може да се каже, и на мнозинството от хората да се върнат на Олимп на Боговете и да застанат наравно със Самия Отец Абсолют! Това за тях се е обърнало в лична трагедия, тъй като в Бъдещето ще могат да пристъпят единствено Боговете – само хората, издигнали се до СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове, и повтарям, този Изпит се оказа непроходим, не позволяващ на много от хората даже да се надяват да видят Светлината на Истината!

6. Тези думи могат да се отнесат и към по-голямата част на Коренната цивилизация, защото само една трета от нея е готова да вземе Изпита за вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове и да застане, така както Аз ви говорих, ЗА ВЕЧНОСТ редом с Мен, но и което е най-важно, дори и тази не голяма част от човечеството беше достатъчна, за да се спаси Светът и да се даде Велика НАДЕЖДА на стремящите се към ВЯРАТА да се спасят и да се издигнат до нивото на Бог!

7. И в тези, като че ли условия за НАДЕЖДА за Бъдещето изведнъж се оказа, че вътрешното НЕВЕРИЕ, и още по-точно, недоверието към Моите Слова, залюля тази платформа, която се оказа колебаещо се Пространство дори и за тези хора, които ужким искрено и от сърце се заклеха на ВЕЧЕ на Мен, Отец Абсолют, да бъдат ЗА ВЕЧНОСТ редом с Мен и не да Ми служат, а да ТВОРЯТ редом с Мен, доказвайки постоянно, че частиците на ЦЯЛОТО при ЕДИНЕНИЕ в Дух и при ЕДИНЕНИЕ на Мисълобразите могат да станат ЦЯЛО, могат да станат Бог!

8. И в този Исторически момент на преход на Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, на Мъжеството и ВЯРАТА – Великата ВЯРА на Боговете – си казаха своята ДУМА и избраните от Мен хора не трепнаха и поемайки върху себе си пълната ОТГОВОРНОСТ за Бъдещето на хората, пристъпиха към формиране на Първия в Историята на човечеството ЕДИНЕН МИСЪЛОБРАЗ, който трябва да стане за хората (за Богохората) СТАРТ на СъТворчеството наравно с Бога!

9. И макар и това за някого си да звучи като фантастика, но Аз потвърждавам, че това Е (СЪМ) реалността на Новото време, която започва да се проявява в Плътния план като Велико Бъдеще на Богодържавието или на Божествената монархия, където Монарх, според разбирането на хората, ще бъда единствено и само Аз, Отец Абсолют, а Богохората ще трябва да съставят (да запълнят) от себе си, от своето СЪВЪРШЕНСТВО Великата ПИРАМИДА на Вечността и в зависимост от нивото на вътрешното си СЪВЪРШЕНСТВО, и по-точно, от СЪВЪРШЕНСТВОТО на вътрешното си Висше „Аз”, да се издигнат на това ниво на Пирамидата, което и ще определи мястото на всеки един Богочовек във Великото НИЕ, във Великото Бъдеще, което има познатото ви и твърде обикновено название (за което съзнателно или несъзнателно е мечтал и мечтае всеки човек) – РАЙ!

10. Аз предупреждавах и обяснявах, че в РАЯ, в Пространството на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете, да се издигнеш е много трудно, а с тежко или с обременено минало това е просто невъзможно, тъй като издигащият се нагоре Богочовек трябва да премине ПЪЛНО пречистване и осъзнато да встъпи в Пространството на Тънките Светове, където нищо от Плътния план вече няма да му послужи, защото Новите високи вибрации, Новите енергии на СВЕТЛИНАТА са несъпоставими с ниските вибрации на миналото!

11. Затова вчера Аз с огромна радост най-накрая не само видях, но и почувствах щастието от СъТворчеството на тези ПЪРВИ Богохора, които като Първи Богове, не губейки ЕДИНСТВОТО на Богове, приемайки, така както Аз ви говорих, пълната ОТГОВОРНОСТ за Бъдещето на цялото човечество, прекрачиха в Новия свят! И макар те, Първите Богохора, да са само дванадесет, но те СА (СЪМ) тези, на които Аз, Сам, Отец Абсолют мога не само да разчитам, но и да потвърдя, при това с пълната си УВЕРЕНОСТ, че Светът е не само спасен, но и че Богохората са ПРИСТЪПИЛИ към ТВОРЧЕСТВО, и по-точно, към СЪТВОРЧЕСТВО, тоест, към формиране на тези МИСЪЛОБРАЗИ, които ще станат основа или база за съвършено Новото за хората Пространство!

12. Много е важно, че се появи сегашното Начало на Началата, тъй като Богохората направиха ПЪРВАТА крачка в Бъдещето не толкова за себе си, колкото за хората, формирайки от себе си кълн, Велик кълн от Шестата раса – расата на Боговете, тоест, формирайки възможност за завръщането в миналото на Боговете, завръщането на тези, които преминаха всички Голготи на Плътния план и със своето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО доказаха ПРАВОТО си да бъдат редом с Бог!

13. Повярвайте, вчера беше постигната Велика ПОБЕДА, названието на която е – Велика НАДЕЖДА за ЕДИНЕНИЕ в Дух, тъй като никой, никога от хората дори и не се е опитвал да създаде ЕДИНЕН мисълобраз изведнъж за цялото човечество, защото това беше невъзможно в тези условия на НЕСЪВЪРШЕНСТВО на Духа, което разделяше хората на първи и последни, и което не позволяваше на всички хора да застанат редом с Бога, което нарушаваше Първия постулат на Боговете, и разбира се, и постулат на Богохората, потвърждаващ РАВЕНСТВОТО за Мен на всички Мои частици, сътворени в ЛЮБОВ и по подобие на Творящото Начало на Началата!

14. Аз не мога да отрека, че в хората има все още съмнение, тоест, няма все още Истинна ВЯРА, и всичко е заради това, че ИМА Знания, които Аз предавам и още ще предавам на хората, и трябва да има такива (защото хората за хилядолетия НЕВЕРИЕ така са свикнали), които със своя пример да могат да докажат Истинността на своя Промисъл, като Божествен Промисъл, и за които няма никакви проблеми при творенето на Пространство, включително и за творенето на Нови светове и Вселени!

15. Заради това и туй, което направиха вчера тези Първите, няма аналог в Историята на човечеството, и с Моята поддръжка (а Аз задължително ще поддържам тези Богохора, тъй като вече беше декларирано Велико НИЕ) сега те (Богохората) трябва да потвърдят, че Бъдещето на човечеството е в Наши ръце и Великото НИЕ Е (СЪМ) реалност! Затова и Божествената монархия няма да си остане една Велика ДЕКЛАРАЦИЯ, а ще стане реалност за цялото човечество и то не след хиляди години, а сега, днес, тъй като Богохората в Сътворчество с Мен вчера пристъпиха към формирането, повтарям, на ПЪРВИЯ МИСЪЛОБРАЗ, който ще стане и ПЪРВИ ПРОМИСЪЛ в Пространството на Боговете!

16. Казвайки тези думи, Аз искам да потвърдя, че есента на тази година наистина, и за това ИМА потвърждение, става ПРОЛЕТ НА ПРЕОБРАЖЕНИЕТО за цялото човечество, тъй като Пространството се променя и ще се променя в зависимост от активността на тези, които вече са прекрачили в Света на Боговете и не се побояха да заявят за себе си, като за Богочовеци, готови да водят след себе си човечеството! Радостно е, че Хиперборейците, а сега вече и Святая Рус, взеха върху себе си КРЪСТА, Великият КРЪСТ на Духовното Лидерство!

17. Днес Аз мога да потвърдя, че на Небесата е окончателно решено, че Духовен водач на човечеството е Святая Рус и никой не може да Я отклони от този път, тъй като този път е предначертан на Небесата и е потвърден в Плътния план от тези, които са започнали СъТворчество с Бога, и които първи направиха крачка към завръщането си в Бъдещето и със своя пример за постигане на Истинна ВЯРА завинаги закрепиха ПРАВОТО НА РУСКОСТТА и ПРАВОТО на Руския език да бъде езикът на Бога на Тази Планета, тъй като РУСКОСТТА Е (СЪМ) не само състояние на Душата, но и СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, което като ЕТАЛОН ще бъде сега пропуск в Пространството на Божествената монархия за всеки човек на Планетата, която сега вече по ПРАВО може да се нарича Планета Святая Рус, Планета на РУСКОСТТА на Духа!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
06.09.2014 г

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1365
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-06.09.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image

ВЪЗВАНИЕ – ОБРЪЩЕНИЕ
ОТ
ИВАН ИВАНОВ – ПРЕВОДАЧ
НА ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ – ВОИНИ, РАБОТНИЦИ И ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА! В ПОСЛЕДНОТО СИ ПОСЛАНИЕ (26.08.2014 Г.) ВЪВ ВРЪЗКА С 10-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ ОТ НАЧАЛОТО НА ПОСЛАНИЯТА НА ОТЕЦА – ОТЕЦЪТ АБСОЛЮТ ДАДЕ ПРАВО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО – ТО САМО ДА СТАРТИРА СВОЕТО БЪДЕЩЕ В ПО-ВИСОКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ (4-5-6-ТО). ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСТВО Е ГОТОВО ЗА ТОВА, ИЗМЕРЕНИЯТА СА ВЕЧЕ ПРОЯВЕНИ В ПО-ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ НА ЗЕМЯТА. ЕДИНСТВЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ОСТАВА ГЛУХО И СЛЯПО ЗА ТАЗИ НОВА ХАРМОНИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО. ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ВСИЧКО ТОВА ОБАЧЕ (ЗА ДА ВИДЯТ ХОРАТА НОВОТО ПРОСТРАНСТВО НА ШЕСТАТА РАСА), Е НЕОБХОДИМО ХОРАТА ДА ПОКАЖАТ ТОВА ЕДИНСТВО НА ПРОМИСЪЛА СИ (ДА ИЗКАЖАТ НАМЕРЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА), КОЕТО ДА ПРОЗВУЧИ КАТО КАМБАНЕН ЗВЪН В ЕДИН МИГ, СИНХРОННО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ЗАЯВЯВАЩ СЕ, В СИНХРОН С РИТЪМА НА РИТМОВОДЕЩИЯ, В ТОЧНИЯТ И ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ! ЕДИНСТВЕНО ТОГАВА, И САМО ТОГАВА, ПРИ СЪБИРАНЕТО НА НЕОБХОДИМОТО КОЛИЧЕСТВО УЧАСТНИЦИ (В СЪЗДАВАНЕТО НА НЕОБХОДИМИЯ ЗА ТОВА ЕГРЕГОР ИЛИ КЛЪСТЕР ОТ СЪЩНОСТИ УЧАСТВАЩИ В ПРОЦЕСА) БИХМЕ МОГЛИ – НИЕ – ХОРАТА ДА ПРОВИДИМ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ЗА ТЪНКИТЕ ПЛАНОВЕ Е ВЕЧЕ ОБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ, А ЗА НАС СИ ОСТАВА ВСЕ ОЩЕ ЛЕЛЕЯНА МЕЧТА!
ТАЗИ Е ПРИЧИНАТА ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО РАЗБИРАТ, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, А И КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ТОЧНО НАЯСНО, НО ЧУВСТВАТ, ЧЕ НЕЩО СЕ СЛУЧВА, С МОЛБА, ЗА ОБЩА БОЖЕСТВЕНА РАБОТА (ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА МИСЪЛОБРАЗИ) ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА НОВОТО БЪДЕЩО ПРОСТРАНСТВО НА ШЕСТАТА РАСА, РАСАТА НА ЛЮБОВТА, В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ – ЗА ДА МОЖЕ ЦЯЛАТА НАША ЕНЕРГИЯ-МОЛБА – ЗА ЕДНО ПО-ПРЕКРАСНО И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ – ДА БЪДЕ ИЗСТРЕЛЯНА В ЕДИН ЕДИНСТВЕН МИГ В ПРОСТРАНСТВОТО – ПРИ КОЕТО, АКО ТЯ Е НАТРУПАЛА НЕОБХОДИМАТА ЕНЕРГЕТИКА – ТО РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ В СЪЩИЯТ ТОЗИ МИГ!
МОЛЯ ВИ ДА СЕ СЪОБРАЗИТЕ СЪС СЛЕДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ПРОИЗЛИЗА ОТ ПОСЛАНИЯТА НА ОТЕЦ АБСОЛЮТ – И Е СВЪРЗАНО С ПОДАДЕНИТЕ ОТ НЕГО ДАТИ ЗА ПОСЛАНИЯ ОТ ХОРАТА КЪМ НЕБЕСАТА ПОД СЪОТВЕТНА ФОРМА – НА ДАТИТЕ – 30 – 4 – 17 – 26 - ДЕН ОТ МЕСЕЦА – В 10.00 ЧАСА. ОТ 10.00 ЧАСА (ТОЧНО АСТРОНОМИЧЕСКО ВРЕМЕ) – ДО 10.03 МИНУТИ – НА СЪОТВЕТНИТЕ ДАТИ – ПРАВИМ ПОСЛАНИЕ ПО НАЧИНА, ПО-КОЙТО ТО НИ Е ДАДЕНО ОТ ОТЕЦ АБСОЛЮТ – 3 МИНУТИ СА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ЗА ПОВТАРЯНЕТО МУ ДОРИ 3 ПЪТИ.
МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС Е – ТОЧНО В 10.03 МИНУТИ ВСЕКИ ЕДИН ДА ЗАПОЧНЕ СВОЯТА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА СЛЕДВАЩОТО ИЗМЕРЕНИЕ В КОЕТО БИ ИСКАЛ ДА ПОПАДНЕ – С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ И НАМЕРЕНИЕ (ИЗКАЗВАЙКИ ЯСНО – МОЖЕ И НА ГЛАС - НАМЕРЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА), НА ЦЯЛОТО ОБКРЪЖАВАЩО НИ ПРОСТРАНСТВО, ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЦЕС НА ПРОМЯНА НА ТРЕТОИЗМЕРНАТА НИ РЕАЛНОСТ! ЗА ЦЕЛТА Е НЕОБХОДИМО ПОНЕ ЕДНА МИНУТА ВАШАТА МИСЪЛ-ФОРМА НА ПРОМЯНАТА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВЪВ ВАС ПОНЕ ЕДНА МИНУТА В ПРОСТРАНСТВОТО – ЗА ДА МОЖЕ ТОВА ПОСЛАНИЕ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНО ВЪВ ВСЕЛЕНСКОТО ПРОСТРАНСТВО – И ТО ДА МОЖЕ ДА РЕАГИРА НА НЕГО!
ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ РАБОТНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН, ДА СЕ СИНХРОНИЗИРАМЕ С ЦЯЛАТА ПЛЕЯДА ОТ ХОРА, ИЗИСКВАЩИ ВЕЧЕ ТОЗИ ПРОЦЕС ДА СЕ ПРОЯВИ В СВЕТОВНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ОТЕЦА!
ОТПРАВЯМ ОГРОМНАТА СИ МОЛБА, КЪМ ВСИЧКИ ВАС – И ОСОБЕНО КЪМ ТЕЗИ ОТ ХОРАТА, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С „ЛЕКТОРСКА, ОБУЧИТЕЛНА, ЛЕЧИТЕЛНА И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ” – И ПОДАВАТ НЯКАКВИ ФОРМУЛИ ОТ ТИПА – „ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ” - НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ТАКАВА ПРОФАНИЗАЦИЯ И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ! МОЛЯ ВИ – ПРИЕМЕТЕ СЕ НАСЕРИОЗНО – ВИЕ САМИТЕ СТЕ БОГОВЕ – НЕ ТЕЗИ, КОИТО ВИ УЧАТ, А ПРОСТО ЗАБРАВЯТ ДА ВИ КАЖАТ ТОЧНО ТОВА!!! ПРОСТРАНСТВОТО НИКОГА НЯМА ДА ТОЛЕРИРА ПОДОБНИ ЕГОИСТИЧНИ ПРОЯВИ! ЗАТОВА СЕ ОСВОБОДЕТЕ ОТ СХЕМАТА ЕГО – А ИЗЛЕЗТЕ ВЕЧЕ НА БОЖЕСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ И НА НОВИТЕ ВЕЧЕ ДАЛЕЧ ПО-ВИСОКИ ВИБРАЦИИ НА НОВОТО ПРОСТРАНСТВО – И ПОИСКАЙТЕ ПРОМЯНАТА – ЗА ЦЯЛАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА, ЗА ЗЕМЯТА, ЗА НАШАТА ГАЛАКТИКА, ЗА НАШИТЕ СЪСЕДНИ ГАЛАКТИКИ – ЗА ЦЯЛАТА НАША ВСЕЛЕНА!!! ТОВА Е НАЧИНЪТ - „НЕ ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ, НО ЩЕ СЕ ИЗМЕНИМ”!!!
ИМАЙКИ ВСИЧКО ТОВА ПРЕДВИД – НЕКА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗДЪРЖИМ ТРАНСМУТАЦИЯТА НА ПРОСТРАНСТВОТО И НА ПЛЪТНИТЕ СИ ТЕЛА, ЗА ДА СТАРТИРА ТАЗИ НОВА ШЕСТА РАСА – КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО Е СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩО! В ПОСЛАНИЯТА НА ОТЕЦ АБСОЛЮТ ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ИЗРАЗА – „ВИЕ НЯМАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ФАНТАЗИЯ ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ВИ ОЧАКВА В НОВОТО ПРОСТРАНСТВО НА НОВАТА ШЕСТА РАСА – РАСАТА НА ЛЮБОВТА – КЪДЕТО РАЯТ ВЪВ ВАШИТЕ ПРЕДСТАВИ – ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЕДНА ТВЪРДЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ ОБЕКТИВНАТА РЕАЛНОСТ – ОТ ХАРМОНИЯТА И БАЛАНСЪТ – В ТЕЗИ НОВИ МОНАДИ НА ТВОРЕЦА – КЪМ КОИТО СТЕ СЕ УСТРЕМИЛИ” !!!
ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО ЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ И МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА ТЕЗИ ВИСОКИ ВИБРАЦИИ НА ПРОСТРАНСТВОТО ЕЖЕДНЕВНО В СЕБЕ СИ (В СВОЕТО СЪ-ЗНАНИЕ) НЕКА ГО ПРАВИ В МАКСИМАЛНОТО СИ ВЪЗМОЖНО ВРЕМЕ, НО ДАТИТЕ – 4-17-26-30 – В 10.03 – МИНУТИ – НЕКА ДА СЕ ПОЛУЧАТ КАТО ЗНАКОВИ – ПО ВРЕМЕ НА КОИТО В ТОЧНИЯ МОМЕНТ ДА ЛЪЧИМ СВОЕТО ЖЕЛАНИЕ!
НИКАК НЕ МИ СЕ ЩЕШЕ ДА ЗАВЪРШВАМ С ТОВА – НО ПРОСТО ПОМНЕТЕ – АКО НИЕ НЕ НАПРАВИМ ТОВА, ЗА КОЕТО ОТ ТАМ – ОТ НАЙ-ВИСОКОТО МЯСТО – НИ Е ДАДЕНО ПРАВО – (ДА ПОКАЖЕМ ЕДИНЕНИЕТО СИ В ДУХ – В ТОЧНИЯ МОМЕНТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ, КОЙ Е В ТОВА ПРОСТРАНСТВО) - ТО ТЪМНИТЕ И СИВИТЕ, МАМОНА – ЩЕ СИ ВЪРШАТ СВОЯТА РАБОТА И ТАКА КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ И ХИЛЯДИ ГОДИНИ ДОСЕГА, ЩЕ СИ НИ СМУЧКАТ ЕНЕРГИЙКАТА (КАКВАТО И ДА Е ТЯ) – И ЩЕ СИ НИ ДЪРЖАТ В ТОВА ТОТАЛНО ПОРОБВАНЕ, В КОЕТО СЕ НАМИРА ЦЯЛОТО БОЖЕСТВЕНО ЧОВЕЧЕСТВО – ОТ ВЕКОВЕ – ПРЕЗ ВЕКОВЕ – ТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН!
ЗАТОВА И ДНЕШНИЯТ МИ ПРИЗИВ, КЪМ ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ НОВО БЪДЕЩЕ – БЪДЕЩЕ НА ЕДНО НОВО ОБЩЕСТВО С БОЖЕСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ – НЕКА СЕ ВКЛЮЧАТ В ПРОЦЕСА НА ПРОЯВЯВАНЕ НА ТОВА МНОГОМЕРНО ТРАНСМУТИРАНО ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО ВЕЧЕ Е ОБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ ТУК НА ЗЕМЯТА. ПРОСТО Е ВСЕ ОЩЕ НЕВИДИМО ЗА БОГОХОРАТА – ЗАЩОТО НЕ Е ПОИСКАНО ОТ ТЯХ САМИТЕ!!!

С УВАЖЕНИЕ И С РЕАЛНАТА СИ НАДЕЖДА ДА СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ ПРАВИЛНО!

ИВАН ИВАНОВ – ХАСКОВО – БЪЛГАРИЯ –
ПРЕВОДАЧ НА КНИГИТЕ – ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК -
УСПЕХ НА ВСИЧКИ НИ!!!

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТИ И ДОПИР С ДРУГИ ПОДОБНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ГРУПИ, КОИТО РАБОТЯТ С ПОДОБНИ МЕТОДИКИ, КАКТО У НАС ТАКА И В СВЕТОВЕН МАЩАБ (НАДЯВАМ СЕ ДА РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДОБЪР И КАЧЕСТВЕН ПРЕВОД) ДА РАЗПРОСТРАНЯТ ТОВА ВЪЗВАНИЕ – ОБРЪЩЕНИЕ, ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО НА МАКСИМАЛНОТО ВЪЗМОЖНО КОЛИЧЕСТВО УЧАСТНИЦИ В ТОЗИ МОЩЕН ПРОЦЕС НА ПРОМЯНА!!! ЗА КОЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 819 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184156
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930