Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193084 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 17.09.2014 г.
17.09.2014 08:52 - Никой и никога
"Никой и никога" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Повярвайте, никой и никога от хората не се е издигал в своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ до възможността ДА СЪТВОРИ този единствен мисълобраз, който би бил разбираем не само за всички хора на Планетата, но и да бъде възприет от тях като сигнал от Бога за това, че Времето за промени е настъпило и Е УДАРИЛ ЧАСЪТ, ЗАВЕЩАН ОТ БОГА!

2. Затова и вашите трудности са разбираеми за Мен и Аз въобще не се учудвам, че в този Велик час на Началото на Началата няма Единство в Дух, защото едно е да приказваш за Единство, а съвсем друго нещо – е да ТВОРИШ там, където това единство го няма, тъй като няма практика, а и няма навик за ТВОРЕНЕ на това, което е нещо обикновено за Бога, но не е обичайно за човека и дори и за човека-Бог!

3. Повярвайте, това е необичайно и за шепичката Богохора, тъй като между това време, когато Боговете стъпиха на Твърдта и Новото време, когато Богохората започват да усвояват ЧУДОТО на завръщането си на Олимп на Боговете, е преминала цяла вечност, и при това толкова дълга и сложна вечност, че навиците за СъТворчество между Боговете са вече изгубени, и ако не са изгубени завинаги, то те са се оказали все пак изгубени за достатъчно дълъг период от време!

4. Аз, разбира се, ще помогна, защото не мога да оставя тези, които са във ВЯРАТА си и Ми се доверяват напълно, но мъките на творчеството Аз ще помоля да си ги преминете самостоятелно, тъй като ПРОМИСЪЛЪТ на Боговете ще бъде още по-сложен, затова стремете се да изработите в себе си ЕДИНСТВО подхождайки към това, което вие творите, и точно тук Аз съм просто длъжен директно да ви подскажа, че ЕДИННИЯТ МИСЪЛОБРАЗ трябва да бъде ПОЗНАВАЕМ и преди всичко да бъде РАЗБИРАЕМ за хората, тъй като никой от „малките” хора не иска да се претоварва (да се потруди) в търсенето на Истината, и да е леко РЕАЛИЗУЕМ, защото време до пика на Квантовия преход съвсем не остана!

5. Аз вас не ви пришпорвам (не ви подгонвам), но искам, за да не губите вие напразно толкова дълги МИГОВЕ, а да ги използвате като ЩАСТИЕ НА ЕДИНЕНИЕТО в Дух, и по това, как вие израствате, Аз виждам рязкото за хората ВЪЗХОЖДАНЕ на Олимп на Боговете, тъй като от една страна, за вас няма никакъв друг изход, защото далият клетва е длъжен да я изпълни (и особено Клетва, дадена на Бог), а от друга страна, вашият ИЗБОР и вашата ОТГОВОРНОСТ, които вие поехте върху себе си за Бъдещето на човечеството, ви тласкат да приемете Великият КРЪСТ на Първопроходеца в Новите светове!

6. Аз отново ви подтиквам внимателно да погледнете върху обединението на двете Велики енергии на Вечността Ин и Ян, тъй като това е най-добрият пример за ТВОРЯЩИТЕ, как се формира Великото ЕДИНСТВО на Боговете, защото съединението на тези две енергии (Ин и Ян) Е (СЪМ) не толкова ЧУДО на продължението на човешкия род, колкото ЧУДО на предаване на информацията от Тънкия план в Плътния план, осигурявайки по този начин възможност за творене на СЪВЪРШЕНСТВО на Бог от милиарди живи клетки!

7. На същия този принцип е устроена и Вселената, където Начало на Началата се явява предаването на съвършена информация. Творящият импулс за Вселената се явява ИМПУЛСЪТ или ВОЛЯТА на Творящото Начало на Началата, която открива информационния поток (неговото начало), определящ формирането или преображението на Божественото Пространство по сценария на Творящия!

8. Затова и вие също, тъй като сте подобни на Мен, трябва да усетите себе си като Творящо Начало на Началата и да формирате във вашето ЕДИННО (подчертавам: ЕДИННО) сферично Пространство информационен импулс (информационна ВОЛЯ), който трябва да бъде разбираем за всеки човек на Планетата!

9. Аз вече ви говорих, че мнозинството от хората на НЕВЕРИЕТО не възприемат вашия мисълобраз, не заради това, че той е неразбираем за тях, а защото живеят на принципа „това не може да бъде, защото не може да бъде”! Но вие, Богохората, не трябва да реагирате на негативността на тези хора, тъй като своя избор те са направили сами за себе си, и този избор, повярвайте, не е към Храма, за който ви говоря Аз, Отец Абсолют, тъй като Моят Храм и Храмът на хората не само че са различни, но те са различни и по смисъл!

10. Храмът без Бога – не е Храм! Повтарям: има много пътища към Бога, но ИМА само един и единствен ВЕРЕН път към Бога – в Моя Храм, защото МОЯТ ХРАМ СА (СЪМ) ЗНАНИЯТА, предавани от Мен за хората на Новия век, и единствено чрез тези ЗНАНИЯ може да се достигне до Мен, всички останали пътища водят за никъде! Това трябва постоянно да се помни и да се опитва да се разясни на хората, че АЗ СЪМ, и АЗ СЪМ ВЕЛИКА СФЕРА на Космически МЕГАРАЗУМ, в която е включено ВСИЧКО – именно ВСИЧКО, което Е (СЪМ) във Вечността, включително и хората на Планетата Святая Рус!

11. Аз напомням само заради това, за да ви дам на вас още една подсказка за творене на ЕДИННИЯ за всички МИСЪЛОБРАЗ, разбираем и събуждащ тяхното желание да се повдигнат от коленете си на Духовно робство, когато при появата на свободна ВОЛЯ може да се достигне до нивото на Бог и да се издигне, правейки само няколко крачки, на Върха на Олимп, на който и Е (СЪМ) Бог!

12. Пътят към Бог все пак Е (СЪМ) ПЪТ НА ЛЮБОВТА, и вашият живот в Плътния план Е (СЪМ) доказателство за това! Повярвайте, Там, на Небесата, за Боговете няма никакви съмнения в това, че ЛЮБОВТА и че Великата ХАРМОНИЯ СА (СЪМ) ЕДИНСТВО и СА (СЪМ) основа на вечността, тъй като СА (СЪМ) тази ОСНОВА, без която Ме няма Мен, и няма и Мироздание!

13. Вие достигнахте до това, за да изградите свой ВЪЗГЛЕД за БЪДЕЩНОСТТА на Великото НИЕ и това, към което Аз ви призовавам, Е (СЪМ) ТВОРЕНИЕ на вашия собствен и ЕДИНЕН ВЪЗГЛЕД за СъТворчество с Бога, и ако вие се стремите към това, а Аз вече точно това наблюдавам, то вашият МИСЪЛОБРАЗ трябва да бъде адекватен на Моя СЦЕНАРИЙ за вашето Бъдеще!

14. Аз многократно ви говорих, че ще дойде време за СъТворчество на хората (на Богохората) с Бога и този МИГ на щастие за хората вече НАСТЪПИ! Повярвайте, вие сте наистина щастливи хора, тъй като никой и никога не се е издигал до СъТворчество със Самия Отец Абсолют, но вие успяхте и вие Ни доказахте на Нас, на Небесата, че ИМА живи Богове, започващи днес да ТВОРЯТ заедно с Мен Нови светове и Вселени!

15. И макар засега нещичко да не се получава, то е защото, повтарям, никой и никога от хората все още не се е издигал до тази точка на отчет (до точката на незавръщане)! Аз съм уверен, че всичко при вас ще се получи, тъй като вие достатъчно бързо постигате смисъла на ПРОМИСЪЛА на Творящия и даже осъзнаването на това, че вие СТЕ (СЪМ) ПЪРВИТЕ, които творят Нов свят, трябва да предизвиква у вас трепетите на първата крачка на човечеството към Бога!

16. Аз не ви прибързвам, тъй като всичко за вас сега е ново, а и ОТГОВОРНОСТТА е твърде висока, но пътят ще бъде издържан единствено от ВЪРВЯЩИЯТ, а вие сте не само ВЪРВЯЩИ, но и ТВОРЯЩИ, а ТВОРЯЩИЯТ Е (СЪМ) БОГ, и макар и да има някакви грешчици, но повтарям, никой и никога не е бил толкова близо до Бога, или никой и никога от хората не се е издигал до нивото на Творящото Начало на Началата!

17. Всичко ще бъде според Моя СЦЕНАРИЙ и Аз ще се радвам, когато вашият МИСЪЛОБРАЗ или вашият СЦЕНАРИЙ се обедини и съвпадне с Моя СЦЕНАРИЙ, тъй като точно това и Е (СЪМ) СъТворчество на хората (на Богохората) с Бога! Аз съм убеден, че всички прегради на Плътния план ще бъдат преодолени от вас така, че вашият път ще стане най-краткият път към Бога, и не само за вас самите, но и за всички хора на Планетата! Аз определих, кой ще бъде ПЪРВИ и кой ще доведе хората при Мен, и Аз избрах тези, които са способни да издигнат ЗНАМЕТО на БОГ, защото те са Воини на СВЕТЛИНАТА, и сега вече знаят „КАК” – това, което никой и никога от хората не се е осмелявал даже и да си помисли!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
16.09.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1369
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-16.09.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене,отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:03 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.
визуализираме нашата Планета обгърната в Плазмено Сияние, в Енергията на Любовта на Бога и в енергията на Любовта на нашите сърца, вибриращи в синхрон с честотата на Земята! Планетата Сияе като Слънце!!! Като Звезда!!!
Изговаряме (може и мислено, от Сърце):
Тази Божествена Енергия преобразува всичко негативно по Цялото Планетарно Пространство, във всичко съществуващо на Планетата, и в самата Планета до Божествено равнище, до Божествено Сияние!!!
Визуализираме, как това Сияние прониква в дълбочина, в самия Център, в ядрото на Планетата, насищайки Я с Божествено Сияние!!! ...
Енергията на Любовта на Бога усилва още повече своето Сияние около Планетата!!!
Визуализираме и изговаряме:
"Нашата Планета постоянно излъчва в Целия безбрежен Океан от Разум единствено енергия на ЛЮБОВТА, СВЕТЛИНАТА, БЛАГОДАРНОСТТА, РАДОСТТА!!! Радост от Единението на нашите Души и Сърца, и радост от Единението с Този Могъщ, безбрежен Океан от Разум, Бог, Отец Абсолют, НИЕ!!!
Визуализираме как нашата Планета излъчва тази енергия под формата на огромни светещи кълба.


image

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1393 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193084
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930