Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3202062 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 31.08.2017 г.
31.08.2017 21:24 - Лунария
  Лунария

Нежно с листенцата си трептиш
и когато от семенцата се освободиш
като луната започваш да блестиш.
Сребърна, сияйна красота,
седефена, прозрачна и ефирна.
Фина деликатност от листа -
съвършенство в чисто проявление.
Предизвикваш възхищение
и даряваш вдъхновение,
ти, божествено, изумително творение.
А на лунна светлина
си приказно вълшебство,
копринено, прелестно цвете!

Деляна Ангелова
31.08.2017 г. 
Честит рожден ден, 
татко мой - ангел чудесен,
където и в Небесните царства да си сега.
Обичам те завинаги с цялата си душа!


image

image

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1122 Коментари: 4 Гласове: 6
Последна промяна: 01.09.2017 16:47
20 години без Принцеса Даяна......
1 юли 1961 - 31 август 1997

Таен запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й

Биографът на принцеса Даяна извади наяве неин запис, на който тя описва отчаянието си от брака си с принц Чарлз и желанието да се самоубие, за да избяга от "студения и изпълнен с интриги и лъжи" кралски дворец.
През 1991 година принцесата се свързва с журналиста Анрдю Мортън чрез общ приятел и му прави неустоимо предложение - да направи интервю с нея, което да включи в предстояща си книга. 16 години по-късно Мортън представи транскрипцията на записа, изпратен му от Даяна. От него става ясно колко нещастна е била тя по време на брака си. Принцесата дори споделя, че е започнала да страда от булимия, след като Чарлз я е обгърнал с ръка и й е казал:
"О, малко сме пухкавки тук, не мислиш ли?". 
Записите, публикувани в "Дейли мейл", разкриват и още нещо - че когато Чарлз е предложил брак на Даяна, тя е знаела много добре за аферата им. Това се е случило, след като тя случайно е чула как съпругът й разговаря по телефона с Камила в банята и й казва, че
"Каквото и да става, винаги ще обича нея."
По-късно тя е открила и златната гривна, която Чарлз е поръчал да се направи за Камила с вплетени една в друга букви "Ф" и "Г" (инициалите на псевдонимите, които двамата са използвали, за да се крият - Фред и Гладис). Той и я е подарил точно два дни преди сватбата си с Даяна.
Постоянните забележки за теглото, заедно с притеснението на бъдещата принцеса от връзката му с Камила Баркър Боус се оказват решаващи за влошеното й здравословно състояние.
"Бях отчаяна, толкова отчаяна. Спомням си първия път, в който се принудих сама да повръщам. Бях толкова развълнувана, защото си мислих, че това ще намали напрежението. По време на първата ми проба за роклята талията ми бе 29 инча (около 73,6 см). В деня на сватбата ми вече беше 23 инча (58см). Бях се стопила от февруари до юли. Бях изчезнала", споделя принцесата.
Тя твърди и че е отишла да каже на кралица Елизабет, че не издържа този любовен триъгълник. Освен мълчание, безразличие и студенина, обаче друго не е получила.

Истинската причина за смъртта на Лейди Даяна 
/из интервю на Дейвид Айк/
Близка приятелка на принцеса Даяна ми каза: “Веднъж Даяна ми каза съвсем сериозно “Те не са хора”. Каза “Виж, може да е трудно за вярване, но родът Уиндзър са кръвна линия на влечугоподобни. Те са влечугоподобни – в действителност, влечугопобните управляват планетата”.
Друг човек, познавал принцесата ми каза: “Един ден тя ми се обади и ми каза: “Имам нужда от твоя съвет. Имам нещо, което искам да разкрия за родът Уиндзор, но не зная как да го разкрия”. Не ми каза какво е то.” Страхът, изписан на лицето му беше очевиден – човекът ми се стори много уплашен.
Преди читателят да отхвърли категорично това твърдение нека го уверя, че Дейвид представя доказателства в негова подкрепа, включително и текста от заснетото на видеокасета интервю с най-близката приятелка на Принцеса Даяна, в което тя разкрива осведомеността на Даяна за влечугоподобното потекло на Династията Уиндзор (Даяна ги е наричала “гущерите”).
Авторът предлага задълбочено обяснение на ритуалното убийство на Даяна и потуленото разследване, включително и фактът, че шофьорът й се е оказал жертва на контрола на ума, включен в проект Монарх, който е бил програмиран да се отклони от първоначалното направление и да се удари в тринадесетата колона на тунела Pont de L’Alma. Тунелът е древно място за жертвоприношения на Илюминати. След като книгата беше издадена, аз бях уведомен от един от Илюминати, който заема висок пост, че “първата помощ”, оказана на Даяна в тунела е била пребиването й до смърт с кислородната бутилка.

Принцесата подкрепяше борбата със СПИН, посещаваше болници, убеждаваше хората, че тези болни не трябва да бъдат изолирани. Тя беше много активна и в борбата срещу противопехотните мини.
В катастрофата в Париж заедно с принцеса Даяна загина Доди ал-Файед и шофьорът им Анри Пол. Телохранителят на принцесата Тревър Рис Джоунс беше с тежки контузии, но оцеля.

Животът на Даяна в 10 важни дати

- 1 юли 1961 г. - Даяна Спенсър се ражда в Сандрингам, Източна Англия
- 29 юли 1981 г. - омъжва се за британския престолонаследник принц Чарлз
- 21 юни 1982 г. - ражда Уилям, втори по ред за наследяване на британската корона
- 15 септември 1984 г. - ражда втория си син Хари
- 10 април 1987 г. - ръкува се с болен от СПИН и снимката обикаля света, защото по това време подобни хора са изолирани от обществото
- 9 декември 1992 г. - разделя се с принц Чарлз. Няколко месеца преди това Андрю Мортън разкрива в нашумялата биографична книга "Даяна, нейната истинска история" подробности за неуспеха на брака й, булимичните й кризи и опитите й за самоубийство
- 20 ноември 1995 г. - в интервю за Би Би Си тя признава изневерите си, разказва и за тези на принц Чарлз и поставя под съмнение способността му да бъде добър крал
- 28 август 1996 г. - развежда се с принц Чарлз
- 25 юни 1997 г. - дава свои рокли за продажба на търг, за да подкрепи борбата срещу рака и срещу СПИН - две много скъпи за нея каузи. Продажбата носи 5,7 милиона щатски долара.
- 31 август 1997 г. - умира в автомобилна катастрофа в Париж заедно с приятеля си Доди ал-Файед.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 31.08.2017 13:16
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3202062
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Август, 2017  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031