Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183898 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 31.08.2014 г.
Седмично послание на Хиларион
31 август – 7 септември 2014 г.

Възлюбени,
С всеки изминал ден оставайте центрирани в пространството на свещеното си сърце и изпращайте любов и благословии към всичко около вас. Практикувайте това докато то стане неразделна част от опита ви. Вие сте същества от Светлина и Любов, и това е причината да сте тук през тези смутни времена. Вашето успокояващо и любящо присъствие е силно необходимо и всеки един от вас има капацитета да създаде спокойствие и мир в сферата си на влияние. Тази сфера е много по-голяма, отколкото можете да си представите, Скъпи души, тя извисява тези, които са в нея. Продължете да сте благословията на Божественото в човешка форма, защото това е вашата цел и вашата съдба. Освободете всички съмнения, които може да изникват в човешкото ви съзнание и които ви говорят по друг начин. Вярвайте в себе си, че сте носителите на Светлина и Любов, че носите изцеление на околните, че пробуждате онези в обкръжението си чрез самото си присъствие и че това се случва автоматично като се занимавате с ежедневните си неща.

Като проводници на космическите енергии, вие обслужвате божествена цел, трудейки се ежедневно за личното си установяване на тази планета. Тази задача трябва да се изпълни с мир в сърцата ви, като знаете, че чрез вас изгрява Светлината на нова епоха. Вие сте важни в основната схема на по-висшите дейности на божествения план и без вас тук би имало празнина в района, който обитавате. Продължете да сте отворени, за да позволите на всичко добро от Вселената да се влее във вас и чрез вас. Изживявайте всеки ден в радост и благодарност за цялото изобилие, което ви обгражда. Вие сте разбивачите на матрицата и ето как се постига това. То не става чрез сила или радикална революция, то се случва вътре във вас и чрез вас, и желанието ви позволява на божественото да извърши работата си. Вие създавате нов шаблон за човешкия опит и колкото повече от вас правят това, като се синхронизират с тази концепция, толкова повече нараства енергията, докато стане реалност на човешки опит за всички.

Като носители на новите човешки шаблони, вие просто можете да сияете в Светлината си и тази Светлина се разпознава от онези, които ви наблюдават където и да отидете. Това е фина енергия, която другите забелязват без в действителност да знаят какво е това. Не се тревожете за работата на тази енергия и външните й изражения, защото е важно да сте скромни в тази служба на човечеството и да не сте въвлечени в изражението на човешкото его. Тази служба е много по-важна, отколкото Земната ви личност може да разбере, тази служба е любящо съгласие, което направихте преди да се въплътите на тази планета. Всеки един от вас е жив израз на любящия Създател, който работи чрез вас и ето как Създателят разширява съзнанието на всички живи изрази на себе си. Тази енергия сега циркулира на планетата и пламти в повече човешки сърца.

Ние молим вие да размислите върху тези думи и да ги приемете дълбоко в ядрото на съществото си и да се синхронизирате с присъствието на душата си. Направете това ежедневен навик, когато всеки един от вас освобождава повече от влиянието и израженията на стария свят от всяка клетка на физическото си, умственото си и емоционалното си тяло, вие позволявате на Светлинното си тяло да заякне в обсега си. Всичко това трябва да се прави и да се синхронизира със сърцето ви, защото сега е време да синхронизирате ума и сърцето да работят заедно като едно. Сърцето-ум е ключът към напреднал израз на съзнание и изразяване на тази планета. Помнете, че всички вие сте много повече, отколкото човешкият ви израз ви е позволил да запомните, крачейки в старото и новото през божествената си служба в тези времена. Вие запазихте това пространство за сестрите и братята си и сега ще започнете да виждате плодовете на труда си. Сърцата им започват да пламтят от Светлина!

Пътят пред вас се отваря и новият начин на човешко изразяване е радостта. Поддържайте този фокус и не губете вяра в себе си или в доброто, което се постига. ВИЕ сте чудото и магията на новия свят, който изгрява на хоризонта – ВИЕ сте създателите и дизайнерите на новата Земна реалност. Във всеки от ВАС и у Пробуждащите се крие надеждата и красотата на новия свят. Останете верни, останете фокусирани, ПОМНЕТЕ и поддържайте тази визия.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/31-7-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1536 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 31.08.2014 23:19

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР – част XXI (21)

 

Отражения-двойници. Игрова банка на вселената.

Прието от СЕлена

 

         Какво означава, че аз съм многомерно същество? Означава ли това, че има много мои части и те съществуват в различни пространства? Или в различно време?

         Ние говорихме с теб за осколките (парченцата, частичките) на божествения елмаз. Твоето парченце – е част от Бога и то притежава всички качества на Бога. Но то е малко, в него няма такава мощ. И ако Божественият елмаз (диамант) може да блести с всичките си стени, то и ти самата можеш да блестиш с всичките си стени (страни). Колкото повече стени (страни, възможности) има в теб, толкова повече отблясъци на отразена светлина ще можеш ти самата да отдадеш. Всяка една стена – това си пак ти, но тя отразява светлината по свой начин, в зависимост от своята чистота, величина, прозрачност и други отразяващи качества (свойства).

 

         Проекциите на твоите отражения също така имат различна проникваща способност. Вие сте чували за скоростта на светлината. Но сега си представи, че светлината на отраженията от твоите стени стигат по различен начин (с различна скорост) до различните пространства. Стигайки до тези пространства, тя ще бъде възприемана там като някое светлинно петно с различни очертания и яркост.  

 

         Ако аз сама създавам пространството около себе си, то какво означава тогава, че моята светлина стига до други пространства?

         Ти създаваш очертанията на пространството около теб. Ти създаваш това, но не сама. Всички вие заедно го създавате. Ти вече знаеш, че картината, която вие виждате зад прозореца, това е договор помежду всички вас, как тя трябва да изглежда, това е съвместно творение, картинка, която вие самите поддържате със своите мисли и със своята убеденост, че небето е светло синьо, а тревата зелена. Самите пространствени нива обаче са сътворени от други творци. Този етап за сега за вас обаче е все още доста далеч.

         Важно е засега вие да осъзнаете вашите потенциали на творци, вашите божествени възможности. Вие – сте си гениални по природа. Но за да се получи творец от гениалното дете, все още предстои много да се направи, много да се изучи (на много неща да се научите), много да осъзнаете в себе си. На мен много ми се иска вие най-накрая да се измъкнете от вашите заблуди за това, че човекът е слаб, че той е грешен, че неговият живот е обречен на страдания и да разберете, че вие – сте велики същества и сте също толкова велики и прекрасни, колкото Сам Бог! Аз се радвам, че много от вас започват да се измъкват от тези убеждения, наложени ви от вашите религии. Вие едва, едва сега започвате да се учите да ходите. Занапред има още много крачки към познанието и ти вече си разбрала, че този път е увлекателен.

 

         А как стои тогава въпросът: умножаващият своите знания, умножава своите мъки (нещастия)?

 

         Това е още една наложена ви програма. Ако ти разгледаш вашите поговорки, ти и там ще намериш доста вирусни програми. Умножаващият своите знания, намира (открива) своя път към Бога.  

 

        Ти говориш с образи за опростяване на възприемането, но кажи ми малко по-ясно: какво са това мои части (части от мен), къде те съществуват и как са свързани? И те ли са части от мен или аз съм същата такава част от нещо по-голямо?

 

         Ти си част от частта. Ти си – стена от парченцето на Божествения елмаз и такива парченца има много. Дай да вземем друг пример: светлината си струи и се натъква на преграда под формата на своеобразна решетка. По нататък тя прониква през отверстията, но всеки лъч си започва да си живее все едно някакъв си свой живот, да си свети по своему, да пътешества в пространството, да се отразява от други препятствия. Ти - си един от тези лъчи.  

 

         Тези лъчи никога ли не се пресичат, никога ли не се срещат? Мога ли аз някога все пак да се срещна сама със себе си, но в друга форма?

         Да, това е възможно, но колкото по-далеч ти се отдалечаваш от решетката, през която ти си се отделила, толкова това става по-сложно. Светлината никога не се движи назад, а единствено напред, тя може да се отразява, тоест да промени посоката си, но няма връщане назад. Представи си светилник, в който има много отверстия и как се разпръскват неговите лъчи и ти ще разбереш. Когато лъчите току що излизат и се отдалечават от светилника, те са близко и могат да се докоснат, но колкото по-далеч се отделят те от светилника, толкова по-далеч се отделят те и един от друг, дори и тези, които са били заедно. Но по нататък те могат да се отразят от други препятствия и да се пресекат с други лъчи.

         А сега аз искам да се опиташ да разбереш следващата картинка. Ние говорим за това, че светлината в светилника – това е твоят висш аз, така както е прието да се казва при вас, и лъчите излизащи от светилника това са твои части от висшата ти част, макар и да са самостоятелни. Затова ако ти се срещнеш с тях, то ти фактически ще се срещнеш със самата себе си. Какво обаче се случва, ако съществува въобще само един такъв светилник? И всеки лъч срещайки друг такъв лъч се среща със самия себе си, със същата тази светлина, само че преобразувана. Помниш ли, ние си говорихме за шахмата, за това че играта фактически е една за всички. Само дето при нея има множество от играчи, и много части и нива.

 

         Когато ти ме питаш, можеш ли да срещнеш друг лъч на отражение на своето Висше Аз, то опитай се да осъзнаеш, че всички лъчи на отразяване съществуващи в мирозданието, това си ти. На вас много често ви казват, че вие сте едно, но вие възприемате това все пак в парадигмата на отделеността, в този смисъл, че тези части са също божествени. Но това е буквално.  

 

         Все едно, това е много образно и неразбираемо. По другите канали предават, че за максималното преминаване на опита в различните видове Висше Аз фрагментират множество така наречени двойници, които преживяват всеки един своя живот. И това е нещо такова като сеанс на едновременна игра на Висшия Аз. Това така ли е?

         Да, това е така. Но вие незнайно защо възприемате това като нещо от рода на кукловод. Вие ще трябва да се научите да вярвате, да си спомните как доверчивите деца, които се учат не търсят в нищо подвеждане. Това, как ти си представяш всичко: има някакво същество, което се развлича с това, че ви води вас като марионетки по живота и получава удоволствие от това. Ти питала ли си Иисус за страданията му. Представи си, че ти можеш да усетиш в пълен обем страданията на друг човек. Най-чувствителните, най-истинските, когато той боледува или когато него го убиват, или когато той се задъхва и т. н. И точно това е и преминаване на опит от теб. Разбираш ли?

         Вашите човешки чувства се пречупват под формата на определени енергийни кодове на възприемане. Тоест твоя Висш Аз не просто знае, че ти страдаш, но и възприема това, усеща всичко това почти толкова, колкото и ти самата, все едно, че той си ти. И едновременно с това той възприема всички такива чувства на другите свои части, на точно тези двойници, и той не може да изключи всичко това, няма как да се откаже от това.

         Разбира се той възприема и другите ваши чувства, радост, любов и възторг. Но помисли сама. Кои чувства преобладават в мнозинството от хората? Тогава се опитай да си представиш, какво му е на твоя Висш Аз, при положение, че той не може да те накара теб да не страдаш, а може само да се опитва да ти предаде, че да страдаш не е задължително. Всички вие обаче основно си слушате вашите СМИ(средства за масова информация), които си ви програмират към определени избори.

 

         Но тогава какъв е смисълът от всичко това? В какво точно се състои преминаването на опит, опит в какво?

         Опит в отделеността и самостоятелността, опит в самоБИТността. Опит в творенето и възприемането. Частите са се отделили от Бог, за да могат самостоятелно да опознаят, какво са те самите и да сътворят свои светове на възприемане. Но вие сте все още в началото на веригата на отделянето.

 

         Ти искаш да кажеш, че така както Бог е отделил своите части за самостоятелно опознаване на самите себе си, така и моят Висш Аз се е разделил на части от себе си за самостоятелно познание? И тези части на моя Висш Аз някога си могат да разделят себе си на фрагменти и те да бъдат Висш Аз за тях? 

         Да, ти правилно си уловила същността, всичко е подобно. Вие и сега вече правите това частично. Ти също се явяваш за някого си Висш Аз, да кажем например, за частите на своето тяло. Но затова за сега е все още рано.

 

         Нима всички двойници живеят в световете на страданието и точно в света на трета плътност?   

         Разбира се, не. Отражения на твоя Висш Аз има на всички нива на мирозданието.

 

         На всички, а как стои въпросът с висшите нива? Започвайки от девето до тринадесето?

         На мен много ми се иска ти да не зацикляш в прекия смисъл на тази дума върху тези числа. Всичко това е относително. Да, точно така е, отражения на твоя Висш Аз има на всички нива, започвайки с първо и завършвайки с тринадесето, точно и затова ти можеш да „чуваш” същества от различните нива. И ти трябва да осъзнаваш, че на практика ти слушаш (чуваш) части от самата себе си, които са разсеяни по различните нива. Просто твоето отражение от четвърто ниво на теб ти е по-лесно да го възприемаш, отколкото твоето отражение от 13 ниво, или по-скоро на теб ти е по-лесно да запомниш, защото паметта, това ти е енергийния печат, и ако не достига енергия, то тя не се отпечатва, и ти не си спомняш себе си в 13 измерение.

 

         Аз се обърках. Аз ли не помня или Моя Висш Аз не помни?

         Вие си представяте своето Висше Аз, като някакво си божество, висше същество, което си седи някъде горе и строго следи за вас и ви наблюдава. Разберете, вие и сте вашия Висш Аз. Няма нищо, което да е отделно от теб, всички части – са и двойници, и Висше Аз. Съвкупността от всички отражения, от всички отблясъци, от всички двойници – всичко това е вашето Висше Аз.

 

         Но как тогава той приема решения, кой тогава общува с мен?

         С теб общуват твоите части, тези, които са достигнали други нива и в зависимост от това, от какво ниво информация ти изискваш (питаш), тази част ти и отговаря. Ти си говориш сама със себе си.

 

         А ти?

         И аз съм част от теб.

 

         Това за всички ли се отнася: всички са разсеяни по всички нива, или при всички това е по различен начин?

         За всички е различно, но мнозинството са разсеяни по всички нива.

 

         Получава се така, че не аз трябва да събирам своите части от себе си, за да стана цялостна, а моят Висш Аз трябва да събира своите части на себе си?

         И едното и другото. Ти също така си фрагментирана по различните нива. Светлината не може да се спре, тя е безкрайна. И тя се разлага на милиарди искри. Всичко е подобно. Бог се е разпаднал на милиарди искри, които на свой ред са се разпаднали на по-малки искри и така до безкрайност. Безкрайна игра на светлината, Безкраен салют.

 

         Добре, но така нищо не е възможно да се събере обратно, при такова безкрайно разсейване на Божествената Светлина.

         Давай да се придвижим по-нататък. Ти нали си чувала за дишането на Бог? Та именно сега вие преминавате фазата на издишането на Бога, тоест когато енергията на Бог, неговата Божествена Светлина се разширява под въздействието на някакъв Божествен импулс. И точно това и е било сътворението на мирозданието, неговото разширение, това е било издишането на Бог. Той все едно като че ли е издъхал (издухал) милиарди частици около себе си. Но до това е имало вдишване. Вдъхвайки пространството около себе си, той така както и вие, го е преработил в себе си и го е издъхал в нов вид. В нов преобразен вид. Това е един от способите да се твори. Всичко е подобно.

 

         Един от способите? Тоест разширението е само един от способите на Бога да се твори мирозданието? Нашето мироздание – това е само един от способите. А има ли и други?

         Безкрайно множество. Безкрайност. По-честичко си повтаряй тази дума, тя притежава определени вибрации и те постепенно ще ти се открият и тогава на теб ще ти бъде далеч по-лесно да осъзнаеш. Безкрайността – това е друг мащаб. И макар и ти да си засега буболечка в света, то ти ще трябва да започнеш да осъзнаваш, че освен тревичките, по които вие се движите, има и безкрайна вселена. Безкрайност. Безсмъртие. Почувствай тези думи. Помедитирай върху тях.

 

         Значи занапред - предстои вдишване на Бога? Кога всички ние ще се свием обратно?

         Занапред – това не е много точно казано. Издишването едва сега започва да се развръща. Сега сме още в началото на издишването.

 

         А какво служи за сигнал на вдишването? Кога ще се случи вдишването и защо? 

         По същия начин както и при теб. Когато Бог издиша всичко, което е вдишал. И тогава той ще започне да възвръща частите от себе си.

 

         И тогава ние изчезваме? 

         Вие няма да изчезнете, а просто ще се върнете обратно, ще се върнете в себе си, ще станете цялостния Бог, и когато това се случи, ти ще си спомниш всички свои части като Бог. И тези, които са се въплъщавали и са се разсейвали като твое сегашно Висше Аз, и тези, които са били други Висши Аз. Всички ние ще се върнем обратно в ново качество. И паметта от това няма да се изтрие от нас, а ще се преобразува.

 

         Значи всички двойници преживяват различни опити на възприятия? А те (двойниците) колко са? 

         По един на всяко едно ниво.

 

         Но много от хората събират своите части от паралелните светове, които са също в плътното трето измерение.

         Те събират опитите си от своите минали животи.

 

         Минали? Някои разказват за опити на практика от едно и също време.

         Ти пак разглеждаш времето като последователност от събития. Ти можеш със своето съзнание да преживяваш няколко живота в едно и също време в различни плоскости. Помниш ли примера с чашата. Ти би могла да преживееш опит и с цялата чаша, и с разбитата (счупената) чаша едновременно.

 

          Почакай, получава се така, че Висшия Аз има само 12 двойника?

          Думата двойник не съответства точно на това, за което говорим. Защото двойникът подразбира прилика и едновременност. Дай тогава да говорим за отражения. Висшия Аз фрагментира по 13-те нива, тоест Той се намира едновременно на всички нива на мирозданието, и това е нещото, което вие наричате свой бог, това към което вие най-често се обръщате в своите молитви и този бог, който ви чува (слуша) винаги и откликва на вас винаги и ви чувства винаги.

         Но тези 13 отражения се отразяват още много пъти на всяко едно ниво. Но няма отделна отразяваща и отразяваща се част. Светлината все едно че се е разсипала (разделила) на 13 отблясъка, а по нататък всеки един отблясък се разделя на още множество отблясъци. И всичкото това са двойници, за това, за което ти говориш. Затова и думите не отговарят точно.

 

         Значи има няколко мен съществуващи в 3-та плътност?

         Да, точно така и ти си една от тях.

 

         Но ако Висшето Аз не съществува под формата на отделна същност, която бди над нас, а е просто разсеяна светлина, разпръснати части, то как тогава тя ще може да ме ръководи?

         Системност, вериги от сигнали. Самоорганизираща се система. Вие ще трябва да се измъкнете от възприемането на света, като някой си горе и някой си долу, някой си който ръководи и някой си, който е подчинен, някои са водещи, а някои водени. Система от отблясъци. Представи си верига, където възел на тази верига това е едно от отраженията, един от двойниците. Този двойник или това отражение може да задейства в случай на необходимост цялата верига, достатъчно е само да изпрати сигнал. Разбираш ли? Цялата верига взаимодейства. Това е многовариантен опит за познание. Просто тъй като част от веригата не е осъществила връзка с другите си свои части и точно поради тази причина ти се занимаваш с това възстановяване на връзката.

         За всяка килийка е много по-лесно и по-бързо от всичко да се свърже със своите най-близки части, дотолкова доколкото сигналът от тях идва по-бързо. Но за всяка една килийка (ячейка, кутийка) и е достъпен потенциала на цялата верига. Погледни природата. Къде и е главнокомандващия? Кой отговаря за това, което се случва? Има просто самоорганизиране, самотворяща се система, която в единство възприема себе си като едно едино цяло. А в частност възприема себе си и като отделност.

         Същото е и с твоя Висш Аз. И всички ваши Висши Азове са също така части, но на по-високо организирана верига. Ти си мъничко клонче (отклонение) в огромното дърво на мирозданието, но на теб ти е достъпна информацията от всички части на дървото. Просто връщането на сигнала, постъпването на информацията до теб, да кажем от корените на дървото, става за по-дълго време, и понякога толкова дълго, че ти не го дочакваш (обхващаш) в този си текущ физически живот.

 

         Всички отражения или двойници равноправни ли са или си има все пак някаква йерархия?

         Ние вече говорихме, че за да има равни права, трябва да има равни възможности. Първите 13 отражения имат равните възможности на старта, но те преминават опит на различни нива на въплъщение и техните възможности на всяко едно ниво се ограничават от средата на обитаване, от средата на въплътяване. Ами и това е същото, как да се живее във въздуха, във водата или да се живее в земята. Различно съпротивление на средата, различно отразяване на твоята светлина, на светлината на двойника в съответната среда. Затова ако ти имаш предвид дали са равни възможностите за всяко отражение-двойник, то разбира се, че не са. А ако ти имаш предвид, дали някои от тези отражения-двойници дали е предпочитан някой от тях повече или по-малко, то разбира се не. Всеки един е еднакво важен, опитът на всеки е еднакво важен за развитието на системата като цяло.

 

         Ти ми разказваше за формирането на събитията. За това, че предварително се задават някакви показатели на светимостта, които всеки трябва да достигне. От кого се задават, ако няма отделен Висш Аз?

         От системата. От Дифузията, когато болшинството от частите се стреми към еднородност, доколкото всичко е взаимопроникаемо. Някое от отраженията-двойник е получило някакъв опит. Даденият опит трябва да стане опит на цялата система едновременно, но как той да бъде предаден по частите на системата? Сигнал за предаване на опит. Вие преминавате опит един с друг. Всички части опознават опита на другите части. Точно това и е показателя за светимост. Ти със своя опит определяш показателите за светимост, които ти вече си преминала, а на тях им предстои сега да преминат. И те по същия начин определят показатели на светимост за теб, които те са достигнали, а за теб това предстои.

 

         Но къде тогава остава свободата на избор?

         Спомняш ли си, ние говорихме с теб за играта и за това кой я създава? Вие всичките създавате части от играта. Отраженията-двойници преминавайки някакъв уникален опит, сътворявайки го със своето си възприятие създават допълнителен вариант на играта, ново нейно разклонение. Така прави и всеки един от отраженията-двойници. Разбираш ли? Вие сами създавате тези игри, защото няма никой над (отгоре) вас, има ви само вас в различните ви варианти. Или по скоро е много по-правилно да кажем, че има само НИЕ! Всички ние преминавайки различен опит го запечатваме (опита) в информационната банка на системата и този опит може да бъде, а и трябва да бъде изискан (потърсен, използван) от другите нейни части.

 

         Може или трябва?

         И може, и трябва. Съществуват безкрайно множество направления (посоки) на играта, игрови ходове сътворени на всяко ниво на плътност от тези части на системата, от тези отражения, които присъстват в тях. И ти можеш да избереш всеки от тези съществуващи вече опити. От тези сътворени варианти на играта и да играеш в него, достигайки определени показатели на светимост. А можеш да сътвориш и свой, попълвайки игровата банка на вселената. Но дотолкова, доколкото самата игра е безкрайна, то играейки безкрайно количество пъти, ти рано или късно ще преминеш всички опити, всички игрови ситуации, в смисъл на това, че за да усвоиш целият опит на цялата система, тоест, за да усетиш себе си цялостна (като цяло), ти трябва да преминеш всички варианти на играта, да изследваш всички ходове в полето на мирозданието, да получиш представа за всяка една от своите части от цялата си своя многовариантност.

 

         Да но ако всички постоянно творят, нима могат да се преминат всички нива и варианти?

         Ами то точно в това е и прелестта. Ти винаги има от какво да избираш.

 

         Но ти казваше, че количеството ходове е крайно.

         Аз ти казвах, че всички ходове съществуват едновременно и вече ги има едномоментно.

 

         Значи събитията за всеки двойник са различни?

         Разбира се, как можеш ти да си представиш еднаквост на събитията на различните нива на възприемане? Нима може да се придвижваш еднакво в земята, във водата и във въздуха? Освен това, ние с теб говорихме, че всеки от вас отразява светлината на Бог по свой начин, доколкото това е свойствено за неговото ниво на възприемане и за неговите способности, затова и няма еднакви събития.

 

         Е как тогава множество хора дори и в нашата реалност преживяват едни и същи събития?

         Те преживяват все пак различни събития. Но вашата реалност – вашия събитиен ред е най-често – договор за възприемане. Всички вие на подсъзнателно ниво се договаряте да играете една игра с определени картинки от събития, да гледате един филм на реалността. Ти сега пишеш този текст на компютъра. Отваряйки програмата ти отделяш чист лист. Но програмата ти позволява на теб да записваш твоите мисли. И по нататък това, което е написано в този текст – това е твое творение, твое мисълтворчество. Представи си сега, че този текст се пише от множество хора или по скоро общуват, така както това става във вашите чатове, мислите на множество хора. Така и се пише основата (базата) на вашите реалности, с вашите мисли. Но темата е уговорена с предварение. Примерно да кажем, ако вие сте се събрали да обсъдите рецептата за приготвяне на борш, вие нали няма да разговаряте за звездолети.

 

         А показателите на светимост, които трябва да достигнат всички двойници също ли са различни?

         Разбира се, в зависимост от нивото на неговото въплъщение, от нивото на преминаване на опита на възприятие и от неговия избор.

 

         Показателите на светимост, пак той ли ги избира? Аз ли избирам показателите на светимост, които трябва да достигна?

         Да, ти избираш от всички възможни опити на светимост, от показателите на светимост достигнати от другите отражения-двойници.

 

          СЕлена
3 юни 2014 г.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/21-17 

Авторски превод от руски: Иван Иванов
Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!
Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!                           

image 


Категория: Изкуство
Прочетен: 2386 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183898
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031