Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184501 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 22.08.2014 г.
22.08.2014 11:58 - Монархия
"Монархия" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов   
 
1. Монархията, а още повече, Божествената монархия, преди всичко (говорейки с вашия език) Е (СЪМ) ВЛАСТ на Бога, Е (СЪМ) БОГОДЪРЖАВИЕ и това Е (СЪМ) управление на Планетата, на Вселената и на Великия КОСМОС, и разбира се, на хората, от Самия Бог, и никакви други власти или управления не може да има, при това управлението на Бога се разпространява не за някакъв си определен период от време, а сега вече за ВЕЧНОСТ!

2. Възможността за управлението на Планетата и човечеството (хората) така, както е било по-рано (в миналите цивилизации), сега вече се отменя, защото хората изпълниха условията на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, и не само я изпълниха, но и преминавайки през всички мъки на Ада, през всички Голготи на Плътния план, доказаха, че частицата на Висшия Разум може да стане ЦЯЛО, и това доказателство реши проблемът с НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, тъй като вашето (на хората) решение или вашето доказателство, реши СПОРА на Небесата, „ВЯРА или НЕВЕРИЕ”, в полза на ВЯРАТА, и това е също така ЗАВИНАГИ!

3. Аз оцених вашия ПОДВИГ и сега помагам вече в решението на вашите, макар и засега не вечни, но проблеми с Духовното ви израстване, тъй като вашето ЕдиноДушие или ЕДИНСТВО в Дух за Мен, за Небесата е решаващо За вас, за създаването на общество, и по-точно, за създаването на Пространство на Висша справедливост и Висш порядък, това е недостатъчно, затова е нужна упорита работа по формиране в хората, в тяхното Съ-Знание, на Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, а според Моето разбиране – достигане или завръщане в загубеното РАВЕНСТВО между всички хора пред Бог, нещо, което вие (хората) без Моята Помощ вече няма как да решите!          

4. Затова формирането на Божествената монархия днес Е (СЪМ) ЕДИНЕН промисъл на хората и Бог, и това е по-важно по скоро за вас, отколкото за Мен, тъй като НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата получила се повтарям, благодарение на вас, на шепа Единомишленици (СъТворци), е възстановена, и при това е възстановена ЗАВИНАГИ, но виж, да се възстанови НЕУТРАЛНОСТТА на Висшия порядък сред (вътре в) хората – това е доста сложна задача, но не за Ман, а само за вас самите, защото вие живеете не в равенство на Духа, а точно обратно, в Хаос, имайки за основа в себе си „спасителните” думи – „колкото хора, толкова мнения”!

5. Аз обаче съм длъжен да ви кажа, че тези думи въобще на са спасителни, а са по-скоро разрушителни, тъй като водят към Хаос, към множество представи за Бог, а оттам и към многото религии, и в края на краищата не водят до ЕДИНСТВО на БОГА, а към многобожие, което е смъртоносно за хората, тъй като да се съберете В ЕДИНО ЦЯЛО без единни представи е просто невъзможно, нещо повече, многобожието е основа за узурпация на властта и „избраността” на тези, които стоят в основата на тези или други представи за Бог!     

6. Затова и всеки опит да се изгради или да се върне към истинните Източници на Божествения произход, към РАВЕНСТВОТО на всички хора на Планетата, винаги, през всички времена е завършвало с трагедия, със смъртен изход за тези, които са се осмелявали да търсят Корените на човечеството, очаквайки да ги намерят в ЕДИНИЯ БОГ, в ЕДИНОТО Творящо Начало на Началата!

7. Историята на човечеството е многовековна или хилядолетна, и единствено потвърждава, че ЕДИНЕНИЕ в Дух, така както не е имало така си и няма, тоест хората нямат никакви шансове без Мое Участие да си върнат НЕУТРАЛНОСТТА и РАВЕНСТВОТО на Богове, на тези Богове, които са формирали от себе си първите хора, и по-точно, Богохората, в които РАВЕНСТВОТО и липсата на първи и последни им е била в кръвта, тъй като спусналите се от Небесата не са могли да мислят по друг начин, и повтарям, са носели това в себе си от Източниците си (от Корените си), тоест от Олимп на Боговете, на който всички са равни, а Справедливостта и Любовта са били и СА (СЪМ) естествено състояние на Отците-Основатели!                

8. Не може да има мир в този Свят без Бог! Вие сами доказахте това на себе си, тъй като Хаосът процъфтяващ на Планетата, не е от Бога, а от хората, които са забравили своя произход или някой е много силно заинтересован хората да забравят, кои са те и защо са проявени в Плътния план! Аз разбира се, говоря за Луцифер, тъй като Той, като Велик Учител, се постара да създаде – не да сътвори, а именно да създаде – от хората Духовни роби, които приемат и до сега безусловността на неравенството и властта.

9. Мога да ви кажа, че признаването от хората на присъствието на власт, тоест, на несправедливостта във всичко, е била основна, решителна грешка, която е успял да насади в Съ-Знанието на хората Отец Луцифер! Но най-важното е, че това се е случило само със съгласието на хората, тъй като придошлите в този Свят нехора (Аз говоря за придошлите цивилизации) не са могли да знаят историята на СЪТВОРЕНИТЕ от Бога хора, а и сътворение като такова не е имало, а е имало слизане на Боговете върху Твърдта!

10. Духовните роби – това според Моето разбиране вече не са хора и разбира се съвсем не са тези, които веднъж вече са били Бог, за да се издигнат и да докажат, че всички хора са равни пред Бога, тъй като да произнесе роб такива думи е просто невъзможно, защото неговото Съ-Знание, е Съ-Знание на сломения в Дух човек, и то не съответства на Съ-Знанието на Богочовека, стъпил на Твърдта!        

11. Затова и основание за предложеното от Мен СъТворчество между хората и Бог е Мое решение, и е проява на Моята ВОЛЯ да помогна на хората да се върнат към Източниците си (към Корените си) на Божественост, защото повтарям, без Моя Помощ, без Мое Участие вие проблемът с неравенството, с върховенството на Мамона, няма да решите, тъй като в Душите на хората твърде здраво стои страхът на роба, страхът на тези, на които им е трудно да се изправят от коленете си. Аз виждам всеки път, че след завършването на всички ВЕЧЕ, на всички Празници на Единението в Дух, хората-Богове да се спускат до нивото на хора, доказвайки че хората, а те са мнозинство на Планетата, все едно си остават роби, които никога няма да постигнат ЕДИНСТВО в Дух без Моя Помощ!

12. Дори и сега, когато всичко се изгражда наново, така както трябва и МАЯКЪТ на съдбата на човечеството се е изместил (не без Моята Помощ) в посока на Духовността (на възвръщането на Духовността) и когато Аз, Отец Абсолют, открито демонстрирам Своите симпатии и Своята поддръжка на тези, които както им се струва, са се изправили от коленете си, независимо от това те съхраняват страха на роба в себе си и имат толкова много съмнения, че ако не беше Моята пряка Помощ, на Планетата робството в Дух би си останало ЗА ВЕЧНОСТ!

13. Повтарям: сега, когато НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата благодарение на Хиперборейците, а по съвременному – на Руските по Дух, е възстановена, Аз не мога да ви оставя вас без поддръжка! Аз съм си поставил задача на Себе си да възстановя НЕУТРАЛНОСТТА в Плътния план по подобие на Небесата и да изградя ПИРАМИДА НА СЪВЪРШЕНСТВО НА ДУХА, такава каквато е и на Небесата, и искам да докажа на хората, че те са все пак Богове и трябва да бъдат Богове, защото са сътворени по Мое подобие, а Моето подобие да бъде Духовен роб, това не може да бъде никога!      

14. Разбира се във вас все още има толкова много НЕСЪВЪРШЕНСТВА, че без Мен Божествената монархия вие в Плътния план няма как да възстановите, но Аз виждам, а сега вече и силно чувствам, че вие мислите и творите, ако все още не като Богове, то определено не и като хора! Аз потвърждавам, че вашето желание, а сега вече и вашата активност, все едно, ще си свършат своята работа, а с Моята поддръжка всичко ще се получи така както трябва, и в положеното (предвиденото) време Светът ще стане Свят на Богове, ще се случи Богодържавието в Плътния план.

15. Днес така, както никога до сега за вас е важно да разберете, че във вашия боен ПОДВИГ за достигане на ВЯРАТА вие не сте сами, вие сте с Бог, и сега Аз Сам подбирам тези, които по Мое мнение, са преминали Голготите на пречистване в Дух и са прескочили границата между човека и Бог, тоест те никога няма да предадат Бога, няма да предадат Божествената монархия! Затова и ТВОРЕНИЕТО на целия Свят като основа на Пространство на Висша справедливост и Висш порядък Е (СЪМ) това, което НИЕ (вие и Аз, Отец Абсолют) сме длъжни да СъТворим в Плътния план за назидание на обикновения „малкия” човек (на малките хора), че Мир и Справедливост без Бог, без ЕДИНИЯ Бог, са НЕВЪЗМОЖНИ!       

16. За вас и за Русия думите „прави, така както и Аз” СА (СЪМ) спасение, тъй като хората, а сега и Богохората, страната в границите между два океана с названието Святая Рус Е (СЪМ) това, което ще спаси Света и което ще обедини всички хора от Планетата в Дух! За човечеството вече няма път назад, а ИМА път, по който върви Хиперборея, върви Русия, върви Божествената монархия Святая Рус, тъй като Бъдещето Е (СЪМ) ЕДНО и ЕДИНО, защото това се ръководи от Самия Отец Абсолют и Моето присъствие сред тези, които са били първи и които са останали първи ЗАВИНАГИ, Е (СЪМ) гаранция за това, че ВСИЧКО ще се СБЪДНЕ!                

17. Повтарям: ВЯРВАЙТЕ и ще се СБЪДНЕ, защото НИЕ (вие и Аз, Отец Абсолют) постигнахме ЕДИНЕНИЕ в Дух, а това означава, че Моето БЪДЕЩЕ Е (СЪМ) и ваше БЪДЕЩЕ, тъй като вие доказахте, че ЕДИНЕНИЕТО в Дух Е (СЪМ) постижение на Цялото! А ЦЯЛОТО – Е ЕДНО в цялата Вселена – Е (СЪМ) Аз, ПървоТворецът, даряващ право да бъдат редом с Бог само на тези, които са доказали на самите себе си, че всички са равни пред Бога, тоест, те са доказали, че няма сред хората първи и последни! Божествената монархия Е (СЪМ) плод на съвместно Творение на Богохората и Отец Абсолют, носещо в себе си стройността и съвършенството на Мироустройството, тоест Е (СЪМ) ГАРАНЦИЯ за това, че Великото ЦЯЛО сега Е (СЪМ) ЗА ВЕЧНОСТ!    
        Амин!  
 
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
21.08.2014 г.  
 
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1353
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-21.08.14.html
 

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184501
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031