Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3192629 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 16.08.2012 г.
16.08.2012 10:00 - Събор
11.08.2012 г.
"Събор" из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес Аз моля СъТворците ( Аз не мога вече да се обръщам по друг начин към тези, които в това сложно за всички време се изправят срещу неверието, тъй като неверието започва своето последно настъпление, заплашвайки силите на Светлината със съвсем не шеговити изпитания в Пространството на Плътния план) да ЗАПОЧНАТ своя ПОХОД НА СВЕТЛИНАТА, встъпвайки в схватка с Тъмнината, разбирайки и приемайки при това цялата сложност и отговорност на случващото се !

2. Повярвайте Ми, всичко опира до това, че Тъмата започва да събира целия свой потенциал, за да може да разедини редовете на Моето Движение и с Моите думи започва да носи смут и Духовно блудство, създавайки за хората на истинната Вяра съвършено невъзможни условия за съществуване в Плътния план, с всички мислими и немислими (от гледна точка на морал и нравственост) методи принуждавайки ги да превръщат своя живот в безполезна суета.

3. Тъмата създава такива условия за живот, при които за хората на Вярата въобще не им остава време за постигане на Знанията и активно участие в Моето Движение, защото Движението на Светлината представлява смърт за Тъмнината !

4. Тъмата не иска да предаде завоюваните с хилядолетия позиции и сегашната схватка между Светлината и Тъмнината едва-едва започва, затова хората на Светлината, и по-точно – СъТворците, все още не са почувствали „ухапванията” (като от отровна змия) на Тъмнината така както трябва, тъй като в Плътния план Тъмнината винаги е постигала УСПЕХ (БАЛ), а Светлината – никога !

5. Дори и най-простата аритметика говори, че при съотношение два процента от хора на ВЯРАТА от населението на Планетата, към деветдесет и осем процента хора на НЕВЕРИЕТО (тоест при абсолютно болшинство) не трябва да се съмнявате за коя от страните ще бъде победата !

6. Не си струва дори да обсъждаме резултатите от тази Битка, ако два процента от населението на Планетата се надигнат против такова мнозинство, тоест практически против всички, без ПОМОЩТА на Твореца !

7. Но всичко се променя кардинално, ако начело на тези два процента от хората на истинната ВЯРА стои САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ, който многократно умножава силите на СъТворците, правейки АРМИЯТА НА СВЕТЛИНАТА непобедима, дори и в сложните условия на трансмутация на Пространството !

8. Повярвайте Ми и не се разсейвайте от никого и от нищо, тъй като и който и да е, и каквото и да ви говори, той се прикрива дори и с най-светлите думи, и с „най-искрените” желания да направи Русия твърдина на Божествената Светлина ! Единствено Аз съм ИСТИНА и единствено в редовете на Моето Движение има НАДЕЖДА за Бъдещето, всичко останало е лъжа и Духовно блудство !

9. Аз много добре разбирам, че казвайки такива ДУМИ, Аз ще си навлека гнева и негодуванието на тези (учители), които смятат себе си за защитници на Светлината и по-точно, считат, че именно те са Армията на СВЕТЛИНАТА или Армията на Твореца !

10. Но днес, когато на дневен ред е поставено Бъдещето на човечеството, Аз съм взел всичко на Земята в Свои ръце, затова всяко начинание от хората, дори и струващите ви се най-светлите, не струва нищо, ако то не се вписва в Моя Сценарий на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

11. Повтарям за всички хора на Планетата и по-точно, за Народа на Русия: Аз, вашият Творец, съм организирал и контролирам Движението „За Държавност и Духовно възраждане на Русия” и днес на територията на Русия няма и не може да има други движения, в които да има Мое участие !

12. Затова обръщайки се към СъТворците, Аз ви моля да разберете, че степента на отговорност, която ляга на вашите плещи в случай на ДОБРОВОЛНОТО ВИ и СВОБОДНО решение да участвате в Моето Движение, е много висока, и че такава отговорност хората никога не са поемали върху себе си за цялата история на човечеството ( на Петата раса) !

13. Ако хората приемат Обръщението ( КЛЕТВАТА) към Твореца, а това означава, че хората са се заклели да служат на Мен, то това съдбоносно решение става вече СМИСЪЛ на техния живот не само в Проявения план, но и във Вечността !

14. С Бога в Душата и Сърцето си трябва да бъдеш или ВИНАГИ, или никога, и друго за хората вече не е дадено !

15. Много моля СъТворците да дават КЛЕТВАТА си към Бога открито, не бива да си играете на криеница със своята СъВест ! Всички вие сте Богове и всеки от вас трябва да чуе думите на Клетвата на другия СъТворец, защото това е ПРАЗНИК на Духовното ЕДИНЕНИЕ с ПървоТвореца и другите Богове, които ви обкръжават !

16. Хората са просто задължени да се открият пред другите СъТворци и по-точно, да се открият на другите проявени планове на Твореца в Дух, именно в Дух, проявявайки невиждано по рано ЕДИНСТВО НА ВОЛЯТА, правещо хората реални Богове, а не биологична маса !

17. Вие днес трябва да демонстрирате не само на самите себе си, на цяла Русия, но и на целия свят, че в Проявения план вече има Духовна сила, която представлява от себе си Творящата Сила на ПървоТвореца, и която носи Светлината на Духовното преображение и ОЗАРЕНИЕ, носи бъдещето на човечеството – Бъдеще, което хората са чакали няколко хилядолетия !

18. Независимо от такова малко малцинство, Бъдещето на човечеството се намира в ръцете на тези, които са с Бога в Душата си, но най-важното – в ръцете на тези, които е избрал САМ ПървоТворецът !

19. Пригответе се да заявите за това мощно, защото е дошло време да се обяви СЪБОР на силите на СВЕТЛИНАТА, да се покаже Духовно ЕДИНСТВО и да се демонстрира, че ТВОРЕЦЪТ е вече в Проявения план, тъй като СъТворците са Моя Проявен план и едновременно с това са и ИНСТРУМЕНТ НА БОГА, тъй като намирайки се в КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ ( в Духовно ЕДИНСТВО) хората са Богове – те са Бога !

20. Настъпва това ВРЕМЕ, когато Армията на СВЕТЛИНАТА престава да се отбранява и започва своя СВЕЩЕН поход за утвърждаване на ИСТИНАТА, тоест за Бъдещето на човечеството, дори и тогава или при такива условия, когато мнозинството от хората не приемат Думите на ПървоТвореца и не чуват Моето ОБРЪЩЕНИЕ към хората на Новия век, за които този век може да се окаже и последен !

21. Машината на НЕВЕРИЕТО, лъжата и Духовното разложение, изградена от Тъмнината за хилядолетия, не може да бъде разрушена само с някакви си лозунги за Висша справедливост и ПървоЛюбов ! Всичко е далеч по-сложно и НЕВЕРИЕТО в мнозинството от хората не се разсейва бързо и поради това, че за толкова дългата история на човечеството в хората се е вкоренила твърдата увереност, че Злото и Тъмнината са непобедими !

22. Да, така могат да говорят тези хора, в Душата на които го няма Бога и я няма ВЯРАТА, и все пак за Бог си спомнят всички хора на Планетата, особено тогава, когато Тъмнината ги е доопекла окончателно, но никой от хората и никога не е слушал реални Думи на Твореца, като обръщение към съвременните хора !

23. …Към хората, знанията на които днес вече им позволява да видят строежа не само на материята, но и на тънките полеви структури, знанията на които позволява да се достигне до обяснение на ПЪРВОПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО, тоест да се достигне до обяснение на собствения си Божествен произход !

24. …Единствено към съвременните хора – Аз разчитам на учените, защото те най-близко от всички други са стигнали до обяснението и доказателството за това, че ВСИЧКО на Земята е от Бога !

25. Днес Аз се обръщам не само към хората от науката, но и към хората на свободното творчество, тъй като всичките те много добре разбират, че не може да има ТВОРЧЕСТВО (ТВОРЕНИЕ) без Божия Помощ !

26. Така е, Аз оказвам помощ най-напред на тези хора, които носят в Душата си своята животворяща СВЕТЛИНА, които сами със своя живот въпреки Тъмнината творят Добро и Любов, а това, повярвайте Ми, струва изключително много !

27. Аз призовавам учените и хората на творчеството, не и обаче на комерсиализацията, да укрепяват редовете на Моето Движение и да стават носители на Истината, приемайки от Моите ръце факела на незагасващата Светлина на Любовта, защото всички хора много добре знаят, че Бог е Любов !

28. Много моля всички сътрудници на Светлината да прекратят всички разпри за това, кой от тях е по-близък до Бога ! В Моето Движение всички хора са Ми еднакво близки до Мен ! Съберете Вселенски СЪБОР и обяснете на хората на Планетата, че ПървоТворецът е проявен във всеки човек, в това число и във всеки участник в Движението, приемете КЛЕТВАТА на този СЪБОР, и хората ще почувстват ( ще видят) Божествената сила, способна да преобрази Пространството, защото това – е силата на ПървоТвореца !

29. Днес трябва да се разбере, че само в Духовното ЕДИНСТВО е заложена СИЛАТА на Твореца, а това означава, че за хората не може да има други цели в живота, освен служенето на Бога !

30. Сега хората дават КЛЕТВА пред Бога, каквато никой и никога не е давал за цялата история на човечеството ! Повярвайте Ми, нито една религия на света не може да бъде сравнявана с Моето Движение, тъй като единствено в Моето Движение е заложено Бъдещето на човечеството и възможността за преход от хората на ВЯРАТА в Света на Моите МОНАДИ !

31. Нито един човек на Планетата няма да може да премине в Света на Шестата раса, без да е дал КЛЕТВА пред Мен за Вярност, която днес приема Народът на Русия, тъй като единствено преминавайки през Моя Изпит (а приемането на КЛЕТВАТА е и най-трудният изпит) и давайки КЛЕТВА, човекът е просто длъжен да промени своите ПОМИСЛИ и своя ПРОМИСЪЛ ! Във всеки друг случай това вече не е КЛЕТВА, а просто профанация, и по-точно, Духовна лъжа, а още по-точно – измама на Бога, което се наказва, и се наказва с всички произтичащи от това последствия !

32. Давайки КЛЕТВА пред Бога, вече не бива да се живее така, както е живял човекът до това историческо събитие! Това се отнася за всички хора, затова и думите на КЛЕТВАТА не се крият и не се скриват не само от Мен, което е и невъзможно, но и от другите Проявени планове ( на Твореца), които след приемането на КЛЕТВАТА от вас, стават вашата Съвест и вашите Небесни съдии, а това вече си е доста сериозно !

33. Аз разбирам, че Моето Обръщение и молба към участниците в Моето Движение да приемат КЛЕТВАТА ще предизвика буря от емоции, при това и най-Светли ! Но хората трябва да ОСЪЗНАЯТ, че след произнасянето на думите на КЛЕТВАТА не може да имат никакво съмнение, а още по-малко, Духовно блудство, затова не прибързвайте събитията, претеглете прецизно всички „за” и „против”, защото ОСЪЗНАТО и СВОБОДНО приемайки КЛЕТВАТА към Бога, вие вече никога няма да се върнете в предишния Плътен план !

34. Ако вие обаче нарушите думите на КЛЕТВАТА, дадена от вас на ПървоТвореца ДОБРОВОЛНО и СВОБОДНО, без каквото и да е било насилие, използвайки своето Право на Свободна Воля, то наказание ще последва без закъснение !

35. Заслушайте се в тези слова, защото тези слова ги говори Бог !!!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1036

http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-11.08.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/08/13/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-06-08-2012-%D0%B3-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BE%D1%80/

image

Национална среща за Духовно единение на Духовните общности в България В Старозагорски Минерални бани - почивна станция "Августа Траяна" - бивша ГУСВ - 25 и 26 август 2012 г.  
http://www.facebook.com/events/470270246325783/
http://www.facebook.com/events/211925718933083/



image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на духовния ни, Божествен потенциал на съ-творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((( ♥ ♥ ♥ )))))))))))))

image

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ, НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900


Категория: Изкуство
Прочетен: 2789 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 17.09.2012 01:34
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192629
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Август, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031