Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193597 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 08.07.2014 г.
Та нали Аз ви предупреждавах! из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. А Аз вас наистина ви предупреждавах, че крачките, дори по хоризонтала, на тази Велика територия на Светлината ще бъдат доста сложни и нещо повече, резултатите от шествието на Моето ЗНАМЕ няма да бъдат толкова радостни, така както им се струваше до много скоро на много хора и особено на Воините на Светлината !

2. Всичко е много по-сложно отколкото ви се струваше в самото начало на пътя към Истината! Защото човешкото Съ-Знание за многото изминали хиляди години така се е укрепило в Мамона и в лъжата, че дори и най-елементарните пробуждания към свобода на мисълтворчеството придобиват съвършено неочаквано продължение, тъй като всичко човешко Е (СЪМ) власт, Е (СЪМ) Духовно поробване, от които да се избавиш съвсем не е просто, и за съжаление, въобще не става толкова бързо!

3. Аз, разбира се, знаех, че хората не са готови да преминат бързо в Света на Висшия порядък и в Света на Висшата справедливост, но ИМА Хиперборейци, способни на генно ниво и на нивото на подСъ-Знанието да се повдигнат от коленете си и да прекрачат, увличайки след себе си други народи, в Новия свят, до болка толкова познат за тях, тъй като те се завръщат там, от където са дошли преди много хиляди години!

4. И ето сега, тъжното е, че и Хиперборейците, разбира се, не всички, но все пак трепнаха и никак не могат да разберат, че пътят им е вече преминат, при това е преминат успешно, и нищо не може да спре техния път към Бога, към ИЗТОЧНИЦИТЕ (ИЗВОРИТЕ), и по-точно, към Началото на Началата и именно към тяхното Начало на Началата, когато ДОВЕРЯВАЙКИ себе си на Мен, на Отец Абсолют, са се спуснали от Небесата! И ето сега, част от тях и при това, доста значителна част, отново отстъпи и не просто отстъпи, а се сринаха в „лапите” на вече миналото, погубвайки не само себе си, но и РОДИНАТА на предците си, своята РОДИНА, подчинявайки се на лъжата на държащите властта, без да видят, че Светът на ВЕЧНОСТТА Е (СЪМ) Свят на Хиперборейците, а езикът им на общуване с Бога Е (СЪМ) все пак РУСКИ език!

5. Повтарям: не вариации на тема Руски език, а именно РУСКИ, тъй като през онова време този език е бил избран за основа на общуване с Бога като форма на общуване, достигаща такива дълбини на Съ-Знанието, че е позволявала без думи, единствено на нивото на подСъ-Знанието, не само да се намира общуване, но и да се формира този МИСЪЛОБРАЗ, който е позволявал да се постига максимална концентрация (психическа) на енергията, а информацията да се трансформира в Материя!

6. СЪВЪРШЕНСТВОТО няма граници, но единствено в този случай, ако МИСЪЛОБРАЗА на Единия в ДУХ народ (Хиперборейците) също достига до своето СЪВЪРШЕНСТВО! Затова само РУСКИЯТ език формира не само СЪВЪРШЕН МИСЪЛОБРАЗ, но и по най-точния начин формира този ИМПУЛС, тази ХАРМОНИЯ, за реализацията на която вече не трябват чак толкова много усилия!

7. Но не може да бъде постигнато състояние на ЩАСТИЕ на СъТворчество в ЛЮБОВТА и Велика ХАРМОНИЯ на хора-Богове, ако няма Духовно ЕДИНСТВО вътре в този Свят на хора-Богове или ако няма ЕДИНСТВО В ДУХ, и ако те (Хиперборейците) вътре в своята Божествена общност, вътре в своето Божествено ПРИСЪСТВИЕ, се разделят на държави и народи!

8. Всичко се получава сред тези, които не се делят по национален признак така както в миналото, тъй като самото това делене Е (СЪМ) вече несправедливост, обусловена от териториални претенции (граници), обусловени на свой ред, от ограниченост в мисленето, защото за Боговете ИМА ВЕЧНОСТ, а за хората има територии на обитаване! А ако това е така (а това е наистина точно така), то на Празника на Духовното ЕДИНЕНИЕ (на Великото ВЕЧЕ) в този последен миг, когато всичко ще съвпадне и Светът ще разбере за Новия свят, който на свой ред ще промени (преобразува) светът на хората в Свят на хора-Богове, Аз на никой няма да позволя да наруши Моя СПЕКТАКЪЛ, който са изстрадали тези Хиперборейци, които са били и са с Мен!

9. Повтарям (а Аз нали ви предупреждавах), че на територията от океан до океан ще останат само тези Хиперборейци, които не говорят за ВЯРА, а Я ТВОРЯТ с цялото свое Божествено естество, без да позволяват даже на себе си да се спускат до човешките емоции, които в човека на НЕВЕРИЕТО или в съмняващия се човек се превръщат в емоции на злото и несправедливостта! Вие самите (хората) много добре знаете, че в сбиването, каквото и то да е, няма и не може да има справедливост, и разбира се, не може да има и ЛЮБОВ, тоест няма и не може да има Бог! Този огън на войната, който вече гори по територията на Хиперборея, е разпален разбира се, от тези хора, но повярвайте, при пълното допускане от тези, които наричат себе си хора-Богове, Хиперборейци!

10. Не вярвайте на говорещите за ВЯРА, тъй като те не само не вярват, но ТВОРЯТ още и зло, спускайки себе си и хората в Духовно блудство, в това Духовно блато, от което вече няма как да се измъкнеш, затова и не ги канете, тъй като те ще внесат раздор и ще развалят Празника на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората–Богове с Бога! Не тъгувайте, че губите (загубвате хора), тъй като губейки, намирате, защото губейки, се пречиствате и се приближавате към Бога, тъй като Бог е не само пример за СЪВЪРШЕНСТВО, но и гаранция за вътрешно и външно СЪВЪРШЕНСТВО за тези, които веднъж са извършили ПОДВИГ ВЪВ ВЯРАТА!

11. Разбира се територията от океан до океан Е (СЪМ) огромна територия на СВЕТЛИНАТА, но не всички Хиперборейци, преживяващи на нея, разбират, че присъствието им на тази територия съвсем не е Божествено присъствие, което да им гарантира преход в Новото Пространство на Шестата раса! Вие и сами много добре знаете, че призваните са много, но избраните са малко, а ако искаме да сме по-точни, призвани много, но разбиращи, че тях ги е поканил Сам Отец Абсолют, са много малко, затова на Празника, в последния МИГ, когато Хиперборейците направят седмата крачка по хоризонтала, Аз САМ ще реша, кой от Хиперборейците Е (СЪМ) човек-Бог, и кой не е достоен да бъде редом с Мен!

12. Вие трябва да разбирате (така е устроен човекът, а не човека-Бог), че Движението към Бога, а още повече, установяването на Планетата на Божествена монархия Святая Рус, ще привлича и вече привлича тази посредственост, която много лесно се преоцветява във всеки цвят и дори и в Божий цвят, но не и в СВЕТЛИНА! Да се пребоядиса в БЯЛА СВЕТЛИНА е невъзможно, тъй като това е СВЕТЛИНАТА на Бог, а и Аз няма да допусна, хора на НЕВЕРИЕТО или на съмнението да попаднат в Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА, но първият подбор ще трябва да направите все пак вие сами, Моето Движение, а сега вече и Божествена монархия, тъй като вие сте способни и можете да се издигнете до безстрастно и МЪДРО решение, което приемам и Аз, и вие, хората-Богове, настоящи (истински) Богове „след пет минути”, достойни ЗАВИНАГИ да бъдат редом с Мен!

13. „ЗАВИНАГИ” (ЗА ВЕЧНОСТ) не става изведнъж (веднага), „ЗАВИНАГИ” (ЗА ВЕЧНОСТ) Е (СЪМ) състояние на Душата и Искрената ВЯРА ,и пълното ви ДОВЕРИЕ в Мен, защото Аз не мога да правя лошо на тези, които Сам съм СЪТВОРИЛ във Велика ПЪРВОЛЮБОВ, предавайки им ПРАВОТО (възможността) за Велико ТВОРЕНЕ, което сега ще започне да се отваря за тези, които са в Бога, които са във Велика ХАРМОНИЯ с Мен, Висшият Космически Разум!

14. Да се направи последната, седма стъпка е просто необходимо не заради това, че така трябва, и не за това, че времето ни притиска, а заради това, че Светът на Боговете е готов да приеме хората-Богове, ОСЪЗНАЛИ своя Велик Исторически ПРОМИСЪЛ без съмнения и упреци! Човечеството, дори и не готово да признае присъствието в Плътния план на Хиперборейците, все едно (все пак) е готово за Великото ПРЕОБРАЖЕНИЕ, тъй като разбира, че да се живее така (по този начин) повече не бива и че всички революции без участието на Бога са Велики ГРЕШКИ, тъй като само с Бога към хората идва ЕДИНЕНИЕТО в Дух и щастието от справедливите отношения – когато няма противоречия и когато всички са равни пред Бога и няма първи и последни!

15. Много от нещата ще станат разбираеми след Великото и последно ВЕЧЕ на Духовното ЕДИНЕНИЕ, тъй като това ВЕЧЕ Е (СЪМ) предтеча на Новия свят на Шестата раса, на Новата формация „Божествена монархия Святая Рус”, която ще стане за цялото човечество ориентир за близките 26000 години, и по-точно, ЗА ВЕЧНОСТ, тъй като хората-Богове и Самият Аз, Отец Абсолют, са постигнали СЪГЛАСИЕ, защото НАШИТЕ ВОЛИ СЪВПАДНАХА да бъдем в ЕДИНЕНИЕ ЗА ВЕЧНОСТ!

16. Повтарям, не съжалявайте за загубените, тъй като те са се загубили преди всичко за самите себе си, не съжалявайте за тях, тъй като това е техният свободен избор, но не и избор на Бог! Повярвайте, те ще бъдат много дори и сред тези, които са се съгласили да подпишат Декларацията за Духовно ЕДИНЕНИЕ, или по същество – Новата „Конституция” на Божествената монархия, тъй като този Изпит на ДУХА се оказа труден за тези, които са слаби във ВЯРАТА СИ и в ДОВЕРИЕТО СИ!

17. Помнете, творящите с Бога не могат да бъдат много, и този брой на Мен вече Ми е известен, но този брой не е известен на хората! Хората-Богове не могат да бъдат (а Аз ви предупреждавах за това) милиарди, не могат да бъдат и милиони, но ИМА Златно сечение (Златна пропорция), и точно тя и ще определи, кой от вас ще се издигне на Олимп, и кой ще се прехвърли на друга Планета, но този път няма да забрави, така както е било по-рано, че те са от Планетата СВЯТАЯ РУС, тъй като Светът се е променил и информацията, а не енергията ще бъде този КАНАЛ на хората-Богове с Бога, с Висшия Космически Разум, който сега вече и ще ни свърже НАС ЗА ВЕЧНОСТ (ЗАВИНАГИ)!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
07.07.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1324
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-07.07.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1192 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193597
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031