Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183868 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 31.07.2014 г.
От Светлината Идваме, и към Светлината Трябва да се Върнем!
Боб Фикас

Знаете ли, че първоначално Майката Земя и всички нейни деца са били в Светлинно Тяло?

Вярно е! Когато тази Земя бе създадена по време на Сатиюга (първата ера на Светлината) всеки и всичко бе нефизическо. Всички бяхме в красиви форми на светлина!

Човешките същества са живели рамо до рамо с ангелите и боговете! Ние всички живеехме в по-високо измерение, пълно с радост и светлина! Не е имало карма, нито триене или съпротивление.

Всички бяха в хармония с Дхарма! Колко забавно! Без правила, без ограничение, без затруднения! Просто съвършена свобода и безкрайна радост.

Тогава първата карма бе създадена.
Как?

Всичко започна с човешките същества! Ние сме единствената форма на живот в тази вселена, която има свободна воля! Хората могат да правят избор. Ние обичаме да се променят нещата, за да отговарят на нашите идеи и очаквания.

Когато нещо не отговаря на нашите очаквания, ние бутаме.

Природата искаше да се движи в една посока, а човешкото желание искаше да се движи по друга. Тази разлика в мотивацията ни накара да побутнем Природата, за да получим това, което искаме! Този Натиск създаде карма.

Кармата е тежка.

Колкото повече карма се изгражда, толкова теглото й става по-тежко и по-тежко. Постепенно в продължение на дълъг период от време, Сатиюга или Рая изчезна. Това, което някога бе един свят на Светлина, сега бе тежко и плътно.

Всяка форма на живот стана физическа и се материализира във физически форми.
Човешките същества материализираха телата, които познаваме днес.

Ние също сме продължили да бутаме срещу течението на Природата и сме създали повече карма. Когато кармата се натрупала, дори ангелите и боговете били засегнати.

Боговете отишли в по-висшите реалности, където те биха могли да съществуват отвъд теглото на кармата и да продължат работата си в подкрепа на вселената.

Много ангели са решили да останат с хората и да продължат да ни помагат. Но те са платили цената за това! Техните ангелски тела започнали да натрупват тегло поради кармичната енергия, която ги заобикаля в нашия свят.

Някои от тези ангели станаха растения. Други ангели станаха животни. Всички форми, които виждаме днес, са наистина ангели в капан вътре в бронята, която са изградили около светлинното си тяло, за да се защитят от грубостта на кармата.

Всички растения и животни желаят да помагат на хората да се научат как да почитат и защитават Природата. Те с желание поемат от нашата карма, за да ни помогнат. Ние трябва да им благодарим!

Как можем да помогнем?

Отговорът е много прост: ние трябва да отворим сърцата си и да им дадем любов.
Ангелите процъфтяват в любовта!

Когато даваме любов на растение или животно, особено на нашите домашни любимци, ангелът вътре започва да се пробужда и да си спомня, че не е животно, а един ангел в капан вътре в животинска форма.

Ако ние сме любящи към животните, и се грижим за тях, ангелът може да бъде освободен.
Когато животното умре, то оставя неговата физическа форма и се връща в света на ангелите!

Ако обичате своите домашни любимци и се грижите за тях, те ще се върнат към света, който обичат и ще се превърнат в ангели отново! Те вече не трябва да се връщат в животинска форма.

Това е чудесен подарък, който можем да дарим на всичко в природата. Тъй като нашето съзнание се развива и се превръща в Просветлено, нашата светлина се разширява и докосва всяко живо същество.

Следващият дар, който можем да дадем на Майката Земя е да й помогнем да се освободи от кармата, която сме създали и да се даде възможност на всички живи същества да се върнат към Света от Светлина, който някога е съществувал в Сатиюга!

Това е толкова просто и естествено. Правете вашите медитации и обичайте всички живи същества! Просто подарък на любов възстановява баланса на природата и може да пробуди Рая.

Трудно ви е да повярвате? Е, това няма да се случи за една нощ! Стъпка по стъпка. Първо ние трябва да се погрижим за себе си чрез медитация. Второ ние трябва да се погрижим за растенията и животните около нас и да им дадем любов. Стъпка по стъпка нашия свят ще се върне към Светлината и всички ще бъдат щастливи!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2014/07/ot-svetlinata-idvame-i-se-vrashtame.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/blog-post_30.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2327 Коментари: 2 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183868
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031