Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181449 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 28.07.2014 г.
"Монархията за Мен, за теб (за Маслов) и за хората" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Въпросът за Монархията е доста сложен, и може би, най-актуалният въпрос, тъй като никой от хората дори и не може да си представи, какво точно им готвят Небесата и по-конкретно, Аз, Отец Абсолют, поемайки върху Себе си цялата ОТГОВОРНОСТ за Бъдещето на хората или за Бъдещето на фракталното подобие на Бога, при съвършено Нови условия, тъй като вибрациите на Пространството на хората или на Новите хора, приемат вече формата на високи честоти макар и все още не на Божественото Пространство, но определено вече не от Плътния план!

2. Какво означава това високи вибрации (високи честоти)? За да отговорим на този въпрос ще трябва да се върнем към тази елементарна или неелементарна физика, която вие (хората) преминавахте в училище. И така, високите вибрации или високите честоти СА (СЪМ) Пространство, ритъм, който съответства на високочестотното поле на Твореца, при което елементарните частици или молекулите имат друга вътрешна структура и друг механизъм на обмен на информация, така както вътре в Обекта (в дадения случай – вътре в човешката Същност), така и извън Обекта с Твореца. Вътрешният механизъм представлява формирование (форма) на планирания от Твореца вид (проявление) на Висшия Космически Разум, а външният е обмен на информация между Обекта и Творящото Начало на Началата!

3. Монархията в този смисъл Е (СЪМ) информационно Пространство концентрирано върху реализацията (казано по най-прост начин) и върху активизацията на външния механизъм на обмен на информация между Обекта (човешката Същност) и Твореца, затова Заповедите, дадени на хората, стават необходимо условие за установяване на външен Канал за информационна връзка между двете Начала – на Бога и на човека, тъй като навлизайки в Новото Пространство, на хората просто ще им бъде необходимо да знаят и безусловно да изпълняват тези строги Канони, без които на тях (на хората) в Новите условия (на високочестотни вибрации) ще им бъде невъзможно да съществуват!

4. Ти (за Маслов – бел на прев.) си длъжен да разбираш и да обясняваш на хората, че влизащият в Новия свят трябва да стане част, при това не фрактална (подобна) част, така както беше в Плътния план, а неотделима и функционална част на този, вече Божествен свят, и да се намира в НАЙ-ПЪЛНА ХАРМОНИЯ с Небесата, тъй като УТРЕ за хората Е (СЪМ) Небеса, а не Материя!

5. Затова УТРЕ за хората Е (СЪМ) Нови условия, в които се ЗАБРАНЯВА Хаоса не само на Промисъла, но и на МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО, тъй като Великият КОСМОС е станал Велик (КОСМОС) поради това, че ВСИЧКО в Него е подчинено на строга математическа насоченост единствено към една ЦЕЛ – УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ или Вечна ЕВОЛЮЦИЯ, в която няма място за човешките мерки (за човешките понятия), за говорилни, за демагогии (Аз даже не ви говоря вече за Мамона и за Духовната лъжа), а вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО в тези условия Е (СЪМ) (става) продължение на външното СЪВЪРШЕНСТВО на Боговете и обратно! Повярвайте, Великият КОСМОС не търпи НЕСЪВЪРШЕНСТВА и отсъствие на ХАРМОНИЯ, тъй като ВСИЧКО в Него е съгласувано наистина с математическа точност, затова създадените (сътворените) каквито и да са Обекти или структури ВИНАГИ са включени в ЕДИННА система на МИРОЗДАНИЕТО с определена ЦЕЛ, затова и ЦЕЛЕПОЛАГАНЕТО и ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА СА (СЪМ) ОСНОВА за Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, в която човечеството, и по-точно част от човечеството, и още по-точно, Хиперборейците, се разглеждат като Същности (Богове), готови да бъдат включени във Великия водовъртеж на еволюцията на Пространството!

6. Влизащият в Новия свят няма право да игнорира „Правилата на играта на Небесата”, затова Монархията за Мен, за теб и за хората съвсем не е човешко общество или някаква си обществена структура, пък макар и говореща за възможности за Висша справедливост, все едно, тя си говори за миналото! В Новите условия (в Божествената монархия) вече не може да има човек, като обикновен човек, тъй като човекът, така както Аз ви говорих, Е (СЪМ) частица, носеща единствено подобие на Бога, човекът обаче, издигащ се нагоре към върха на Олимп на Боговете, Е (СЪМ) вече органична ЧАСТ ОТ БОГА, и ако Аз говорих на хората за Нашето, сега ЗАВИНАГИ, „НИЕ”, то това означава, че Новият човек става активна част от Божественото Пространство, заемайки това ниво в ЙЕРАРХИЯТА НА СВЕТЛИНАТА, това ниво в Божествената монархия, на което той съответства и е способен да се издигне на него в съответствие с равнището на своето ВЪТРЕШНО СЪВЪРШЕНСТВО!

7. Затова Монархията на Бога или Божествената монархия предполага, че на всяка ЧАСТ на Бога ще й бъде дадено ниво (равнище, статус) в Йерархията на СВЕТЛИНАТА, което наистина ще се потвърждава от степента на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, а това означава, че всеки човек-Бог ще заеме това место в Йерархията на СВЕТЛИНАТА (доказвайки го със своето СЪВЪРШЕНСТВО), което съответства на неговото вътрешно „Аз”! Дотолкова, доколкото Божествената монархия Е (СЪМ) ПИРАМИДА НА СЪВЪРШЕНСТВО начело (на върха) с Отец Абсолют, то на Великото и Последно ВЕЧЕ на Плътния план ще стане разделяне на хората според нивата им на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, защото следващото „ВЕЧЕ” Е (СЪМ) ОЛИМП, на който вие сте длъжни да се издигнете, преминавайки през десетте СТЪПАЛА на Вечността!

8. Хората преминаха, и при това много бързо, всички стъпала на Духовното ЕДИНЕНИЕ по хоризонтала, крачките нагоре към връх ОЛИМП обаче ще трябва да бъдат преминати вече не от обикновените хора, а от хората-Богове, затова хората или са длъжни да се съгласят с условията на най-строг порядък, или са длъжни да се откажат от Небесата и да си се върнат в Плътния план. Висшата справедливост Е (СЪМ) следствие от този най-строг, въобще не човешки порядък, тъй като дисциплината на хората е обсъждане, пълно отсъствие на порядък и вътрешен контрол, а дисциплината на Боговете Е (СЪМ) строг САМОконтрол и пълна ХАРМОНИЯ на мисълтворчеството с Висшето Творящо Начало на Началата!

9. Затова и всички форми на информационен обмен ще трябва да бъдат преразгледани и на ОЛИМП ще премине (ще се издигне) единствено този, който е приел веднъж и завинаги ПОСТРИГ (ОБЕТ) за Воин на СВЕТЛИНАТА, тъй като само Воините на СВЕТЛИНАТА СА (СЪМ) хора-Богове, поели върху своите рамена ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството и сега вече отричащи всичко земно, тъй като понятието „земно” и понятието „Небесно” в Пространството на Божествената монархия са несъвместими!

10. Първото условие на Божествената монархия се състои в това, да не се учат Заповедите, а да се използват и да се живее по тях, тъй като Заповедите СА (СЪМ) основа на вътрешния порядък (СЪВЪРШЕНСТВО) и тогава думите в Първата Заповед ще трябва да станат Начало на издигането на хората-Богове на ОЛИМП, тъй като РАВЕНСТВОТО на Небесата Е (СЪМ) ПЪРВОТО УСЛОВИЕ, което се изпълнява най-строго при всякакви обстоятелства, защото критерий за това ниво, което трябва да знае влизащият, Е (СЪМ) вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО, което не дава привилегии, но дава ПРАВО да се служи на една цел – вечната ЕВОЛЮЦИЯ!

11. Затова на ВЕЧЕ-то ще трябва да бъде затворен ЗАВИНАГИ вечно разделящият хората фактор на мнимата каста или предимството на едни от хората над други, тъй като те се издигат ТАМ, където е написано: „ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД БОГА”, и други думи не трябва да има, защото тези думи говорят, че ОТГОВОРНОСТ за ОБЩИЯ и ЕДИНЕН ПРОМИСЪЛ се поема от всички в равна степен, а точно това и Е (СЪМ) ЕДИНО ЦЕЛЕПОЛАГАНЕ!

12. Затова днес Аз моля теб (Маслов) и всички да разберете, че „един за всички и всички за един” Е (СЪМ) най-важното условие за тези, които се стремят към Небесата и които се издигат на новото стъпало, водещо към Рая – ТАМ, където обитава Отец Абсолют! Затова на ВЕЧЕ вървящо към Рая, ще трябва да се откажете от своите амбиции и от всичко това, което утежнява носенето ви на собственото ви несъвършенство, тъй като вървящия без грехове и пороци Е (СЪМ) БОГ, а този, който само прави избор, е човек, все още неготов днес (на ВЕЧЕ) да встъпи в Новия свят!

13. На Последното ВЕЧЕ на теб ще ти се наложи да зададеш въпрос на тези, които са се събрали на ВЕЧЕ заради Бъдещето: готови ли са те да променят своя вътрешен свят, да променят себе си, тъй като с миналото, с човешкото минало, няма как да се издигнеш на ОЛИМП, тъй като това което носите, изпълнено с грехове и пороци, няма да ви даде да направите дори и половин крачка към Бога, а Аз приемам на Небесата само тези, които са ЧИСТИ и СА (СЪМ) Мое подобие на ЧИСТОТА и СВЕТЛИНА!

14. Предупреди хората за това, че не бива днес на ВЕЧЕ-то да лукавят в думите си за готовността си да преминат ПОСТРИГ (ОБЕТ) за Воини на СВЕТЛИНАТА, тоест, при решението си за Духовното възнесение, тъй като човекът веднъж излъгал си затваря своя път към Бога ЗА ВЕЧНОСТ, затова хората ще трябва да разберат, че на ВЕЧЕ ИМА (Е СЪМ) само две решение: С Бога на ОЛИМП или без Бога на друга Планета, третият път на лукавството води хората към самоунищожение!

15. Божествената монархия също така не предполага ИЗБОРНОСТ, защото изборността е решение на хората, а за Мен, Отец Абсолют, всичко Ми е пределно ясно, кой, кой е, и няма смисъл да си „играете на криеница” с Мен, Аз ще назначавам чрез Своя Куратор на Монархията тези, които са способни в регионите на Хиперборея да бъдат Моя опора, помнейки, че в ЕДИНОТО Пространство ИМА (Е СЪМ) ЕДИННА ОТГОВОРНОСТ, и въобще не е важно за коя част от Хиперборея става дума, защото всички са РАВНИ и всички са ЕДИННИ в тази ОТГОВОРНОСТ, която те самите приемат!

16. Аз разбирам, че не всички на Великото и Последно ВЕЧЕ ще преминат границата на ВРЕМЕНАТА, но крачката е вече направена дори и от тези, които са се хвърлили към ОЛИМП, забравяйки, че изстрадващият (стремящият се, вървящият чрез страдания) към ВЯРАТА ще бъде на Небесата, а съмняващият се ще си остане в миналото!

17. ВЕЧЕ-то окончателно ще раздели хората от хората-Богове и първите ще останат в Движението, тъй като не са готови, а другите ще се съгласят да бъдат в Монархията, разбирайки, че Аз през всичките времена ще бъда редом, защото изстрадващият вече Е (СЪМ) Бог, вече Е (СЪМ) Моя част, способна да превземе най-високия Връх за хората – ОЛИМП на БОГОВЕТЕ, тъй като не всички ще се върнат Там, където съм Аз! На Всички ще им се наложи да решават, къде са те, тъй като след ВЕЧЕ ще се случат много неща и много неща ще се променят, но ще се промени всичко за БЛАГО и на хората, и на теб (Маслов) и за Мен, Отец Абсолют! ВЕЧЕ-то окончателно ще реши, кой, кой е, а именно – кой е в Движението, и кой - в Божествената монархия!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
20.07.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1332
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-20.07.14.html


image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1370 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 29.07.2014 02:19
ПИСМА от НЕБЕСАТА.
Писмо 4823: Вие сте проектанти на света
Бог каза:
Мислите са това, което преминава във Вашата глава и се върти около вселената. Вие в никакъв случай не сте винтче в колелото. Вие сте колело. Знайте, че сте много важна част от света. Вие сте показател и инициатор на целия материален свят.
Вие повече не можете да отричате своята значимост. Вие сте играч. Вие играете. Вие внасяте своя принос. Вие сте значими. Вие всички сте значими. Вашите мисли участват в гласуването. Вашите емоции участват в гласуването. Всички гласове се зачитат.
Вие сте проектанти на света. Бог знае, че Вие сте и критик, и ангел, и безделник, и предмет на критика. Вие управлявате света и оказвате влияние върху всичко и всички. Независимо от това дали гласът Ви е гръмогласен или беззвучен, той се чува. Вие наистина имате думата в управлението на света. Светът е на Вашите услуги.
Вие като че ли забравяте своето истинско значение, Вие забравяте Мен и това, което говоря, а аз говоря, че всичко е възможно, включително и това, че Вие ще си спомните откъде сте и защо сте на Земята. Вие ще започнете да си спомняте, че включвате в себе си цялата Вселена и че Вие сте всичко, от А до Я. Вие сте този, който въплъщава всичко. Вие сте този, който твори света.
Вие сте повече от прекрасно лице. Вие сте подаряващият и подаръкът. Вие допълвате света и всички хора, които вървят по Земята, всички, които вече са идвали и ще дойдат отново. Вие сте главният герой, спасяващ деня, и Вие правите това с мислите си и с настроението си...
Сега се възхищавайте на света, защото Вие го сътворихте. Земята е Вашият дом и Вие го строите. Стройте го добре. Разглеждайте Земята с моите очи, с моите уши. Аз не виждам грешки, и аз не слушам слуховете.
Аз виждам мълния и чувам гърма на еволюцията. Виждам Вас, стоящи в истинската светлина, и виждам ясно, че Вие сте Светлината на Земята. Сега Вие ще говорите за себе си добре и ще виждате, че Вие сте този, който излъчва светлина, че Вие я излъчвате за всички. Вие сте Стопанин на светлината. Вие включихте светлината. Сега светлината гори винаги и Вие няма да я изключвате.
Това е съдният ден, той настъпи. Съдният ден – ТОВА е светлина. АЗ СЪМ, светлината Е, и Вие, скъпи Мои, СТЕ светлина, а сега не само в истината, но и в своето осмисляне. Изправете се в своята красота. Знайте, че Вие сте истина и стойте в тази светлина. Знайте своята светлина, която Ви предадох, за да я отдадете на целия свят.

Ченълинг на Глория Вендроф

Превод: Лусесита
www.heavenletters.org
http://heavenletters.org/heavenletters-russian
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/4823.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1100 Коментари: 0 Гласове: 2
Седмично послание на Хиларион
27 юли – 3 август

Възлюбени,
Вътрешното напрежение се повишава, тъй като енергията от космоса се засилва. Дейността по пречистване се засилва във всички области на живота. Без изключение за никого и нищо на това земно поле. Всички са като едно в окото на космическата буря, която бушува. Енергийно чувствителните сред вас ще установят, че се придвижвате в следващата стъпка на пътуването си по чудесни и неочаквани начини. С бързина, която е стряскаща, ще се намерите в благословено пространство, като намирате мечтания вътрешен мир. Тъй като тази настройка и синхронизация се провежда отново, вие навлизате в нова фаза на изцеление във вашата човешка операционна система. Изцелението ще стане забележимо в ежедневието ви, когато се занимавате със задълженията си. Ще има повече енергийно протичане чрез вас и ще имате енергията да създадете всичко, за което мечтаете в живота си. Способността ви да оставате фокусирани върху целите си ще отбележи значително подобрение.

Ще продължи да има избор по отношение на пътищата за всяка една душа на планетата и може да е трудно за мнозина, тъй като продължават да се случват сривове в семейства и приятели. Много пъти, тези разриви са временни, тъй като онези, които са объркани по отношение на това какво се случва или са напълно в неведение за това, се отдръпват в отхвърляне от пробудените хора. Стабилизирайте се и оставайте центрирани в собствената си истина. Всеки човек на Земята е отговорен за собствените си избори и решения по всяко време и трябва да приеме последствията, които идват в резултат на това. Онези, които нараняват или причиняват щети на другите, ще открият тази енергия да се връща обратно към тях по много начини, което ще ги принуди да се вгледат в себе си по ясен и честен начин, докато разберат, че енергията, която излъчват във вселената, се връща към тях в еднаква степен, без значение дали тя е позитивна или негативна.

В миналото на тази енергия и трябваше известно време, понякога години, за да се прояви в живота на човека, но това, което сега ще започне да се случва с повече бързина, е проявлението на фокусираната мисъл, така че е мъдро да дисциплинирате мисловните си процеси, така че към вас да идва само добро. Когато забележите повтарящи се мисли, които ви карат да се чувствате нещастни или тъжни, позволете им да отпаднат и веднага ги заменете с вдъхновяващи мисли или идеи. Като тренирате това редовно, животът ще придобие допълнителен блясък, тъй като започвате да виждате живота през лещите на радост, красота и доволство. Хората навсякъде ще започнат да правят неща за другите просто заради удоволствието да носят радост на другите. Ще има спонтанни и непринудени действия на доброта, която ще разцъфне по цялата планета. Духът, енергията и силата на любовта ще извисят сърцата и умовете на много хора, когато те чувстват в тези вълни на любов, идваща в атмосферата, в и от самата Земя.

Сега затъващата и хаотична енергия на сянката ще се уравновеси и във всеки човек, и във външния свят на ежедневието. Всеки човек ще проумее резултатите от всеки енергиен принос, който избират да направят, и ще са в състояние да коригират веднага всяко действие, мисъл или поведение, което би могло да им донесе нещастен опит. Тъй като това продължава, настъпва овладяването на себе си на всички нива на съществуване и отваря пътя към по-нататъшно привличане на по-висшата същност на човека във физическата човешка операционна система. Повече просветени същества на планетата водят до по-просветено общество и цивилизация. Това вече се случва и само ще се засили, когато всеки човек внесе по-висшата си същност, по-висшите аспекти на душата си.

Любовта е най-голямата сила във вселената и тази сила ще окаже влиянието си в хората и на планетата. Невидимото ще стане видимо и ще отвори нова перспектива за опит и сетивна наслада за всички, които са достигнали това ниво на честота. Тъй като повече хора постигат това ниво, това проправя пътя и го прави по-лек за другите, за да се издигнат до по-високи нива на съзнание и разбиране. Златната епоха на Терра ще изгрее в слава и величие, което ще се помни и живее.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/27-3.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1158 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181449
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031