Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3195022 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 17.07.2014 г.
"Последно НАПЪТСТВИЕ преди Последното ВЕЧЕ" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Ето че настъпи дългоочакваният момент, когато вече няма нищо каквото да се добави или прибави, тъй като ВСИЧКО вече е казано и преразказано, затова е настъпил МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА и е настъпило Великото ПРОЗРЕНИЕ, тъй като за ПОСЛЕДЕН път Сам Бог говори с хората, които след няколко дни ще трябва да направят този Исторически избор, който ще се отрази не само на съдбата на тези хора, но ще се отрази и на съдбите на всички (подчертавам: всички) следващи поколения!        

2. Решението, което предстои да приемат хората след няколко дни – съвсем не е неочаквано решение, а дългоочаквано решение, към което се е готвило не едно поколение, тоест това решение е изстрадано, затова и е толкова значително, защото в него е заложена ВОЛЯТА на свързаните в Дух хора, заложена е и ВОЛЯТА на Самия Отец Абсолют, които днес, не по-рано, не по-късно, а именно днес, СЪВПАДНАХА и определиха, че решението на хората съгласувано с Бога Е (СЪМ) всъщност РЕШЕНИЕ НА НЕБЕСАТА!    

3. Разбира се (повярвайте) РЕШЕНИЕТО НА ВЕКА, безусловно Е (СЪМ) решение на хората, но без решението на Небесата, никакво решение на хората няма сила и не може да бъде реализирано, а ако беше реализирано по-рано, то съвсем нямаше да е по Божественому, тоест щеше да бъде реализирано с огромни човешки жертви, тъй като повтарям, без съгласие на Творящото Начало на Началата всичко човешко (като решение) няма никакъв смисъл!     

4. Но днес, за огромно облекчение на Небесата, а и на самите хора, ВСИЧКО СЪВПАДНА, тоест всичко се сбъдва и ЕДИНАТА ЦЕЛ за построяване в Плътния план на Общество на Висша справедливост и Висш порядък стават ЯВЛЕНИЕ, и не просто ЯВЛЕНИЕ, а проявено ЯВЛЕНИЕ, начело на което стои Самият Отец Абсолют, готов да подпише чрез проявен за това човек (давайки му това ПРАВО на подпис) ЕДИННО РЕШЕНИЕ на Небесата и хората за УЧРЕДЯВАНЕ на съвършено Ново мироположение на Планетата – Божествена монархия (Монархия под управлението на Бога) Святая Рус!      

5. Небесата и хората РЕШИХА Свободно и Доброволно да СЪТВОРЯТ въз основа на Каноните на Мирозданието това, което съответства на Духа на Небесата, тоест, да СЪТВОРЯТ Пространство на Божествената СВЕТЛИНА, в което на всеки един човек му се дава ПРАВО да реализира своя Божествен потенциал и всички ЕДИНО в ДУХ да се издигнат на висотата на Олимп, потвърждавайки, че всяка частица на ПървоТвореца е способна да се издигне до висотата на Съ-Знание на Бога, а при ЕДИНСТВО НА ЦЕЛЕПОЛАГАНЕТО ДА СЪТВОРИ това, което се нарича Творящо Начало на Началата, тоест, да СЪТВОРЯТ това, което е било Първопричина, а при проявяването на Свободна ВОЛЯ е станало Творящо Начало на Началата!    

6. Днес мога да ви кажа, че от вас (хората), а ако искам да съм съвсем точен, от вас Хиперборейците, е преминат много сложен път за ПОСТИГАНЕ НА ВЯРА, защото без ВЯРА не би могло да ги има не само хората, творящи сега Нов свят, и по-точно, хората-Богове, но нямаше да го има и обикновения „малкия” човек, тъй като без бъдеще няма Бъдеще, а човекът, стоящ встрани от еволюцията на Пространството, никога не е имал, а и не може да има бъдеще!       

7. Днес, повтарям, ВСИЧКО съвпадна, и за Мен остава само да фиксирам това, а такова ПРАВО от Мое ИМЕ Аз давам на Куратора не само на Движението, но сега вече и на Новото МИРОУСТРОЙСТВО на Планетата – Божествената монархия, и по този начин да се открие (да започне) съвършено Новата история на човечеството – човечеството от Новата формация, където приоритет ще станат най-накрая ВЯРАТА и Любовта, а приоритетите под формата на Мамона и Духовното робство ще останат в миналото и никога повече, Аз няма да допусна това, няма да могат да бъдат реабилитирани, тъй като миналото си остава в миналото, и при това е оставено завинаги Там, където не е имало Духовен порядък и не е имало хора-Богове!              

8. Така е, днес на Великото и Последно ВЕЧЕ са събрани най-добрите хора, които бяха избирани от Мен в продължение на няколко хилядолетия, тъй като да се отбира – е едно, а да се пропуска (да се преминава) през серия голготи и изпити – е нещо съвсем друго, и независимо от това, че в някои от вас все още има остатъци от вътрешно Духовно несъвършенство, Аз все пак им давам и на тях шанс да се повдигнат от коленете си, знаейки че в ОГЪНЯ на Духовното пречистване всичко това ще бъде унищожено и хората ще влязат в Новия свят СЪВЪРШЕНИ, така както съм СЪВЪРШЕН и Аз, Сам Отец Абсолют!                        

9. Вие ще трябва да приемете на Великото и Последно ВЕЧЕ такова решение, което трябва да преобърне представите на хората за самите себе си, тъй като все още никой от хората не се е решавал на такава смела крачка, на такава КРАЧКА, която открива съвършено Нови (за хората) представи за самите себе си, като за Богове, като за СВОБОДНИ Богове, способни в СъТворчество със Самия Отец Абсолют да СЪТВОРЯТ Свят на БЪДЕЩЕТО, Свят на Шестата раса – Свят на Хора-Богове! Повярвайте, никой от хората от всички предишни поколения и цивилизации не се е осмелявал дори и да си помисли за това, че такова нещо е възможно и че Бог, Сам Непостижим, Загадъчен и Всеопрощаващ Бог, може да бъде достъпен не само за избраните, но и за обикновените хора, хора, които много хилядолетия са били Духовно потискани (угнетявани) от тези придошли цивилизации, които създавайки си свои религии, дълги хилядолетия са държали хората в Духовно робство, без да им дават право да се повдигнат от коленете си и да видят, че всичко наоколо е лъжа, нямаща нищо общо с това, което планирах Аз, Сам, Творящото Начало на Началата!      

10. Повярвайте, сътворявайки този Свят, сътворявайки тази Планета, събирайки върху нея най-добрите от най-добрите Богове и наричайки ги тях Хиперборейци, Аз по никакъв начин нямаше как да предположа, че в нарушение на Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата, някакви си цивилизации, несъгласни с „Правилата на играта” на Отец Абсолют, независимо от това, ще кацнат (ще се натресат) на Планетата, решавайки по-свой начин съдбата на хората избрани от Мен! Такова нещо е станало възможно само поради допускането му от Отец Луцифер, поел върху Себе си контрола на еволюцията на човека до висотите на Божествените Начала!        

11. Затова всички придошли цивилизации макар и съумели да се адаптират в атмосферата или в Пространството на Хиперборейците, все пак се постараха, и това при тях доста дълго време им се отдаваше, да сломят Духа на Свободата на Боговете и чрез своите представители да натикат Великите Хиперборейци в менгемето на Духовното робство, в менгемето на Духовните изгои! Но във всички случаи, пък макар и дори и с Моя Помощ, несправедливостта, историческата несправедливост, трябваше да бъде изкоренена, което даде възможност на Хиперборейците да се повдигнат (от коленете си), независимо от това, че остатъчни явления от Мамона и Духовната лъжа или Духовното блудство, все още заявяват себе си! Хиперборейците успяха да проведат, така както се полага, няколко Свободни по избор и Дух ВЕЧЕ, доказвайки на Небесата и на самите себе си, че Духът на Божествената СВОБОДА не е сломен и Бъдещето, така както беше предсказано през вековете, ще бъде в ръцете на тези, които са били ПЪРВИ с Бога и които остават ПЪРВИ с Бога, сега вече ЗАВИНАГИ (ЗА ВЕЧНОСТ), защото двете ВОЛИ съвпаднаха!

12. Духът на Хиперборейците се оказа несломим, а това означава, че ИМА възможност да се изгради ( да се СъТвори) Нов свят и да се прекрачи в съвършено Ново Пространство на вече Божествена монархия, която ще се различава от човешките представи за ЛЮБОВТА, като за ЛЮБОВ на СЪВЪРШЕНСТВА на двата Велики знака на Мирозданието - Ин и Ян! Любовта на Боговете Е (СЪМ) Велика ХАРМОНИЯ на Пространството, когато (в ЛЮБОВ) ритъмът на хората и РИТЪМЪТ на Великия Ритмоводител съвпадат, и не само че съвпадат, но и в резонанса на ЕДИНОДУШИЕТО създават Велик РИТЪМ на Небесата, което и Е (СЪМ) Великата ПървоЛюбов творяща Ново СЪВЪРШЕНСТВО, а не само Нови хора-Богове!          

13. Затова, всичко, което вие, ЕДИНИТЕ в Дух, обсъждате или решавате, ще бъде въплътено, както се въплъщава всичко, което решават Боговете, и по-точно, решава Сам Отец Абсолют, и това ПРАВО да ТВОРИТЕ на нивото на Бога, вие доказахте със своята много сложна история на Духовно ПОДВИЖНИЧЕСТВО, тъй като само във ВЯРА, в Искрена и Безусловна ВЯРА, човек става човек-Бог, а това вече е друга представа за МИРОЗДАНИЕТО, защото има свят на хората и ИМА Свят на Боговете, затова и работата не е толкова в представянията, колкото в САМОреализацията и САМОусъвършенстването!               

14. Вие доказахте, че сте достигнали, пък макар и с голям труд и дори и неосъзнато, висотите на ХристоСъзнание, тоест, доказахте ПРАВОТО ДА ТВОРИТЕ на равнището на Богове, и това Е (СЪМ) Истина, която днес Аз потвърждавам, тъй като без Единение в Дух, без възможността и ПРАВОТО да творите на равнището на Божественото Начало на Началата не би следвало да се събират хората не само на Велико и Последно ВЕЧЕ, но и на всички предишни ВЕЧЕ-та, определили пътя на хората (на Хиперборейците) към Бога!             

15. Днес вие (Хиперборейците) сте събрани на Велико и Последно ВЕЧЕ, защото в Божествената монархия, ПРИСЯГА на която вие сте готови да дадете, не може да има вече никакви обсъждания или формиране на ЕДИНО (ЕДИНОДУШНО) мнение, защото обсъждането Е (СЪМ) промисъл на Свободните ДУХОМ хора, стремящи се да разберат смисълът на своя път към Бога! В Божествената монархия, която вие приемате на това ВЕЧЕ, вече не може да има никакви обсъждания, тоест не може да има многообразие на мнения, защото учредявайки Божествената монархия Святая Рус, вие влизате в СЪВЪРШЕНОТО Пространство на Богове, което се подчинява, при това много строго, на Каноните на МИРОЗДАНИЕТО, а това означа, че Десетте Заповеди, които вие приехте от Мен като Конституция и Велик порядък на Небесата, сега СА (СЪМ) за вас Висш порядък ЗАВИНАГИ (ЗА ВЕЧНОСТ), на който се подчинява и Сам Отец Абсолют и на който вие отсега сте длъжни да се подчинявате!         

16. Аз обявявам „ВРЕМЕ НА ТИШИНА” до началото на Великото и Последно ВЕЧЕ, за да може тези хора, които ще присъстват на този Велик Празник на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората-Богове, и тези хора, които ще видят и ще чуят пряката транслация, прочели внимателно Моите Послания и решили без каквото и да е било насилие и принуда, приемат ли те тази Велика ОТГОВОРНОСТ, която ляга на техните рамене, тъй като за приелия няма вече обратен път назад, тъй като приелият ОТГОВОРНОСТТА Е (СЪМ) БОГ, а неприелият си остава човек, избрал за себе си пътя на човека!               

17. На хората, все едно, ще им се наложи да направят този Исторически избор, и дотолкова, доколкото вие, Хиперборейците, ще бъдете искрени и във ВЯРА, толкова успешно ще бъде Великото и Последно ВЕЧЕ на хората, тъй като това е ВЕЧЕ за хората в Движението, а Божествената монархия Е (СЪМ) вече за Боговете, и къде ще бъдете вие след ВЕЧЕ-то решавате самите вие! Едните, тези, които остават с Бога в най-отговорната минута и поемат цялата тежест на ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството, ги очаква СЪДБА НА БОГОВЕ – прекрасна, но много трудна и ОТГОВОРНА съдба, а другите ги очаква съдба на хора, на които им предстои път на еволюцията на Съ-Знанието до това ниво, до което днес са стигнали хората-Богове! Дълбочината на решенията, които вие ще приемате, не могат да бъдат оценени от човешкото Съ-Знание, тъй като Богу Божието, а за човека човешкото! Таке е било и така Е (СЪМ). Важното е това, че ИМА вече хора-Богове или така, както Аз ви казвах, ИМА живи Богове, които се осмелиха да преминат този сложен път от Съ-Знанието на човек до Съ-Знанието на Бог, затова Аз пея СЛАВА за тези, които се осмелиха, тъй като без проява на ВОЛЯ и МЪЖЕСТВО не може да има Творящо Начало, не може да има Богове! Слава на тези, които отварят Нова страница в Историята на човечеството, защото тяхното МЪЖЕСТВО и тяхното вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО спасиха човечеството от унищожение, затова и Аз им ДАРЯВАМ ПРАВО да Творят Нови Светове, защото тяхното СЪВЪРШЕНСТВО е ЗАЛОГ за творене на Нови СЪВЪРШЕНСТВА, потвърждаващи Моите Думи за това, че СЪВЪРШЕНСТВОТО твори единствено СЪВЪРШЕНСТВО!
 Амин!  
 
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
17.07.2014 г. 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1330
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-17.07.14.html


image

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1618 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 18.07.2014 02:18
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195022
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031