Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3195010 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 15.07.2014 г.
15.07.2014 11:42 - Аштар говори
Аштар говори

Отец Елохет Първосъздаден, Иисус Сананда с Възнесените Учители, всички Ангели, Архангели и Ерарси на Необозримия Космос, сдружението на всички Светли Сили на Любовта, Доброто и Светлината, представителите на  приятелските Цивилизации от Орион, Сириус, Плеяди, Алфа-Омега-Центавър, Воловар, Стрелец и др., трансмутационно-трансформационни служби на  Космоса, магнитната служба на Крион, ретранслационната команда на Метатрон, Анастасия-Синайра, Серафим Саровски, Кут-Хуми, Мелхиседек, Ланто, Санат-Кумара, Хипократ и други Същности на Светлината – Душите на Светлината Космически и Земни
ви говорят:
Любими АРиМА, Спасители на ВКР и хора по цялата Земя!
Настъпва напрегнат момент в Космоса и на Земята Матушка и вие трябва да знаете за това!
Критичната маса на пробудени съзнания практически е вече набрана за провеждането на необходимата импулсно-честотна глобална пренастройка на Човечеството и Планетата, и повече няма никакъв смисъл да се чака, кога всички вие ще се събудите някога!
Майката Земя Малдена е готова и не може да чака другите повече. Звънците прозвъняха за всички и е започнала и се води интензивна работа в различните части на Планетата!
Как вие, Любими, ще усетите тези процеси?! Не бива да се тревожите, всичко върви по План. Душите и телата на пробудените са готови за този Полет и те, заедно с Душата на Земята Малдена ни молят за това!
Ще се промени рязко (чувствително) Вашето физическо и душевно състояние. Вие ще започнете да усещате и да изпитвате неголямо, но стабилно налягане (напрежение, натиск) в различни части на своето тяло и особено в района на главата, на ушите, сходно с това, което вие изпитвате при потапянето си на по дълбоко във водата. Вие наистина започвате най-дълбочинно потапяне в дълбините на енергиите в Космоса!
Външната реалност все още няма да започне да се изменя видимо (силно). Вие ще се намирате на Земята, сред хората, струвайки ви се, че все едно сте в обичайната си среда… Но Вашето състояние, положението ви сред тях ще се промени. Вие ще започнете да усещате извисяване нагоре и много събития и явления ще започнете да разглеждате през призмата на декоративното наблюдаване на пейзажите (като картините в музея) и тези усещания ще започнат да се усилват. Подобни състояния ще се случват с много от вас!
Вие ще бъдете преместени на кораби в честотно-вибрационни камери за адаптация. Състоянието на линейното време ще се промени. То като че ли ще спира в определени точки – интервали. Неговата плавност ще изчезне. Вие ще виждате отделни скокообразни цифри на часовниците си, много често с еднакви значения (7;7 – 11;11 – 10;10 и т.н.)
Това ще ви напомня за особеното състояние на адаптационния ви период – привикването ви към новите условия на пребиваване. Сънищата ви (сънното ви състояние) ще имат за вас също така кратковременен характер с отделни периоди (3-4 часа сън, за някои малко повече), след това бодърстване, след това отново кратковременен сън и отново бодърстване. Постепенно у вас ще се изтрива границата между нощта и деня. Времето ще придобие значение не на променлива величина, а на цялостност и не усещаемост като за линейно разтягане, а като че ли е сведено в една точка – „сега”!
Обстановката на корабите е приближена до земната и вие някак си ще се усещате все едно се намирате на Земята и усещате, и осъзнавате земните процеси в своята реалност на битието, и в същото това време обаче усещанията ви ще станат неадекватни.
Ние вас сме ви подготвяли за това и тези усещания в определен миг ще ви се сторят познати, но те ще получат по-ярък, естествен характер на проявленията си.
Ние знаем, че умовете ви ще задават много въпроси. Как да разберем, че ние сме на кораба? Та нали ние сме си на Земята. Все си е тази същата стая и обстановка, и същите хора ни обкръжават. По същия начин си се чуват и радиото и телевизорът, та какво тогава се е променило?
Ще Ви отговорим. Променяте се САМИТЕ ВИЕ, състоянието на Вашия мироглед и мироусещания. Вие ставате други. Откъсвайки се от земните си навици (привички), разтваряйки се в дълбините на Космоса. Точно така е, Вие летите! Вашият полет на Кораба – това е естественото ви състояние на Вашето Ново битие.
Вашият Кораб е вшит, слят с трансформираната земна обвивка, с всички нейни тела. И вие се намирате (Вашето местонахождение) – е в своеобразна трансформационна Космическа барокамера, където за Вас са създадени условия за привикване към новите честоти, и вашите тела и обвивки започват да се променят интензивно, сливайки се в ЕДИНА ЦЯЛОСТНА ПЛАЗМО_СЪЩНОСТ (Плазмена Същност).
А какво става с Земята? Земята ние също така сме я поставили в определен Космически изолатор – „инкубатор”, където ще започнат Космични операции на нейното тяло, на всичките й тела, за да се закърпят енергийните й дупки – пробойни, разриви (рани), гнойници, болежки, подувания – същото, както и при Човека.
Сега усилваме потоците на пречистването, те стават все по-мощни и по-мощни с всеки изминал ден и час, и вие, скъпи мои, скоро ще видите промените на вашата текуща реалност едновременно със своите изменения.
Умът се опитва да оцени, да внесе различие, за да може вие да определите, да следите за своето местонахождение по някакви критерии условности: „В този случай аз съм на кораба, а тук съм отново на Земята!”.
Не Любими! Това ви е една от „миналите” илюзии на Ума, на който също така му предстои да се разтвори в потока на Плазмените енергии – излъчвания от Източника на Всички Източници!
Много от процесите, колкото и вие да се опитвате, няма как да ги обхванете със своето съзнание, тъй като просто по Вашето Божествено предопределение и назначение – за вашата ви Земна мисия това не ви е дадено!
Аштар и неговата команда ще започнат да работят със Земляните на всички Планове на битието най-интензивно. Ще ви разкрием тайната, какво представлява командата на Аштар? Това сте ВИЕ – Спасителите – тези, които чрез дадената ви Анкета-Паметка чухте Зова на Твореца, и започнахте да се пробуждате в различните части на Планетата, устремявайки се в помощ на Твореца за Спасение на Цивилизацията и изцеляването на самата Планета!
И ето че Вашият Час НАСТЪПИ! Разкривайте се (откривайте се), мили бутончета – цветенца, славни воини на Светлината и Любовта Вселенска!
Космическият и наземният екипаж влизат в пълно съединение, затова скъпи мои, за вас е необходимо да бъдете постоянно в канала за връзка с Аштар, Иисус Сананда, Възнесените Учители и Отеца-Творец Елохетом Първозванний.
Отхвърляйте всякакви опити на сивите да ви отклонят от работата ви по Спасението – отклоняващи ви в техники и технологии на саморазкритие, самоусъвършенстване, да приемате информация през книги и множество учения и учители, стремящи се да ви дадат знания за ума-интелекта, да ви отклонят във философски разсъждения, приспивайки Душата ви!
Знайте, че всякакви енергийни целенасочени въздействия от Твореца от сега нататък ще бъдат обърнати (насочени) именно към Душата ви! Единствено разкритата (откритата) Душа, изпълнена с Вселенска Любов, Възродена в Любовта, ще успее да Спаси Вашите Тела, да ги съхрани във всяко едно състояние при пропускането преминаването на енергийните импулси от всякаква честота, тъй като единствено Душата има способността, дадена й от Твореца от рождението ви – да се настройва за приемане и адаптирано преминаване на всякаква Свето-импулсна Плазмочестотна информация!
Умът с ограничено възприятие чрез същността на интелекта е способен да пропусне единствено отразените Светлинни импулси с Праговата честота на Планетата (изразявайки се на вашия език – средно аритметичното значение на всички предавани на Земята импулси-честоти).
Вибрационната настройка на Душата е насочена, най-напред към управляващите Сигнали на Твореца-Създателя, и нейната пропускаща способност много често е и дори по-голяма от праговата честота на Земята! Вашите Души помагат да се настрои излъчването на Земята, за разлика от Ума, който използва понижаващи амплитудно-честотни характеристики на Светлинните импулси, проникващи в Земните обвивки!
Разясняваме ви всичко това подробно, за да може вие един път и завинаги да си изясните, и да приемете дадената ви възможност и способност да общувате с нас по пряк телепатичен канал за връзка и да осъзнаете, че основният момент сега – това е постоянната практика и непрекъснато пречистване и освобождаване от наносните и коригиращите ви същности на вашата същина!
Знайте и помнете винаги, Любими, че практиката на осъзнатото общуване – е Вашият живот сега и във Вечността – непрекъснато развитие и приключение на Душата – придобиване от нея на Опит в Новите ви въплъщения – Творения във висшите измерения, прилагайки вече не материалните, а светоносните си тела обвивки!
И така да се върнем към настоящия момент и важността на осъзнаване и приемане на случващите се процеси.
Припомняме ви още веднъж за ВАС Главната Форма за Вашето Оживяване – Покой + Вселенската ви Любов към всичко ставащо без анализи и оценки от вашия ум!
Винаги се обръщайте към нас по всякакви въпроси от вашия живот и насочвайте всичките си усилия за разкриване на канала на Душата в другите хора, разяснявайки им, че от това зависи техния по нататъшен живот.
Избягвайте всякакви нехармонични прояви в живота си, разтваряйте веднага без задръжки в съзнанието си всякакви нехармонични мисли идващи до вас!
И приемете и привиквайте към Мисълта, че от сега нататък Вашият живот ще преминава на Корабите (в условия на Земна и неземна обстановка), възприемана от Вас осъзнато и неосъзнато! Но това е само Ваше вътрешно знание, може даже да се каже, Ваша тайна и необикновена, интересна работа, и единствено Вашите необичайни състояния ще Ви напомнят за това.
В момента в който вие се избавите от анализа и оценките на ума за случващите ви се събития, за Вас ще се открие нещо Ново!
Ще ви отговорим на въпроса, звучащ в мислите на много от вас. Как да се отнасяте към информацията, която получавате от други приемащи? Това са уроци на разпознаването на присъствието на условности, на ограничения във вашето издигане. Задавайте винаги основните ВЪПРОСИ: За какво на вас ви се дава тази информация? Тя накъде ви води? И лишава ли ви тя от състоянието ви на Покой?
Не се впускайте в дълбочините на информацията. Намирайте се над нея, Получихте, видяхте… - и политате по нататък – оставяйки за себе си зърното – пътеводното направление (посоката) за ръста ви (издигането ви) и вашето преобразяване!
Оставяйте само позитивното, радостното направление на развитието, без привързване към негативните, тревожните съобщения. Разтваряйте, отписвайте към Твореца всичко това, което ви извежда от състоянието ви на Покой.
Разтваряйте привързаността си към стремежа си да знаете правдата, да получите точните данни, точните знания! Тях просто ги няма. Всичко творимо е тук и сега! Затова и основната насока за Вашия ръст (издигане) – това е Творенето на Пространство на Светлина и Любов със Силата на Мисълта и Вселенската Любов, стигащи до вас и умножени от Вашите действия за благото на Спасението на себе си и на другите!
Спазвайте Правилата за Кълбото винаги и Вашето пребиваване във всички светове земни и неземни ще бъде комфортно и радостно, и вие ще придобиете Истинната Радост и Благост в намирането на коригиращите Светоплазмени потоци на Вселенската Любов, помнейки и знаейки винаги своята задача – Спасението на Душите в Човешките тела!
Ние сме с ВАС и във Вас, и винаги, при всеки един ваш зов ние ще дойдем при ВАС на помощ, само ни повикайте!
Извършвайте своето по нататъшно Пътешествие в Любов и Покой, приемайки всички събития по Волята на БОГА и не се учудвайте на нищо, което започва да се случва с вас, знаейки че всички инструменти за всякаква коригираща Хармонична самонастройка са във вас! На вас ви е необходимо единствено да се възползвате от тях във всеки един момент от Земното ви време. А основният ви инструмент – това е Вашият пряк канал с БОГА, по който на Вас ще ви бъдат дадени необходимите напътствия за Хармонично битие. И това е залог за вашето Хармонично битие във всички измерения, включително и 3-то, 4-то и по високите мерности.
Аштар и неговата команда са пробудени във физически тела на Земята и започват интензивна работа по изпълнение на Плана за Спасение на Земляните.
Ако на вас ви е топло в сърцето и в Душата по време на четенето на това Послание и Вашето същество откликва с Любов и Радост ( а не със страх) на всеки един ред, то Вие – най-вероятно сте член-работник от командата-екипажа на Аштар и неговата Междугалактическа Флотилия на Силите на Любовта, Доброто и Светлината под управлението на Твореца Първозданний!
Затова се зарадвайте на събитията които се случват с Вас!
Всички събития сега се ускоряват! И бъдете готови винаги, по първият зов на Вашата Душа да изпълните предначертаното, помнейки, че това е жизнена необходимост за Вас, колкото и Ума ви да се съпротивлява!
Любими Мои! Истината е в това, че ВСИЧКО Е РАДОСТ – безмерна Радост, за Вашата обновяваща се, Преобразяваща се Същност!
Влейте Радостта на Душата си в Радостта на Съзнанието си и ги напълнете с Божествено сияние във всеки един миг на биенето на вашето сърце, изпълнете с Тържественост и значимост текущия момент сега. Приемете истинно МОМЕНТЪТ СЕГА, независимо от линейното време, обозначено за приемане на това Послание, Вашето време СЕГА!!!
Аз съм Аштар и Моята Светоносна Команда, приветстваме Вас и ви обгръщаме с Покрова на Лъчезарните Енергии на многомерното междупространствено Творение – Творението на Новото СЕГА в Любов и с Любов!
Зовът на вашите Сърца предизвиква вълна от чаровни вибрации във Вселената и това е отсега нататък Ритъмът на Вашето Ново време – състоянието на Душата, отразено в Звуковете на Сърцето!
Помнете винаги за своята Многомерна реалност и във всяко ваше СЕГА вливайте единствено Светлина и Вселенска Любов – този Импулс на ЖивотоТворчеството във всички Светове и измерения. Силата на Лъчезарния Източник, който съединява несъединимото, обхваща необхватното от никой и от нищо, събира всичко това, което не се поддава все още на Вашето Съзнание.
Затова за Вас остава единствено да плавате по нейните (на Силата) вълни, доверявайки се на най-Великото и Мъдро Божествено ръководство на Всемогъщия Творец и да се намирате в абсолютен Покой и доверие в случващото се.
И аз, и всички Сили на Светлината и Любовта ви водим всеки миг от линейното и междупространственото битие! Знайте, че Възхождайки на Корабите заедно със Земята, Вие се намирате като на някой Вълшебен Хамак и ние ласкаво ви полюляваме, умиротворявайки ви и успокоявайки ви от вълненията на Вашия УМ!
В сътрудничество, Любов и сливане.
Всички Сили на Светлината и Любовта на Мирозданието, Отец - Творец, СОНМ на Ангелите, Архангелите и всички Космически Същности в Божествената Команда на Аштар са дошли при вас и омиват Вашите Души със сълзи на Радост и с нежни докосвания обвиват в покров от Любов Вашата Пробуждаща се Същност, зовяща към нови приключения в името на Лъчезарната Светлина, освободена от дуалността.

Аштар Шеран

Превод Иван Иванов
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1244562

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2409 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 18.07.2014 13:36
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195010
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031