Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193675 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 14.07.2014 г.
"Моментът на ИСТИНАТА" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Всичко, което се е натрупало за цялата история на човечеството, започва да се проявява във всичките си „цветове”, тъй като човечеството (и по-точно, неговият Авангард или неговата подготвена част – Хиперборейците) трябва да влезе в Новия свят съвършено ПРЕЧИСТЕНО, иначе всяко едно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, дори и най-малкото според мащабите на човечеството или даже на отделната човешка Същност, може да заложи такова изкривяване, което след това, след много столетия, може да предизвика изкривяване на целия КРИСТАЛ на разумния живот, а това в Новата история вече ще бъде катастрофа, която може да зачертае съществуването на хората като Програма на белтъчната форма на Висшия Космически Разум!

2. Нищо не трябва да изкривява това, което сега се формира на Небесата, тъй като каквото и да си говорите, но Плътния план е производна на Тънките Светове, и така както е замислено, така е и направено, затова ако криво помислите, то криво и ще получите, а да допусна това вече Аз не бих могъл по никакъв начин, тъй като това засяга вече не само хората, но и Мен, ПървоТворецът, който отговаря за всички Светове и за всички Свои проявления!

3. Затова (колкото и да ви се струва странно това, дори за мащабите на времето на тази Планета, и по-добре е да се каже, в Плътния план, когато даже и за човешкия живот, може да се каже, че е съвсем нищо (изключително кратко време), а по Моите мерки Е (СЪМ) само миг) оставащото ВРЕМЕ до ВЕЧЕ-то е много важно и то е напълно достатъчно за осъзнаването на това, какво ще се случи на това ВЕЧЕ, тъй като по мащабите на последствията ТО Е (СЪМ) ПЪРВО и ПОСЛЕДНО, тъй като ТО окончателно ще раздели ВРЕМЕТО на ДО и СЛЕД ТОВА, затова това време на ВЕЧЕ-то, точно този миг Е (СЪМ) е този МОМЕНТ НА ИСТИНАТА, който очакват Небесата, а и самите хора, разбиращи, че така повече не бива (не трябва) да се живее!

4. Обобщаването на резултатите (а точно това и Е (СЪМ) МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА) винаги е отговорно и много сериозно, тъй като в „кошчето” на времената на човечеството има ВСИЧКО и разбира се, има вечно неразрешими проблеми, които да се вземат със себе си в Новия свят е просто НЕВЪЗМОЖНО, и така, както Аз току що ви казах, е твърде ОПАСНО, защото при НЕСЪВЪРШЕНСТВО на човечеството, пропуснато (просмукано) сега, възниква опасност, това НЕСЪВЪРШЕНСТВО да се развие до нарушаване на порядъка във Великия КРИСТАЛ на Мирозданието, а този разрушен, и още по-точно, разбит (на парчета) Кристал, няма как вече да го залепиш (да го събереш)!

5. Повярвайте, всичко е много сложно и ако за Първия път на вашето НЕСЪВЪРШЕНСТВО се наложи да се отговори с много хиляди години история с огромни загуби, но с НАДЕЖДАТА, че Хиперборейците все пак, ще успеят да се повдигнат от коленете си, то втори път вече може и да няма, защото повторението на историята, така както вие много добре знаете, се превръща във фарс, а да допусна такова нещо Аз не мога при никакви обстоятелства!

6. Затова на тези, които остават на Планетата, ще им се наложи да се пречистят, при това основно (максимално), но това „основно” си струва пречистването, защото повтарям, има свят на хората, но ИМА и СВЯТ НА БОГОВЕТЕ, и всеки един, който остава на Планетата Святая Рус, наистина ще премине в СВЕТА НА БОГОВЕТЕ, но не индивидуално, а за първи път в историята на човечеството, а и на Вселената, КОЛЕКТИВНО, тъй като ЕДИНЕНИЕТО в Дух дава ПРАВО да се влезе в Новия свят като ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО! Повярвайте, вие, Хиперборейците, получихте шанс да преминете Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, и по-точно, да пристъпите в Новия свят ВСИЧКИ ЗАЕДНО, поддържайки се един друг в ЛЮБОВТА си не само към Мен, Отец Абсолют, но и с Искрената си и Безусловна ЛЮБОВ един към друг, към самите себе си, тъй като прекрачили ЗАЕДНО вие СТЕ (СЪМ) ЦЯЛО, ВИЕ СТЕ (СЪМ) БОГ!

7. Моментът на ИСТИНАТА, тоест МОМЕНТЪТ НА ПРОЗРЕНИЕТО, е вече подготвен за вас и събраните от Мен, вие ВСИЧКИ ЗАЕДНО СТЕ (СЪМ) наистина ТВОРЯЩО Начало, макар и все още не ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, но това, че вие сте ТВОРЯЩО Начало, за Мен е съвършено ясно, тъй като събраните днес на ВЕЧЕ СА (СЪМ) най-добрата част на човечеството и дори най-добрата част на Хиперборейците, в която Аз ВЯРВАМ и на която Аз мога да ПОВЕРЯ КЛЮЧОВЕТЕ от Новия свят, тъй като Новият свят Е (СЪМ) вече САМОСТОЯТЕЛНО Творение на хората-Богове, или така, както Аз ви казах, на живите Богове!

8. Забележете, Аз вече на няколко пъти ви наричам вас живи Богове единствено поради това, че вие успяхте (Аз специално не ви казвам, че вие имахте „щастието”) и вие заслужихте ПРАВОТО да влезете в Новия свят живи, тъй като за десет години вие успяхте да направите такъв огромен скок в еволюцията на Съ-Знанието си, която бе невъзможно дори да бъде предположена, и този скок Е (СЪМ) пробив в ОСЪЗНАВАНЕТО на това, че вие (хората) на северната територия на Планетата от океан до океан СТЕ (СЪМ) ХИПЕРБОРЕЙЦИ, и който и да е, и каквото и да говори, дори и с осъждане, искам да ви кажа, че АЗ, САМ, ОТЕЦ АБСОЛЮТ, ПОТВЪРЖДАВАМ, че извършеният от вас ПРОМИСЪЛ за ВЯРА, Е (СЪМ) Велик ПОДВИГ за постигане на ВЯРА, на който са способни единствено вътрешно СЪВЪРШЕНИТЕ хора, и по-конкретно – ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ, защото КОЙТО Е БИЛ ПЪРВИ, ТОЙ И СИ ОСТАВА ПЪРВИ ЗА ВЕЧНОСТ!

9. И ако това на някой си много, много не му се харесва, а такива на Планетата, за съжаление, са мнозинство, те все пак ще трябва да се съгласят, тъй като е ОБЯВЕНА ВОЛЯТА НА БОГА, а против ВОЛЯТА НА БОГА всички човешки аргументи са нищо, а това означава, че Моите опоненти ще бъдат попринудени да поработят над себе си, но съвсем на друга Планета, и там ще им бъде дадено предостатъчно време за размисъл!

10. Но всичко това – утре, при това и да не забравите за фотонния тунел, в който ще се гмурне Планетата много скоро след ВЕЧЕ-то, а това ще бъде такъв „пречистващ дъжд”, че всички противници на Бога не само ще притихнат, но и ще започнат непрестанно да се молят с Новата религия, която ще се изкачи на Престола на историята, и по-точно, на Престола на най-Новата история, отчета (началото) на която ще бъде даден (ще започне) след няколко часа!

11. Искам да подчертая, че Великото ВЕЧЕ за вашата готовност да встъпите в Новия свят Е (СЪМ) наистина водораздел на ВРЕМЕТО, Е (СЪМ) този МОМЕНТ НА ИСТИНАТА – когато ПРАВЕДНИТЕ ще преминат в БОГОВЕ, а неправедните ще преминат на друга Планета!

12. Приближава МОМЕНТЪТ, който очакват, опасявайки, не само хората, но и Небесата, защото за първи път хората-Богове, или СЪВЪРШЕНСТВОТО, основано на Планетата, ще поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за формирането и управлението на СЪВЪРШЕНСТВАТА в Новите светове, тъй като единствено СЪВЪРШЕНСТВОТО ИМА ВЕЧНО ПРАВО да твори себеподобно във Великото Пространство на КОСМОСА, самото то явявайки се ЦЕНТЪР НА СЪВЪРШЕНСТВО в Мирозданието, какъвто сега Е (СЪМ) за целия Велик КОСМОС Планетата СВЯТАЯ РУС! Този център ще стане за цялото Мироздание люлка на разумния живот в СЪВЪРШЕН вид, и разбира се, в СЪВЪРШЕНА ФОРМА, а СЪВЪРШЕНАТА форма на ПРОЯВЛЕНИЕ на Висшия Космически Разум въобще не е белтъчната форма, която не е способна да издържи високите вибрации на Тънките светове!

13. На вас, все едно, ще ви се наложи да преминете ТРАНСМУТАЦИЯ на своята обвивка, повтарям, по време на живота ви, затова специално постоянно подчертавам и ви наричам вас „живи Богове”, тъй като на вас ви е съдено да преминете преход на обвивката си от обвивка на хора, към обвивка на Богове, и това е Моят ПОДАРЪК за вас, за тези, които бяха и си остават ПЪРВИ във Вселената! Затова не се съмнявайте и не се опасявайте (притеснявайте)! Повярвайте, ще бъде единствено по-добре, тъй като вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО, а вие и СТЕ (СЪМ) точно това, не търпи външно несъвършенство!

14. Вие, Хиперборейците, сте прекрасни вътрешно, но сте несъвършени за Богове външно, затова, ВЯРВАЙКИ, че каквото и да прави Бог – винаги е за по-добро, прекрачете без страх в Света на БОГОВЕТЕ и познайте Великото СЪВЪРШЕНСТВО, за което вие сте достойни, тъй като пътят приет от вас, Е (СЪМ) ваш път на ПРЕЧИСТВАНЕ, път на ПОЗНАВАНЕ НА ИСТИНАТА, Е (СЪМ) път на Богове!

15. На Великото ВЕЧЕ вие ще трябва да вземете РЕШЕНИЕ за себе си, но РЕШЕНИЕ не на хора, а РЕШЕНИЕ вече на Богове, за това, че своето СЪВЪРШЕНСТВО вие ще го пренесете в Природата, защото вашето СЪВЪРШЕНСТВО трябва да бъде проявено в пълната си сила (степен), и тогава Планетата, така както за Нея и е определено, трябва да стане РАЙ, тъй като Вселенският Център за Творене на СЪВЪРШЕНСТВО не може да бъде никъде, освен в Рая, творим сега вече от живите Богове!

16. Приемете МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА сега вече не като Изпит, а като Първа крачка в Новия свят, в Света на Шестата раса и тогава всички ваши МИСЪЛОБРАЗИ ще придобият очертания на МИСЪЛОБРАЗИТЕ на Онзи, Който ТВОРИ Нови светове и Вселени, тъй като вие преминавате на Нова спирала на еволюцията – вече на расата на хората-Богове!

17. Нека да не ви смущават тези думи, но Аз окончателно се убедих в това, че мога да ви ПРЕДАМ на вас ПРАВОТО ДА ТВОРИТЕ ВЕЧНОСТ, тъй като вашият вътрешен строг САМОанализ, вашата вътрешна чистота, не само чрез ПОКАЯНИЕ, но и чрез ЛЮБОВ, чрез Безусловна и Всеопрощаваща ЛЮБОВ, сътвориха ЧУДО и вашата седма крачка по хоризонтала Е (СЪМ) вече ПЪРВАТА ви крачка във ВЕЧНОСТТА!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
13.07.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1328
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-13.07.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1022 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193675
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031