Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193010 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 11.07.2014 г.
"Може да се каже, че остават броени часове" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1.Наистина, образно може да се каже, че остават броени часове, когато шепа хора, в сравнение с мащабите на Вселената, все още и не хора-Богове, ще напишат ПЪРВИТЕ ДУМИ в Новата история на човечеството, и макар и човечеството все още нищо да не осъзнава, а и просто даже не знае, но, така както вие обичате да се изразявате, „процесът е започнал (тръгнал)” и този процес никой няма как да спре, тъй като той е сърежисиран от Самия Отец Абсолют не само заради Великата идея на Духовното ЕДИНЕНИЕ на всички Мои частици, но и заради Великото Бъдеще, което за хората Е (СЪМ) Свят на РАЗУМА!

2. Макар и все още не всичко да е ясно, дори и за тези, които рискуват да тръгнат след Мен, Висшия Космически Разум, но нали ЦЕЛТА на Моето Движение е вече определена и последната крачка по хоризонтала дава ПРАВО да се направи ПЪРВАТА крачка НАГОРЕ от всички заедно, тъй като ЦЕЛТА е една – да се завърнете на Олимп на Боговете!

3. Няма по елементарна ЦЕЛ от Първата крачка към Бога, но няма и по-сложни задачи, тъй като Първата крачка е разделяне с миналото (подчертавам: разделяне с миналото по време на живота ви) и живите Богове приемат сега щафетата от Небесата заради възстановяването на това ЕДИНСТВО на Боговете, което е било в тях (в Боговете), когато те са прекрачили на Твърдта, спасявайки Пространството на Висшия Космически Разум от разрушение, тъй като НЕРАВЕНСТВОТО или ДИСХАРМОНИЯТА са предтеча за гибелта (разрушението) на Пространството, и проявяването на ВОЛЯ заради Бъдещето Е (СЪМ) прогрес, а проявяването на ВОЛЯ заради разрушаването е смърт!

4. Повярвайте, думата „смърт” се употребява (приляга) не само към живота на човека и за самия човек, но и към Пространството на Висшия Космически Разум, защото НЕРАВЕНСТВОТО на силите (енергиите) е смърт, когато да се компенсира или да се спре НЕРАВЕНСТВОТО без проява на ВОЛЯ, ЛЮБОВ и ВСЕОПРОЩАВАНЕ е просто невъзможно, тоест, винаги има опасност от това, че НЕРАВЕНСТВОТО или ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО може да премине точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и тогава НЕРАВЕНСТВОТО побеждава ХАРМОНИЯТА, а това означава, че Светът никога няма да познае мирът!

5. Вие помогнахте, колкото и странно да ви звучи това, да се спре движението на НЕРАВЕНСТВОТО в Небесата към точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, защото вие се оказахте тази част от Божественото Пространство, тази енергия на ЛЮБОВТА, която беше достатъчна за да се пречупи НЕРАВЕНСТВОТО, натрупващо се в полза на деструктивните сили, и да се ИЗРАВНИ Великото Пространство на Небесата и да бъде заставена (Аз не се оправдавам) да се пречупи ситуацията от ЛЮБОВТА на ЕДИНИЯ в Духа на ЕГРЕГОРА, а точно това и Е (СЪМ) ПОДВИГ, на който няма равен в миналата история на човечеството, и разбира се няма и в най-новата история, защото такъв подвиг се извършва само веднъж и не се повтаря никога!

6. Това, което се случва сега в Украйна (макар че, Аз повтарям, за Мен няма такава страна, тъй като това Е (СЪМ) част от Хиперборея, част от ЕДИНАТА територия на СВЕТЛИНАТА), Е (СЪМ) проява на НЕРАВЕНСТВО! И ако някой си е прекроил тази територия в полза на своето Его или заради разчленение на Коренната цивилизация, то Аз мога да ви кажа съвършено открито: по какъвто и начин да делят хората, по какъвто и начин да делят територията на Хиперборея, ВСИЧКО ще бъде възстановено, дори и заради това, че Светът, сътворен от СЪВЪРШЕНСТВО, се управлява от СЪВЪРШЕНСТВО, а въобще не от хората, не достигнали все още СЪВЪРШЕНСТВО на Духа!

7. И ето едва сега вие (хората) в еволюцията на своето Съ-Знание сте достигнали до този момент, и по-точно, до това равнище на Съ-Знание, което Ми дава на Мен ПРАВО да ви включа в тези сили (Аз ви говоря за Авангарда на Силите на СВЕТЛИНАТА), които ТВОРЯТ Нови светове!

8. Вашето възшествие на Олимп на Боговете не познава аналози в историята (разбира се, в миналата) на човечеството, тъй като единствено на Коренната цивилизация и е дадено ПРАВО да бъде ПЪРВООТКРИВАТЕЛ на Новото Пространство, тъй като вие заслужихте ПРАВОТО и ВЪЗМОЖНОСТТА да се върнете от там, от където сте дошли, защото дори и шепата Богове, ако Е (СЪМ) в ЕДИНСТВО, са сила, способна (а вие доказахте това) да върне ХАРМОНИЯТА на Небесата, а това означава, да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТ вече за най-Новата история на човечеството!

9. Може да се спори по справедливостта на Моите думи, но да се спори сега е вече безполезно, тъй като всичко вече е свършено и Великата ХАРМОНИЯ днес е възстановена ЗАВИНАГИ и сега вече хората, и по-точно, хората-Богове, получиха ПРАВОТО да проявят своята ВОЛЯ – ВОЛЯТА НА ТВОРЯЩИЯ, тази ВОЛЯ, която е проявил веднъж Висшия Космически Разум ставайки ПървоТворец, тъй като единствено СВОБОДНАТА ВОЛЯ отличава Творението от Творящия!

10. Затова, връщайки се към територията на Хиперборейците, която сега е под огън, Аз искам да кажа, че всичко ставащо там Е (СЪМ) желание, Е (СЪМ) тайно желание на едни хора да унищожават други, а това въобще не е Божествен ПРОМИСЪЛ и разбира се, не е основа за Бъдещето, и по-точно, не е основа на най-Новата история на човечеството, осъзнало най-накрая корените на своя произход! Повярвайте, не е толкова важно, колко много хора ще осъзнаят това НЕРАВЕНСТВО на територията на Украйна, важно е все пак такива хора да се появят, тъй като за тях това също е урок, който задължително хората трябва да преминат, тези в Съ-Знанието на които ИМА порока на Велико ЕГО, не способно да види в себе си Бога!

11. Повярвайте, хората СА (СЪМ) си хора, а Боговете СА (СЪМ) Богове, и в това е заложено Великото различие между НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО и СЪВЪРШЕНСТВОТО, но тази граница между Световете трябва да бъде преодоляна от тези, които са способни да проявят Свободна ВОЛЯ да бъдат Богове! В противен случай тази война за унищожаване на Хиперборейци, и по-точно, за самоунищожаване на тази част от територията на Хиперборейците, никога няма да свърши!

12. Сега, когато до НАЧАЛОТО на най-Новата история на човечеството са останали почти мигове, единствено МЪДРОСТТА на Боговете може да отдели хората от безизходицата на самоунищожението и да демонстрират (да покажат) тази МЪДРОСТ е съдено на тези хора (хора-Богове), които са внедрили в себе си РУСКОСТТА като основа на възприемане, тоест като трансмутация на света на хората, тъй като без отваряне на ДУШАТА, без отваряне на СЪРЦАТА, думите за бъдещето, за най-Новата история, ще си останат само думи, които няма да има вече на кого да се предадат, а и няма да има за какво!

13. Всичко е така напрегнато и след няколко часа, а в същност то си Е (СЪМ) и така, Светът все пак ще стане НОВ, и това вече не е някаква прищявка на някого от хората, а Е (СЪМ) обективна реалност, от която няма как да се измъкне никой, и повтарям, за някого този Нов Свят ще се прояви като Празник на Пролетното обновяване, а за друг – като есен, при това, късна есен на увяхването! Аз наистина потвърждавам, че промените са неизбежни и те могат да бъдат считани като извършен (свършен) факт, но този „факт” ще бъда различен за всеки човек и само Хиперборейците – Воините на СВЕТЛИНАТА – ще изпитат щастието от СЪТВОРЧЕСТВОТО помежду си и с Бога!

14. Повтарям: ако светът на хората въобще не е Свят на Богове, то всичко, което ще бъде или ще се случи след няколко часа Е (СЪМ) откриване за хората на Света на Боговете, входът обаче за този Свят предполага Изпит за ЕДИНЕНИЕ в Дух, тъй като само КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание на Единия в Дух Народ (на Хиперборейците) Е (СЪМ) КЛЮЧЪТ от Първото стъпало на Олимп и тази крачка или Първото стъпало се нарича „ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА”!

15. Божествената Монархия ще може да бъде проявена единствено в този случай, ако хората осъзнаят, че те ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД БОГА, тъй като само при тези думи, само при тези условия човек се откъсва от Плътния си план и прекрачва в Новия свят! Без осъзнаването на РАВЕНСТВОТО на всички хора пред Мен, Отец Абсолют, е невъзможно да се твори редом с Мен, тъй като Аз Е (СЪМ) Висшият Порядък в Мирозданието, тоест, без вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО за СъТворчество с Бога може да забравите!

16. Искам да ви подскажа, че след подписването на Декларацията за образуването на Божествената монархия Святая Рус вие ще трябва, а и това Е (СЪМ) основно условие за всички крачки (за десетте крачки на Олимп на Боговете) да проявите ЕДИНСТВО в Дух, и колкото и парадоксално да ви звучи това, да проявите равенство пред Бога, тъй като, повтарям, ако няма РАВЕНСТВО, то тогава няма и бъдеще!

17. На Великото ВЕЧЕ „НИЕ СМЕ ГОТОВИ” вие трябва да проявите своето РАВЕНСТВО пред Бога и разбира се, ЕДИНСТВО в Дух, защото казвайки думите „НИЕ СМЕ ГОТОВИ”, вие трябва да ОСЪЗНАВАТЕ, че вие сте ГОТОВИ да поемете върху себе си цялата ОТГОВОРНОСТ за най-Новата история на човечеството, помнейки, че това СА (СЪМ) ДУМИ НА БОГОВЕ, а не на хора! Ако вие сте ОСЪЗНАЛИ и сте ГОТОВИ да пристъпите към СъТворчество с Мен, това означава, че вие сте се издигнали на Първото стъпало към Олимп на Боговете и то се нарича „ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА”, и ако вие прочетете (произнесете) това така, че в Съ-Знанието и в Душата ви намерите ОТКЛИК необичаен за човека, това означава, че ВИЕ СТЕ (СЪМ) БОГОВЕ, издигащи се на Олимп!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
10.07.14.

Отговор на въпрос за разположението на датите на Посланията в календара

Искам да добавя: не търсете в разположението на Посланията някакви знаци от Небесата, защото всички Послания, особено в последно време, когато Аз започнах да поставям Своя ПОДПИС, СА (СЪМ) единствено отражение на вашия Духовен ръст (на вашето Духовно израстване)! Ако дори и нещо да се изрисува, то за нивото на днешното ви Съ-Знание това е доста сложна задача, която поне за сега (за днес) не ви е по възможностите, затова тя ще бъде открита за вас значително по нататък и вече в най-Новата история на човечеството!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1326
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-10.07.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1340 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193010
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031