Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194897 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 19.06.2014 г.
"Ритъмът на ПървоТвореца" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес за хората е много важно да разберат,че СЪЗВУЧИЕТО на Сърцата, за което Аз говоря в последно време, наистина определя ДУХОВНОТО ЕДИНСТВО на Народа и формира КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

2. Искам да ви напомня това, за което Аз отдавна ви говорих: че Създателят или Творецът – преди всичко е РИТМОВОДЕЩ, който определя и контролира РИТЪМА на случващите се събития, и най-вече – РИТЪМА на насрещните вълнови процеси, имащи място в различни ъгълчета на Единното Космическо Пространство!

3. Всичко в Пространството се подчинява на този ЕДИНЕН БОЖЕСТВЕН РИТЪМ, затова ХАРМОНИЯТА на Световете всъщност е ХАРМОНИЯ НА РИТЪМА НА ТВОРЕЦА, която определя тази НЕУТРАЛНОСТ, която създава условията за достигане на енергията на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

4. Естествено вашата Планета и разбира се и вие самите като БОЖИ ТВОРЕНИЯ, сте просто задължени (и това е основно условие за вашето СЪТВОРЯВАНЕ) да бъдете в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Твореца, да бъдете в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Космическото Пространство!

5. Спомняте ли си, Аз съм ви говорил за това, че във всеки от вас има частица от АБСОЛЮТА, а това означава, че във всеки от вас е заложен РИТЪМЪТ на ТВОРЕЦА и вашето подобие на Мен е енергийно (фрактално) подобие не само на Мен, но и на Моя РИТЪМ на Вечността!

6. Хората в миниатюра потвърждават не само сложността и многостепенността, но и универсалността на Мирозданието и затова ЕДИННИЯТ РИТЪМ на вибрации на КОСМОСА – също е условие за вашето СЪТВОРЯВАНЕ, тъй като на този ЕДИНЕН РИТЪМ се подчиняват и близкият, и далечният Космос!

7. Когато в Библейските времена от Христос беше казано „обичай ближния, както себе си” всъщност неговите думи обясняваха, че ЕДИННИЯТ РИТЪМ на Пространството или ЕДИННИЯТ РИТЪМ НА ТВОРЕЦА като ЕДИНЕН КАМЕРТОН е бил заложен в Сърцето, в Съ-Знанието на всеки един човек! Проявата на ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ЛЮБОВ към себе си и към обкръжаващите хора е достигане на РЕЗОНАНС в РИТМИТЕ на човека и Твореца, тя е достигане до Великата Всеопрощаваща Любов на Твореца!

8. Замислете се: какво е това ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ЛЮБОВ или достигането до това Велико чувство? Аз мисля, че сега вече става разбираемо, че ЛЮБОВТА – това е преди всичко Резонанс или Хармония на РИТМИТЕ на СЪРЦАТА; това е достигане на ЕДИНЕН с ТВОРЕЦА РИТЪМ на Вечността, това е, ако искате, достигане на този РЕЛИКТОВ РИТЪМ на ВЕЧНОСТТА, който носи в себе си Твореца и който носят в себе си всички хора като части от Твореца!

9. Ако човекът почувства този РИТЪМ на вибрации на Твореца в своето Сърце, то той не само ще достигне състоянието на ВСЕОПРОЩАВАЩА ЛЮБОВ, но и ще усети своята съпричастност към Твореца, изпращащ СВОЯТА ПЪРВОЛЮБОВ на всичко Съществуващо, а в това е и щастието на СъТвореца, щастие от ТВОРЕНЕТО на енергия на ЛЮБОВТА!

10. Аз искам още веднъж да подчертая, че ЕДИННИЯТ РИТЪМ на Твореца е ПЪРВОЛЮБОВ и от този ЕДИНЕН РИТЪМ, ЕДИННА ПЪРВОЛЮБОВ се определя Вечната еволюция, Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ТВОРЕЦА! Затова и ПЪРВОЛЮБОВТА е енергия на ТВОРЕНЕ!

11. Човекът винаги интуитивно е чувствал, макар и рядко и неосъзнато, миговете на необяснима ЛЮБОВ и необяснимо ЩАСТИЕ, защото и двете тези чувства са били МИГОВЕ НА ХАРМОНИЯ НА ЕДИННИЯ РИТЪМ между човека и ТВОРЕЦА!

12. Вие трябва да разберете, че миговете на ХАРМОНИЯ на ЕДИННИЯ РИТЪМ с ТВОРЕЦА е достигането на вътрешна ХАРМОНИЯ на Висшето „Аз” на човека, което особено силно се проявява в хората на ВЯРАТА, тъй като техният смисъл на живота, техните мисълобрази и разбира се, техният промисъл са подчинени на ЕДИННИЯ със Създателя РИТЪМ на ВЕЧНОСТТА, и те са немислими за себе си без резонанса, без Хармонията на РИТМИТЕ между човека и Твореца!

13. Вие трябва да знаете, че ЕДИННИЯТ РИТЪМ на ТВОРЕЦА е бил заложен във вашето Сърце още при СЪТВОРЯВАНЕТО, и по-конкретно – при проявяването ви в Плътния план и първите, неосъзнати „стъпки” на новия човек винаги са били и са в съзвучие (в хармония) с РИТЪМА на Твореца!

14. Даденото ви от Мен ПРАВО на СВОБОДНА ВОЛЯ, за съжаление води до това, че в процеса на своето развитие човекът се опитва всеки път да изгради свой собствен РИТЪМ на въплъщението (преставайки при това да чувства РИТЪМА на ТВОРЕЦА), който в крайна сметка се разминава от Моя РИТЪМ!

15. Както сега вече вие сами разбирате, изискват се немалко усилия не само от ваша, но и от Моя страна за това, да се върнат хората на истинния път! Необходимо е да се заставят хората (Аз просто не мога да намеря друга дума) да почувстват ЕДИННИЯ РИТЪМ НА ТВОРЕЦА и да разберат, че само в ЕДИНЕНИЕ ( ХАРМОНИЯ или РЕЗОНАНС) на РИТМИТЕ на човека и Твореца е възможно достигането на истинния път на еволюция на Съ-Знанието, тоест пътят на САМОусъвършенстването и бъдещето!

16. Аз търся във всеки от вас и от вашия Народ, на раменете на който са легнали и допълнителни изпитания по формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, желанието да почувства Единния РИТЪМ на ТВОРЕЦА в своето Сърце, а това означава, че всеки човек и целият Народ трябва да отворят своето СЪРЦЕ за СЪЗДАТЕЛЯ и да почувстват ЕДИНЕНИЕТО НА РИТМИТЕ!

17. Аз току що ви казах, че РИТЪМЪТ на ТВОРЕЦА е ПЪРВОЛЮБОВ, е енергия на ПЪРВОЛЮБОВТА, затова всеки човек при СВОБОДНОТО си търсене на своя път във Вечността трябва да почувства РИТЪМА, тоест ПЪРВОЛЮБОВТА на ТВОРЕЦА, заложена в неговото Сърце!

18. Ако човекът отвори в себе си условията на ПЪРВОЛЮБОВТА и ХАРМОНИЯТА на своя ритъм и РИТЪМА на Твореца, то този резонанс на РИТМИТЕ ще сътвори ЧУДОТО на БОГОЯВЛЕНИЕТО в този човек и това ЧУДО на БОГОЯВЛЕНИЕ ще бъде ПЪРВОЛЮБОВТА на ТВОРЕЦА в него!

19. Достигайки вътре в себе си тази Велика ХАРМОНИЯ на РИТМИТЕ (а за това има всички условия), човекът става отворена енергийна система, излъчваща ПЪРВОЛЮБОВ към цялото Пространство, тоест и към обкръжаващите го хора!

20. Ако целият Народ – великото множество на проявления на Твореца, също започне да излъчва ПЪРВОЛЮБОВ, то тогава няма и не може да има такава сила във Вечността, която би могла да погаси тази Божествена Светлина на Творене!

21. Аз мисля, че на вас вече ви е ясно, че ПЪРВОЛЮБОВТА, това е ЕДИНЕН РИТЪМ, това е постигане на ХАРМОНИЯ (резонанс) на РИТМИТЕ на човека и Твореца!

22. Аз искам единствено да ви обърна внимание на това, че се приближава Нов РИТЪМ на ТВОРЕЦА, който ще открие Нови условия за вашето проявление, при това – не само в Плътния план, а това от своя страна ще изисква от хората не само приемането на този Нов Ритъм, но и лична адаптация към Новите условия на Пространството!

23. При това, когато Аз ви говоря за ПОКАЯНИЕ в променящите се условия на вибрации на Пространството, Аз нямам предвид ПОКАЯНИЕ за миналото – Аз по точно ви моля да мислите за бъдещето и вътрешно да се подготвяте за тези необичайни за вашето Съ-Знание условия на проявлението, които ще се открият пред вас при окончателното установяване на Новия РИТЪМ на ТВОРЕЦА!

24. Когато Аз ви говорих за отварянето на Новите енергийни Портали (а те ще бъдат дванадесет) и за повишаване на честотата на вибрации на Пространството, Аз имах предвид именно изменението на ЕДИННИЯ РИТЪМ на Твореца, тоест вашия и Моя преход на ново ниво в Йерархията на Божественото Пространство!

25. Реликтовият РИТЪМ на Твореца, който остава в миналото, беше заложен във вас като Моя Подсказка за избора на човека на своя собствен път във Вечността, той беше заложен във вашето Сърце, което се явява носител и генератор на този Единен РИТЪМ!

26. И ако вашето СЪРЦЕ ви боли, то е преди всичко от това, че РИТЪМЪТ на свободния човек не съвпада с РИТЪМА на ТВОРЕЦА, с други думи – РИТЪМЪТ на живота на човека не съвпада с РЕЛИКТОВИЯ РИТЪМ на неговото собствено Сърце!

27. Сърцето, макар и да притежава, така както и всяка клетка, частичка разум, независимо от това, не може да се съревновава с вашия разум, който много често, въпреки вътрешните подсказвания, продължава по своя си логика да отвежда човека в дебрите на бездуховното (без Бога) търсене на безизходен път във Вечността, нараствайки всеки път неговите кармични дългове и проблеми!

28. Само Сърцето, само РИТЪМЪТ на ТВОРЕЦА, тоест само ПЪРВОЛЮБОВТА могат да изведат човека на нивото на разбиране за необходимостта от ХАРМОНИЗИРАНЕ на РИТМИТЕ на човека и Твореца, и само те могат да спасят човека, давайки му шанс да чуе в своето вътрешно „Аз” ЕДИННИЯ РИТЪМ на ТВОРЕЦА!

29. Отворете Сърцето си за самите себе си и за обкръжаващите ви хора, и най-вече – за ТВОРЕЦА и вие ще почувствате в себе си ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ПЪРВОЛЮБОВ и този ЕДИНЕН РИТЪМ, който и е ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО!

05.02.2011

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=817
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-05.02.11.html


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1541 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194897
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30