Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184375 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 25.05.2015 г.
Седмично послание на Хиларион
24-31 май 2015 г.

Възлюбени,
В същността ви вътрешно настъпва дълбока синхронизация. Много от вас се чувстват така сякаш пак сте в началото и трябва да започвате процеса на изчистване и пречистване отново и отново. Това не е така и ако може да наблюдавате мислите, които идват, ще видите, че точно тази нишка на мисловния процес идва от по-ранно време в живота ви. След като направите това разграничение, ще наблюдавате и ще ги освобождавате много по-лесно. Някои от тези мисли са ваши дълбоки рани, скрити дълбоко в този живот и които донесохте с вас от предишни животи, за да им се обърне внимание и да се разрешат в сегашния ви живот. Може да не е приятно, когато преминавате през този процес, но бъдете сигурни,че това носи окончателно разрешение и скоро ще преминете през този труден портал. Опитайте се да поддържате положителен фокус сега, защото това наистина означава голямо завършване за вас, когато на него се гледа от по-висшата перспектива на вашата душа.

Бъдете много мили и опрощаващи към себе си по време на това последно изчистване. Поискайте от нас да ви помогнем да се поддържате извисени и фокусирани върху по-висши мисли , когато чувствате плътността в себе си. Засега знаете какво можете лично да направите, за да си помогнете да преминете през това време, като прегледате методите, които носите в личния си инструментариум. Вие сте били тук и сте го правили преди – спомнете си какво работеше за вас преди и прегледайте отново тези методи. Бъдете сигурни, че има повече Светлина отколкото е чувствана някога преди в края на този тунел. Вие сте обичани безусловно и без осъждане от вашето Семейство от Светлина; тя остава за всеки от вас, за да я приобщите в собственото разбиране за себе си. Понякога всеки човек може да е собственият си най-голям враг и най-строгият си надзирател. Случва се растеж, Скъпи души, и промяна в по-голяма осъзнатост. В края на краищата всичко е добро. Пазете това знание в сърцата си.

Нека духът ви да е поддържан от знанието , че спиралата на живота се придвижва все по-близо до по-висшия резултат , отколкото първоначално вярвахте, че е възможно. Вие творите чудеса, когато позволите този опит. На по-дълбоките нива на многоизмерната си природа вие сте учителите, които включват трудно придобитото знание, мъдрост и опит за другите във Вселената. На всеки човек, който преминава през тежките условия на живот на планетата, се гледа като на герой и на героиня във всички времеви линии и измерения. Като се фокусирате върху тук и сега, вие още повече се синхронизирате с истинската си божествена природа и повече от даровете, които носите на този свят, се разгръщат и узряват в потенциала си. Въпреки че изглежда, че сте стояли неподвижно, на вътрешните нива е отбелязан голям напредък, защото във вас се извършва още изцеление.

Да откриете пътя си в този лабиринт е по-лесно отколкото преди, защото сега уважавате себе си заради усилията, които направихте в тази игра, наречена живот на физическа планета. Много неща се промениха в гледната ви точка и мъдростта, която придобихте в този и в предишни животи, сега разцъфва във вас. Сега вие знаете, че сте творецът на своята реалност и че можете да проектирате различна и по-добра реалност от тази, в която живеехте и изпитвахте преди. Всичко зависи от вас, да решите и определите как трябва да върви животът ви. По-висшите аспекти на душата ви са нетърпеливи да се слеят с вас и в очакването на това събитие има много вълнение. Когато се оставите на тази метаморфоза, настъпваща във вас, животът на Земята става много по-лесен за понасяне и изпитване.

Вие бавно започвате да осъзнавате , че животът ви може да е по-красив , отколкото някога сте мечтали, че би могъл да е . Когато отново се свържете с божественото си вътрешно дете, което пребъдва в свещеното ви сърдечно пространство, вие създавате живота на мечтите си. Това е живот, изпълнен с радост, мир, изцеление, завършеност, успех и постижения. От вас зависи колко бързо или бавно ще внесете това в опита си. Вие седите на шофьорското място и животът работи с вас и за вас!
До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/24-31-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1683 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 25.05.2015 13:00
25.05.2015 11:56 - Любов и Мир
 СаЛуСа
22 май 2015 г.

Времето продължава да върви много бързо и така ще бъде, което за мнозина от вас е облекчение, защото изпитвате много предизвикателства. Това трябва да се очаква, тъй като сте изправени пред изчистване на остатъчна карма, натрупана от дълго време. Ще дойде момент , когато буквално ще сте я изчистили и това ще се счита като напълно изчистване. Фокусирането ви върху всичко, което е положително, ще гарантира, че стоите на пътя на Светлината, а крайните времена трябва да са случай, когато осъзнавате вътрешното си завършване. Това ще дойде с чувство за мир и увереност, че всичко е наред. Ще откриете, че е по-лесно да се живее в „Сега” и животът ще стане по-радостен, тъй като се фокусирате върху Светлината. Старите вибрации ще имат малко или никакво влияние и вие ще знаете без съмнение, че се издигате.

Това е сякаш двата свята се преплитат, но всъщност те се  разделят, тъй като по-висшите вибрации ви издигат. Вие по свой собствен избор изоставяте старите вибрации, тъй като сте научили уроците, които те трябваше да ви предоставят. За тези, които избраха да останат, животите им ще продължат до голяма степен както преди, дори ако те трябва да се преместят на нова Земя. Бъдете сигурни, че планът за Човека е перфектен и всяка душа ще се намери точно там, където е планирано да бъде. Ако това означава раздяла с приятели, не се отчайвайте, защото каквото и да е основано на любовта, винаги ще може да се поднови. Имайте предвид, че на някакъв етап в бъдещето всичко ще е в „Сега” и тогава ще можете да се придвижвате незабавно чрез силата на мисълта.

Засега можете да започнете да си представяте какво пази бъдещето и радостта и щастието, което то ще донесе. Някои души ще се тревожат за запазването на старите си взаимоотношения, но имайте предвид, че винаги може да бъде осъществен контакт чрез мисълта и ако тази душа е свободна, ще се свържете. В сравнение със свободата, която ще имате, земният опит ще ви се струва като живот в „затвор”, просто заради ограниченията, които бяха необходими, за да се гарантира, че няма да има намеса в живота ви. Вие създадохте своята реалност и за вас беше необходимо да изпитате това, което сте създали. Това е единственият начин да научите как да управлявате такава сила и това ще ви служи добре, когато имате пълна свобода да се движите в по-висшите измерения на Галактиката.

Ние вярваме, че много от вас са се събудили за пълния си потенциал и знаете, че се събудихте и разширихте съзнанието си. Това ще продължи , докато станете готови да предприемете последните стъпки към превръщането си в Галактическо Същество. За вас това няма да е ново, защото вие се връщате към ниво, което притежавахте преди. Вие понижихте вибрациите си, за да изпитвате в по-ниските, а сега много от вас са готови отново да заявят по-висшите си вибрации. Вие сте много по-велики, отколкото вероятно си представяте, но с времето ще си спомните предишните си опити. След прекарване на много животи на Земята с ограничено съзнание, накрая вие ще станете отново Едно с Висшия си Аз и ще сте цялостни. Вълнуващи са предстоящите времена и вие ще изберете следващия си опит, тъй като еволюцията е непрекъсната. Крайната цел е завръщане към Божеството, но до това засега има много време.

Както винаги ние наблюдаваме всички дейности на Земята и около нея с цел да спрем причиняване на друга Световна война. Също така наблюдаваме за нашественици, които държим настрана, защото Земята е, както казвате, „забранена зона”. Понякога позволяваме контакт, но само за да повишим знанието ви за други форми на живот, които съществуват във вашата Вселена. Вие имате толкова много да учите и това ще е много приемливо и ще ви помогне да разберете живота във вселената, който изобилства навсякъде около вас. Доскоро бяхте държани в силна изолация и наистина повярвахте, че сте центъра на Вселената. Сега осъзнавате, че много, много напреднали цивилизации съществуват с вас, а когато сте готови, те ще ви бъдат представени.

Междувременно побързайте с „незавършените неща”, а там, където се отнася до взаимоотношения, опитайте се да се споразумеете, за да преодолеете оставащите проблеми.Да задържате яд или враждебност не е приемливо за човек, който иска да напредне в еволюцията си. Както толкова често ви се казваше „Любовта” е най-мощната енергия и тя накрая ще преодолее и най-трудните проблеми, с които може да се сблъскате. Ако сте чели посланията на Майсторите, ще забележите, че те са от „Любов и Мир”, а ученията на Иисус например акцентират върху това”да обърнеш и другата страна”, а това за вас не е лесно, когато се сблъскате с враждебност или заплахи. Въпреки това, винаги търсете най-висшия отговор, който можете да дадете и чрез примера ви, ще помогнете на другите.

Промените на Земята, за които бяхте предупредени, се случват и неизбежно ще има загуба на живот. Но бъдете сигурни, че всичко е според плана за живот на душите и като цяло вие всички сте там, където трябва да сте, за да придобиете опит. Ако можете да вървите в крак с това, ще преминете през такива периоди относително леко. Толкова много неща се повлияват от промените и не на последно място Природните Царства. Животните ще се придвижват към райони, които удовлетворяват нуждите им ,и е важно да се поддържа това. Някои видове неизбежно ще изчезнат и ако погледнете в историята си, такава промяна не е необичайна. Промените не могат да се избегнат и след като нещата се успокоят, ще видите, че светът става по-умерен. Всичко това е част от вашата и от еволюцията на Майката Земя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и винаги се радвам да ви просветя относно природата на промените, които можете да очаквате. Търсете положителния резултат от това, което се случва и знайте, че изчистването е мащабно, защото продължава да възстановява Земята към първоначалното и състояние. Вършете работата си с Любов и Радост и давайте от нея, за да помагате на другите, които вървят с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/22-2015.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1825 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184375
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2015  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031