Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184260 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 19.05.2015 г.
Седмично послание на Хиларион 

17 – 24 май 2015 г.


Възлюбени,
Тези, които четат тези съобщения, са наясно относно енергийните събития на планетата ви и причините за тях, но има много хора по този свят, които търсят отговори, които изключват възможността за край на техния свят. Ние искаме да информираме тези хора, че въпреки че ще продължи да има Земни промени в различни райони на света, човечеството като цяло ще оцелее и дори ще процъфти. А ние се стремим да насърчим всеки да поддържа мирни, любящи и хармонични мисли, защото те са много силни и правят голяма промяна. Като се синхронизирате всеки ден и балансирате собственото си енергийно поле, това помага за балансирането на глобалното поле на колективното съзнание, с което всички на планетата са свързани и от което се влияят.

Онези от вас, които са в синхрон с космическия енергиен поток, изпитват творчески идеи, които крещят за физическо проявление. Някои от вас са затрупвани с разнообразни концепции, които предлагат потенциал за покълване във форми на изкуството, писането, новите технологии, изобретения и други подобни. Ако тези нови концепции идват в индивидуалното ви поле на изразяване и ви изтощават, просто записвайте впечатленията и идеите, за да ги разгледате по-късно. Тези концепции вливат новите енергийни пътища и търсят възприемчиви и резониращи с тях хора, които да ги приемат и да ги проявят в реалността си. Тези, които получават тези идеи, трябва да работят върху импулса по начин, който съответства на индивидуалните им умения и таланти. Много хора ще получат същите идеи и ще работят по тях за тяхното проявление по напълно нов и уникален начин, за разлика от другите хора, които имат различни таланти и способности. И всичко е за по-добро.

От всеки човек изплува по-голяма склонност да се придвижи отвъд старите ограничения на възприятието в опит да види хората около себе си с повече състрадание и разбиране. Те желаят да отворят сърцата си в приятелство и единство със сестрите и братята си и това движение ще става все по-очевидно с всеки изминал ден. Старите вражди и дисонанс между хората ще започнат да се разтапят, защото всеки човек се стреми да разшири личните си граници, за да включи суверенното право на ближния си да изразява своята индивидуалност в колективното поле, с което са свързани всички. Всеки започва да следва това, с което резонира и с което се чувства добре.

Животът поема ценна сладост от съществуването, която изпълва всеки човек с радост и наслада в изразяването му. Хората ще преоткрият и ще работят върху детските си впечатления и ще открият, че тези впечатления сега могат да намерят физически израз. Всичките им предишни мечти сега излизат на преден план и намират изражение. Това ще послужи, за да даде на хората нов живот, защото подновената им креативност сега дава резултати и удовлетворение в ежедневието им. Те си спомнят да мечтаят мащабно и да позволят разширение. Те осъзнават, че сега имат възможността да следват своите виждания и стремежи и да позволят на тези концепции видно място в приоритетите си.

Всеки човек допринася с уникалните си способности по начин, който е радостен и разширяващ за него и ще открие, че дарбите му са търсени от другите заради ценността в истините и заради красотата, която те притежават. По този начин Божествената искра във всеки човек може да бъде възпламенена в ярък и неугасващ пламък от любов и вдъхновение, който се разширява в безкрайността.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/17-24-2015.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1563 Коментари: 0 Гласове: 3
 СаЛуСа

15 май 2015 г.

Пътят напред става ясен за много хора, но има толкова много объркващи ситуации, че никога не сте сигурни дали вървите по правилния път. Най-добре е да се попитате какво лично вие очаквате и да се доверите на интуицията си относно това дали се отправяте в правилната посока. По-добре е да имате цел в живота, а не да съществувате безцелно, но все пак всички ситуации ще са насочени към нуждата ви да научавате определени уроци, които да ви помогнат да еволюирате. Имайте предвид, че нищо в живота ви не се случва случайно, въпреки че сякаш няма незабавни и очевидни доказателства за това. Вие, Скъпи души, сте отговорни за пътя, по който поема животът ви, защото сте надарени със свободна воля. Обаче имате жизнен план, с който сте се съгласили преди да се въплътите, и това трябва да се има предвид.

Всичко ще се разкрие, когато се върнете в по-висшите измерения, и ще дойде време за самооценка, когато само истината ще бъде записана. Бъдете сигурни, че по целия път имате подкрепата на много души, които искат най-добрия резултат за вас. Обаче хората, такива , каквито са, могат да изгубят целта си от поглед, когато са въвлечени в земните емоции. Нещо, което учите през цялото време, е самоконтрол, защото без него вие буквално сте изгубена душа. Вие оставяте зад гърба си Епоха, която бе една от най-кървавите, които можете да си представите, през която едни и същи грешки се повтаряха многократно. Егото ви поведе по пътя на разрушението , но за щастие има достатъчно хора, които се обърнаха към Светлината и осъзнаха, че решенията, основани на любов, са единственият изход от затрудненията ви. Истината е , че вие в крайна сметка ще видите безсмислието на войната и ще осъзнаете , че сега е време да насърчавате мира и добрата воля.

Защо да не изграждате просперитет, вместо да унищожавате живот и имущество, причинявайки тъга и затруднения. Какво печелите, като изключим контрол над Земята и богатствата? Много кралства идваха и си отиваха, въпреки че достигнаха върхове, но урокът е ясен – нищо не е вечно сред по-ниските вибрации. Колко време ще е нужно Човек да осъзнае, че всички сте Братя и Сестри, които вървят по един и същ път. Следователно няма ли да е добре да си помагате взаимно, за да успеете. Склонни сте да съдите някого заради богатството му и позицията му в обществото, но все пак от живот в живот ролите може да се променят в зависимост от необходимия опит. Човек създаде собствените си опити, но сега времето свършва и започна Новата Епоха. Сега от всяка душа зависи да реши накъде ще отиде с живота си и дали е готова да предприеме гигантски скок напред. По-висшите измерения сияят, но не може просто да се преместите в тях, без да сте издигнали вибрациите си.

Докато сте заети с удовлетворяването на собствените си нужди, ние планираме да посрещнем онези от вас, които вече решиха да направят необходимото, за да се издигнат. Разбирате, че като се придържате стриктно към пътя си, вие напредвате и сте в състояние да не обръщате внимание на това, което се случва около вас. Има много неща, които ви разсейват, но те са останки от Епоха, която скоро ще свърши и ще ги изоставите. Имате чудеса за откриване, които ще ви ускорят в по-висшите измерения и всички проблеми и въпроси, с които се сблъсквахте в миналото, ще си отидат. За тях няма място, защото вибрациите се издигат, и ще знаете, че наистина сте се издигнали.Наградата за посвещението ви на Светлината и ясното ви намерение да изоставите всичко по-малко от Светлина ще бъде заслужена. Всичко за установяването на мястото ви в бъдещето се дължи на вас, чрез издигането ви в по-висшите вибрации. Навсякъде около вас има знаци за това колко дълбоко засегнаха промените вашата Земя. Сушата и океаните са в процес на промяна и всичко това е част от възстановяването на Земята. Човекът сериозно ги замърси и всъщност Земята би умряла, ако не беше почистването, което редовно извършвахме. Наистина ние на позволихме нещата да излязат извън контрол, защото щетите лесно можеха да станат непоправими. Скъпи души, вашите опити не бяха пропилени и се научиха ценни уроци. Обаче, докато тъмните сили са на Земята, има постоянна заплаха за околната среда, която наблюдаваме. Бъдете сигурни, че няма да им позволим да унищожат или застрашат Земята. Тази Епоха ще донесе успех за Човека в стремежа му към истината за съществуването му и към чудесното бъдеще, което предстои.

Последните 100 години бяха инструмент за пробуждане на много души, които бяха толкова погълнати от ниските вибрации, че изгубиха връзката си с истинската си същност. Някои все още живеят в нереалния свят, който си създадохте,но с продължаващото повишаване на вибрациите те постепенно ще разберат истината. Около тях винаги има еволюирали души, които чакат сигнали, че те се пробуждат, за да могат да ги водят в Светлината. Краят на цикъл като вашия сега често е много труден, тъй като натрупаната от дълго време карма се изчиства. Това засяга не само отделни хора,но и Нации, които налагаха собствените си вярвания вместо истината. Има само една истина и тя може да се изрази като „Любов” и с еволюцията ви тя става все по-очевидна. Времената на разделение свършиха и в бъдеще Човекът ще осъзнае, че Всички сте Едно и няма място за самовъзвеличаване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги се радвам да ви помогна да се насладите на опитите си. Когато разберете, че няма такова нещо като смърт на душата, това отнема страха от умирането и ви позволява да се справите с опитите си. Също така вие осъзнавате, че имате много животи, в които да задоволите нуждите си от предизвикателства, което ще ви позволи да еволюирате и както често изтъквахме, вие винаги имате на разположение Водачи и други невидими помощници. Вярвайте в намерението си да извървите пътя си и да се приближите да Светлината и знайте, че накрая ще стигнете там. Няма ограничения от времето, защото в реалността време няма, както знаете. Винаги ви изпращам Любовта си.

Благодаря ти , СаЛуСа

Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html 
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/15-2014.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1727 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184260
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2015  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031