Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184711 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 21.05.2014 г.
"Десет стъпала нагоре и седем крачки по хоризонтала" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. На вас наистина (Аз говоря само за Коренната цивилизация) ви е останало съвсем малко и това е Истина: всичко на всичко десет стъпала да преминете нагоре до висините на ХристоСъзнанието и всичко на всичко седем крачки по хоризонтала от океан до океан, но трябва да ги преминете всички ЗАЕДНО, а точно това е и най-важното условие на Последния Изпит, тъй като във всеки друг случай СПАСЕНИЕ за хората, дори и за Коренната цивилизация, няма да има!

2. Аз разбирам, че всичко това звучи доста остро и заплашително, но за вас, Хиперборейците, вече няма избор, дори и заради това, че вие, повтарям, сте Коренната цивилизация, която вече премина Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ или Точката на бифуркация, а това означава, че случващото се на Планетата, и ако трябва да бъдем още по-точни, на границите на Хиперборея, и още по-точно, на територията на Украйна, Е (СЪМ) обективна реалност на ПРЕЧИСТВАНЕ С ОГЪН, което е съдено да изпитат някои хора, даже и Хиперборейци, поради това, че вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО все още няма, а да се достигне до него вече няма време и няма никаква възможност!

3. Светът проблесна толкова неочаквано, че Аз мисля, че никой от хората, включително и Хиперборейците, не би могъл дори и да помисли до съвсем неотдавна, че територията на предполагаемото Велико ВЕЧЕ на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО ще стане арена на борбата на Духовните НЕСЪВЪРШЕНСТВА на тези, които бяха и си остават Богове и ако хората-Богове не могат да се договорят помежду си, то какво може да се види или чуе Там, където живеят пришълците-цивилизации, за които Хиперборейците винаги са били пример на най-дълбока Духовност, на най-висока Пасионарност и дори може да се каже – „РУСКОСТ”!

4. Повярвайте, „РУСКОСТ” тоест широтата на Душата и дълбочината на БОГОДОСТИГАНЕТО, винаги е била на Планетата приоритет единствено на Хиперборейците като Духовно чисти (особени) и избрани от Бога хора-Богове, винаги, повярвайте, винаги проповядващи и носещи в себе си БОГОНОСИТЕЛСТВО на тези, които са били и си остават Първи, повярвайте и не само на Планетата, но и в целия Велик КОСМОС!

5. Аз не искам изкуствено да отделям или да възвеличавам Коренната цивилизация, но хората на Планетата, самите хора, винаги са отделяли този Етнос като съвършено необикновен, и тази необикновеност се е потвърждавала от изключителната Духовна чистота и любвеобилност, което и е привличало много народи на тази територия на Духа, тъй като комфорта на преживяването на територията от океан до океан и ненатрапчивото приемане на всички религии, на всички представи за Бога, е било проява на Богоизбранността на Хиперборейците на тази територия на СВЕТЛИНАТА от океан до океан!

6. И ето точно сега, когато до Олимп останаха да се направят само десет крачки нагоре и да се преминат всичко на всичко седем крачки по хоризонтала, при това три крачки се оказаха вече преминати, а това означава, че оставаше да се присъединят към проявяващата се вече Божествена монархия само още четири територии, вътре, и по-точно, в Сърцето на Хиперборейците стана срив, който разхвърли Великите Хиперборейци, Великите Богове, спасили Небесата, по идеологии, каквито в Боговете няма и не може да има! Повтарям: няма идеологии в Боговете, а ИМА единствено вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

7. Няма и не може да има вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО в Боговете спуснали се на Твърдта, защото Боговете винаги си остават Богове! Част от Боговете вече е приела в себе си друга идеология на другите цивилизации и вкусвайки тяхната религия на Мамона, е загубила своите Божествени корени и разплата за това Духовно предателство за тях става огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО, който вече няма как да бъде спрян!

8. Огненото ПРЕЧИСТВАНЕ набира сила, притегляйки в този майски огън все повече и повече от тези, които са грешни и които без пречистване с огън няма да могат и няма да успеят да преминат Квантовия преход, или така както Аз ви говорих, ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството и ТРАНСМУТАЦИЯТА на Съ-Знанието, а това вече не е избор, а това е СЪДБА – съдба за тези, които са били и са без Бога, и които са предали Бога, много често дори и не осъзнавайки, че живот в НЕВЕРИЕ е отстъпничество от Бог, от своя произход, от Началото на Началата!

9. Никой няма намерение да ви кори за това, а още повече да наказва, тъй като за Свободния и Доброволен избор е невъзможно да бъде наказван човек, но виж да пожалиш тези хора е просто необходимо, тъй като те „не знаят, какво вършат” (не знаят какво творят), а безбожието, вътрешното безбожие е не само грях, но и съдба, недостойна за човека като частица на Бога, като Негово фрактално подобие!

10. Всичко това говори единствено, че Времето на ПРОМЕНИ е вече настъпило и вече Сам Аз, Отец Абсолют, съм принуден да се включа в процеса на подбора на хората, тъй като Аз не мога да откажа ПОМОЩ на тези, които в своето време Ми протегнаха ръка на Мен за помощ, и не просто я протегнаха, а възстановиха НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, което е равно на ПОДВИГ на Истинни Воини на СВЕТЛИНАТА!

11. Днес се засветява територията на Святая Рус (на Хиперборейците), но все още не се е включил с пълната си мощност ГЛАСЪТ НА ПЛАНЕТАТА и ако вие чуете този ГЛАС, то повярвайте, това означава, че Великата КАМБАНА НА ОБНОВЯВАНЕТО, и по-точно – КАМБАНАТА НА ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството, е предупредила хората, че Великият ПРЕХОД е вече запуснат и повтарям, е запуснат съвсем не от Бога, а от хората, тъй като Аз се постарах да не запускам началото на Трансмутацията, защото виждах и виждам, че твърде много хора няма да издържат последния Изпит на Духа и ще бъдат принудени да преминат на друга Планета и до възсъединяването на всички части на човечеството остават, и това сега е вече абсолютно точно, 26000 години или една Слънчева година!

12. Съвсем напразно някои от хората, и такива за съжаление не са никак малко, които притежавайки Мамона, заработен от експлоатацията на хората-Богове, е позабравил, че няма сред Боговете „първи и последни”, тоест, ще трябва за своите заблуди да заплати със своя живот (съдба) и да се пресели не на територията на СВЕТЛИНАТА, а на съвсем друга територия – на територията на Нова Планета!

13. Това Велико преселение на народите според принципа на приемане или неприемане на ВЯРАТА вече започна и то постепенно единствено ще се ускорява, тъй като времето за разплата за греховете е настъпило, и повтарям, тези, които са били в Мамона, ще съжаляват много силно за това, тъй като „богатия няма как да мине през игленото ухо” на чистотата на Духа! Помнете винаги: там, където управлява Мамона, там няма Бог!

14. Повярвайте, в човешката биологична обвивка може да бъде и човек, и Бог, разликата между тях е единствено в Духа, тъй като Бог Е (СЪМ) Дух, а човекът си е Материя! Биологическото вместилище може да приеме и едното, и другото, и този, който помни себе си като Бог, Е (СЪМ) Бог, а този, който не помни себе си като Бог, е човек, на който му предстои все още възвисяване в Дух!

15. Времето дойде! Огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО засветва по огромната територия на Планетата и при бездуховността на хората той може да се разпространи самостоятелно, показвайки тези, които предадоха Бога и не видяха Истината в Моите Слова!

16. Все още няма религиозни войни, все още Светът на НЕВЕРИЕТО не е затрещял, но всичко върви към това! И дори и Моето предупреждение, Моето желание да спра процеса на самоунищожение на човечеството си остава нечут, тъй като двата клона на властта, потънали в Мамона, търсят изход от безпътието държейки се за Мамона, но с Мамона в ръце е невъзможно да се премине Точката на незавръщане, а още повече, да се премине през вратата на Рая! А та нали това, което очаква човечеството Е (СЪМ) РАЙ на СъТворчеството на хората-Богове с Бога и КЛЮЧОВЕТЕ от това СЪВЪРШЕНО Пространство са в ръцете на Хиперборейците, и никой, освен тях самите, не е способен да обясни на обикновените хора, че СПАСЕНИЕТО е заложено във тяхното вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО!

17. Аз вече говорих и предупреждавах, че ласкавия месец Май – месецът на Пролетта на ОБНОВЯВАНЕТО и събуждащото се Духовно СЪВЪРШЕНСТВО – за някого ще стане съвсем не ласкав, но това, което очаква хората като цяло, и преди всичко хората на Мамона, хората на Неверието, ще им се покаже Ада! Между Ада и Рая ИМА десет стъпала на ВЪЗКАЧВАНЕ на Олимп и вече само четири крачки по хоризонтала, и когато този ПЪТ бъде преминат от всички ЗАЕДНО, когато КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание на хората-Богове в Дух, в Съ-Творчество с Бога стане реалност, ще настъпи ПРАЗНИКЪТ НА СПАСЕНИЕТО за тези, които са били и си остават ПЪРВИ!
Амин!

Отец Абсолют.
10.05.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1301
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-20.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1614 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184711
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031