Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184520 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 15.05.2012 г.
15.05.2012 09:22 - Бъдещето !
 " Бъдещето " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Много е странен въпросът, кое е по важното за човека: миналото или спомените за миналото или бъдещето, което трябва да стане реалност? Но при цялата странност на този въпрос, той е актуален с всичко това, което се говори не само в средствата за масова информация – в средствата за потискане на всяка проява на свободна воля, но и сред обикновените хора, животът на които протича напразно и без очакване на каквито и да е промени !

2. Аз мисля, че всеки здравомислещ човек трябва да разбира, че не може да има еволюция на Съ-Знанието, ако няма и не се предвиждат промени в обществото, и ако властта диктува такива условия за съществуване, които насочват творческия потенциал на хората в руслото на своите доктрини, в които няма място за ДУХА и няма място за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието, без което вече много векове, да не кажа хилядолетия, човекът си остава в положението на Духовен роб !

3. А Аз още през далечната 2004 година говорих на хората, че Духовният роб е страшен с това, че в него се натрупват Тъма от Духовна непълноценност, защото роденият свободен, и по точно, роденият по подобие на Твореца, той не може по смисъла на своето съществуване ( проявление ) да бъде роб на Тъмата !

4. Тази вътрешна незаинтересованост винаги е водила и води към вътрешна драма, която ( особено в Русия ) се изразява в нравствено и морално падение, тоест в преднамерено разрушаване на общочовешките ценности, в загуба на смисъла на живота.

5. Сега безизходността като че ли е премината и сега САМИЯТ ТВОРЕЦ е приел решение да изведе хората от Тъмата на Духовно робство към върховете на Съ-Знанието на СЪТВОРЦИ, потвърждавайки по този начин, че смисълът на живота за всички частици на ПървоТвореца се явява САМОусъвършенстването, което е било и ще си остане предтеча на Висшата справедливост и основа на Божествената регулярност, която на Народът на Русия му предстои да изгради при това в най-близко време !

6. Аз съм направил всичко за това, САМОСЪЗНАНИЕТО на хората най-накрая да се пробуди и Духовното ПРОБУЖДАНЕ да стане истинска реалност, която би показала на човечеството този път, който е достоен за Хората с голяма буква – проявените планове на Самия ПървоТворец !

7. Нещо повече, поредицата от природни катаклизми, която премина по Планетата за последните две години, би трябвало със „ студен душ ” да охлади заблудилите се хора и да ги подтикне към Бога, а не към религията, тъй като Бог никога не е бил и не може да бъде религиозна власт !

8. Много ви моля, запомнете веднъж и завинаги: ВСЕВИШНИЯТ, Той и затова е Всевишен, за да бъде над ВСИЧКИ, да бъде Върхът на Духовната пирамида и никога да не поддържа заблудите на хората, дори и на хората във Вярата, давайки на всички Свои частички еднаква ( равна ) възможност да познаят Истината, да познаят Бога в себе си !

9. Аз не преставам да ви говоря, че във Вселената при проявяването на ПРАМАТРИЦАТА единствено на хората ( на частиците на ПървоТворец ) им е било дадено Право на СВОБОДНА Воля и Право да Творят наравно с Бога, и преди всичко – да усъвършенстват себе си до нивото на СъТворци, а това означава, че единствено САМИЯТ човек може да взема каквото и да е решение, изхождайки от своето фрактално подобие на ПървоТвореца и разбирайки степента на ОТГОВОРНОСТ за своя промисъл !

10. Но още по-голяма ОТГОВОРНОСТ носи човекът за своето мислене, тъй като информацията на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕ формира това поле, тази аура, която на Тънкия план остава неизменна за винаги !

11. Помислете над това, че даденото на хората да Първо Творят започва не с думата, тъй като думите винаги са били вторични, а с МИСЪЛТА, с възможността и желанието за проява на Правото на Свободна воля !

12. И запомнете, че Творецът става Творец само тогава, когато от Него е проявена ВОЛЯ ( МИСЪЛ ), тоест проявено е желание да Твори !

13. Повярвайте Ми, всяка мисъл на човека в Плътния план е енергия, тя задължително трябва и ще бъде материализирана ! Но ако в Проявения план на човека не винаги се дава възможност веднага да види резултатите от своето мислене, то на Тънкия план тази ПСИХИЧЕСКА енергия ( или Торсионно поле) става най-истинска реалност, променяща в тази или онази посока не само аурата на самия човек, но и аурата на обкръжаващото го Пространство !

14. Хората живеят в Свят на енергия и информация, който е изтъкан от мисълформи от тази психична енергия, която засега не им се е отдало да измерят с физически прибори, но тези тънки Торсионни полета не само съществуват, те могат още и значително да влияят на Пространството на Планетарно ниво.

15. Ако хората започнат да се концентрират ( да насочват своята психична енергия ) върху някаква идея или по време на някакво ПОСЛАНИЕ, така както това става сега на 17 и 26 дата на всеки месец, то повярвайте Ми, промяната на Тънкия план като следствие на ЕДИННОТО Духовно послание на хората вече започва да се проявява и в Плътния план, формирайки Новата Матрица на Планетарното Пространство.

16. Хората, не знам защо са си решили, че изграждането на човешкото общество според вижданията на тези притежаващи властта хора, които без да помислят, са взели върху себе си КРЪСТА на отговорността пред Мен, е реалност, и че няма никакви други алтернативи, и че това е единственото правилно решение.

17. Властите трябва да помнят, и Аз това не веднъж съм го говорил на хората, че поради причината на Духовно робство, пораждащо единствено Тъма, посоката на развитие на човечеството, и по-точно на Петата раса, сега е ориентирана само към Тъмнината, затова и раздвижването на посоката на еволюция на Съ-Знанието на хората по посока на СВЕТЛИНАТА няма да бъде успешно до тогава, докато в Съ-Знанието на човека не умре Духовният роб !

18. Обърнете внимание върху това, колко здраво са се сплотили в последно време двата клона на човешката власт и единствено заради това, за да не се допусне СВОБОДОМИСЛИЕ, тоест затова, за да не се допусне възвръщането на човека към Бога, тъй като човек с Бога в Душата вече никога няма да може да бъде роб, а това означава, че за тези институции на властта няма място там, където Е САМ БОГ !

19. Днес за първи път в историята на човечеството в Плътния план започва да се проявява ВЛАСТТА НА БОГА и яростната съпротива на властите е проява на Тъмата, която е влязла в последен бой със Светлината ! Затова всяка проява от хората на ПРАВОТО им на Свободна воля е крачка към Бога, тоест е принос в победата на Светлината над Тъмнината !

20. Повярвайте Ми, Квантовият преход или повишаването честотата на вибрации на Пространството, все пак ще раздели хората на праведни и неправедни, на такива, които се стремят към Бога, разбирайки и приемайки смисъла на живота на СъТворци и смисъла на живота във Вяра, и на такива, които войнстващо не приемат Моето Обръщение или Моето Участие в промисъла на човечеството !

21. На Мен ми е много жално за тези хора, защото те творят грях, но Аз при всички случаи приемам техния избор, отправяйки тези хора на повторен кръг на еволюция на Съ-Знанието. Трябва обаче да им напомня, че преди повторението им на своя път във Вечността, на всички тях в задължителен ред им предстои среща с Мен ! А дотолкова, доколкото те още и противодействат на изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, тяхната среща с Мен ще се състои много скоро, дори и по-скоро, отколкото тези хора очакват това !

22. Много е печално, но Аз отново съм длъжен да напомня на хората за това, че два процента от цялото население на Планетата, включвайки и децата Индиго, Аз вече съм ги събрал и това агресивно болшинство, което съвсем неотдавна реши съдбата на Русия, ще трябва да си отиде от бъдещето, което те имаха възможност да направят за себе си днес, не опирайки се на миналото, колкото и красиво да го бяха рисували властимащите !

23. Аз разбирам, че всичко и на всички няма как да обясниш, но здравият смисъл би трябвало да бъде за хората стимул за собственото им УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и тази дума ще си остане на хартия за винаги, ако за това само се говори, без да се прави нищо за еволюцията на собственото Съ-Знание !

24. Сътворените по подобие на Бога не могат да слизат до нивото на животни, Творението ( а хората са Божествено Творение ) трябва да повтаря пътя на Творящото Начало на Началата, и ако това го няма, то няма и смисъл, в крайна сметка, поне за Мен, да поддържам такива хора не само в Проявения, но и на Тънкия план !

25. Разбира се, тези Мои Думи навеждат на тъжни мисли, но ПРАМАТРИЦАТА на Пространството не търпи хаос, трябва да се съблюдава порядък и регулярност, без да се допуска дисхармония във Вечността, основа на която се явява Покоя на Вечното Движение ( Канон ) !

26. Аз искам да заостря вниманието на хората върху този Канон затова, защото без УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, без еволюция на Съ-Знанието, без вечното постъпателно движение не може да има еволюция на Висшия Космически Разум, а това означава и на човечеството – Проявения план на ПървоТвореца !

27. Не ви съветвам да обсъждате темата, кой диктува на този Адепт ! Повярвайте Ми, на неподготвените хора не им е дадено право да Творят Новата Матрица на Пространството; единствено КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание, единствено Единението в Дух може да СЪТВОРИ НОВИЯ Свят и на Народа на Русия му е дадено ПРАВО за това !

28. Въпросът, ще се възползва ли Русия от това Право или не, остава за сега открит !

29. Засега Аз виждам, че от Съ-Знанието на хората в Русия Духовното робство все още не е изкоренено, че то ( Съ-Знанието ) не позволява на този Народ да направи първи „крачката над пропастта ”, но тази крачка на Него така или иначе ще Му се наложи да направи, защото без нея няма бъдеще!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1002 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-08.05.12.html 

image


В 10 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност , излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                         
((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))
  

image

Послание за духовно единение 

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                                                              Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!

 

Категория: Изкуство
Прочетен: 1944 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 15.05.2012 13:11
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184520
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2012  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031