Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181308 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.04.2015 г.

Лунно затъмнение - 04.04.2015 г.

Преди да започнем, трябва да отбележим, че се състоя втора среща с Висшия Съвет на Рептилоидите. След първата среща на 01.04.2015 г. им бе даден ясно указан срок до лунното затъмнение на 4 април, да вземат решение и да си отидат от нашия свят. Това не беше ултиматум или агресивно заявление. Просто ние ги предупредихме, че започвайки от лунното затъмнение към Земята ще тръгнат мощни потоци Енергия на Любовта, от която те толкова много се страхуват. Заради тези енергии, рептилиите дори оставили да умират във вътрешната земя роднините си, получили мощни облъчвания от Енергията на Любовта от 12-то ниво, страхувайки се да не се заразят. А след лунното затъмнение всичко ще се усили с още по-голяма мощ. Днес от името на цялото Сдружение на Светлината и при личното присъствие на Твореца им беше казано, че тяхното време в нашия свят изтече. От днес, цялото управление преминава в ръцете на Сдружението на Светлите Сили, в което влизат всички, които вече нееднократно сме изброявали (Съвета на Планетарната Коалиция, Галактическия Съвет, Цивилизацията на Делфините и Китовете, Божията Майка с цялото Ангелско и Архангелско Войнство, Арийските Жреци от вътрешната земя, Жреците Атланти и Жреците Лемури от 7-мо измерение и Въплътените Звездородени).

Същността на заявлението се състоеше в това, да бъде обявено не само пред Висшия Съвет на Рептилиите, но и пред всички цивилизации във Вселената за появата на Нова Проявена Сила, която е поела отговорността за управлението на този свят върху себе си. При това, на рептилиите им бе показана перспективата, при което в близките дни при идването на усиления поток надгалактически енергии, буквално ще бъдат разтворени всички негативни програми, чипове и импланти вградени в хората без тяхно съгласие. Чрез тези програми рептилиите управляваха поведението на хората и се захранваха с тяхната енергия. Но под въздействието на надгалактическите енергии, всички тези програми ще започнат да се разпадат на съставните си части, а чрез енергийните си връзки с програмите при рептилиите се появява заплаха от заразяването им, вследствие на надгалактическите енергии. Програмите ще бъдат развалени независимо от всичко – това е неизбежен процес, но при него могат да пострадат много хора (ето ви неутралния имплант от Крион - А.Р.) . Ако рептилиите си отидат доброволно от нашата система на световете, то техните програми ще се обезточат и тогава ще е възможно да бъдат спасени много от хора. Но какво решение ще приемат те, засега не е ясно, но процесът вече е в ход. В близките дни промените ще се проявят и много неща ще станат ясни.

Лунното затъмнение даде ход на мощен поток от специфични енергии, които Сдружението на Светлината с помощта на Кристалната Решетка на Любовта, е преобразувало в помощ на Земята и Човечеството за тяхното духовно събуждане. Тези енергии още не са стигнали до Земята, а са образували около нея сфера от особени енергии, които са получени при синтеза на енергиите на лунното затъмнение от надгалактически енергии и енергиите на самата решетка. Сега човечеството се намира в особена зона на карантина, където ще бъде проведена санация (дезинфекция). Надгалактическите енергии мощно ще нарастват присъствието си в тази зона в близките дни, за да се избави планетата от: живо разлагащите се рептилии във вътрешната земя, от „чудовищата” излизащи от хората поради развалянето на негативните програми и негативните енергии, които ще излизат от самата планета. Този процес не е бърз, отчитайки обема на натрупаната негативна енергия, но той вече започна.

Освен това, по молба на Сдружението на Светлината, от Твореца е задействан още един поток пречистващи енергии, чиято задача е да неутрализират радиоактивните отпадъци, бактериологичното оръжие и химическите отрови във всички морета и океани. Цивилизацията на делфините и китовете предварително е свършила огромна работа по откриването във всички водоеми на натрупаните отрови. На планетата преминаха енергоконструкции в зелено, които обвиха всяко указано място в енергосфера. След това, в тези енергосфери започнаха активно да вкарват синьо-зелени енергии, които се включиха в неутрализирането на отровите и в разпадането на всички вредни материали на съставните им части. Отделената при този процес енергия бе пренасочвана за почистването на моретата и океаните. Този процес не е мигновен, но той вече започна.

Важно е друго, безвъзвратно по цялата планета се включват процеси за изчистването на Земята и Човечеството. Тези процеси увеличават мащабите и силата си. Това може да означава само едно: Старата епоха си отиде безвъзвратно, а заедно с нея и старите възгледи за света, предишните духовни методи и практики. На преден план сега излиза необходимостта всеки да разкрие своите собствени Енергии на Любовта. Колкото по-бързо всеки от нас осъзнае това, толкова по-бързо ще се промени нашия свят.

Тези промени плашат много хора и ги правят агресивни. Не трябва да се страхуваме от тях. Всички тези „борци” с Енергиите на Любовта, са войнстващи невежи, които скриват зад агресията своите страхове и комплекси. Това са просто необичани, нещастни хора, изгубили смисъла на съществуването си. Но времето за убеждаване свърши. Сега всеки в своя живот ще получи това, което е заслужил. Ако човек обича, то ще получи спасителен пояс, който ще го спаси в днешния бурен поток. А, ненавистта, агресията, раздутото самомнение ще бъдат само тежест, която ще го повлече към дъното. Никакви чинове, постове, нито пък хиляди почитатели няма да ви помогнат ако я няма Енергията на Любовта. Сега всичко се намира в плоскостта на простия Избор: дали да има или да няма Енергия на Любовта. Това е ключът-допуск в Новата Епоха. Няма да има никакви допълнителни разяснения. В действие са Енергиите, а с тях вървят необратими събития.

Всичко вече се случи, дори това да не е ясно засега. Затова просто Обичайте и Освещавайте вашата Любов, около себе си и всичко ще бъде добре!!!

С уважение към всички светещи.

Споделяйте информацията и от никого не се страхувайте.

Вооллстриусс Абсалямов
Превод: Георги
Източник: http://espavo.ning.com/profi…/blogs/3776235:BlogPost:1427699
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/04/04042015.html

 

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1837 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 07.04.2015 16:58

Седмично послание на Хиларион
5 -12 април 2015 г.

Възлюбени,
Времената сега са на голямо приемане, те също са и голяма възможност да задействате етерите, обграждащи Земята, с намерението за свят, в който мечтаете да живеете; за себе си, за любимите си хора и за човечеството като цяло. Тези от вас, които практикуват овладяване на енергията на Любовта, Светлината, Изцелението и Мира, могат да увеличат тези позитивни енергии чрез мощното си намерение. Отделете време, за да възнамерите всички тези любящи, извисяващи и щастливи енергии на сегашните времена да бъдат увеличени хилядократно и да бъдат поддържани и отстоявани постоянно на планетата. Нека всеки момент на радост и щастие, който изпитвате, да бъде посветен на извисяването на всички по планетата ви. Нека всичко, което живее, диша и носи живот на тази сладка Земя да бъде безкрайно благословено с всички хубави неща!

Когато позволявате на Божествената си същност да изпълни онези празнини във вас, които сте изчистили, вие ставате още по-голяма Светлина в света. Спокойното ви и мирно присъствие влияе на всички и всичко в собствената ви сфера на влияние. Усмивката ви може да промени живота на някого днес. Тъй като увеличената ви Светлина се излъчва навън в света, тя се свързва с другите в кристалната мрежа и това действие дава начало на верижна реакция във все по-разширяващ се кръг на връзка. Всяко чисто и любящо сърце прибавя към тази енергия на по-голямото цяло, колективната енергия на човешкото съзнание. Ето как се случва позитивната промяна на вашата планета. Когато човечеството започва да изпитва по-възвишено и извисено състояние на съществуване, то прави избора никога повече да не се върне към света на страданието и болката; вместо това хората захранват новите енергии със собствените си любящи намерения и избират да живеят в състояние на баланс и хармония, защото разбират колко е важно това за доброто на всички.

Всеки човек има способността да създава това, за което истински мечтае в живота си. Всеки човек е създател на собствената си реалност. Всеки човек трябва да поеме лична отговорност за това, което изнася в света. Всичко, което човек изнася, ще се отрази обратно към него и знаенето на това ще става все по-ясно в ежедневието на всеки човек. Ние акцентираме върху важността на това разбиране, за да проникне то в осъзнаването ви. Това е осъзнаване, изпълнено в началото с предизвикателства, тъй като вие се стремите да трансформирате мислите си, думите си и делата си, но като работите търпеливо върху себе си, ще откриете, че става все по-лесно, тъй като се придвижвате в новите опити на продължително щастие и радост в ежедневието си. Тъй като излъчвате тези по-висши честоти, хората около вас също са ускорени да се свържат отново със собствената си Божественост.

Когато всеки човек избере да остане в целостта на истинската си същност – радостната и сияйна същност – много от настоящите проблеми на света ще се разрешат по мирен начин. Взаимоотношенията между обитателите на света ще въплътят и отразят респекта от знанието, че всички живи същества на планетата произлизат от един и същ Източник. Става все по-трудно да се отрече това и споменатото по-горе осъзнаване се разгръща. Мир и Братство/Сестринство все повече се внедряват в съзнанието на всички. Желанието да си добър и нравствен човек ще пусне корен във всяко човешко сърце. Тъй като всеки човек вижда живото доказателство на това осъзнаване в действие между обитателите на планетата, то става естествено приемливо като новия начин на съществуване.

Пътят напред към мирен свят се разгръща с ускорено темпо. Когато повече хора се свържат с вътрешното си знание, което идва от мислене чрез сърцето, а не с ума, те освобождават състоянието на страх и заблуда, в което егото им ги е държало, и разбират, че света може да бъде безопасно и щастливо място за всички. Качеството на живот става новият фокус и намерение за повечето хора и това осъзнаване издига стандарта на всички.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
OM TIMES RADIO-Interview with Allayah Frisch on Circle of Hearts Radio:
BE A PART OF IT!
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
.Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/04/5-12-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове: 1

Новини - Дейвид Уилкок от 5 април 2015

Акценти
Починала е Карла Рюкерт – жената, която е служила за канал при ченълингите с групата “РА” – “The Law of One” – «Посланията на РА» (Законът на Единното), които са публикувани в превод на български тук:
http://messagesfromra.blogspot.com/
Поклон пред светлата памет на Карла Рюкерт!!

Новият инсайдер, наречен Люк (Luke), е изпратил първите си писма за установяване на контакт до Бенджамин Фулфорд и Дейвид Уилкок през октомври 2014. Люк твърди, че е участвал в тайната американска Космическа програма.

Ние сме холограми на много по-голям разум, създал Вселената. Разделението е илюзия, създадена от Твореца с цел да опознае себе си. Съзнанието свързва всички неща. Ако не се осъзнаваме като наистина едно цяло с всичко и с всеки, ние все още живеем в "илюзията".
Плътностите не са измерения. Всяка плътност има своето триизмерно пространство. Множество плътности могат да съществуват заедно в едно и също триизмерно пространство. Ние сега можем да възприемаме три от тях.
Нашата собствена вселена от физическа материя, включително Земята и всичко, което виждаме на нея, е само на “жълтото” ниво (отговарящо на трета чакра). Можем също така да виждаме червено и оранжево като минерали/елементали (1D) и растения/животни (2D).
Съзнателните хора съществуват в трета плътност. По-високите плътности са около нас и като си повишим вибрацията, ние също ставаме способни да ги виждаме и да живеем в тях.
Откъс от “Закона на Единното” относно Земята:
http://www.lawofone.info/results.php?s=62#29
“Вие трябва да виждате Земята като представляваща седем Земи. Има червена, оранжева, жълта, а скоро ще има и завършена вибрационна локация със зелен цвят за същности от четвърта плътност, която те ще наричат Земя. ”
Нашата Земя сега е много близо до нейното “издигане” в четвърта плътност – събитие, което в “Закона на Единното" наричат "Жътвата”.
Много различни древни култури са предсказали, че ще се случи събитие, наречено “Възнесение”. Тези култури са получили тези предсказания от “Боговете”, които изглежда са били извънземни с напреднали научни познания.

Според “Закона на Единното” това е направено от обединена група от добронамерени извънземни, която наричат Конфедерацията. РА наричат себе си “член на Конфедерацията на Планетите" в служба на Безкрайния Творец”.

В тази Конфедерация има около 53 цивилизации, представляващи около 500 комплекса от планетарни съзнания. Конфедерацията включва планетарни същности в рамките на нашата Слънчева система и планетарни същности от други галактики. Всички усилия на Конфедерацията – група от извънземни, които служат и защитават нашата планета – имат за цел да осигурят колкото може повече от нас да бъдат подготвени за това Възнесение, когато то се случи.
В “Закона на Единното” се говори за негативна група, наречена Конфедерацията Орион. Хората от Космическата програма ги наричат Драконианци, но в тази конфедерация участват и други групи.
Балансът между негативни и позитивни събития се регулира много прецизно тук на Земята от група за надзор, наречена “Пазителите”.

Позволява се да се случват негативни събития, защото това ни помага за нашето колективно пробуждане.
Всички ченълинги с групата РА на английски са публикувани тук:
www.lawofone.info
Макар че същностите от четвърта плътност ще изглеждат като хора на външен вид, но могат да изглеждат като смесица от човешка форма и някоя от различните форми на живот, които виждаме в животинското царство на Земята. Това означава, че могат да се видят същества, които са еволюирали в хуманоидна форма от различни видове насекоми, риби, бозайници, птици или влечуги. Това ще рече, че ще има същества с две ръце и два крака, но с глава, която прилича на насекомо, риба, бозайник, птица или влечуго. Този феномен е добре познат в Космическата програма.

Същностите от 5-то измерение могат да се “проектират” в каквато си форма изберат и затова се появяват по начин, който ни дава най-голям комфорт.
Нашата местна планетарна система (Логос) и много други наблизо са избрали тялото на маймуната като шаблон за еволюцията на съзнателната душа...
Д-р Майкъл Сала (Dr. Michael Salla) наскоро публикува статия с повече детайли за новия инсайдер Люк:
http://exopolitics.org/whistleblower-reveals-multiple-secr…/
Самият Люк (Luke / GoodETxSG) сега е създал собствен сайт, където ще публикува своите информации:

http://spherebeingalliance.com/
Дейвид Уилкок и Люк са записали 5 часа видео, което сега се обработва и се подготвя за публикуване в YouTube.

Цялата статия на Дейвид Уилкок на английски:
http://divinecosmos.com/s…/davids-blog/1176-carla-graduation
Превод: Лусесита
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/04/5-2015.html
http://messagesfromra.blogspot.com/


Категория: Изкуство
Прочетен: 1232 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.04.2015 11:01
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181308
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Април, 2015  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930