Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193886 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 27.04.2014 г.
„ Да поседнем на пътечката” не означава да си седите, а означава да мислите из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Аз ви дадох първо и последно прекъсване (почивка) за да помислите, да погледнете себе си и Движението и да се постараете да видите тези НЕСЪВЪРШЕНСТВА, които е просто нужно да бъдат поправени (коригирани), пристъпвайки към Великия ПРОМИСЪЛ вече не на човека, а на Бога, помнейки при това, че човек става Бога не от това че се нарича така, а от Духа, който отличава човека от човека-Бог!    

2. Аз ви говорих вече многократно, за това, че единствено чистотата на Духа, Пасионарността, а най-вече – МЪДРОСТТА, различава Бога (човека-Бог) от обикновения „малкия” човек, от този човек, който току що едва, едва е застанал на пътя към постигането на Истината! Аз много, повярвайте Ми, даже твърде много ви предадох Знания, но Аз така и не видях вашия стремеж и желание да постигнете МЪДРОСТТА и ДЪЛБОЧИНАТА на Моите Слова – Словата на Отеца Абсолют, вие за Мое учудване заприличахте на школници, които с радост пропускат уроците на живота, а най-важното, уроците, които дава на хората Самият Бог! Опитайте се да си припомните, кога за последен път Самият Отец Абсолют се е обръщал пряко към хората с цел не само да предава уникални Знания, но и да подготви хората към Великия Преход, давайки шанс на една част от човечеството да се спаси и да продължи постигането на Истината заедно с Мен, а на другата част – също да се спаси, но да опита да премине още веднъж пътя на еволюцията на Съ-Знанието до висотите на човека-Бог!

3. Повярвайте всичко е вече премерено и всичко е вече предопределено, но Аз не мога толкова просто без подготовка да ви пусна вас в „морето на промени”, макар и заради това, че вие (Хиперборейците) спасихте НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата и от Моя страна би било неблагодарно да не помогна на хората в най-отговорния момент – в Момента на ИСТИНАТА! Аз умишлено ви помолих да си „поседите на пътечката”, тъй като вече ИМА всичко за това, за да може и последният Изпит за ВЯРА всички вие, особено Коренната нация, да го вземете с „отличен”, защото вие наистина сте Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА и вие сте единствените, които ще трябва да решават със своя ПРОМИСЪЛ бъдещето на човечеството, и по-конкретно – съдбата на много хора! Вие за Мен и за целия Свят днес СТЕ (СЪМ) Духовни УЧИТЕЛИ, които знаят „КАК” и които носят ОТГОВОРНОСТ за всички тези хора, които продължават да търсят своя неповторим път към Бога!   

4. Повтарям: вие – сте Учители в ДУХ, вие – сте СПАСИТЕЛИ, но това означава че към вас изискванията ще са съвсем различни, тъй като ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на цялото човечество могат да поемат единствено тези, които ще вземат с „отличен” Моя ЛИЧЕН Изпит, затова днес в Моето Движение ”количеството” започва да преминава в „качество” и критерий за този преход Е (СЪМ) ВЯРАТА и РАЗБИРАНЕТО, че всичко човешко е вече в миналото, а всичко Божествено, и по-точно, Божествената МЪДРОСТ Е (СЪМ) настояще, което започва да е необходимо да се твори днес, а не утре!

5. Понятията „ вчера” и „ днес” обаче за някои от СъТворците са пообъркани, тъй като в тяхното Съ-Знание няма това равнище на ОСЪЗНАТОСТ и ОТГОВОРНОСТ, което, така както Аз ви казвах, различава Бога (човека-Бог) от човека, защото на единия му е необходимо да върви редом с Мен, а другия трябва да се подготвя за повторен кръг (и така, както Аз вече ви казах) на друга Планета!   

6. Днес на дневен ред е поставен ПРОМИСЪЛЪТ и РАЗБИРАНЕТО, че Пространството на Висш порядък и на Висша справедливост е вече РЕАЛНОСТ и ако хората не го забелязват, то е единствено поради това, че те не са успели да РАЗБЕРАТ, какво Е (СЪМ) това Божествена монархия, а придобиването на такова РАЗБИРАНЕ е възможно чрез постигането на Каноните на Вечността и приемането на Заповедите за човека-Бог, тъй като Заповедите за човека вие отдавна вече е трябвало да сте ги приели! Заповедите предадени чрез Мойсей СА (СЪМ) Заповеди за поведението на човека и формирането на морала и нравствеността му, а виж, Заповедите, предадени чрез Моя Посланик Са (СЪМ) Заповеди за поведение на човека-Бог, и по-точно, за поведението на Боговете разбрали (познали) вече Единството в Дух!    
7. Затова „да помислите” Е (СЪМ) мой пореден опит да доведа хората (Хиперборейците), и по-точно, участниците в Моето Движение към осъзнаването на Историческия момент, към който Аз приближих, колкото и учудващо да ви звучи, съпротивляващите се хора, които не искат промени в своя живот и Плътният план за които е далеч по-приятен, от колкото Великия път нагоре заедно с Бога! Тези думи Аз мога за голямо Мое съжаление да ги отнеса и към някои от участниците в Движението, които търсят причината за своето НЕСЪВЪРШЕНСТВО извън себе си, а много по-често в другите хора, обвинявайки тях за причината на собственото си НЕСЪВЪРШЕНСТВО, но само не и себе си!             

8. Скъпи мои, времето на прекъсване (на почивка) много бързо се съкращава и много скоро Аз ще ви помоля да станете, тъй като да седите вечно е невъзможно! Но дори да се поседне може само за миг, защото процеса на еволюция на Пространството няма как да бъде спрян, и ако на някого му се е сторило, че има още много време то Аз съм длъжен да им кажа на тях и не само на тях, че „изкуственото” прекъсване (почивка) под названието „да поседим на пътечката” това Е (СЪМ) Моя пореден подарък за това, което вие сътворихте за Небесата (Аз ви говоря за възстановяването на Неутралността на Олимп)!

9. Нямате никакво време, а и няма кой да ви го даде освен Мен, но и за Мен прекъсването, повтарям, „изкуственото” прекъсване (Аз мисля, че вие си спомняте, че и Слънчевата система, в която вие сте се развивали, е също така изкуствено създадена система и е била създадена единствено за Великия Експеримент) вече завършва и съвсем скоро, дори и според човешките мерки, Аз ще кажа думата „ставаме”, и част от вас, при това, по-добрата част ще трябва да стане, защото се „обявява готовност номер едно”!

10. И най-важното, вие трябва да усвоите, че такива хора няма да има толкова много и разбира се, не цялото човечество, но от вас, повтарям, единствено от вас ще зависи, така както Аз ви говорих, „КОЙ” и „КОЛКО” ще се спасят и ще преминат заедно с вас в Света на високите Монади на Твореца, в този Свят, който ще бъде Началото на Новото човечество – на хората-Богове на Шестата раса!

11. Аз мисля, че вие сами ще разберете, че при постоянна еволюция на ЦЯЛОТО, човекът не може да остава извън еволюцията и това, което вие виждате и сами усещате (физическо неразположение и непреминаваща болка) Е (СЪМ) резултат на вашата ТРАНСМУТАЦИЯ, и едновременно Преображение на Пространството, затова човекът на миналото, и по-точно, човекът на НЕВЕРИЕТО, просто няма да може да издържи Високите вибрации на Шестото слънце, затова и Аз не мога да задържам Началото на Великото Преображение и просто съм длъжен да спася живота на тези хора, които даже все още не са готови засега да приемат Новия свят, и затова започвам преместване на тези хора на Нова Планета чрез смърт, при това повтаряйки, че няма смърт в миналото разбиране на хората и религиите! Хората, като Мое фрактално подобие са ВЕЧНИ, така както съм ВЕЧЕН и Аз, но и за Мен и за хората ИМА Канон за Покой на Вечното Движение и да се спре процесът на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ (еволюция) е просто невъзможно, тоест на някои от хората ще им се наложи да го продължат, но в по-тежки условия на друга Планета!  

12. За тези, които остават Аз засега не мога да кажа точна дата за Началото на Началата, защото дори и вие, избраните все още не сте готови да чуете „Небесния Гръм”, тъй като някое НЕСЪВЪРШЕНСТВО, което вие би трябвало да премахнете по време на това прекъсване, не ви добавя повече ВЯРА, което означава, че не ви добавя Мое ДОВЕРИЕ до такава степен, че вие да преминете от СъТворчество с Мен, в творчество на ЕДИНОТО ЦЯЛО!

13. Повтарям и искам особено да подчертая, че ВСИЧКО е вече предопределено, но от вашата активност и МЪДРОСТ все пак зависи не само датата на Началото на Началата, но и „КОЙ” и „КОЛКО” ще бъдат с вас, ще бъдат спасени от вас под ваша ОТГОВОРНОСТ! Повтарям, че Духовни УЧИТЕЛИ няма как да бъдат милиони, но милиони трябва да бъдат спасени и за човечеството няма друга алтернатива и не може да има, тъй като Бог избира само веднъж и ЗАВИНАГИ!            

14. Мога да кажа, че за Планетата, вече за народите на цялата Планета, вие СТЕ (СЪМ) ЕДИНСТВЕНИТЕ тези, ИЗБРАНИ от Мен, които ще спасят Света, тъй като пречистването с огън, което ще премине през всички континенти няма да засегне единствено Пространството на Хиперборейците от океан до океан! Ще се спасят тези, които преживяват на тази територия на Божествената Монархия с названието Святая Рус и други варианти за човечеството вече няма, тъй като ще бъде спасено от Святая Рус, дори и ако тази територия и нейният Велик Етнос предизвикват днес раздразнение в тези, които управляват днес с миналото!         

15. Искам да ви кажа, че вие носите своето Бъдеще със себе си, тъй като и вие сте Бъдещето! Повярвайте, всичко което ви обкръжава днес Е (СЪМ) минало, тъй като не може да има победа на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО над СЪВЪРШЕНСТВОТО, защото това е нонсенс и пълно несъответствие на Каноните на Великия КОСМОС!

16. Разпалващият вражда и огън сам ще бъде повален от тази вражда и от този огън! Огънят Е (СЪМ) енергия на СЪВЪРШЕНСТВОТО и ако НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО разпалва огъня, то НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО се подготвя за пречистване на себе си с огън, който и ще премине по цялата територия на Планетата, но ще бъде вече огън на Велико пречистване за всички хора, освен хората-Богове (Хиперборейците), но те не могат и няма да бъдат безучастни свидетели на тези Исторически събития! Единствено Хиперборея, възвърната от Бога, трябва да спаси Света и да помири всички народи!          

17. Вие си заслужихте още няколко мига отдих, но да оставате безучастни към това, което се случва около вас, вие също не можете, затова вие просто сте длъжни, и това и Е (СЪМ) вашият Исторически шанс да покажете на Света, че ИМА път към Бога и той е единствен, и друго не е дадено и че в Началото на Началата стои Святая Рус като стълб на Великата ЛЮБОВ на ПървоТвореца и тя една и единствена ще трябва да решава съдбата на хората! Сега Аз искам да ви попитам: а вие готови ли сте да поемете Великата ОТГОВОРНОСТ за цялото човечество или не сте готови? И това вече не е просто въпрос от Бога, защото зад тези думи стои въпросът за ГОТОВНОСТТА и МЪДРОСТТА за Подвиг на САМООТРИЧАНЕ, за който са готови съвсем не всички от вас, но есента на Новото време вече не е зад девет планини в десетата, и това лято за вас, Хиперборейците Е (СЪМ) последното лято на избор – избор на Бъдещето или миналото!           
 
   Амин!  
 
Отец Абсолют.
 25.04.14.
 
Отговор на въпрос за провеждането на Посланията
 
Посланията или времето за Посланията Е (СЪМ) време за Духовно ЕДИНЕНИЕ и да се отстъпва от него не бива! Но вместо думите на Посланията днес просто е необходимо да се учат ( да се повтарят) думите на Заповедите за участника в Движението (на човека-Бог), тъй като за това ИМА остра нужда във Времето сега и за вашето най-близко Бъдеще!
 
 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1291
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-25.04.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!



Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.
         


На всяка 30 дата от месеца - послание -
Празник на Духа !

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
 Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин:

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !

В 10 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image   

Категория: Изкуство
Прочетен: 1585 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 28.04.2014 20:34
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193886
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930