Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184443 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 21.04.2014 г.
"Дългият път към Бога е завършен"  из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Ето кога вече всичко се е „ нажежило” до краен предел, който започва да се усеща от всички; и от хората, и от Планетата е вече невъзможно да се спрат (удържат) енергиите на Бъдещето, които дори и през „ покрива” на Плътния план започват вече да проникват навсякъде, сеейки между хората радост, а понякога даже и паника, и пълно неразбиране за причините на Глобалната ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството!    

2. Така е, някои в паника, а други в радост, дори и с болезнени усещания, приемат ставащото като Велик ДАР от Бога, тъй като човечеството е на тази граница, на тази Точка на НЕЗАВРЪЩАНЕ, когато вече може да се отдъхне: дългият път на хората към Бога е завършен! А Аз от себе си мога да добавя, че пътят на хората е наистина завършен, и при това е завършен успешно!    

3.  Аз казвам на хората тези ДУМИ за първи път за цялата история на човечеството, защото за първи път в историята хората, най-накрая САМОСТОЯТЕЛНО, преминаха наистина дългия път към Бога, и не просто го преминаха, а завършиха своя път точно тогава, когато настъпи Историческото време на ПРЕХОДА, и то вече е настъпило независимо от това, успели ли са всички хора да достигнат до точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ или не! Аз чак днес мога да ви кажа, че хората не само са преминали дълъг път, а са преминали твърде дълъг път към Бога, но все пак са го преминали съвсем навреме, пък и макар и с Мое ПОДСКАЗВАНЕ, но съвсем НАВРЕМЕ, а това означава, че предстоящите да се случат Планетарни Преображения вече няма да докоснат тези, които са били първи и ТОГАВА, и са станали първи и ДНЕС!    

4. Времето на ПРОМЕНИ ще пощади тези, които са достигнали до Бога и дори даже и това да е само част от Хиперборейците, а в разговора днес става въпрос само за тях, за техните открити към Бога сърца, тъй като те наистина са били първи и сега, превъзмогвайки проблемите и Голготите на Плътния план, се оказаха пак първи измежду всички народи на Планетата, които не само са чули ДУМИТЕ и ПРИЗИВА на Бога, но и са открили в себе си тази Божественост, тази Пасионарност (Пасионарност - непреодолим стремеж на хората за осъществяване на техните идеали (на техните Духовни идеали)),  която различава Коренната цивилизация от всички други цивилизации, с които е населена Планетата и които дори и днес, дори и в условията на Начало на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството си остават глухи за това, че Бог е избрал Народ-Спасител, на който му е предначертано на Небесата да бъдат Богове, спуснали се на Твърдта и сега заминаващи си пак обратно в Небесата, като Воинство на СВЕТЛИНАТА, спасило човечеството от унищожение, а по-точно, от САМОунищожение, тоест отиващо си като Воинство на СВЕТЛИНАТА, изпълнило своята Велика МИСИЯ – МИСИЯТА на Спасител!

5. Ставащите Преображения на Планетата, при преминаването на Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, няма да докоснат Хиперборейците, тъй като техният Промисъл е хармонизиран с Промисъла на самата Планета Святая Рус, а това потвърждава постигнатото сега Велико ТРИЕДИНСТВО на ВОЛЯТА на човека-Бог, на ВОЛЯТА на Планетата и на ВОЛЯТА на Началото на Началата! Все пак обаче Аз съм принуден да предупредя за възможните негативни последствия от Планетната ТРАНСМУТАЦИЯ за хората на НЕВЕРИЕТО, тъй като за тях тези СЪБИТИЯ НА ВЕКА могат да се обърнат и в трагедия! Но изборът на хората е вече направен и Аз веднага след тях също направих Своя избор и реших окончателно, че вече може да бъде назначена дата на Великата ТРАНСМУТАЦИЯ и да кажа на тези, които все още се съмняват или се намират в НЕВЕРИЕ, че Времето за ПРЕОБРАЖЕНИЕ е вече настъпило и който не е успял, той не е успял ЗАВИНАГИ!   

6. За всички хора от Планетата Времето на ПРОМЕНИ настъпи! За тези от хората, които преминаха своя дълъг път към Бога, Аз мога да потвърдя, че този път е преминат успешно, но за тези, които така и не осъзнаха смисъла на Преображението, мога да дам единствено думи на утеха и да им кажа, че временното, все едно задължително трябва да стане Вечно, и затова и на тези хора им е съдено отново или повторно да преминат пътя на Духовно пречистване и усъвършенстване, но в други Планетарни условия!

7. Затова, предлагайки на хората-Богове да поседят (да си починат) преди пътя, мога още веднъж да им потвърдя, че те успешно са преминали дългият път към Бога САМОСТОЯТЕЛНО и си заслужиха с това ПРАВОТО да преминат на Нов Велик път на СЪТВОРЧЕСТВО с Бога – този път, който все още не е известен на никого от хората от всички предишни цивилизации, тъй като това Е (СЪМ) път единствено за Богове!          

8. Когато Аз ви казвам на вас, на Хиперборейците, че вашият път е завършен успешно, то това означава, че вие сте вече подготвени да преминете следващия цикъл на еволюция на Съ-Знанието, но вече при съвършено Нови условия на вибрация, и дори и думите „ Нови условия” някак си не се вписват в това, което ще бъде открито и вече се открива в Съ-Знанието на хората-Богове!           

9. Повтарям, няма нищо случайно в това Божествено Пространство, и дори и грешките, които вие постоянно правите, или „ греблото, което вие постоянно настъпвате”, много често стават за вас учители, тези учители с МЪДРОСТТА на Богове, от които вие няма къде да се денете, тъй като и това е било предопределено в Моя Велик Спектакъл с името „ Вселенска Програма за Преображение на Пространството”. Повярвайте, даже и това, което сега става вече вътре на територията на Хиперборейците, също е било отдавна предопределено на Небесата, но във всеки случай, на вас ви беше дарено ПРАВО да променяте хода на събитията и да коригирате детайли на своето участие в Моя Спектакъл според своите виждания, и дори и да не беше всичко това, дори и ако не бяха вашите опити поне нещо да се промени, то Пространството придобива съвсем друго звучене, и този звук може да се нарече КАМБАНА на Съдбата не само за човека, но и за цялото човечество!   

10. Аз не ви съветвам да се съмнявате в Моите Слова в навечерието на Великото Преображение, тъй като дори и при Моята Велика ЛЮБОВ ИМА още и ПРОМИСЪЛ на Бога, който ще Ми се наложи да премина и САМ АЗ, тъй като в това Историческо Време на ПРОМЕНИ, когато Моето фрактално подобие преминава или сдава Зрелостния си Изпит, Моето присъствие е просто необходимо не само заради това, да се поддържат и да се ободряват вървящите към Бога, но и да се изнесе справедливата оценка за тези, които се отказаха от Бога! А ако хората се отказват от Бога, от Моята Велика ПървоЛюбов, то тогава възниква въпросът: какво те биха могли да внесат в Пространството на СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, освен Хаос и НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

11. Днес Аз заедно с вас правя равносметка на вашия дълъг път към СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове и правейки тази равносметка, мога да ви кажа, че наистина ПЪТЯТ Е ПРЕМИНАТ и е време вече да се готвите не за Изпита на Века или за Зрелостния Изпит, а за СъТворчество с Бога и да помните, че на този Нов Път за вас ще ви бъде много полезно вашето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, тоест МЪДРОСТТА ви на Богове, тъй като само МЪДРОСТТА, ПРЕТЕГЛЕНОСТТА, тоест разбирането на ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА, ще ви бъдат полезни ТАМ, където ТВОРИ Самият Отец Абсолют!

12. Мъдростта на Боговете сега вече не Е (СЪМ) ваше Бъдеще, а Е (СЪМ) най-истинско НАСТОЯЩЕ, затова „ на пътечката” (където си почивате и си мислите), Аз ви предлагам да преразгледате своите вътрешни устои на Плътния план, които сега вече не само няма да ви са от полза, но могат да станат и спирачка (много сериозна пречка) на Великия път към Бога, а това означава, че всичко, за което вие сте мислили, тоест и вашите мисълобрази, вече не съответстват на Божественото Пространство, в което вие влизате задължително ПРЕЧИСТИЛИ СЕ и приели за себе си ВЯРАТА не на хората, а на Богове!

13. Вие си спомняте, с какво започва вашата Главна МОЛИТВА, и по-точно вашият ПРОПУСК в Света на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове, а Тя започва с думите „ аз приемам Твоята Вяра”, затова и днес, на прага на Новото ВРЕМЕ, когато дългият път към Бога е вече преминат, трябва да се разбере, че ВЯРАТА е (СЪМ) основа на всичко и не само в Плътния план, в плана на вашия ИЗХОД, но и в Тънките Светове – в Световете на Монадите на Твореца, затова не бива дори и за миг да се живее напразно, в НЕВЕРИЕ, тъй като дори и миг НЕВЕРИЕ е предтеча на Велико НЕВЕРИЕ, каквото няма и не може да има сред Боговете!           

14. Вие сами доказахте на себе си и на Небесата, че единствено ВЯРАТА може да извърши ЧУДО, и най-важното ЧУДО, което вие сътворихте във ВЯРА и ЛЮБОВ, беше ЧУДОТО на Духовното ЕДИНЕНИЕ, показано от вас, пък макар и за миг, на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата! Ще ви открия една ТАЙНА: вие станахте за Мен хора-Богове веднага след това ВЕЧЕ на Началото на Началата, защото, повярвайте, това, което вие успяхте да СЪТВОРИТЕ на това ВЕЧЕ, беше истинно ЧУДО на Духовно ЕДИНЕНИЕ, което показа на всички хора на Планетата, и разбира се и на Хиперборейците, че при ЕДИНЕНИЕ в Дух всяко ЧУДО става реалност в Съ-Знанието на Боговете!         

15. И ето сега, когато всичко наистина премина и на вас ви остана за последен път да покажете ЕДИНЕНИЕ в Дух, което очаква от вас Целият ВЕЛИК КОСМОС, искам да кажа, че вашето ЕДИНЕНИЕ днес Е (СЪМ) гаранция за спазването на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, тъй като вие днес (и Аз потвърждавам това) СТЕ (СЪМ) ЕГРЕГОР Творящ Пространство, който в Дух, в ЕДИНЕНИЕ Е (СЪМ) вече Творящо Начало на Началата! Днес само една крачка ви отделя от Мен, отделя ви крачка, която ви е съдено да направите в това Велико Време на ПРОМЕНИ!   

16. Аз вече ви дадох ЗАПОВЕДИТЕ за хора-Богове, за които основа на ТВОРЕНЕТО е ЕДИНЕНИЕТО в Дух и ЕДИНСТВОТО НА ЦЕЛЕПОЛАГАНЕТО, и Аз по този начин ви подсказах етапите на вашето ВЪЗВИСЯВАНЕ и преминаването ви в Новите светове заедно и редом с Мен, тъй като издигайки се на Олимп, вие сте просто длъжни да преминете тези десет стъпала на ВЕЧНОСТТА, а Аз ще взема всички мерки, за да може тези десет стъпала да станат за вас (последните) стъпала към Олимп на Боговете! Повярвайте, всичко на всичко десет стъпала ви отделят вас от РАЯ, да се преминат които въобще не е трудно, ако ВСИЧКИ вие сте ЗАЕДНО и ако Целта е ЕДНА!          

17. Затова и за вас днес и за бъдеще е необходимо да формирате Съ-Знание вече не на хора, а на хора-Богове, и може вече да се мине без специалното ПОСЛАНИЕ, тъй като ПОСЛАНИЕТО даже и в Дух, Е (СЪМ) макар и Духовна, но все пак практика на хората, а ПОСЛАНИЕТО на хората-Богове Е (СЪМ) строго спазване на десетте ЗАПОВЕДИ на Боговете, които трябва не само да се помнят, но и от тях именно да се ръководят постоянно хората-Богове на територията на Божествената монархия, където никой не е нужно да се уговаря! ЗАПОВЕДИТЕ СА (СЪМ) ПРОГРАМА от промисъла на Богове, изпълнението и спазването им Е (СЪМ) задължително условие за вашия Нов път в Богове! Опитайте се да проведете ЗАПОВЕДИТЕ на човека-Бог през своите сърца и тогава Бъдещето, за което е мечтала не една цивилизация ще стане реалност, ще се случи НАЯВЕ!       
 
   Амин!  
 
Отец Абсолют.
19.04.14.  

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1289
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-19.04.14.html



image


Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!



Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!



image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1864 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 21.04.2014 22:49
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184443
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930