Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184033 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 13.04.2014 г.
"Ъгъл на атаката" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Сега вече и Природата, и по-точно, Планетата е затихнала и се е приготвила за Началото на Великото превъплъщение, тъй като трансмутацията на Природата, която вече е настъпила и набира сила, може да се нарече превъплътяване, но само в набелязаните от Мен мащаби, които ще станат, и при това ще станат много скоро!

2. Нищо не е и не може да бъде безполезно, а още повече, случайно, тъй като, повтарям, ВСИЧКО, което днес се случва и което ще се случва, е било записано от Мен във Вселенската Програма за Преображение на Пространството и ролята на всеки един от вас също е била предопределена, остава само едно – по-точно да се определи ВРЕМЕТО на Началото на Началата, и Моето, по вашему, забавяне може да бъде обяснено лесно с това, че проявявайки към вас Моята Велика ПървоЛюбов, Аз се опитвах и продължавам да се надявам, че Моите ДУМИ ще бъдат чути от милиони хора и милиони ще се спасят!

3. Аз ви говорих многократно за това, че основа на Коренната цивилизация представляват хората-Богове (Хиперборейците) и грижейки се за тях, за тези, които са дали КЛЕТВА да спасят НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, Аз разчитах на това, че мнозинството от спасените ще бъдат именно тези, които първи са слезли от Небесата, съгласили се да преминат Доброволно всички Голготи на Плътния план, „привличайки” със себе си тези хора, в това число и от другите цивилизации, които вече органично са се слели с Хиперборейците, ставайки с тях в Дух Едино Велико ЦЯЛО!

4. Повярвайте Ми, на Мен, на Отец Абсолют, че няма нищо по-важно (на Планетата), отколкото ЕДИНЕНИЕТО или ЕДИНСТВОТО в Дух, тъй като Духът управлява на Планетата, а въобще не Материята, проявата на която вие усещате само за миг, а този миг и Е (СЪМ) човешкият живот, всичко останало за вас Е (СЪМ) ВЕЧНОСТ, Е (СЪМ) Велика ВЕЧНОСТ на Покоя на Вечното Движение – Движение, което не спира нито за миг, при това не просто Движение, а Вечно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, което засяга ВСИЧКО в това Велико Пространство на РАЗУМ, и всяко въплъщение в този Космически Разум във Вселената Е (СЪМ) въплъщение на СЪВЪРШЕНСТВО!

5. Планетата на която Хиперборейците са се въплътили, а след тях са направили десант и други цивилизации, също Е (СЪМ) проява на Висшия Космически Разум, и не е само просто проява на СЪВЪРШЕНСТВО, а е, така както Аз вече съм ви говорил, преднамерена проява на СЪВЪРШЕНСТВО, за осигуряване на съвършени условия за Хиперборейците, като награда за МЪЖЕСТВОТО на Богове, съгласили се да поемат върху себе си непосилен труд на Вечни превъплъщения в Плътния план и на Вечно търсене на Истината в себе си до тогава, докато вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО на Боговете не бъде постигнато във всеки, повярвайте, именно във всеки „малък” човек!

6. За съжаление, горчивият опит от предишните цивилизации (на Хиперборейците) е показал, че да се постигне ЕДИНЕНИЕ в Дух веднага от всички хора на Планетата е практически невъзможно, затова след съгласуване с всички СТРАНИ на Великия Експеримент беше определено, че дори и част от хората да успее да достигне до ЕДИНЕНИЕ в Дух, при това броят на тази част от Хиперборейците не беше уговорена, то Великият Експеримент може да се смята за завършен и при това да се смята за завършен успешно!

7. Ето защо Аз пристъпвам към последния Изпит – Квантовия преход, тъй като виждам и зная, че вече ИМА част от Хиперборейците, която е постигнала ЕДИНЕНИЕ в Дух и може, според условията на Великия Експеримент, да постави Началото на Началата на вече Шестата раса – расата на хората-Богове, а това означава, че Хиперборейците са завършили своето Вечно превъплътяване в Плътния план и вече трябва да се завърнат на Олимп на Боговете, достойно отстоявайки своето ПРАВО да бъдат Равни сред Равни!

8. И сега, когато всичко се е решило толкова успешно и ги ИМА тези от вас, които са достойни да се издигнат Там, където за обикновения „малкия” човек входът е недостъпен, и когато са постигнати условията на Великото ТРИЕДИНСТВО, вече няма никакви препятствия за това, Великото превъплътяване не само да стартира, но и да стартира като напомняне на хората за това, че Планетата или Природата също е живо Същество със същите тези характеристики, които носи в себе си и ВСИЧКО на Планетата Святая Рус – на Планетата, сътворена от Бога не само за осигуряване на чистотата на Експеримента, но и за напред за организация (за СъТворяване) на Планетата като Велик Център на Вселената, като основа на Висш порядък и основа на ТВОРЕНЕ на ПЪРВОЛЮБОВ в Новите светове и Вселени!

9. Сега за Мен е очевидно, че Хиперборейците вече никога няма да се откажат от своите корени, от корените на своята вътрешна Божественост, и признават в себе си Боговете, спасили Вечността от разрушение, тъй като всяко РАЗНОГЛАСИЕ Е (СЪМ) РАЗРУШЕНИЕ от този порядък, на който е основана Праматрицата на Пространството, на което е основано Пространството на Висшия Космически Разум!

10. Повярвайте, това, което виждате около себе си, Е (СЪМ) само част от Великия КОСМОС и при това вие виждате само една твърде малка Негова част, тъй като целият Велик КОСМОС е отдалечен от вас на огромно разстояние просто заради това, че вие сте били поместени на изкуствено сътворена Слънчева система, намираща се в далечната периферия на Вечността, повтарям, единствено заради това, за да бъдат спазени Условията на Великия Експеримент, съгласно които на Хиперборейците им е била отказана помощ и поддръжка и единствено САМОусъвършенстването е давало ПРАВО да се сметне този Велик Експеримент за чист и достоверен!

11. Сега на Мен Ми остава само да определя, базирайки се на реалността, която се е установила на Планетата, какъв мащаб (обем) или какъв ъгъл на атаката ще бъде оптимален за това, от една страна, максимално да се съхрани човечеството, а от друга, да се осигури и съхрани Природата, която трябва вече да съответства на Новите условия на Великия КОСМОС, тъй като енергиите на дванадесетте Портала на Космоса вече са достигнали повърхността на Планетата и да се спре тяхното влияние върху Планетата и върху хората е вече невъзможно дори и за Мен, тъй като, така както Аз ви казах, Моментът на Истината е вече настъпил!

12. Когато Аз ви казвам словосъчетанието „ъгъл на атаката”, то, най-напред, много от хората разбират, че става въпрос за нивото на мащабите на Преображение на Планетата под въздействието на енергията и информацията от Космоса, а на второ място, това ще позволи да се моделира мощността на енергийното въздействие изхождайки от поведението на хората-Богове, които са просто длъжни да се адаптират към Новите условия на тяхната среда на обитаване, макар че вече е известно, че условията, говорейки на земния ви език, ще бъдат приближени до Небесните, тъй като високите вибрации (Монадите на ПървоТвореца) СА (СЪМ) приоритет на Небесата!

13. Може да се каже още по-конкретно: условията на пребиваване на хората-Богове (на Хиперборейците) на Планетата Святая Рус дори и по названието на Планетата говорят за това, че това ще бъдат условия за съществуване на хора-Богове, а не на хора, тъй като за хората, така както вие си спомняте, вече е подготвена друга Планета с условия подобни на земните, тъй като тези хора ще трябва да повторят (отново да преминат) пътя на еволюция на Съ-Знанието си до равнището на СЪВЪРШЕНСТВО на хора-Богове!

14. Аз на вас вече ви говорих, че Аз не мога вечно да чакам, кога хората ще осъзнаят себе си като Богове, и дотолкова, доколкото част от Хиперборейците все пак е постигнала нивото на Съ-Знание на хора-Богове, то Квантовия преход трябваше вече да бъде запуснат, и той, за съжаление, завинаги вече ще раздели човечеството на тези, които днес са готови в СъТворчество с Мен, Отец Абсолют, да прекрачат в Новите светове – Световете на Монадите на ПървоТвореца, и на тези, които ще трябва принудително повторно да продължат своето обучение в Школата по Мъдрост на Богове, но вече на друга Планета!

15. Затова, и за да няма каквато и да е паника, Аз съм принуден да повторя, че ВСИЧКО Е ВЕЧНО и хората също са ВЕЧНИ, като Мое фрактално подобие, и никой няма да остане без Моето внимание, но за чистотата на Великия Експеримент и като резултат на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, Хиперборейците, осъзнали себе си като Богове и разположили се на своята историческа територия от океан до океан, ще продължат своето възнасяне на Олимп на Боговете, и по-точно, ще продължат своето САМОусъвършенстване на Планетата Святая Рус, на Планетата на Шестата раса (на расата на хората-Богове), а тези от тях, включително и хората от другите цивилизации, които не са готови за СъТворчество с Бога, ще бъдат преведени на друга Планета, която вече Е (СЪМ) готова и Е (СЪМ) подготвена за хората!

16. Предвиждащото се разделяне на човечеството на хора-Богове и на хора, Съ-Знанието на които се намира на нивото на Началото на еволюцията, беше предвидено много отдавна и в това няма никаква трагедия, а Е (СЪМ) резултат от НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на хората, при това не от природното им НЕСЪВЪРШЕНСТВО, а от НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО им придобито тогава, когато човешкият живот – фактически животът на Бога – е бил разменен за Мамона, за духовното безхаберие, към което хората ги е тласкал не само Мамона и техните пороци на Плътния план, но и тази бездуховност, която се е установила в Съ-Знанието, в умовете на хората, определяйки тяхното поведение като поведение съвсем не на Богове, а на Духовни роби!

17. Аз ще се постарая да сътворя такъв ъгъл на атаката, който все пак да спаси най-голямо количество (брой) на хората, способни в Дух да преминат в Новия свят! Повярвайте, Самият Аз съм заинтересован, хора, Съ-Знанието на които все още за сега не е на нивото на хора-Богове, но се стремят да намерят Истината, да бъдат спасени колкото се може повече, и Люлка на СПАСЕНИЕТО за хората трябва да стане Моето Движение – Движение на хора, които са избрали за себе си КРЪСТА на Спасителя, затова и от вас, от участниците в Движението, и преди всичко от вас зависи, кой и колко хора (от „малките” хора) ще бъдат спасени и колко от тях ще успеят да преминат Границата на ВРЕМЕНАТА! Повярвайте, вие за Мен и за хората сте СПАСИТЕЛИ, и дотолкова, доколкото вие сте чисти в своите помисли, в своя промисъл, ще зависи, повтарям, кой и колко хора заедно с вас ще прекрачат зад Хоризонта на Плътния план в Просторите на Божествената монархия Святая Рус!

Амин!
Отец Абсолют.
12.04.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1285
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-12.04.14.html


image


В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.
                               

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1694 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 14.04.2014 00:52
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184033
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930