Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3192669 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 02.02.2015 г.

Седмично послание на Хиларион
1-8 февруари 2015 г.

Възлюбени,
Като освобождавате всичките си стари идеи и очаквания за това как трябва да стоят нещата и като се отваряте за новите измерения на реалността, които предстоят, вие индивидуално и колективно получавате насоки за следващата стъпка по пътя си и играете по-голяма роля в цялостния план за еволюционното пътуване на човечеството. Обръщайте внимание на насоките, които излизат чрез думите от разговорите ви с другите, книгите, които четете сега, историите от новините и от филмите, които гледате. Доста често Духът работи по тези пътища, за да ви доведе до осъзнаване на посоката, която поемате всеки един от вас и по-големият колектив. Всички те предлагат съвети и насоки относно това, което предстои, за да ви насочат и упътят. Вие ще знаете предстоящия път, когато сте спокойни и като слушате спокойния глас в себе си. Когато се свързвате с по-висшите аспекти на себе си, вие се включвате във вечния Божествен източник, който е истинският източник на силата ви. Като се подравните с Божествената воля, това предизвиква резолюция и проявление на всичко, което трябва да осъзнаете в разбирането на истинската си цел на съществуване на планетата в този момент на сега.

Всичко, което сте визуализирали и възнамерявали, сега се обединява, за да създаде реалността, която сте търсили, но вие трябва да освободите всички предубеждения за това как трябва да са нещата и просто да им позволите да се случат. Чрез постоянното възнамеряване за най-доброто на всички вие активирате невидимите сили на вселената, които работят в унисон с вас, за да проявят всичко, за което мечтаете. Позволете на този нов тласък да работи в живота ви и вървете по течението на събитията така, както се случват. Вярвайте, че сте на правилния път, който ще ви донесе най-висшето и най-великото добро, което сте желали. Приемете всичко, което ви се предлага и отворете вратите на благодарността, за да продължи потокът. Като освобождавате привързаността си към резултатите, които сте си представяли, вие отваряте порталите на истинското измерение на същността на това, което сте търсили и то със сигурност ще дойде в Божествен момент, носейки успех във всичките ви стремежи.

Творческите ви проекти ще донесат успех, когато се синхронизирате с Божественото съзнание на всичко живо в космоса и което ви носи проявлението на по-висшата ви съдба и най-висши последици. Приемете всичко, което изплува с любов и проникновение в сърцето ви. Вие сте точно там, където трябва да сте в духовното си пътуване и всичко се разгръща с грация и лекота. Моментът е добър да сте горди от постиженията си в индивидуалните и колективни усилия, и да позволите на по-голямата си светлина да сияе. Бъдете бдителни за възможността да улавяте енергиите и чувствата на другите. Приемайки мащабите си, би трябвало да видите, че това се случва. Поддържайте здравословно себеуважение и самочувствие, като си спомняте, че сте толкова уникални и толкова ценни, колкото всеки един от сестрите и братята си, които също съ-творяват реалностите си. Именно сходството в общите цели трябва да е на фокус и още – как най-добре да служите в това отношение, вместо да позволявате на другите да претоварват собственото ви вътрешно знание за пътя, който трябва да следвате. Във всички неща останете верни на себе си.

Разпознайте истинското Божествено същество, което сте, и съвършенството на житейския си път до сега. Именно чрез пътуване по този път, с всичките му предизвикателства, препятствия и опити, в които сте сега, пред вас изгрява това ново място. Изследвайте това ново място и започнете да откривате всичките безкрайни възможности, които разширеното ви съзнание, осъзнаване, връзка и цел донасят на вътрешното ви знание и работете с повечето от това знание по творчески и любящи начини. Погледнете на братята и сестрите си в най-висшата светлина, любов и състрадание, и по този начин вие засилвате всеки от тях да е всичко, което може да бъде. Движете се през живота с повече сила, кураж и увереност в посоката на вашите цели, за да постигнете всичко, за което мечтаете, и не се страхувайте да изразите индивидуалността си. Говорете истината си, когато трябва, честно и почтено, когато общувате с другите, и знайте, че сте достойни да бъдете слушани и чути. От това място на силата си, вие винаги ще сте щастливи и доволни, просто като сте себе си.

Каквото и да е това, което искате да създадете в света, то трябва да е култивирано отвътре в чиста визия за това, за което мечтаете. Картината, която пазите в ума си, относно това как виждате себе си да служите и да създавате, да работите и да живеете, ще донесе необходимата подкрепа в проявлението на това във вашата реалност. Вижте и почувствайте ясно тази картина, като действате така, сякаш вече сте я проявили и сте я получили. Визуализирайте се в ситуациите, за които мечтаете, сякаш вече са реални. Отделете време да изпитате какво е чувството да сте там, как изглежда и какъв е вкусът му. Започнете да мислите и да действате така, сякаш това е вече проявено в ежедневието ви. Обичайте всичко, което правите и празнувайте творенията си, когато те разцъфват. Изпитайте колко е хубаво да усещате истинската си вътрешна светлина, излизаща чрез вас в света. Време ви е да сияете!

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: ©2008-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah)
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015_02_01_archive.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 942 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192669
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Февруари, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728