Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3195232 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.12.2016 г.
 Възнесение на Земята 

(За вашата работа с енергиите)

Здравейте, любими мои деца!
Днес ще ви разкажа, как да използвате новите си енергийни способности, които се разкриват във вас все повече и повече.
Постепенно всичко това става за вас истински инструмент за въздействие върху различни органи в тялото ви, върху съзнанието ви, върху едни или други събития.
С други думи, учите се да управлявате тялото си, емоциите си, живота си.
Нека да разгледаме всичко поред.
Да започнем с тялото.
Ако преди, енергийното лечение ви се е струвало нещо сложно, необичайно, недостъпно, то сега мнозина от вас са способни да призовават Божествената енергия и да я насочват към участък на тялото си, който има проблем и усещате, как ви се подчинява енергията, как се затопля болното място, а понякога, започва да пулсира, да взаимодейства с насочената към него енергия.
Някои от вас, призовавайки енергията, започват да я усещат в ръцете си и да полагат на болното място горещите си длани.
В доста много от вас се пробуждат лечителските способности, скъпи мои, и започвате да лекувате не само себе си, но и своите близки.
Същото става и със съзнанието ви.
Усещайки раздразнение, гняв, обида, призовавате енергията на светлината и любовта, и разтваряте негатива, като не му позволявате да се разраства и да набира сила.
По този начин лекувате и очиствате душата си, като не позволявате да се стресне и затъне в ниските енергии на тримерния свят.
А мнозина са се научили да управляват и живота си, призовавайки на помощ с въображението си Божествените енергии с високи вибрации и формирайки с тяхна помощ събитията в живота си, които отговарят на душевните ви желания.
И днес ми се иска да подредя тази ваша работа и да ви дам някои съвети, които да ви помогнат да избягвате грешките и да използвате максимално дадения ви Божествен «инструмент», който някога сте можели да използвате чудесно, но с времето сте загубили способностите си.
И така, първото и неизменно правило за прилагането му гласи: «Използвайте своя дар безкористно и за всеобщо благо».
Второто правило. Никога не го използвайте като средство да демонстриране на превъзходство над другите хора, което да доведе до духовно възгордяване и да ви върне назад.
Трето правило. Лекувайте другите хора само в тези случаи, ако те ви молят за това и усещате, че ще приемат дара с пълно разбиране, че е само тласък за самостоятелна и осъзната работа над себе си, като начало за духовно израстване.
Четвърто правило. Работете с енергиите, само когато сте в спокойно и хармонично състояние, иначе работата ви ще е непълноценна, а понякога може да причини вреда, понеже, вместо Божествени енергии с високи вибрации, ще споделяте с хората нисковибрационни енергии, във властта на които сте попаднали.
Пето правило. Никога не преувеличавайте своите способности и не се хвалете, понеже така може да привлечете астрални същности, които се хранят с енергиите на гордостта, високомерието и многознайковщината.
Шесто правило. Постоянно се усъвършенствайте в работата си, понеже, всеки ден на Земята постъпват нови енергии, които са способни да творят чудеса.
Седмо правило. Помнете, че възможностите ви нямат предел. Вярвайте в себе си и никога не се задоволявайте с вече достигнатото.
Благославям ви, родни мои, за тази необикновено увлекателна творческа работа с високовибрационните енергии, които щедро споделя с вас Вселената!
Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют, говори с вас.

Приела Марта
24 ноември 2016
Превод: Йосиф Йоргов
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10372

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1826 Коментари: 0 Гласове: 5
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195232
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Декември, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031