Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193675 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 24.12.2016 г.
 От цивилизацията на Сириус

Силите: Приветстваме ви, скъпи земни хора! С вас се свърза цивилизацията на Сириус, най-ярката ви звезда на небосвода. Днес ни се иска да ви разкажем, какво ви очаква в най-близко бъдеще, какви процеси ви очакват, и как да се подготвите най-добре за тях.
Преди всичко, искаме да ви уверим, че в най-близко време няма да има глобални катастрофи и световни войни. И ако се случи, ще са само локални, на териториите на отделни страни.
Но това не означава, че можете да се успокоите и да живеете, както преди. Стават такива промени, които могат да са много по-опасни от световен катаклизъм. А именно, изменението на общата планетарна енергия, което ще повлече след себе си промени в много сфери на живота. За съжаление, тези промени не се виждат дори с въоръжено око и мнозина продължават обичайния си живот.
Промените на фино ниво засягат всички, без изключение и никой няма да може да остане настрани. Ще може да наблюдавате необичайни човешки реакции към тези промени като необичайно поведение, внезапни масови епидемии и психически отклонения. Хората ще опитват да намерят изход от все по-усилващата се енергия и ще започне масово напускане на Земята.
За мнозина от вас, този процес ще изглежда трагичен, катастрофален, опустошаващ Земята. Но в действителност, това е очистване, облекчение, въздишка на планетата ви след тежко бреме. Тя ще се възражда след пепелищата на пожарите като възроден Феникс, ще премине очистване с епидемии и катастрофи, за да изчисти всичко старо, отживяло.
Това ви изглежда много болезнено, защото, засега, не виждате резултата, не виждате красавицата Земя в цялата ѝ красота, нейното пищно разцъфтяване. Но той е неизбежен, вече е много близко, буквално, съвсем скоро.
Настройвайте се за много работа, тези, които са решили да останат, които пожелаят да вземат участие в очистването и възраждането. Ще ви е необходимо хладнокръвие, издържливост, вяра в себе си и в по-добрата съдба на планетата. Ще ви е необходим целия ви опит, който сте натрупали до сега. И всичките инструменти, които сте развили до сега, за да помогнете на хората да се ориентират в обстановката, да им помогнете да преживеят загубите и да излязат на ново ниво.
Във вашата история няма аналог на ставащото по планетата. Много сили са привлечени от различни вселени, за да засвидетелстват това уникално време. Не ни се иска да употребяваме думата "експеримент", защото засяга чувствата ви, все едно си играе някой с живота ви. Но потвърждаваме уникалността на случващите се процеси, които ще окажат влияние на много съседни вселени.
От своя страна, ние правим всичко възможно, за да запазим цялостта на планетата, да тушираме екстремалните енергийни изблици във вид на разрушителни събития. Но ние не можем да сдържаме основния поток и основния процес, защото това трябва да стане. Ще стане, рано или късно, Земята ще излезе на нов оборот от своето развитие, обновена и очистена.
Желаем ви да запазите спокойствие и вяра във висшия смисъл на случващото се с вас.

С уважение, цивилизацията на Сириус, службата на галактическата помощ.
19-12-2016

Превод: Йосиф Йоргов
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10455

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1144 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193675
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Декември, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031