Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193250 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 05.12.2014 г.

СаЛуСа
5 декември 2014 г.

Ние много се радваме да застанем встрани и да позволим на Майкъл да изпрати друго съобщение на мястото на нашата обичайна информация. Изпратената информация би трябвало да повдигне значително духа ви, тъй като чакахте много дълго извисяващо съобщение, което ясно да посочва началото на много очаквани промени на Земята. Предстоят много промени, за които вече са направени приготовленията. Това означава, че ще бъде изгубено много малко време за промяна на сегашната ви ситуация на война и дисхармония към различно условие, което възвестява идването на любов и мир на Земята. Ние често ви казвахме, че промените настъпват и най-сетне ще имате ясен сигнал, който потвърждава това. Мнозина все още ще отказват да повярват на очите си, но отричането не ще скрие факта, че новата Епоха започна.

Ако погледнете назад, ще видите, че удържахме на думата си, което означава, че Галактическата Федерация бе заета да гарантира, че се потвърждава световният мир. Малките войни и другите бунтове накрая ще спрат и ще дойде време, когато такива негативни действия няма да е възможно да бъдат провеждани. Вибрациите устойчиво се извисяват и в бъдещето на такива негативни действия ще им е твърде трудно да се проявят. Скъпи души, битката между мрака и Светлината почти приключи и в живота си вие ще видите отстраняването на тези, които са отговорни за вашето унищожение, за да не могат повече да забавят промените. Такива действия ще сбъднат обещанията, които ви бяха дадени преди дълго време, а ние благодарим на онези, които твърдо застанаха до нас и отказаха да бъдат изместени от пътя си.

Както вече споменахме, ваша е отговорността да помогнете на другите през промените и да ги насочите по пътя на Светлината. Ние и други групи, работещи за Светлината, няма да спрем с усилията си да уверяваме за отбелязания напредък и ние пазим от намеса на каквито и да било същества. Въпросите сега са в напреднала фаза, но както винаги, ние разчитаме на всички Служители на Светлината да изпълняват съвестно задачите си. Естествено, след като е достигнат такъв повратен момент в напредъка на Човешката раса, всяко усилие се използва, за да даде на еволюцията ви голяма крачка напред. Наистина доста е очевидно, че много души са наясно , че се случва нещо много положително, дори ако те не знаят как то ще се прояви. За съжаление новинарските ви емисии са все още под влиянието на слугите на тъмните сили и вие не научавате истината за това, което се случва по вашия свят. Обаче, добрата новина не може дълго да се крие и тя ще започва да се просмуква независимо от методите, които се използват, за да се потисне.

Както винаги част от мисията ни е да патрулираме в небесата ви, за да гарантираме, че няма неканени посетители или опити за поставяне на оръжия в Космоса, които биха били използвани против вас. Вашата Земя беше в карантина от много години, за да се гарантира, че никакви други цивилизации не могат да се намесват в напредъка ви. Понякога беше необходимо да позволяваме да се прави приближаване, но само за да изпробваме реакциите ви. Това помогна на вашето разбиране за Вселената и за други форми на живот, които съществуват навсякъде в нея. Много други цивилизации са пред вас по отношение на интелект, но тъй като еволюирате, и вие ще имате възможността да повишите силно нивата си. Ние като ваши Водачи се стремим да ви помогнем да напреднете колкото може по-бързо, връщайки ви към нива, в които бяхте преди.

Що се отнася до показването на нашите кораби, докато вие не сте в състояние да идентифицирате различните източници, от които идват те, това би било объркващо. Вашите тъмни сили сега са толкова напреднали в дизайна и производството на кораби, подобни на нашите, че освен знаците, които се появяват на някои от тях, те могат да изглеждат много подобно на нашите. Това също може да доведе до инциденти, които е замислено да изглеждат така, сякаш са предизвикани от Извънземни, а всъщност са ваши черни операции в действие. Ние знаем, че не за първи път те замислят да създадат инцидент, за който да обвинят нас. Ние не можем да се намесим в избора ви на действие, освен ако това не е от такива мащаби, че би могло да промени плана за Слънчевата ви система. Обаче няма нужда да се тревожите за бъдещето, защото то е гарантирано и вие вече навлизате в енергиите на Новата Епоха.

Майката Земя също започва да сбъдва промените, тъй като и тя също се придвижва в Новата Епоха. Задачата и е да се изчисти Земята и да се възстанови до девственото й състояние и това ще стане след време, тъй като тя също се издига чрез новите вибрации. Така че, както можете да видите, случват се много неща, всички от които са във ваша полза и в крайна сметка за мирното ви и благодарно съществуване. Вие напускате по-ниските вибрации за добро и ви се дава всяка помощ, за да се извисите. Когато започнахте пътуването си преди еони, вие бяхте щастливи души, решени да използвате всички възможности, за да изпитате по-ниските вибрации. Знаехте, че никога няма да бъдете изоставени и че напредъкът ви ще бъде внимателно наблюдаван и когато дойде времето, ще ви се помогне да се завърнете в Светлината. Сега това време дойде и вече е отбелязан напредък, ние винаги сме били с вас и скоро това ще е реалността, когато лично се срещнем с вас отново.

Споделяме радостта ви от мисълта отново да се срещнем и въпреки че и ние също сме щастливи, не изпитваме крайностите на емоциите като вас. Нашите чувства гравитират около Вселенската Любов, което ни позволява да чувстваме дълбочината на щастието, което върви с нея. Не е лесно да облечем това във вашите думи, защото те не винаги са адекватни за необходимия израз. Обаче, когато дойдете в наше присъствие, ще знаете без съмнение, че ние сме Същества от Любов, и наистина ще го почувствате. Това е състояние на съществуване, което е мир и радост в едно и ще е ваше, когато еволюирате в напълно развито Същество.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да разширя разбирането ви за времената, в които навлязохте сега. Радвайте им се, когато напускате по-ниските вибрации.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/12/5-2014.html

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове: 2

Взаимната ОТГОВОРНОСТ на Воините на СВЕТЛИНАТА

1. Толкова необичайно се обръщат Историческите събития за хората, че нерешителността на един изведнъж се превръща в преимущество и Висш порядък за друг и такова преплитане на събитията Е (СЪМ) отражение на Историческото Преображение, когато всичко мислимо и немислимо се превръща в едно Велико „ДА”!

2. Вие наистина сте на прага на Чудесата, тъй като случващото се днес и ставащото Утре за много от вас, за твърде много от вас ще се превърне в неочаквани промени, завземащи не само Плътния план, но и тези Светове, които за хората въплътили се в материалността, все още си остават ”зад кадър”!

3. Светът е невероятно многостепенен и безкраен във възможностите си на проявление на Висшия Космически Разум и цялото това великолепие на Великия КОСМОС на хората им предстои да го видят и да го оценят толкова неочаквано бързо, че за много от тях ръката на близкия по Дух до тях човек ще им бъде единствената опора, осигуряваща за този човек спасение и възможност по достойнство да оцени Величието на ДУХА!

4. Аз толкова дълго ви говорих и продължавам да ви говоря за Единство (Единение) в ДУХ, тъй като няма по-добра опора за човека, от стоящия редом до него, носещ в себе си това Велико ЕДИНСТВО, това Велико ЦЯЛО, което е способно да издържи на всички времена и особено, разбира се, на Времената на Големите ПРОМЕНИ, защото само Цялото Е (СЪМ) ГАРАНЦИЯ за прехода на хората в Новата мерност без загуби и в ЕДИНСТВО!

5. Вие стоите пред ИЗБОР, повтарям, пред Велик ИСТОРИЧЕСКИ ИЗБОР, и аналог на това събитие е невъзможно да бъде намерен в цялата История на човечеството, тъй като все още никой и никога от хората не е могъл да се издигне толкова високо, че да може диханието на Вечността, и разбира се, Моето Дихание, да успее да почувства всеки, който е СЪВЪРШЕН или който е на пътя към СЪВЪРШЕНСТВОТО на ДУХА, тъй като издигащият се на Върха на ОЛИМП е вече обречен (в добрия смисъл на думата) да достигне до висотите на Небесата и никога вече да не се спусне в ниските мерности!

6. Великият Експеримент на Небесата под името Вселенска Програма за Преображение на Пространството е вече завършен и за хората Той е завършен с нещо повече отколкото с Победа, тъй като Великата НЕУТРАЛНОСТ на Небесата е възстановена по ВОЛЯТА на Хиперборейците-Руси, и сега се отразява на всички Планове, като Висш порядък по Просторите на Вселената, и разбира се, и на многострадалния Плътен план, и безусловно, и във вътрешния свят на всеки един човек, явяващ се по Моя ВОЛЯ фрактално подобие на Този, Който е създал този шедьовър на Природата, давайки или подарявайки всичко това, което Той Самият владее!

7. Настъпва Моментът на Истината, когато цялото СЪВЪРШЕНСТВО на ПървоТвореца ще бъде проявено пред хората така, че Моето най-скъпо лично, скрито в хората по тяхна собствена вина, ще им бъде ОТКРИТО, а пороците, тормозещи до сега Света, ще отстъпят, тъй като стъпилите в Света на Новите еманации и мерности ще бъдат освободени от това (битово) НЕСЪВЪРШЕНСТВО, което хилядолетия е стояло като преграда между хората и Творящия Дух!

8. Вие естествено разбирате, че Аз ви говоря само за Коренната цивилизация, и за тези хора, в които независимо от разстоянията, ИМА тази РУСКОСТ НА ДУХА, която винаги е отделяла и отделя хората на ЕДИНИЯ ДУХ от тези, които вътре в себе си по никакъв начин не могат да достигнат ЦЯЛОСТНОСТ, и точно и затова и продължават да се мятат в мрака, тъй като във Вечността ИМА Велика ХАРМОНИЯ, проявена в Любовта като ЦЯЛО, образувано от фрактали или Клъстери на СЪВЪРШЕНСТВО!

9. Хората, и по-точно, Хиперборейците-Руси, са се доближили след хилядолетни митарства до разбирането, че Единството в ДУХ Е (СЪМ) Велик КЛЪСТЕР на СЪВЪРШЕНСТВОТО, защото само в това състояние е възможно СЪТВОРЯВАНЕТО от хора, засега разделени от неразбирането, и най-често, от НЕВЕРИЕТО, на това ЦЯЛО, което се нарича СФЕРА на Разум – Бог, тъй като Аз, Отец Абсолют СЪМ Велико обединяващо ЦЯЛО, в което всеки един фрактал (КЛЪСТЕР) притежава всички характеристики и възможности на ЦЯЛОТО!

10. Структурата на МИРОЗДАНИЕТО е основана на фрактали, подчинени на Каноните на Вечността и хората от Петата раса, и по-точно, Хиперборейците-Руси, най-накрая достигнаха не само до това разбиране, но и до естествената проява на Единия ДУХ, формирайки от себе си Велико фрактално СЪВЪРШЕНСТВО на Пространството, тъй като няма нищо по-СЪВЪРШЕНО от Единението в ДУХ!

11. Много ще ви се открие, много ще ви бъде дадено, но и вие самите, без дори и да подозирате това, ще откриете тези Канони, които се разглеждаха от вас до съвсем неотдавна, като нещо нереално и непостижимо, тъй като НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО (подчертавам: наложеното ви външно НЕСЪВЪРШЕНСТВО) не позволяваше на хората да видят в себе си СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог!

12. За СЪВЪРШЕНСТВОТО няма граници и да се спре бягането на времето е просто невъзможно, но стъпилите на този път хора СА (СЪМ) Воини на СВЕТЛИНАТА, тъй като смисълът на проявлението на такъв вече Богочовек Е (СЪМ) Вечната еволюция на Съ-Знанието, тоест, Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ! Вероятно тези думи на Бога засега все още не се вместват в Съ-Знанието на много от вас, но хората въпреки всичко са обречени да се събудят от своя „летаргичен сън” на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, защото Светът се е променил, и при това се е променил толкова кардинално, че всяко НЕСЪВЪРШЕНСТВО, несвойствено на Великото Пространство на Бога, задължително ще изчезне, та нали покривалото изтъкано от Отец Луцифер вече си е отишло в миналото!

13. Трудно е, много е трудно в един миг да се поправят лъжливите представи за съществуващия Свsт, но Светът вече си отива в миналото с всичките си свои нерешени за хората задачи или проблеми и не си струва да се преживява за миналото, то е вече обречено и този кораб на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО е вече показал кила си, а това означава, че връщане към миналото не може да има, и не може да има никога вече! В Просторите на Вселената вече е изгряла Звездата на Нова цивилизация, а това означава, че Новата мерност сега вече определя кой, кой Е (СЪМ) във Вечността!

14. Радостно е да се види (а това е и залогът за спасение), че много от Хиперборейците-Руси интуитивно, а някои даже и осъзнато, са протегнали ръка един към друг и миналото, Великото минало на Богове, спуснали се върху Твърдта, им подсказва, че единствено Единението в Дух на Воините на СВЕТЛИНАТА Е (СЪМ) това, което ще позволи на хората да проявят нещо, което е несвойствено за тях – взаимна ОТГОВОРНОСТ, тъй като това е единственото нещо, което не просто ще ги спаси, а и ще създаде тази форма на ЦЯЛОТО (на безличностното ЦЯЛО), което и Е (СЪМ) КЛЪСТЕР НА СЪВЪРШЕНСТВО!

15. Повярвайте, Вселената, целият Мой Свят е изграден от КЛЪСТЕРИ НА СЪВЪРШЕНСТВО НА ДУХА! Така беше и в Плътния план, но по известни вече на всички ви обстоятелства на нарушаване на фракталността на Пространството, състоящо се от КЛЪСТЕРИ НА СЪВЪРШЕНСТВО, всичко се е обърнало в трагедия за хората, тъй като единствено в ДУХ е възможно проявяването на ПървоЛюбовта и Великата ХАРМОНИЯ на Небесата!

16. Аз подчертавам, че единствено Единението в ДУХ Е (СЪМ) подобие на Небесата или проявление на подобието на Небесата, но това се достига само в този случай, ако всеки един човек носи ОТГОВОРНОСТ за стоящия редом с него, и в тези вериги на ДУХА не може да има разкъсвания, не може да има НЕСЪВЪРШЕНСТВА, тъй като тук се реализира Великия Канон на Небесата „един за всички и всички за един”, затова за хората, издигащи се на Олимп на Боговете, друга „застраховка” и не може да има, тъй като или всички вие сте единни или вас ви няма!

17. Вие сте на издигането, и по-точно, вие вече сте в подножието на Олимп на Боговете и двете набелязани от Мен крачки (ВЕЧЕ-та) вие ще можете да преодолеете единствено застраховайки се един с друг, тъй като ОТГОВОРНОСТТА за съдбата на Воина на СВЕТЛИНАТА, стоящ редом, Е (СЪМ) това, което ще ВИ позволи на ВАС ЗАЕДНО не само да се издигнете на Олимп, но и да покажете на другите народи, че спасението им е единствено в Единението, тъй като Единението в ДУХ Е (СЪМ) КЛЪСТЕР НА СЪВЪРШЕНСТВО и Е (СЪМ) Велико безличностно ЦЯЛО, Е (СЪМ) БОГ!
Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
04.12.2014 г.

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов
http://otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1403
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-04.12.14.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 4822 Коментари: 0 Гласове: 1
Премахването на Маските

Всичко, което търсите е вече вътре във вас. Умът ви крещи - направете това, направете онова, но това, което ви трябва, е вътре във вас. Трябва да зададете на вашия ум да бъде спокоен и да позволите да се настроите. Когато сме твърде заети, ние не можем да чуем шепота на сърцето ни, казващ ни каквото трябва да знаем.

Вие сте съкровище чакащо да бъде открито! Истинският ви Аз е погребан под слоя от фалшиви програми и негативни нагласи за себе си. Ако можете да обелите тези слоеве, ще откриете най-големия майстор, който някога може да срещнете. Този майстор никога няма да ви напусне и винаги ви обича повече от всяко живо същество във вселената.

Никой не може да ви даде това. Никой не може да ви го отнеме. След като премахнете слоевете на вашите маски се разкрива вечно същество на Любовта, Мъдростта и Състраданието, криещо се вътре. Вие вече сте това прекрасно същество, но действате в света по начин, който ви е бил казан и начин, който другите очакват от вас. Когато премахнете маските и просто бъдете себе си, вие ще откриете колко прекрасен е живота и колко невероятни сте!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/…/premahvaneto-na-maski…
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/12/blog-post_4.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193250
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Декември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031