Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193010 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.12.2011 г.
                                                                                                    " Исторически избор на човека " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Обърнете внимание как ври и кипи светът, как ври и кипи Русия и всичко е свързано с това, че Съ-Знанието на хората, което не е свързано със зависимостта от тяхното отношение към Бога, започва да проявява нотки на недоволство чрез поведението на собствения си Разум, опитващо се всичките свои съмнения да ги постави на съдът на везната на направения от него избор !  

2.  Да, но времето за избор вече е отминало окончателно и сега Съ-Знанието на човека изисква от своя Разум конкретни действия (промисъл), насочени към проява на ВОЛЯТА на своя собствен вътрешен „Аз”, а в същност – това е и проява на ВОЛЯТА на Твореца тъй като, както Аз ви казвах, вътрешният „АЗ” на човека е частица, фрактално подобна на Твореца !

3. Борбата вътре в човека единствено се изостря и отсъствието на прецизност на приетите решения води до това, че вместо обещаната Мъдрост, човекът започва да проявява НЕВЕРИЕ и банална плашливост, забравяйки за това, че човек като проявена частица на Твореца, от нищо и от никой не бива да се плаши в този Плътен план, освен от собственото си „Аз” и от Самия Творец !

4.  Аз говорих на хората за това, че човек е длъжен да слуша другия човек при формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, но това може да става само тогава, когато човекът успее да чуе самия себе си, а това означава, да опознае самия себе си като истинна частица на Твореца ! От този собствен, но повярвайте Ми, Исторически избор на човека, тоест на неговото вътрешно Духовно пречистване, зависи бъдещето на човечеството.

5. Ако някой от хората тръгне да ви убеждава, че ВЯРАТА е вторична, то вие не бива да слушате този лъжец или по-точно – представител на Тъмните сили !

6.  Повярвайте Ми, единствено ВЯРАТА е най-правилната крачка към Бога и не чрез всеобщия молебен или църковните догми, а само през собственото ви сърце, изпълнено с ПЪРВОЛЮБОВ към Създателя, тоест към всички частици на Твореца, готови ЕДИНОДУШНО (независимо от безкрайното многообразие от форми на своите проявления) да формира ЕДИННО ПОСЛАНИЕ на ЛЮБОВТА !

7. Хората трябва да разбират, че вашият Астрален план, който определено много скоро ще се прояви и за проявлението на който хората са длъжни да се подготвят, така както и Физическия план, представлява също така многостепенно Пространството на ПЪРВОЛЮБОВТА !

8. Хората ще изградят в Астрала, в зависимост от собствената си Духовна подготовка (нивото си на Съ-Знание), своеобразна пирамида, но все едно, това ще бъде пирамида на ЛЮБОВТА, подобна по своята структура не само на Плътния план, но и на цялото Космическо Пространство.

9. Засега обаче цялата борба е съсредоточена около границата на времената и засега – на нивото на отиващия си Плътен план, но в който, в зависимост от Съ-Знанието на човека се формира СВЕТЛИННОТО тяло, а това означава и новите перспективи на човека СъТворец!

10. Освен тази вътрешна борба между Съ-Знанието и Разума на човека, хората започват реално да ги обкръжават изкривени представи за Пространството и мястото на човека в Него, предлагано от Тъмните сили. Та нали Тъмнината не само че не дреме, но и действа все по-активно, поднасяйки на хората в огромни количества своите лъжепророци и лъжеучения, внасящи разногласия, много често принципни, дори и в редовете на хората на СВЕТЛИНАТА.

11. Аз многократно предупреждавах хората за това, че пътят към себе си, към своето вътрешно „Аз”, а след това и към Бога – е много труден път не само през скверността на лъжеученията, но и през потока от Духовна лъжа, и за съжаление не всички хора ще могат да издържат този натиск на Тъмнината.    

12. Хората не издържат на този натиск на Тъмните сили и поддавайки се на провокациите на Тъмнината, преминават на противоположната на Мен страна, заставайки на релсите на Духовната инволюция.

13. Затова, защитавайки и предпазвайки хората, Аз съм длъжен още веднъж да напомня, че не може да има никакви пророци освен тези или този, с които говоря АЗ САМИЯТ !

14. Повярвайте Ми, всичко което се предлага от властите или от отделните личности, идва или от изкривеното Съ-Знание на човека, или от Тъмните сили, внасящи ХАОС в главите, и по-точно в Съ-Знанието на хората, търсещи Бога !

15. Аз предупреждавах хората за това, че не бива напразно да се споменава Бога и независимо от това, че хората в Русия (бившия Съюз) се намират вече в канала за СЪНАСТРОЙКА, самият процес на СЪНАСТРОЙКА е доста сложен и не допуска обръщане напразно към Бога !

16. Повярвайте Ми, преди дни човекът извърши не просто историческа крачка над пропастта на Ада, но и направи своя избор за своето собствено бъдеще !

17. Изборът на хората в Русия, който те направиха на 4 декември, единствено и само потвърди, че страната все още само се събужда и времето за всеобщо ПРОЗРЕНИЕ все още не е настъпило ! Но Аз ви предупреждавах многократно, че времето за размисъл, а още повече и за пустословие, вече е в миналото и сегa единствено активния ПРОМИСЪЛ представлява за хората НАДЕЖДА за спасение !

18. Обърнете внимание на това, че Аз престанах да се обръщам към хората на НЕВЕРИЕТО, защото тяхното време е вече в миналото и техните разсъждения за бъдещето на страната и още по-малко техния промисъл, за Мен вече са безинтересни !

19. Аз знам, че освен напразно говорене и излишно губене на време, тези хора никога няма да могат да реализират Духовния потенциал на своето вътрешно „Аз” ! 

20. Независимо от тези печални за Мен загуби, Аз не мога да спра и ако Аз съм взел властта на Земята в СВОИ РЪЦЕ, то тази Власт на Бога на Земята сега вече ще трябва и да я употребя !

21. Повтарям: времето за размисъл отдавна вече е преминало безвъзвратно и сега за Мен съществуват единствено хората на ВЯРАТА или хората на БОГОТЪРСЕНЕТО, и така както показаха изборите, за съжаление, твърде по-малко от 75 процента от електората на бившия Съюз ще могат да съставят основата на Шестата раса !

22. Трябва да ви кажа, че хората (повтарям: бившия Съюз) все пак прескочиха, пък макар и с малко този минимум от 2 процента, който за Мен беше необходим, за да бъде изпълнена Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

23. Тези хора, които все пак преминаха Изпита за своя Исторически избор, Аз бих искал да ги помоля да бъдат безкрайно внимателни не само към външните проявления на ВОЛЯТА на Твореца, но и към тези вътрешни преображения на техните биологически обвивки, които наред с промяната на Съ-Знанието на човека ще се случват в съответствие с процесите на трансмутация на човека.

24. Процесът на трансмутация, в това число и процесът на отваряне на Третото око, ще става с всеки изминал ден все по-забележим, защото много скоро хората ще трябва да прогледнат, за да видят Проявения план на Твореца или ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО !

25. Шестата раса вече се формира и при това доста активно, затова за хората на ВЯРАТА вече се подготвят условията за прехода им през границите на Плътния и Астралния план и възможността да приеме тяхното Съ-Знание многомерността на Пространството.

26. Аз знам, че Русия твърде ”дълго впряга” и разбирам, че това е проява на национална особеност на този Народ ! Но вече е дошло друго време – време на Велики промени, когато и Духовната и Физическата ленивост стават съвършено недопустим „разкош”, водещ до съществени загуби на Велик генофонд – генофонда на Великите Арийци !

27. На хората от Народа на Русия никой не им е давал ПРАВО толкова бездарно да губи Духовния потенциал на човечеството, заложен в Древните Арийци и ако съвременният човек от Русия не си направи от това правилните изводи, то за Мен остава единствено да съжалявам за напразно изгубените частици на СОБСТВЕНОТО СИ ТВОРЕНИЕ !

28. Не бива сега живеещите потомци на Древните Арийци толкова безсмислено да губят това, което е било натрупвано в продължение на хилядолетия от техните Велики предци, които по трошички са Формирали Святая Рус, разпространила впоследствие своя ареал на Древните Арийци по всички континенти на Планетата Земя !                                                                                                                                                    http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=947                                                          http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-06.12.11.html                                                                            http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                   http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                  

image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство !


Категория: Изкуство
Прочетен: 1326 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 08.12.2011 23:02
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193010
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031