Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3201442 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 20.12.2011 г.
image СаЛуСа , December 19 , 2011

Моля ви, не позволявайте репортажите за инциденти, причинени от дейностите на тъмните сили, да ви разсейват от фокусирането върху годината 2012. Както откривате, те удрят предизвикaтелно, за да отбележат отчаяната си последна съпротива, но с това няма да постигнат нищо. Сега, когато знаете как работят те, вие сте в състояние да предотвратите последиците, които обикновено предизвикват страх. Вече сте мъдри спрямо техния метод на работа и сте станали много по-внимателни и им отказвате резултатите, които те планират да създадат . Ние от Галактическата Федерация изпълняваме нашата роля в защитаването на онези от вас, които са под заплаха, а в някои случаи лично им се появихме, за да им дадем тази увереност . Бъдете сигурни, че ние познаваме всички Служители на Светлината и заедно с техните Водачи те са водени по пътя, по който има най-малка вероятност да доведе до конфронтация. Това не винаги може да бъде избегнато, но има случаи, когато тъмните сили са онези, които са потърпевши вместо вас. Публичността , която те получават , е добре дошла , тъй като разкрива характера на начина им на действие и помага на другите да ги разпознаят .

Не беше много отдавна, когато бяхте склонни да приемете каквото и да ви кажат тези във властта, а те използваха доверието ви, за да ви мамят , докато изпълняваха тайните си операции срещу вас. Почти ежедневно сега вие научавате за истината зад многото събития, които са били работа на тъмните сили, но са били скрити зад законосъобразни дейности. Истината е много по-дълбоко, отколкото вие наистина знаете, но през следващите месеци ще бъде разкрита, за да се запише правилно историята. Тя ще бъде представена по такъв начин, че никакви отричания няма да променят фактите, които поддържат равносметките, които ние ще ви дадем. Ние също се нуждаем от тях, за да обосновем действията, които са планирани, когато много хора от позициите на властта бъдат отстранени, защото са участвали в криминални действия срещу вас. На този етап наша грижа е да ги извадим съвсем законно и да не губим време преди те да бъдат заменени от онези, които са от Светлина.

През многото години ние сме събрали повече от достатъчно доказателства, за да покажем кои лица са нарушили техните обещания да работят за хората и вместо това са пропаднали под обещания да забогатеят бързо и за сметка на хората. Следователно ние можем до голяма степен да облекчим усилията и дългите и скучни проучвания, за които няма достатъчно време. Въпреки това, някои престъпления срещу вас са от такава важност , че няколко души ще се изправят пред съда, така че да се разкрият в пълна степен. Както можете да си представите, такива Същества са онези, които са от Илюминатите и които контролираха плановете за допринасяне за световното робство на Човешката Раса. Ясно е, че с Издигането, което е толкова близо до проявлението си, в крайна сметка те ще бъдат отстранени и ще прекарат времето си на подходящо ниво, където могат да разсъждават върху ефекта, който са оказали върху милиони Същества. Не всичко е изгубено, що се отнася до тях, но пътят им обратно към Светлината ще бъде дълъг и труден.

Служителите на Светлината по целия свят виждат плодовете на труда си да донасят Светлина на Земята. Хората се пробуждат с много по-бърза степен и със сигурност усещат новите вибрации, които обливат Земята ви. Това има ефект на изчистване на паяжините, които замрежваха погледа им. Сега истината започва да ехти навсякъде и се повдигат въпроси, на които вие, Служителите на Светлината можете да отговорите. Рано или късно целият въпрос за това, което годината 2012 ще ви донесе ще трябва да бъде обсъден, тъй като слуховете изобилстват въз основа на различните тълкувания на календара на Маите. Най-важният отговор се свързва с края на времето, което доста хора съвсем буквално възприемат, че означава края на света. Информирани хора, които напълно са проучили въпроса, правилно заключиха, че „краят” се отнася само да затварянето на цикъла на дуалността. Също така тези, които четат нашите послания, знаят , че това също означава официалното начало на Новата Епоха, правилно означена като Златната Епоха. Всяка душа е поканена да участва, но като избор на свободната воля никой друг няма да бъде третиран по различен начин. Всички имат възможността да се издигнат , но намерението трябва да е там, както и усилието да внесете Светлина в ежедневния си живот . Вие трябва да можете да „ чувствате ” отвътре дали сте един, който е дошъл в този живот , за да направи това и ще знаете, че това е илюзия, от която искате да се махнете.

Идващата година ще бъде година на повишена активност и ще бъде почти невъзможно за която и да е душа да премине през нея, без да осъзнава какво се случва. Ние със сигурност ще бъдем в челните редици на многото неща, които се случват и скоро се очаква да започне нашата презентация пред вас, която ще сложи началото на близките ни взаимоотношения. Вие сте готови да ни приемете, а с всичко от старата парадигма, която се руши около вас, ние знаем, че ще бъдем най-добре дошли. Тогава можем да помогнем да разчистите бъркотията и твърдо да ви изведем на пътя към Издигането. Щастливите времена са просто зад ъгъла, а вашето търпение, което е било поставяно на крайно изпитание, ще бъде силно възнаградено. Още малко, Скъпи мои, и дадените ви обещания ще се проявят във вашата реалност , а вие ще вкусите от успеха , за който сте работили еони от време.

Нищо не се случва случайно, а вашето освобождаване от тъмните сили беше планирано преди началото на цикъла на Дуалността. Имайте предвид , че времето, както го разбирате, съществува само на Земята и вашите животи в по-ниските вибрации следват линейното време. Всъщност , всичко е в Сега и ето защо вие можете да се връщате в който и да е период от миналото и да го преживеете отново. Така че, когато преглеждате животите си, те не само са реалистични, но и напълно реални в смисъл на звук, мирис и емоции, които можете да чувствате. Не може да има грешка, когато преповтаряте опитите си, а също можете да разберете защо те се случиха. В повечето случаи, те са резултат от карма, произлизаща от по-ранен живот и вие ще знаете дали сте научили уроците, които бяха предвидени.

Ако в живота в дуалността всичко звучи доста трудно и нерентабилно, помнете, че вие искахте този вид опит , за да подпомогнете растежа на вашата душа. Вие напуснахте измеренията от хармония и мирно съвместно съществуване, за да разширите съзнанието си, а сега този период свърши. Всички очакват вашето завръщане, но първо финалния етап на приключване на земните ви опити и приключването им по щастлив начин. Ние ще ви помогнем в прочистването и подготовката на всички за едно прекрасно и извисяващо завършване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а вие трябва да знаете, че ние имаме безгранична любов за всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike19-12-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                          image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      image                                                                                                                                                                                                                 
Категория: Изкуство
Прочетен: 3384 Коментари: 3 Гласове: 4
Последна промяна: 21.12.2011 08:38
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3201442
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031