Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181258 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 19.12.2011 г.
Процесът на Духовна трансмутация вече не може да бъде спрян ! " из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ                                                                                                                                                          1. Много политици, а и просто граждани на Русия, свързват вълненията на Блатния площад преди всичко с инициативите на опозиционната част от политическия елит, без въобще да отчитат при това активизацията на „малкия човек ”, свързана с Преображението на Пространството и участието в този процес на Самия Творец !    

2.  Трябва веднага да кажа на всички хора, които по никакъв начин не искат да видят във всичко случващо се в Русия проявлението на ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА, че Пространството вече дотолкова се е изменило, че събудилото се САМОСЪЗНАНИЕ на хората представлява пряко следствие от изменение честотата на вибрации на Пространството и Моето влияние на подсъзнанието на човека !

3. Хората би трябвало да забележат, че честотата на вибрации на Пространството дотолкова се е повишила, че прозрението в Съ-Знанието на човека е направило невъзможно Духовното безразличие не само при хората на ВЯРАТА, но и при най-обикновения човек, който дори все още не се е определил в своя избор !

4.  Напразно много от хората мислят, че във всичко случващо се сега на улиците на руските градове няма участие на Твореца ! Вълнението на хората, проявата им на своите позиции – засега само на непримиримо несъгласие с резултатите от избирателната кампания – са вследствие на Моето въздействие на подсъзнанието на човека, заставящо го да прояви свободната си ВОЛЯ и свободния си ПРОМИСЪЛ, формиращ, пък макар и за сега несъзнателно, КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ !

5. Духовното прозрение и стремежа за свобода на ВОЛЕИЗЯВАТА представляват точно потвърждение на това, че Създателят започва (спомнете си, властта на Земята сега принадлежи на Мен, на Вашия Творец) да формира от хората не само творящ ЕГРЕГОР, а и съвсем истинска АРМИЯ НА СВЕТЛИНАТА, която трябва да яви това дългоочаквано ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО не само във всяка частица на Твореца, но и в Цялото Пространство на Плътния план !!

6.  В същност, всичко това, което сега наблюдава удивеният свят, се явява проявление не само на свободната ВОЛЯ на най-накрая събудилия се „малък” човек в Русия, стремящ се от векове към достигане на Висша справедливост в обществените отношения, но това което е по-важно, проява на ново САМОСъ-Знание на вече Новия човек, за който МОНАДИТЕ на Твореца стават сега най-истинска реалност !

7. Повярвайте Ми, толкова активно преминаващата ТРАНСМУТАЦИЯ на Съ-Знанието е свързана не само с промяната на Плътния план и мирогледа на хората в условията на ниските вибрации, а това е резултат от еволюцията в мисленето и по-точно – резултат в еволюцията на Съ-Знанието на човека !

8. Ставащото в Русия наистина е резултат от изменението на Съ-Знанието на „малкия” човек, опитващ се при повишаването на честотата на вибрациите на Пространството да се ориентира, тоест да се СЪНАСТРОИ с Твореца и вибрациите на Великия КОСМОС !

9. Хората от Плътния план никога не са асоциирали себе си с Пространството на Великия КОСМОС и никога не са мислили, че самите те се явяват част от това ПОСТОЯННО еволюиращо ПРОСТРАНСТВО !

10. Фракталното подобие на хората с Твореца, за което Аз постоянно ви говоря и за което на хората им е известно още от Древните ПИСАНИЯ, са не просто думи, а подсказване за хората, отварящо в тях СЪКРОВИЩНИЦИТЕ ОТ ЗНАНИЯ и ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА СЪТВОРЧЕСТВО, а най-важното – е потвърждение за това, че МОНАДИТЕ НА ТВОРЕЦА са едновременно и МОНАДИ на човека СъТворец !

11. Струва ви се, хората като че ли ги е извело на улиците най-баналното несъгласие с политиката на ръководството на страната и с провеждането на, меко казано, не съвсем честните избори. Но при един по-дълбок анализ дори и на най-обикновения, „малкия” човек му става пределно ясно, че причина за всичко това се явява Духовното ПРОЗРЕНИЕ на хората, нямащо нищо общо с общите постулати на всички световни религии !

12. Опитайте се да свържете всичко случващо се с формирането на НОВОТО СЪЗНАНИЕ, та нали Аз обяснявах, че единствено промяната на Съ-Знанието може да стане условие за начало на формиране на НАРОД, на който му е предначертано да стане ФОРПОСТ на Шестата раса, приемайки върху себе си КРЪСТА на Първопроходец в Ерата на Духовното СЪТВОРЧЕСТВО – СЪТВОРЧЕСТВО на всички частици не само помежду си, но и със Самия Творец !

13. Всичко ставащо в Русия, с учудване отбелязано от много хора на Планетата, наистина е първият признак на Духовното пробуждане на Народа на Русия, наистина е резултат от промяната в структурата на Съ-Знанието и резултат от проявлението на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, тоест това е формирането на Новия човек – човекът на СВЕТЛИНАТА !

14. Процесите на Преображение на Пространството и трансмутацията на Съ-Знанието на човека сега вече стават забележими за хората, а това означава, че и преображение на Народа на Русия във форпост на Новото човечество също става истинска реалност !

15. Това ще стане реалност не в някое си много далечно бъдеще, а вече сега – тази истинска реалност, която трябва да покаже на втрещеното човечество, че страната, и по-точно, Народа на страната, приел с цялото си Сърце Твореца, преминава на ново стъпало в еволюцията си, определяйки чрез себе си бъдещето на човечеството!

16. На-сетне настъпва ЗЛАТНИЯТ ВЕК на Русия –когато нейният многонационален Народ може да прояви себе си като ВЕЛИКО ЕДИННО БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО – Творец, способен в сътворчество с ПървоТвореца да формира Пространство на Висшия Космически Разум !

17. За сега Аз виждам само островчета на формиране на Висше Съ-Знание, но това са вече КЛЪСТЕРИ от Висш порядък и те започват да се формират по цялата територия на Русия и към пролетта на 2012 година руският Народ ще бъде вече неузнаваем !

18. Русия през 2012 година ще представлява Народ, на който в Съ-Знанието на всеки човек в пълна степен ще се прояви Светия Дух – Пространството на Божествената СВЕТЛИНА, което е и Пространството на СВЯТАЯ РУС !

19. Хората са длъжни да се подготвят за това, че на тази вълна от проявата им на СВОБОДНА ВОЛЯ, обществото ще бъде залято от цунами на кардинални промени, засягащо собствените им представи за себе си, които и ще станат резултат от Духовното прозрение !

20. Тези промени ще бъдат дотолкова значителни, че в най-сгъстени срокове на вашата страна и предстои да повиши своя статус от обикновен народ – представител на земната цивилизация до ниво Народ – Духовен лидер на човечеството !

21. На вашия Народ е съдено (и от това няма как да се измъкнете) да формира Новия народ – праобраз на Новата цивилизация на Шестото Слънце и това е задача, повтарям, не на някакво отдалечено бъдеще, а на днешния ден, да се откажете от която е просто невъзможно ! 

22. Макар и някои от хората, и особено от страна на политиците, да предполагат, че всичко постепенно ще се успокои, Аз от своя страна мога да кажа на тези хора, че всичко това едва сега започва, и ако хората са излезли на улицата, то това означава, че не само Пространството се е променило, но и Съ-Знанието на хората е преминало вече ТОЧКАТА НА НЕЗАВРЪЩАНЕ !

23. Това означава също, че се е изменило Съ-Знанието не само на отделните личности, но и на целия НАРОД, и сега променилото се Съ-Знание до нивото на СъТворец никога няма да позволи на човека, осъзнал себе си СВОБОДЕН Духовно, да спре на половината път от своето собствено Духовно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ !

24. Погледнете в СЪРЦЕТО си, попитайте своя вътрешен „Аз” и вие ще разберете, че СВЕТЛИНАТА на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО на АБСОЛЮТА, която е била дарена на всеки човек при ПЪРВОРОЖДЕНИЕТО му, и която толкова дълго е била скрита поради неговото собствено Духовно невежество в Плътния план, сега вече може да бъде открита и използвана в пълната си сила !

25. Епохата на изкривените представи за човека си отива в миналото, към човека се възвръща неговото разбиране за съпричастност с Твореца и се възвръща представата му за самия себе си като за частица на СВЕТЛИНАТА, надарена с ПРАВОТО да проявява свободна си ВОЛЯ за СъТворчество !

26. В хората отново се появява разбирането, че върхът на човешкото Духовно Единение се явяват ПЪРВОЛЮБОВТА и КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, способно да сътвори ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=951                                                                          http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-18.12.11.html                                                                                        http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                           http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

                                       Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!


Категория: Изкуство
Прочетен: 2971 Коментари: 0 Гласове: 11
Последна промяна: 23.12.2011 09:40
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181258
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031