Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184578 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 13.12.2011 г.
" Все още не е Народ , но вече не е и тълпа ! " из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ 

1. Аз предупреждавах хората, при това многократно, че борбата между Съ-Знанието и Разума на човека задължително ще се превърне във вътрешен взрив или във вътрешна революция, подтикваща ги към промяна на властта и установяване, на основите на вече Божествена регулярност или на основите на Висша справедливост, дори и ако хората са все още неподготвени Духовно !  

2.  Народът на Русия изисква вече порядък, но не порядък според остарялото разбиране от миналите, вече отживели представи, а наистина справедливо устроен свят или справедливи обществени отношения !

3. Спомняте ли си, Аз ви говорих за това, че есента на тази година ще стане за вашия Народ и по-точно за „малкия” човек, ПРОЛЕТ на Духовното пробуждане – пробуждане, което по никакъв начин не се вписва в рамките на отминалата идеология на човешката власт ! Днес, макар и все още неосъзнато, но хората искат Нова национална идея, която при новите, все по-усложняващи се условия на Пространството на високите вибрации никой друг, освен Мен, вашия Творец, не би могъл да предложи !

4.  Настъпва времето на ВЕЛИКОТО ДУХОВНО ПРОБУЖДАНЕ НА РУСИЯ и не са прави тези политици, които убеждават, и преди всичко самите себе си, че вътрешното недоволство, и по-точно Духовното пробуждане, постепенно ще се смъкне до отрицание, и „изпусната пара” на негодуването постепенно ще се смени с „побратимяването” между власт и Народ !

5. Не, това вече няма да се случи никога, тъй като хората живеят вече в друго Пространство, когато духовното пречистване става вътрешна потребност не само за хората на ВЯРАТА, но и за всеки човек поотделно !

6.  Все още не се чуват думи за Нова Божествена регулярност на митингите и на народните изяви, но във всички случаи вътре в Съ-Знанието на всеки човек се формира неговото ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение.

7. А масовостта на изявите на хората единствено потвърждава, че хората търсят изход от безпътицата – от безпътицата не само на лъжата и измамата от властта, но и от църковните догми на миналото, и при това без сами да осъзнават това, хората формират Армията на СВЕТЛИНАТА !

8. Аз виждам, че събуждащата се Русия започва да формира Ново Пространство на СВОБОДНИЯ ДУХ и СВОБОДНАТА ВОЛЯ, а това е и най-истинска ПОБЕДА над Духовната ленивост и невежество, и като последствие, над пасивността и безразличието на Плътния план.

9. Ето кога вътрешната ПАСИОНАРНОСТ на Великия НАРОД, потомците на Древните АРИЙЦИ, започват да проявяват себе си, и независимо от никой и нищо, формират на улицата вече Новия НАРОД – Народът-водач на Духовното прозрение на цялото човечество !

10. Сега върху самостоятелно събудилите се хора не може вече да им се налагат остарелите лозунги за необходимостта от съхраняване на стабилност в обществото, на тази стабилност, която е била по-рано и която много напомняше на кипящ котел, дори и поради това, че ВЛАСТТА на Планетата вече не принадлежи на хората, и който и да е, и каквото и да е предполагал, то решенията ще ги вземам АЗ САМИЯТ !!

11. Напразно някои хора от властта си мислят, че Духовното пробуждане на улиците на руските градове е било стихиен изблик на емоции на доведени до отчаянието хора! Повярвайте Ми, всичко не е толкова просто, и започналите изяви на хората единствено потвърждават Моите ДУМИ за това, че на Мен ще ми се наложи да употребя СВОЯТА ВЛАСТ !

12. Със СВОИТЕ действия, със СВОЯ ПРОМИСЪЛ Аз искам да подтикна хората да изпълнят Моята, и едновременно с това, и своята ВОЛЯ, и да ги приближа най-накрая към собственото им вътрешно ПРЕОБРАЖЕНИЕ !

13. Обърнете внимание, че хората излезли на улицата, не искат революционни промени, те вече окончателно са разбрали, че революции искат единствено тези, които не са уверени в своите Духовни сили и които не разбират, че възможността да се промени този свят не принадлежи на властите, а на тези „малки” хора, на които толкова се надява и САМИЯТ ТВОРЕЦ !

14. Моите НАДЕЖДИ започват да се сбъдват под формата на проявление на Новото Съ-Знание на хората, на които е съдено да преминат Духовно пречистване в условията на променящия се, и при това много интензивно, Плътен план; сега първообраза на Новия Свят на високите МОНАДИ на Твореца вече започва да се проявява (да се формира) на улиците на руските градове !

15. Това, което се случва в Съ-Знанието на хората, сега вече свободни Духовно, е резултат от проявата на МОЯТА ВОЛЯ, която сега вече трябва да бъде почувствана от всеки човек, а не само от хората на ВЯРАТА, защото ДНЕС – това е техният ПРАЗНИК на Духовното пробуждане, при това, ПРАЗНИК, сътворен от тях (макар и неосъзнато) в СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

16. Всичко това, което се случва сега е предвестник на Великото ПРОБУЖДАНЕ вече не на отделни личности, а на целия НАРОД, който от неуправляема тълпа се превръща в НАРОД, формиращ Новото Пространство на ВСЕОБЩА ЛЮБОВ и ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ !

17. Този НАРОД – повтарям: макар и неосъзнато, макар дори и под Мой НАТИСК и естествено и под Мой КОНТРОЛ – започва да формира точно тази СЪБОРНОСТ, която впоследствие ще стане и основа на Божествената регулярност !

18. Утре хората, но вече осъзнато, ще проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ на ДУХОВНО ОСВОБОДЕНИЯ човек, ще изградят ПИРАМИДАТА на Божествената власт, която при всеобщото Духовно пробуждане Аз с удоволствие ще отдам в ръцете на Народа-СЪТВОРЕЦ !

19. Повтарям още веднъж, че напразно властите и някои политици се надяват, че вълненията на народните маси ще се успокоят и обществото ще придобие толкова необходимата за властта „стабилност” на Духовно блато и напразни обещания, защото сега Аз, вашият ТВОРЕЦ, не мога да допусна това, дори и поради тази причина, че Пространството не просто се променя, То започва да ФИЛТРИРА хората, или по-точно да ги РАЗДЕЛЯ на хора на ВЯРАТА и на хора на НЕВЕРИЕТО !

20. Тези, които вчера, а сега и ЗАВИНАГИ, ОСЪЗНАТО „излязоха на улицата”, могат уверено да разчитат на МОЯТА подкрепа, на МОЯТА помощ и могат смело да причислят себе си към формиращата се Армия на СВЕТЛИНАТА !

21. Аз многократно говорих на хората, че събитията в Пространството започват все повече да се пресират и време за вземане на собствено решение вече няма, защото всичко което видя удивеното човечество по улиците на руските градове представлява отражение на това, че Русия в последната минута все пак успя да избере за себе си ТВОРЯЩИЯ ВЕКТОР на формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ !

22.  Искам още веднъж да подчертая, че в Русия станаха две ЧУДА на Богопроявлението: хората като фрактално подобие на Твореца, успяха да преодолеят своя ген на страха от Плътния план, и всеки човек сам за себе си успя да формира свой път към Истината, към Бога, а всички заедно проявиха истинско ЧУДО на Духовно Единение !

23. Спомнете си, Аз говорих на хората за това, че те задължително ще изпитат ЩАСТИЕ от Духовната трансмутация (в този си живот), но сега Аз искам да им кажа, че трансмутацията на техните биологически обвивки не може да се сравнява по никакъв начин с ЩАСТИЕТО от Духовната ТРАНСМУТАЦИЯ, която става пред очите им вече днес, и която с всеки изминат ден единствено и само ще се усилва, формирайки в реалността Божествената регулярност или ВЛАСТТА НА БОГА на Земята !

24. Нека никой от хората дори и да не се надява на реставрацията на преминалата власт и да не се надява на реализацията на своите амбициозни планове, противоречащи на МОЯТА ВОЛЯ и ВОЛЯТА, сега вече, на Духовно свободните „малки” хора, тъй като от днес всичко ще става вече по Нов сценарий, всичко ще бъде под Моя диктовка !

25. Аз също така, говорих на хората и за това, че много скоро те ще видят СЪВЪРШЕНСТВОТО на многостепенното Пространство и Третото око ще открие допълнителни възможности за канала „човек-Творец”. Но днес хората направиха почти невъзможното: те отвориха СЪРЦАТА си не само към ВЯРАТА, но и към ЛЮБОВТА, а това повярвайте Ми, е и предтеча за формирането на Новото Съ-Знание - Съ-Знанието на хората от Шестата раса !

26. Хората най-накрая чуха в себе си Твореца и направиха това, което превръща тълпата в Народ и ако това е само първата КРАЧКА на равнището на Съ-Знание на СъТворец, то представете си, какви хоризонти за СЪТВОРЧЕСТВО се откриват пред хората, СВОБОДНАТА ВОЛЯ на които ще се свърже с ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА!                                                                                                                                               http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=949                                                            http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!




                                                                                                                                                                                                                                       
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 13.12.2011 09:55
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184578
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031