Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181335 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 30.11.2014 г.
Исторически избор на хората: Бог или Мамон?
 
1. Никога досега все още човечеството не е стояло пред избор – „Бог или Мамон?” и никога досега все още пред хората не е стоял въпросът – „да бъда или да не бъда?”, тъй като Петата раса за първи път в своята история е достигнала до Точката на незавръщане, тоест Тя никога не е чувствала, какво Е (СЪМ) това преход в друго измерение и че е възможна Велика среща на хората с Бога!            

2. Петата раса все още никога не се е срещала с Бог и никога досега все още не е стоял пред нея въпросът, произнесен единствен път от Бога – „вие с кого сте?”! Единствено сега, в този Исторически момент, са и прозвучали Словата на Бог, обърнати към всички хора и народи едновременно: „какъв път избират хората днес?”, и именно сега, тъй като Камбаната на съдбата вече определи времето на Историческия преход!        

3. Аз разбирам, че твърде малко от хората разбраха проблемът или дълбочината на въпроса, но прошка не може да има за този, който е глух за Словата на Бог, тъй като сега възгласите „ама аз не разбрах” или „аз забравих” не се приемат като обяснение за позицията на човека на НЕВЕРИЕТО и дори и за нечуващия!                

4. Аз мога да разбера, че за многото хилядолетия Духовно блудство човечеството, и най-вече, Коренната цивилизация е позабравила, а може да се каже, изцяло е забравила, че източникът на ПРАРОДИНАТА на хората въобще не Е (СЪМ) Материята, а Духът, и че Тя е започната (зародила се е) съвсем не от компонентите на Материалния Свят, а в Духа! Хората от Коренната цивилизация са били отначало с Бога, творящ Светове и Вселени, и им е било съдено на тези Богове да стъпят на Твърдта (подчертавам: СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО), за да докажат на Небесата, че еволюцията, водеща хората към СЪВЪРШЕНСТВО на Съ-Знанието до Бог е ВЕЧНА!      

5. Отначало всичко беше до такава степен разбираемо, че Боговете, а по-нататък, и Богохората, не се съмняваха, че СЪВЪРШЕНСТВОТО, привнесено в техния Свят, ще им създаде всички условия, за да бъде донесена на Небесата Благата вест, че УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на хората до нивото на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог е не само възможно, но и Е (СЪМ) реалност, на тях обаче не им беше дадено да знаят, че наблюдаващият Планетата Отец Луцифер ще открие (ще отвори) Пространството за други цивилизации, които приеха позицията на Луцифер като определяща за тяхното съществуване!     

6. Именно от Луцифер беше спуснато на Планетата, в противовес на Великото СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на Материята и приоритета на Мамона (и по-точно – на Злото), което беше избрано, като алтернатива на Духа, спъвайки се в което човекът не само е губил ПРАВОТО си да твори на нивото на Бог, но е и губил пълната си Духовна самостоятелност!        

7. Преди много хилядолетия човечеството, включително и Коренната цивилизация от Богохора сътворена от Мен, е загубила директната си връзка с Бога, тъй като от Отец Луцифер беше предложена алтернатива на Бог, и по-точно алтернатива на пряката връзка с Бога, с наименованието „религия”!

8. И това е сработило! Човечеството „самостоятелно” избрало нови критерии за собствената си еволюция, разбирайки под думите „еволюция на Съ-Знанието” съвсем не Съ-Знанието, а разделянето на хората по съсловия, и по-точно, разделянето на хората по Мамона! Колкото и странно да звучи, но всички цивилизации, обосновали (установили се) се на Планетата, са се съгласили на новата религия на успеха, обоснована на погрешните, и най-често, на лъжливите представи за единствена възможност за връзка с Мен – само чрез посредници, управляващи Съ-Знанието на хората в угода на Мамона, опитвайки се да отведат хората от Източниците, от възможностите за пряк контакт (диалог) с ПървоТвореца – Прародителя на човечеството!    

9. Разбира се, след много хилядолетия Духовно робство, просто ей така, да се събудиш и да разбереш Истината не е толкова просто, Аз обаче периодично ви изпращах тези хора, които биха могли все пак да се докоснат до Съ-Знанието на „малкия” човек и Историята на човечеството познава такива имена, но Отец Луцифер и Неговата вече създала се команда (отбор) на Тъмнината успяха да докажат на хората, че всички тези Пророци, самите те, на свой ред, се явяват основатели на всички религии на Света!         

10. Светът потъна в религии „по вкуса на всеки”, благодарение на което сега хората са разделени вече не толкова по Мамона, колкото по представата си за Бог, оставяйки правото на религиите да решава съдбата на хората и давайки право, сега вече на Мамона, за единение на хората, пък макар и в ранг на Духовно робство, но все пак възможност за единение! И ако някой (по Моя ВОЛЯ) говореше на хората, че Духовното робство не е вечно и че все някога слънцето на Духовната свобода ще развърне хората към Бог, към техния Източник, то този човек се е възприемал от хората, като раздразнител, като „възмутител на спокойствието”, тъй като „порядък” и спокойствие на Духа, на тях им се е струвало, че е идвало единствено от религиите, които пък на свой ред, са насочвали недоволството на хората, или по-точно казано, недоволството на мислещите Духовни робове, към революции, които са снемали стреса, но не са давали нищо на хората, тъй като без Бог в Душата, човекът никога няма да може да стане истински СВОБОДЕН, никога не може да стане този, който той самият е бил преди много хилядолетия!                 

11. Ето защо Аз бях принуден да тръгна по друг път и да избера човек за целта на просветителството от Коренната цивилизация, предавайки чрез него и единствено за коренната цивилизация ЗНАНИЯ, които трябваше да събудят Съ-Знанието на „малкия” човек! Тъй като, ако самият „малък” човек не си каже своята дума в Историята на човечеството, то, повярвайте Ми, всеки човек, носещ Благата вест за идването (в Съ-Знанието на човека) на Бог, повтарям, за възможността за пряко общуване между хората и Бога, ще бъде спиран от религиите, като човек носещ Хаос за религиите и за Великото прозрение за „малкия” човек!

12. На Мен твърде дълго Ми се наложи да чукам по Съ-Знанието на хората от Коренната цивилизация, но Аз все пак успях да направя това и Съ-Знанието на „малкия” човек на територията от океан до океан се събуди до такава степен, че стана възможно да се установи пряк контакт между всеки един човек с Бог, а тази ПОБЕДА, а по-друг начин няма и как да го наречеш, стана Начало на този Велик процес на Преображение, който очакваха всички и който скоро ще се осъществи, защото Планетата, а и цялата Вселена са достигнали до този Момент на Истината, когато всичко във Вселената е длъжно да премине на Нова мерност!

13. Сега пред хората стои изключително важен въпрос, и той е поставен вече не от хората, а от Мен, от Отец Абсолют – „с кого са те?”. В Новата мерност всички заедно (Аз говоря за хората, избрали пътя към Бога, и за хората, които предпочитат да имат за смисъл на живота си Мамона) няма как да преминат!          

14. Аз приканвам (разбира се, през Моя Изпит) само тези, които са избрали пътя към Бог, тъй като тези, които са свързани с Мамона, не могат да преминат в Новата мерност, независимо от това, че и тя си има своите подмерности, или различните нива на СЪВЪРШЕНСТВО на Съ-Знанието! Затова и Аз толкова внимателно се вглеждам към всички хора от Коренната цивилизация, определяйки, кой е способен да преосмисли смисълът на своя живот и кардинално да промени своите представи и за себе си, и за Бог, намирайки в себе си Великата си връзка с ПървоИзточника!     

15. Аз се убедих в това, че единствено Коренната цивилизация, и по-точно, Хиперборейците-Руси са способни на ПОДВИГА НА ОСЪЗНАВАНЕТО на своите Божествени корени и са способни, обединявайки се в Дух, да се издигнат на Нова мерност и да станат основа вече на Шестата раса – расата на Богохората, затова и Аз концентрирам вече всички Свои сили за помощ в УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието на тези, които са били по онова време Първи от Боговете, откликнали на Моя Призив!            

16. И дори и независимо и от това, Историческият избор „с кого?” даже и за Хиперборейците-Руси си остава проблем, при това и доста сериозен проблем, защото изкривеното от лъжи за толкова много хилядолетия Съ-Знание отказва да приеме Новите времена, а най-печалното е – че отказва да приеме и Моето присъствие и възможност за установяване на пряк диалог на Съ-Знанието на човека със Самия Отец Абсолют, без посредници! Но на тях им е необходимо да знаят и да разбират, че Бъдеще има само за тези, които от сърце към сърце чуват Моя тих глас, без да го изкривяват с лъжа и Духовно блудство!                         

17. Така или иначе, все едно, избор ще се наложи да се направи и от отговора на този въпрос на Бога никой няма да може да се измъкне, тъй като Новата мерност е вече подготвена и остава само да бъдат подготвени самите хора, тъй като единствено те и само те ще трябва да решат какво Бъдеще ги чака! И сами трябва да изберат: с Бог или с Мамон?! Моят анализ обаче и прякото Ми общуване със Съ-Знанието на хората говори за това, че човечеството ще се спаси, но (за съжаление) ще се спаси далеч не в пълния си състав, тъй като, така както Аз ви говорих, ще се спасите, но не достатъчно! За да попаднете в бройката на щастливите хора, спасили себе си, на вас, на хората-Богове, не ви трябва толкова много: достатъчно е само да повярвате в Бог, тоест да отхвърлите в миналото всички предразсъдъци и Духовни заблуди!   
 
         Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
29.11.2014

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1400
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-29.11.14.html

Мамон - термин, който се използва за описание на алчност, скъперничество и несправедливи житейски печалби в библейската литература. Той е персонифициран като фалшив бог в Новия Завет. "Тези, които се покланят на мамона", са сравними с алчни хора, които ценят парите твърде високо. Терминът често се използва за обозначаване на прекомерна алчност,
материализъм или като отрицателно влияние.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 30.11.2014 11:32

Тъмата не просто настъпва, тя се активизира

1. Никой в това Пространство не остава незабелязан и ако някакво събитие е било знаково, а още повече и ИСТОРИЧЕСКО, и за хората, и за Небесата, то Тъмата сега спряна без своя ръководител, неизбежно се активизира с желанието да уравновеси Победата на силите на СВЕТЛИНАТА!

2. Това не би било толкова забележимо, ако въпросът стоеше само за Бъдещето на Планетарното Пространство, а не на цялата Вселена, тъй като всичко, което стана на ВЕЧЕ-то, Е (СЪМ) предтеча на КАРДИНАЛНИ изменения и при Небесните сили по посока (на страната) на силите на Творене, защото без активизацията на силите на СВЕТЛИНАТА да се възстанови, а още повече, да се утвърди НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата би било просто невъзможно!

3. Спомнете си, че всички ВЕЧЕ-та бяха ориентирани така, че от ВЕЧЕ към ВЕЧЕ, Победата на силите на СВЕТЛИНАТА да се направи истински РЕАЛНА и да се създадат условия, при които толкова зримо (видимо) (в течение на няколко хилядолетия) НЕРАВЕНСТВО в полза на силите на Задържането повече да не бъде допускана никога, тъй като нарушение на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата наистина е недопустима ситуация не само за вашата Планета, но и за Великата Вселена, където би трябвало да бъде проявена НЕУТРАЛНОСТ и единствено НЕУТРАЛНОСТ!

4. На твърде висока цена беше постигната НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, за да се разпускаме, даже и по-лошо, да отпуснем ръцете (в смисъл – да си скръстим ръцете и нищо да не правим), тъй като Бъдещето, което скоро ще бъде открито пред хората, и още повече, пред Богохората, ще ги принуди да преосмислят много от принципите на съществуването си не само във Вечността, но и сега, в Плътния план на съвременната реалност!

5. Ето защо толкова се е активизирала Тъмата, тъй като едно е НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, а съвсем друго е проявлението в Плътния план на Върха на Божествения порядък и на Висшата ДУХОВНОСТ, които трябва да покаже Божествената Монархия Святая Рус, при това да ги покаже веднага на цялото човечество, като пример или като образец на Висш порядък и Висша справедливост! И с това няма нищо което да се направи, тъй като хората, живеещи на тази територия от океан до океан, и по-точно, живеещи на територията на древните Хиперборейци (по съвременному – на територията на Русия), СА (СЪМ) (абсолютно точно) проявление на Бога в Плътния план!

6. Аз вече многократно ви говорих, че тази територия е не просто територия на СВЕТЛИНАТА или Начало на Началата на човечеството, но и най-важното, това е територия на СВЕТИЯ ДУХ или територия на БОГ и няма друго такова място на Планетата, от където би тръгнал в Пространството МОЯ ДУХ! И Аз искам да потвърдя за всички хора на Планетата, че тук, на територията от океан до океан, Е (СЪМ) МОЯТ ДУХ!

7. Във връзка с активизацията на Тъмата, Аз искам още веднъж да кажа, че всички хора, които са приели Бог и всички хора, които виждат своя живот като служене на Бог, СА (СЪМ) Воини на СВЕТЛИНАТА, които Сам Аз съм призовал на служба и всичко това, което им е дадено или дарено, Е (СЪМ) проявление на Моето уважение и Велика ЛЮБОВ, защото тяхната безкористност е Велико подвижничество, а това означава, че техният промисъл е и Мой ПРОМИСЪЛ и това няма как да бъде по друг начин!

8. Повтарям още веднъж: на тази територия на СВЕТЛИНАТА живеят хора на СВЕТЛИНАТА, и проявлението на представителите на Тъмата Там, където управлява Бог, е просто недопустимо, затова и всякаква активизация на Тъмата в този момент, когато Богохората са преминали Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и възнамеряват да изградят проявяването на Рая (а Божествената Монархия Святая Рус и Е (СЪМ) проявление на Рая в Плътния план) ще бъде пресечена, и при това ще бъде пресечена много строго!

9. Вие обаче, Хиперборейците-Руси, които попаднете под нашествието на Тъмнината, ще бъдете длъжни и самите вие да проявите своята упоритост, своя промисъл, отстоявайки това, което завоювахте в много трудната борба със собственото си НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тъй като Висшето ви „Аз”, вашето проявено СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, не може да бъде разменна монета в борбата с Тъмата, защото Творящият, и преди всичко, Творящият самият себе си, не може да позволи на себе си да отстъпи, защото той е в Духа, и по-точно, той е в Бога!

10. Аз вече говорих за това, много неща ще се открият в хората – така както и НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, така и СВЕТЛИНАТА, тъй като Бог дарява на своето паство само Велика СВЕТЛИНА НА СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа, затова и контраста между Тъмнината и СВЕТЛИНАТА ще бъде особено ярко проявен в хората, тъй като средно положение – това с което са грешили хората, които не са се определили „с Кого са?” – сега вече не може повече да съществува, защото на територията на СВЕТЛИНАТА, съмнения, а още повече, Тъмнина, нямат място повече там!

11. Светът става КОНТРАСТЕН, тоест несъвместим за съществуване на тези, които са против Бог, и този контраст създава предпоставки за Велико преместване на народите на Планетата, тъй като повтарям, за Тъмнината вече място повече няма Там, където по ВОЛЯТА на Небесата ще бъде сътворен Вселенски Център на еволюция на Съ-Знанието и където вече са събрани Учители на СВЕТЛИНАТА, тъй като са постигнали МЪДРОСТТА на Богове, тоест, те знаят „КАК”!

12. Подгответе се за това, че контрастът ще бъде проявен и вътре в територията на Бога, пък макар и за твърде малко време, но все пак той ще бъде забележим дори и вътре в Моето Движение и не всички хора ще бъдат съгласни с Моите изводи или решения! Но друго няма как да бъде, тъй като този, който е с Бог в Душата, ще бъде СВЕТЪЛ, тъй като е чист Духом, но този, който не е с Бога, той ще придобие тъмни очертания, и този контраст ще бъде достатъчно забележим, и при това забележим до такава степен, че така както Аз вече ви казах, съвместното съществуване вътре в един Народ, в определени случаи – и дори и в един род, ще стане просто невъзможно!

13. Аз ви предупреждавах, че Светът ще ви се открие пред вас с всичките си цветови палитри, но преобладаващият все пак цвят ще бъде Белият и Черният, и с това няма нищо каквото да се направи, тъй като цвета на аурата на човека отразява нивото или степента на Духа и ако хората не са в Дух, а техен критерий за пребиваването им в Плътния план е МАМОНА, а съвсем не ДУХА, то аурата на такъв човек ще бъде тъмна и да се уговаря такъв човек ще бъде просто безполезно, а сега вече и няма и време, тъй като Света го очакват ИСТОРИЧЕСКИ Преображения и тези Преображения СА (СЪМ) преход в Пространството на високите вибрации на Небесата!

14. Бих искал да подчертая, че всякаква човешка инициатива, струваща ви се дори от „най-чисти” подбуди, вече не се приветства, тъй като хората преминаха в пространството на Бог, а Бог може да приема сега вече само инициативи единствено от Богове, но по никакъв начин не и от човеци (от хората), тъй като човекът, дори и издигнал се до първата степен на Великата стълба на Небесата, все още не е Бог, а е единствено проекция на Бога, и за това, да се издигне до висотите на управление на Божественото Пространство (на Вселената), той трябва още твърде дълго да се занимава със себе си, и със своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ!

15. За това и Аз ви говоря, тъй като зная и виждам, че пак, за кой ли път, прикривайки се зад благи намерения, зад Високи думи на Бога, има и ще има хора-самозванци, смисълът на промисъла на които Е (СЪМ) нарушаването на равновесието на Божествените сили и нарушаването на Великата ХАРМОНИЯ по пътя на подмяна на понятията, което по тяхно мнение, трябва да спре ВЪЗШЕСТВИЕТО на хората и дори на Богохората в Дух, защото съмняващият се винаги може да се спре и да създаде такива условия за другите хора, че възшествието в Дух може да бъде установено!

16. Затова и Аз за последен път казвам на хората на Планетата, че Аз съм дарил ПРАВО на Хиперборейците-Руси да управляват Планетата Святая Рус, тоест всички ЗНАНИЯ, включително и Постулатите на Воините на СВЕТЛИНАТА, СА (СЪМ) ИСТИНА и на никого, както и било той да се нарича, не е позволено да променя това, което е било казано от Отец Абсолют!

17. Днес в заключение бих искал да кажа, че пред вас стои труден ПОСТРИГ (ОБЕТ) на Воини на СВЕТЛИНАТА и от вашия промисъл на ДУХА зависи, колко бързо Божествената Монархия Святая Рус ще бъде проявена в Плътния план, тъй като вие сте длъжни, чрез своята Висока ДУХОВНОСТ и ЧИСТОТА на Съ-Знанието да докажете на цялото човечество, че вие и единствено вие СТЕ (СЪМ) ВОДАЧИ НА ДУХА, а тази територия Е (СЪМ) територия на СВЕТЛИНАТА, по която ще трябва да се ориентират всички народи на Света, защото това Е (СЪМ) ВОЛЯТА на Отец Абсолют!

Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
24.11.2014 г.

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1398
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-24.11.14.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 826 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 30.11.2014 11:12

Ще се спасите, но не достатъчно!

1. Преднамерено започвам днешното Послание с последните си Мои думи, произнесени от мен на ВЕЧЕ-то, тъй като ИЗПИТЪТ Е ВЗЕТ, но е взет далеч не от всички и на Мен ще Ми се наложи да се поразходя посред редовете на хората (на човечеството), за да мога Сам Аз да определя, кой е Воин на СВЕТЛИНАТА, и кой е източник на Тъмнината, не желаещ да разбере, че Неутралността е възстановена и при това е възстановена за ВЕЧНОСТ!

2. На много от вас ще име се наложи да се разделят с илюзията за своето „духовно могъщество”, тъй като велик в Духа е само този, който разбира, че в този Свят (в Пространството на Вселената) Истинна е единствено ВЯРАТА и Истинна е единствено Безусловната ЛЮБОВ и да се различи човекът на ВЯРАТА от човека на НЕВЕРИЕТО, повярвайте Ми, съвсем не е трудно, дори и за това, че първо СЪМ Аз, и второ вече друго нищо няма!

3. Затова и злобарстващите са първите, от които Аз ще Ми се наложи да потърся сметка, и при това да им потърся сметка по пълна програма, особено от тези, които злобарстват на тема Бог от едно от гнездата, тъй като тяхното гнездо е разсадник на НЕВЕРИЕТО, и най-вече, на Духовното невежество, тъй като те, прикривайки се с празнодумство, сеят раздор и неправда в Дух, изкривявайки Моите Слова!

4. Настъпва такова време, когато в условията на изострени чувства, и колкото и странно да звучи, в условията на неприкрити желания в хората ще бъде проявено всичко това, което те са скривали зад маската на доброто и любовта, и това двуличие ще бъде ужасно не толкова за обкръжаващите, колкото за тях самите, тъй като да живееш в двуличие, открито за всички, ще бъде просто нетърпимо трудно!

5. Може да си говорите каквото си искате, но видът на хората на НЕВЕРИЕТО отвътре ще бъде ужасен и нищо няма да може да бъде направено с това, тъй като аз просто ще бъда задължен да покажа, че зад човешкото НЕВЕРИЕ се крие хидрата на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на ниските вибрации, които нямат място в бъдещето, и което е най-важно, която трябва да бъде унищожена (хидрата) без право на бъдеще, тъй като Тъмното никога няма да стане СВЕТЛО!

6. Хората ще трябва да видят, че НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО сее единствено НЕСЪВЪРШЕНСТВО и изразът „ябълката не пада по-далеч от дървото” се оказва Истина и не следва да се чака и да се губи толкова скъпоценно време за уговорки в условията, когато Духовното невежество се опитва да измами Бога, обещавайки велико завръщане на това, което е било вече отстранено!

7. Повярвайте Ми, хорът не НЕВЕРИЕТО ще бъде твърде гръмогласен, но жалост към тези, които предадоха Бога (а Аз само така трактувам техния избор), не може да бъде проявена, тъй като „крокодилските сълзи” не трябва да разпускат тези от вас, които са избрали пътя към Бога, тъй като на вас ви е дарена Помощ от Самия Бог, и по-точно, от Отец Абсолют, и да се отвличате от волята на тези, които не са успели да видят в себе си Бога, вие просто нямате право, тъй като еволюцията на Вселената не може да бъде спряна заради тези, които не са с Бога!

8. Аз не натягам обстановката, но този, който на ВЕЧЕ-то е избрал своя път към Бога и който се е съгласил на ВЕЧНОТО СИ СЛУЖЕНЕ на Бог, трябва да знае, че великата чистка на редовете на постигащите Вярата започна, и тя започна с тези думи на СЪГЛАСИЕ, които прозвучаха на ВЕЧЕ-то на 17 ноември 2014 година, тъй като Пространството на Вселената от този момент започна движение, готвейки МИГЪТ или МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА, който, така както Аз ви говорих хиляди пъти, ще раздели Света на „ДО” и „СЛЕД ТОВА”!

9. Всичко вече е тръгнало в движение, тъй като вие вече се докоснахте до Махалото на Съдбата и сами без да осъзнавате това, ОБЯВИХТЕ: Настъпи Време за Промени! Аз очаквах вашето ЕДИНОДУШНО решение и чувайки го, утвърдих в себе си Своето мнение, че ИМА такива, които поеха върху себе си Велика ОТГОВОРНОСТ не само за Бъдещето на хората (на човечеството), не само за Бъдещето на Планетата, но и за Бъдещето на Вселената, а точно в това Е (СЪМ) и подвига на ДУХА който потвърждава, че светът е СПАСЕН!

10. Аз започнах това Послание с думи за това, че вие ще се спасите, но няма да сте достатъчно, и това Е (СЪМ) ИСТИНА, но искам да потвърдя, че няма да сте достатъчно много, тъй като полумерките в Бъдещето също така няма как да преминат! И ако говорим за запълването с хора на Новата Планета, то ще трябва да ви кажа, че „клиенти” на тази Планета ще бъдат не само проявените планове на хората на НЕВЕРИЕТО, но и тези, които и така не се определиха „за кого или с кого” са те, но времето за размисъл окончателно си отиде в миналото и сега на тях ще им се наложи да си помислят още няколко хилядолетия за това, колко нелеп им се е оказал животът в търсенето на Мамона и въобще не на Духа!

11. Подборът на хората за Бъдещето започна и започна именно на 17 ноември, тъй като повече няма кого и какво да чакаме повече, а вървящите първи предопределиха Бъдещето за тези, които са във ВЯРАТА и които, все още даже не разбирайки, преминаха все пак трудния Изпит за ВЯРА, понякога дори не вярвайки, че в тях се е открил Богът, и значи, служенето на Бога сега вече за тях Е (СЪМ) Вечен Промисъл!

12. Повтарям: Пространството премина границата на Епохите, светът премина Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и сега, определил се вече от тази основа, която беше проявена след Моя ИЗПИТ на ВЕЧЕ-то, той може да пристъпи към формирането на Божествена монархия или Власт на Бога на Планетата Святая Рус, тъй като Вселенският Център на еволюцията на Съ-Знанието на Висшия Космически Разум вече започва да се проявява при ЕДИНОДУШИЕТО на Великото НИЕ, при ЕДИНЕНИЕТО на Свободната ВОЛЯ на Богохората и ВОЛЯТА на Отец Абсолют!

13. Моите ПЛАНОВЕ започват да се сбъдват и независимо на някои съмнения във Воините на СВЕТЛИНАТА, те сега сами ще трябва да определят ориентирите на това, за което е мечтало цялото човечество много хилядолетия, тъй като благодарение на Хиперборейците-Руси Аз успях окончателно да определя пътя на Новата раса – расата на Богохората!

14. Аз очаквам от Воините на СВЕТЛИНАТА промисъл на Богохора, тъй като всичко е окончателно решено и Бъдещето на хората е в техни ръце, затова и всякакви съмнения, с които толкова грешаха СъТворците, трябва да бъдат отхвърлени, тъй като за Воините на СВЕТЛИНАТА не трябва да има никакви други мисълобрази, освен ЕДИННИЯ мисълобраз „ЗАВРЪЩАНЕ”, тъй като това Е (СЪМ) което вие трябва да формирате в много кратки срокове, и това време ще определи, кога и кой от вас ще достигне до вратите на РАЯ, където Аз вече в скорошното си ви очакване, запалвам огъня на Великото ПРЕОБРАЖЕНИЕ!

15. И ако до съвсем скоро Аз ви молих вас да не прибързвате събитията, тъй като бързайки човек, като правило, прави доста грешки, недопустими за Богохората, то днес, след ВЕЧЕ-то, Аз Сам вече ви моля да ускорите вашето ЗАВРЪЩАНЕ, тъй като времето, загубено в напразна говорилня и напразно очакване, трябва да бъде върнато на Вечността!

16. Темпът и ритъмът, постигнати от вас в трудната борба със самите себе си, вече не бива повече да се губи, и ако вашият РИТЪМ е съвпаднал с Великия РИТЪМ на Вселената (а Аз това бих могъл да го потвърдя), то отхвърляйки последните си съмнения, ще отворите за себе си това Велико Бъдеще, за което вие доказахте своето ПРАВО!

17. Днес вие сте длъжни да разберете и да ОСЪЗНАЕТЕ окончателно, че връщане към миналото вече няма да има никога! Вие решихте своята съдба и съдбата на Вселената, или вие заслужихте да направите само още две последни крачки до Олимп на Боговете, където Аз вече запалвам СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА, осветявайки последните крачки на тези, които доказаха своето ПРАВО да бъдат Там, където управлява Сам Бог и да бъдат редом с Мен на равни начала, потвърждавайки чрез себе си, че няма предел за еволюцията на ЛЮБОВТА и еволюцията на Великата Хармония на Световете!
Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
19.11.2014 г.

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1396

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 973 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 30.11.2014 11:13
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181335
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930