Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193761 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 23.11.2013 г.
АКТИВИРАНЕ НА ПОРТАЛА АИОН
(Смяната на Епохите)
23-11-2013

Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на хелиоцентричния квадрат Уран-Плутон на 23 ноември. Много от нас ще се съберат и ще визуализират Събитието случващо СЕГА и по този начин ще бъде създаден ясен и хармоничен канал за проявление на окончателното освобождение на планетата.

Нашата визуализация ще подкрепи плана за планетарно освобождение, така че да се прояви възможно най-скоро, без насилие и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Това трябва да стане вирусно! Ние трябва да достигнем много хора, така че критичната маса да бъде постигната. Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете, алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Момента на активиране на портала Аион показва пика на квадратът Уран-Плутон, който се случва в периода 2012-2015. Това е най-важният астрологически аспект на нашето време и значението му е много просто: революция на Светлината. Точния хелиоцентричен момент на квадратът Уран-Плутон идва на 23 ноември. В този момент, една много интересна хелиоцентричната конфигурация ще се проведе отделно от квадратът Уран-Плутон. Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон ще формират шест лъчева мандала около Слънцето:

Шест лъчевата звезда е същата конфигурация, която се случи през ноември 2003 г. (когато Съпротивата хакна етерно-имплантираната компютърна програма) както и по време на Мирния Портал на 25 август тази година (когато заедно спряхме военното нашествие в Сирия). Активиране на портала АИОН е пиковия момента за обръщането на прилива. Поради мрежата, силите на Светлината бяха пасивни и главно в отговор на действията на тъмните сили, до сега. От отварянето на портала натам, Светлината ще започне да предприема действия.

В момента на активирането на портала, Галактическoтo Централно Слънце ще изпрати енергиен Минипулс през Слънцето и през шест лъчевата мандала на планетите. Този енергиен импулс ще бъде подобен на това, което ще се случи по време на Събитието, но този импулс сега ще бъде най-вероятно далеч по-малко мощен. Пулсът ще изпрати хармонични резонансни вълни през цялата Слънчева система и може да предизвика обръщането на слънчевото магнитно поле.

Галактическият Минипулс ще се предава чрез Аион и Иона, космически комплект от сродни души, които изиграха много важна роля, когато допринесоха значително за формирането на Галактическата Централна цивилизация на Светлината преди милиони години:

Целта на Иона сега е да разпространи съзнанието на Богинята от Галактическия център към по-малко развитите планети във външните спирални ръкави на галактиката Млечен път. В галактическата митология, тя е изобразена като крилатата богиня:

Целта на Аион е да помогне за привеждането на въртенето на космическите цикли в Галактиката в хармония с 25,000 годишния пулс от сърцето на Галактическото Централно Слънце:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aion_%28deity%29

Това активиране ще означи Смяната на Епохите.

За първи път в нашата история, директна връзка ще бъдат направена между физическия план (трето измерение) и космическия план (11 измерение) на планетата Земя.

Това активиране също ще бъде градивната точка на Новия Ренесанс. Затова нашето основно активиране ще бъде в Фиренце, Италия. Вие сте повече от добре дошли да се присъединят към нас:

http://portal2012.org/AION.html

Дори и ако не можете да се присъедините към нас в Фиренце, можете да направите това активиране в своя собствена група или дори сами, независимо в коя част на света се намирате. Ние всички ще правим това активиране по едно и също време, в момента на отварянето на портала Аион, който идва на 23 ноември в 10 часа и 11 минути централно европейско време. Това се равнява на 21:11 BST в Лондон, 16:11 EST в New York, 15:11 CST в Чикаго, 14:11 MST във Финикс и 13:11 PST в Лос Анджелес.

За България в 23:10ч.!

Можете да видите точното време на активирането за много места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AION+PORTAL+ACTIVATION&iso=20131123T2210&p1=341


Присъединете се към събитието тук:
https://www.facebook.com/events/459623560815324/

Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума си, като наблюдавате дъха си в продължение на няколко минути

2. Призовете присъствието на вашия Дуа (Висш Аз) и присъствието на вашите духовни водачи, ангели и Възнесени майстори

3. Визуализирайте момента на пробив, светкавицата на Събитие, момента планетарно освобождение случващ се СЕГА

Победа СЕГА! Освобождение СЕГА!


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/11/aktivirane-na-portaka-aion.html#sthash.4ivEAH60.dpbs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/blog-post_3842.html

image

Невероятното се Разгръща !

Невероятното наистина се разгръща за тези, които могат да видят и почувстват тези енергии. Кометата Исон заедно с много други Събития ни клатят енергийно и това ще продължи.

Всичко става все по-величествено, докато ние продължаваме нашето Пътуване заедно в Единното Съзнание - неизбежната съдба на тази Планета. Интензивността на тези Енергии се Засилва докато Спираловидно се Придвижваме към Дома в Светлина. Това е Гарантираната Съдба на тази Планета! Този уикенд имаме Мощно Подравняване и Отваряне на огромен Галактически Портал с Централни Галактически Енергии и Интензивна Слънчева Активност. Всичката тази Енергия идваща от Слънцето, бомбардира планетата сега съчетано с Кометата Исон, което ще бъде двоен удар!

Ние сме в безпрецедентни Моменти. В резултат на всичката тази енергия, толкова много бе възпламенено и ни постави в определено ускорение. Кометата Исон също подпомага, тъй като се приближава на нашето небе с Важно Послание за Човечеството от Любов. Това ще бъде освобождение за човечеството, когато Исон пристигне най-близо до планетата на 28 ноември, и тази енергия ще бъде интегрирана в 2014г.. Можете вече да почувствате тази енергия и това послание, Енергията от Исон е значителен аспект от Божествения План. Какво Фантастично Яздене ще бъде този улов на вълната!

Цитат от Астролог: "Кометата Исон е Небестния Посланик и Юпитер разширява и увеличава. Исон ще приеме предизвикателството на Слънцето на 28 ноември и ако оцелее тя трябва да представи голямо шоу за Земята. Колкото по-голямо е Шоуто - толкова по-големи ще са Промените."

Този уикенд имаме друго Мощно Събитие за Окончателното Освобождение на планетата Земя = Сърце! Групови Медитации ще визуализират свобода за цялото човечество и подпомагане заземяването на Небесните и Земни Енергии.

Огромно количество Светлината ще бъде освободено през това Астрологическо Подравняване и ще засегне Всички в тази Галактика! Можете да се присъедините към Земните Съюзници тази събота, 23-ти ноември.

Благодарим Ви за участието в това събитие, което ще започне в 13:11ч. Тихоокеанско време (23:10ч. българско време). На този линк:
http://tinychat.com/galacticpress


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/11/the-incredible-is-indeed-unfolding.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/blog-post_21.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1668 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.11.2013 17:12
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193761
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930