Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183803 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 20.11.2013 г.
16.11.2013

"Вълшебни мигове на Любовта" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов


1. Не преставам да ви повтарям тези ПЪРВИ думи, с които още през 2004 година започна Великото Послание на Бога към човечеството и тези думи завинаги залегнаха в Съ-Знанието на хората, които ДОБРОВОЛНО и СВОБОДНО се докоснаха до Мен, Отеца Абсолют, тъй като Вярата и ЛЮБОВТА определят цялата дълбочина на взаимоотношенията не само между хората, осъзнали себе си съпричастни със Самия Отец Абсолют, но и което е най-важно, между човека и Бога!

2. Повярвайте, ако това ви говори Самият Отец Абсолют, то това Е (СЪМ) Истина, с която хората са просто задължени да се съобразят, и не просто да се съобразят, а да вземат тези думи за основа на възприемане на Пространството, в което те са се оказали макар и за миг съвсем не случайно, а по ВОЛЯТА на Бога, тъй като съгласявайки се да преминат Великото изпитание на еволюцията на Съ-Знанието от Бога до човека и след това, от човека до Бога, вие (хората) сте се съгласили, независимо от терзанията на Плътния план, да носите в Душата си като талисман за присъствието на Бога в себе си, ПЪРВОЛЮБОВТА!

3. Давайки съгласие за този Велик експеримент, необходим преди всичко на Мен, тъй като СПОРЪТ беше не на шега и въпросът стоеше не за Бъдещето на човечеството, а на Великия КОСМОС, Аз оставих във вашето СЪРЦЕ, във вашия Висш „Аз” само ПЪРВОЛЮБОВТА, считайки, че ЛЮБОВТА винаги, във всяка, дори и в най-трудната минута ще спаси човека, вървящ към Бога от всички прегради, тъй като БОГ Е (СЪМ) ЛЮБОВ!

4. Вие (хората) много често употребявате тези думи, но никога дори и не сте се опитвали да разшифровате Великата ВРЪЗКА на човека и Бога, заключена в думата Любов, тъй като ЛЮБОВТА Е(СЪМ) това, което включва в себе си ВСИЧКО, включително Мъдростта (неутралността) на Богове, Осъзнаването на своята СъПричастност с Бога, с Божественото Пространство, Щастието и Радостта не просто на битието, а на битие в Радост и Хармония с обкръжаващия ни свят и разбира се, във Великата Хармония на енергиите на Началото на Началата – Ин и Ян!

5. Вие не бива да забравяте, че обкръжаващият ви свят е СЪТВОРЕН с ЛЮБОВ и във Велика ЛЮБОВ, вие (Духовно) сте били заченати в Радост, тъй като вие сте били Богове, вие сте били на Върха на ОЛИМП на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО и вие сте пренесли своето СЪВЪРШЕНСТВО на Богове на хората, тъй като заставайки на твърдта (на земята) вие сте станали хора, не загубили СЪВЪРШЕНСТВОТО си на Богове!

6. Погледнете себе си, погледнете обкръжаващата ви Природа с очите на съхраняващия (на пазещия) ви вас Бог и вие ще се убедите че Светът, тоест и човекът като част от ТВОРЕНИЕТО на Бога, е СЪВЪРШЕН, тъй като Бог, СъТворявайки ви в ЛЮБОВ, просто не може да създаде НЕСЪВЪРШЕН човек и НЕСЪВЪРШЕНО Пространство! Изначално човекът е бил Бог и е продължил да си остава Него дори и тогава, когато според условията на Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата е приел ДОБРОВОЛНО решение да започне еволюцията на своето Съ-Знание от нула, от Началото на Началата!

7. И едва сега, преминавайки през хиляди години изпитания, проби и грешки, човечеството най-накрая, не само че е чуло обръщението на Бога (при това обърнете внимание: ПРЯКО ОБРЪЩЕНИЕ) към хората, но и е ОСЪЗНАЛО, че ЛЮБОВТА и единствено ЛЮБОВТА Е (СЪМ) това, което съхранява Вечността в Хармония, тоест съхранява и вечно съмняващото се човечество!

8. Нищо не може да разруши този Свят и човечеството ще премине всички изпитания в търсене на Истината, ако главното крайъгълно чувство, определящо целия смисъл на този Велик Експеримент на самостоятелна еволюция на Съ-Знанието, или с други думи казано, Експеримента на самоусъвършенстване на човека до нивото на Бога, ако в Съ-Знанието на човека ИМА (Е СЪМ) само ЛЮБОВ, ИМА (Е СЪМ) Великата Всеопрощаваща ЛЮБОВ на Бога, ЛЮБОВТА на Отеца Абсолют! 

9. Повярвайте, няма нищо по-Величествено от проявяването на ЛЮБОВ и осъзнаването на себе си (в своето Съ-Знание) на ВЪЛШЕБНИТЕ МИГОВЕ НА ЛЮБОВТА, тъй като обичащият (любящият) човек Е (СЪМ) Бог, и всеки който е изпитал тези ВЪЛШЕБНИ МИГОВЕ той, повтарям, е бил Бог! Може твърде много да философствате, какво е това ЛЮБОВ, но приемайки вашия израз „БОГ Е (СЪМ) ЛЮБОВ”, мога да ви кажа, че ЛЮБОВТА Е (СЪМ) Божествено състояние, Е (СЪМ) реално ПРЕОБРАЖЕНИЕ (било то и за миг) на човека в Бог, и това ЩАСТИЕ Аз съм ви го давал и ви го давам да го изпитате в тези моменти, когато обкръжаващият ви СВЯТ разцъфтява с най-ярките си цветове, а този човек, заради който вие ставате Бог, в този вълшебен миг Е (СЪМ) също Бог, тъй като ЛЮБОВТА прави Богове всички хора, веднъж завинаги казали един на друг тави вълшебна ДУМА!  

10. Вие сте сътворени от Бога, вие сте сътворени във Велика ПЪРВОЛЮБОВ, във вас не може да се премахне това състояние на Великия полет към Звездите, тъй като и в това Е (СЪМ) проявлението на частицата на Висше СЪВЪРШЕНСТВО, заложена във вас при сътворението! Повтарям: този Велик ДАР, който вие носите в себе си Е (СЪМ) ДАРЪТ от Бога да ЛЮБИТЕ и повярвайте, по добър подарък от любящия ви Бог за вас просто не може да има и точно това е туй, което вие трябва да споделяте с обкръжаващото ви Пространство, с обкръжаващите ви хора, точно това е нещото, което вие трябва да носите ВИНАГИ!

11. Мога да ви кажа, че човечеството съществува и поради това, че чувството ЛЮБОВ, дори и в неосъзната форма, побутва хората към служене на Бога, тъй като ЛЮБОВТА от Висш порядък винаги е спасявала хората от Петата раса от необмислени постъпки, които биха могли да доведат човечеството до самоунищожение!

12. Това, което се случи сега (Аз имам предвид СПАСЕНИЕТО на човечеството) беше проява на ЛЮБОВ от Славяните-Арийци към Бога, тъй като Боготърсенето и Е (СЪМ) проява на ЛЮБОВ, тъй като ако няма ЛЮБОВ, а има строги и студени разчети (сметки), то тогава няма и Бъдеще, няма Бог и няма привличане към Храма, а Храмът за всеки човек Е (СЪМ) Бащин Дом, Е (СЪМ) проекция на Олимп в Плътния план и Е (СЪМ) това чувство, което привлича човека към дома!

13. Искат ли това хората или не искат, но те СА (СЪМ) частици на Бога, тоест, те СА (СЪМ) частици на ПЪРВОЛЮБОВТА, която носи в Себе си Творящото Начало на Началата и цялата история на човечеството единствено потвърждава, че спасението във всички случаи преминава само през ЛЮБОВТА, чрез взаимната ЛЮБОВ, тъй като в това е заложена Великата ХАРМОНИЯ на двата знака на Вечността!

14. Днес Аз толкова много говоря за ЛЮБОВТА единствено защото, вие, събраните от Мен като Мои ПОСЛАНИЦИ НА ЛЮБОВТА, ще трябва чрез себе си, чрез своя промисъл да носите на Пространството Великата вест за това, че човечеството встъпва в Епохата на Великата ЛЮБОВ, в Епохата на Светия Дух и в края на краищата, в Епохата на Хармония на Пространството, а това означава, че Квантовият преход Е (СЪМ) въобще не унищожение, а Е (СЪМ) преход на Високите вибрации на ПЪРВОЛЮБОВТА!

15. Изпитвайте ЛЮБОВ, дарявайте своята ЛЮБОВ на ВСИЧКИ и Пространството ще се промени не само за миг, но и за ВИНАГИ! Вие днес стоите на прага на това Велико Преображение в ЛЮБОВ и на вас повярвайте, единствено на вас Аз, Отецът Абсолют, ви давам право да бъдете не само Воини на СВЕТЛИНАТА, но и да бъдете ПОСЛАНИЦИ НА ПЪРВОЛЮБОВТА, тъй като на сила, пък макар дори и Божествена, не би могло да се достигне до Хармония, и разбира се до Духовно ЕДИНЕНИЕ! Хармонията на Пространството Е (СЪМ) проява на ЛЮБОВ, а това означава, че Моето Движение Е (СЪМ) Движение на ЛЮБОВТА, Движение на хората-Богове, носещи в себе си и със себе си ПЪРВОЛЮБОВТА на Бога, тъй като не ставайки ЛЮБОВ, е невъзможно да се стане Бог, и ако вие сте се съгласили (ДОБРОВОЛНО И СВОБОДНО) да бъдете Богове, то това означава, че вие сте се съгласили да бъдете ЛЮБОВ, да бъдете носители на ПЪРВОЛЮБОВТА на Отеца Абсолют!

16. Не бива, а и е просто невъзможно, хората да отделят себе си от ЛЮБОВТА, тъй като отделяйки себе си от ЛЮБОВТА, хората разрушават своето ЕДИНСТВО с Бога, а нали НИЕ с вас решихме, че хората-Богове и Бог са ЕДИНИ, и са ЕДИНИ ЗА ВЕЧНОСТ, и това потвърждава, че хората-Богове СА (СЪМ) Божествена ЛЮБОВ, защото НИЕ не можем да бъдем ЕДИНИ без проявата на ЕДИНИ чувства: Аз, Отецът Абсолют (е)СЪМ ПЪРВОЛЮБОВ, тоест, вие, хората-Богове СТЕ (СЪМ) ПЪРВОЛЮБОВ! 

17. Замислете се: около вас са хората, търсещи своя път към Храма и които ги изпълва чувство на ЛЮБОВ, а това означава, че те търсят тези (Аз ви говоря за Моето Движение), които е избрал Сам Бог да носят и да приемат ЛЮБОВ, тъй като това е единственото, което Е (СЪМ) Бог и което Е (СЪМ) Духовно ЕДИНЕНИЕ в ЛЮБОВ, което Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО, което Аз нарекох с една дума „НИЕ”!    

18. Ето ви на всички вас и обяснението на Великия смисъл на Моето Движение и обяснението на смисъла и структурата на Божествената монархия, тъй като и едното, и другото Е (СЪМ) преди всичко ЛЮБОВ, Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО в отношенията между хората, които носят в себе си Божественото чувство, стараейки се да продължат този ВЪЛШЕБЕН МИГ завинаги!     

19. Всичко това, което вие правите и за което се готвите Е (СЪМ) ЛЮБОВ! Аз ви показах на Първия Велик събор и на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, че ЛЮБОВТА може да твори чудеса, и преди всичко – ЧУДОТО на осъзнаване на своето Духовно РОДСТВО (РОДНИНСТВО), на своето Духовно ЕДИНЕНИЕ, защото точно това и Е (СЪМ) към което трябва да се стремят хората, ако те искат да се издигнат до Върха на Колективното Съ-Знание, в което ключът за съединяване на сърцата Е (СЪМ) единствено ЛЮБОВТА!

20. Днес Аз пея ХИМН НА ПЪРВОЛЮБОВТА, стараейки се да докажа на хората, че без ЛЮБОВ не може да има Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като в ЛЮБОВТА са заложени още и покаянието и всеопрощаването, а без това ЛЮБОВТА не може да бъде ПЪЛНА, а човекът не може да бъде Бог, тъй като Аз, Отецът Абсолют, прощавам на всеки, който търси Истината, но не прощавам на тези, в които няма ЛЮБОВ, тъй като този който не носи ЛЮБОВ, няма в себе си Бога, тоест той за мен е загубен!     

21. Аз искам, вие да осъзнаете, че хората събрани от Мен в Движението, не са се събрали за девет години Откровения, а за много дълъг път на Духовни търсения и повярвайте, и дори и не за една инкарнация, и те са носители на ПЪРВОЛЮБОВТА, тъй като те са преминали най-трудния изпит за ЛЮБОВ (на ЛЮБОВ не само към Бога, но и ЛЮБОВ „към своя ближен”), защото ако Е (СЪМ) (има) ЛЮБОВ, то няма завист, няма горделивост и няма Духовно насилие: насилие и ЛЮБОВ – са взаимно изключващи се понятия!  

22. Вас ви очакват Велики Преображения, вие и ги бързате според възможностите, но тези Преображения в Дух е невъзможно да бъдат ускорени, тъй като желанието, пък било то и най-искрено, трябва да бъде подкрепено с наличието на чувство на ЛЮБОВ! Повтарям: ако няма ЛЮБОВ, то Тя се заменя мигновено от студен разчет (сметки) и вечната човешка логика, а съвсем не от Божествения промисъл, което единствено спъва вашето завръщане на ОЛИМП на Боговете!

23. За съжаление, Аз забелязвам, че вие в гонитбата си за ОЛИМП започнахте да губите чувството си на ЛЮБОВ, а без ЛЮБОВ Аз не мога да ви приема вас на ОЛИМП и не мога да започна Преображение (ТРАНСМУТАЦИЯ) на Пространството, и ако вие погледнете много внимателно върху проблемите вътре, и разбира се и около Движението, то много лесно ще разберете, че те са отражение на отсъствието на ЛЮБОВ вътре в Движението, а без ЛЮБОВ няма Хармония и няма Бог, дори и в Моето Движение!  

24. Вие СТЕ (СЪМ) Движение на Бога и вашата съдба – е да бъдете хора-Богове, затова не обръщайте внимание на лая на Тъмнината, вие просто сте задължени да носите ЛЮБОВ, приемайки всички неуредици на Плътния план единствено като поредните изпитания, като естествени изпитания на вашата Велика ПЪРВОЛЮБОВ – ЛЮБОВТА НА БОГОВЕ!

25. Повярвайте Ми, единствено ВАШАТА ЛЮБОВ и ВАШЕТО всеопрощаване ще спасят човечеството от самоунищожение и за носители на тази ЛЮБОВ сте избрани вие, хората-Богове, които Аз Сам събрах под Своите Знамена! Знайте, че вие, Славяните-Арийци, сте ЕДИНСТВЕНИТЕ на тази Планета, които можете да донесете на хората мир и СПАСЕНИЕ, дори и поради това, че вие СТЕ (СЪМ) ПЪРВОЛЮБОВТА НА БОГА, тоест, вие СТЕ (СЪМ) и СЪВЪРШЕНСТВОТО на БОГА!  

26. Вие, Славяните-Арийци, за спящото засега човечество, особено за хората (така както Аз ви говорих – за два милиарда), активно, а Аз бих казал много активно търсещи своя път към Бога, СТЕ (СЪМ) НАДЕЖДАТА, носеща преди всичко ЛЮБОВ или ВЪЛШЕБНИТЕ МИГОВЕ НА ЛЮБОВТА и КОМАНДАТА на Бога, която чрез себе си, чрез своя промисъл трябва да докаже, че пътят за човечеството е само един, и той носи не само спасение, но и преход на Новите вибрации на ЛЮБОВТА, без която ВСИЧКО, включително и Великият КОСМОС, губи всякакъв смисъл!

 

Отец Абсолют.

 

Отговор на въпрос :

1. Ти разбира се си прав, тъй като единствено реда (порядъка), дисциплината и ЛЮБОВТА могат да сътворят Свят на Висша справедливост и друго нито за Мен, нито за вас не е дадено, тъй като обявявайки ЕДИНСТВО между Бога и хората-Богове, Аз също съм поел отговорност да доведа Делото до край!

2. Сега на Мен Ми е необходимо вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ (ЕДИНСТВО), но ЕДИНСТВО в ЛЮБОВ, а не под натиск, пък било то и да е натиск от Самия Бог !


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1213
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-16.11.13.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1100 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.11.2013 08:30
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183803
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930