Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184643 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 30.11.2011 г.
" Събития на съзидаването ! " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Вихърът на събитията от планетарен и въобще не планетарен мащаб започват да досаждат на човечеството и особено на Народа в Русия, подтиквайки го да приеме в края на краищата историческо решение и да премери на себе си КРЪСТА на Първопроходец – КРЪСТА на Народа, на който е съдено да направи първата крачка !

2.  Цялата несправедливост, цялото беззаконие ( Аз не говоря тук за общото и постоянно усилващо се неразположение) някак си неочаквано се изсипа на главите на хората и подобно на менгеме ги задължава да се сплотяват около Създателя !

3.  Обърнете внимание : толкова дълго стоене на опашка от хора, желаещи да се поклонят на Пояса на Богородица и за да получат поне някаква Надежда, само потвърждава вътрешната тревога на хората за своя утрешен ден, та нали ситуацията в страната вече е достигнала апогея, или ( както знаете ) страната е преминала точката на незавръщане, след която без Бог настъпва АД !

4.  Аз предупреждавах Русия за това, че на 11.11.11 на нея и беше отредено първа да премине през Рубикона на Времената и това трябваше да принуди ( така се и случи ) Народа на Русия да отвори Нова страница в Историята на човечеството и да види там две думи – Святая Рус !

5. И ето сега идва времето на обратното броене, когато хората започват да изпълняват своята ГЛАВНА МИСИЯ във Вселенската Програма за Преображение на Пространството – те започват от фрактални частици на Твореца да формират или по-добре да се каже – да ТВОРЯТ ЦЯЛОТО !

6.  С други думи сега частиците, сътворени от Твореца започват, а друг път за тях няма, САМОСТОЯТЕЛНО ДА ТВОРЯТ Безличностно ЦЯЛО, и за изпълнението на тази историческа МИСИЯ на СъТворци ( на Русия като Водач на човечеството ) е отпуснато много малко време – Аз предупреждавах хората за това, че ЕСЕНТА на тази година трябва да стане и задължително ще стане ПРОЛЕТ на Духовното Преображение на целия ваш Народ !

7. Повярвайте, Аз задължително ще ви дам ЗНАМЕНИЕ, при това такова, че дори и невярващия човек ще се прекръсти, защото ще разбере, че с Бога шега не бива и че човекът, независимо от своя Божествен произход, е твърде малка частичка, за да спори с Бога и да поставя себе си по високо от Него !

8. Запомнете : не само че не е имало, но и никога няма да има човек, който да е по-високо от Твореца, хората са просто задължени да изпълняват Моите Правила (Вселенската Програма), тъй като във всеки друг случай – при неподчинение на Моите КАНОНИ на Вечността – в хората се включва програма за самоунищожение .

9. Повярвайте, Аз много искам хората като Мое фрактално подобие да са не само спасени, но и да създадат основата на Шестата раса !

10. Ако обаче хората продължават не само да оказват съпротива, но и да вървят против ВОЛЯТА на Твореца, то за Мен не представлява никаква трудност (така както е било и по-рано) да преместя стрелката на Проявения план на хората (техния живот) към природен колапс !

11. Нещо повече, Аз искам да уверя хората, че Преображението на Пространството ще засегне всеки човек без изключение и Новият честотен фон (високите вибрации) на Новото Пространство ще направи невъзможни за хората съмнението и неверието на тяхното присъствие в Плътния план.   

12. Самото Пространство вече изчезва из под краката на хората и човечеството, макар и под натиска на обстоятелствата, но вече започва все по бързо да се движи в областта на високите вибрации на Космоса, и по точно – приближава се до точката или границата на ОГЪНЯ !

13. Високите вибрации на Космоса са сродни с пречистващия огън, изгарящ всичко лъжливо и мръсно, което е натрупало човечеството за последните хилядолетия Духовно блудство.

14. Повярвайте Ми, уговорките вече приключиха и датата 11.11.11 наистина стана за Русия най-истинска точка на незавръщане към старите (нискочестотни) условия на проявлението на хората като притежатели на Божественото ПРАВО на Свободна ВОЛЯ !

15. Новият свят няма да приеме старото Съ-Знание на хората, което отдавна е изядено от лъжа и измама, а най-главното е че е съвършено неприемливо в представите си за Твореца и за своята люлка – Вселената !  

16. Аз достатъчно дълго обяснявах структурата на Мирозданието, без да се задълбочавам в подробностите на Неговия строеж, защото това за сега не е толкова важно за обикновените хора, за които беше нужно да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ и да направят повярвайте ИСТОРИЧЕСКИ избор за своята съдба и за съдбата на цялото човечество, тоест да определят своя път – към Бога или от Него !

17. Обикновеният или „малкият” човек, който така изведнъж, но по Моя ВОЛЯ излезе на главната сцена на ИСТОРИЯТА на човечеството, трябва без всякакви опасения и разбира се, без да се оглежда за някого си, включително и религиозната власт, да приеме решение не само за своето бъдеще, но и за бъдещето на цялото човечество.

18. Този исторически избор на „малкия” човек не се връзва по никакъв начин с гласуването на избор за изкривените представи за Пространството и бъдещето на страната; събитията на съзиданието, тоест проявената ВОЛЯ на Твореца подтикват този човек, без да се притеснява от нищо и никого да направи крачка над пропастта !

19. Не избор на изживялата се вече човешка регулярност, а избор на бъдещето на човечеството трябва да стане ДОМИНАНТА в промисъла на човека на ВЯРАТА, тъй като, ако неговият избор бъде направен в Моя полза, то Аз гарантирам, че всички хора на ВЯРАТА ще преминат в Пространството на Шестата раса !

20. Но ако изборът на хората е НЕВЕРИЕТО или дори СЪМНЕНИЕТО, то за бъдеще на Високите МОНАДИ на Твореца ще се наложи да се забрави за едно доста дълго време, защото хората на НЕВЕРИЕТО (повтарям: даже и хората на СЪМНЕНИЕТО) ще бъдат проявени на друга Планета за повторно еволюционно усъвършенстване (на Съ-Знанието), започвайки от нивото на Съ-Знание на човек животно !

21. А през това време хората на ВЯРАТА ще преминат в Света на СЪТВОРЧЕСТВОТО, който ще им отвори уникалните възможности на човека СъТворец на Божественото Пространство !

22. Повтарям: бъдете внимателни към външните събития, тъй като всичко ще бъде чуто от чуващите и видяно от виждащите. Този, който разбере това, ще може доста леко да премине етапа на трансмутация на биологическата си обвивка и да получи от Мен Ново звездно тяло – тяло на СъТворец, свободната ВОЛЯ на който се е съединила със свободната ВОЛЯ на Твореца, показвайки по този начин, и преди всичко на самия човек, ЧУДОТО на Богопроявлението в него самия.

23. Хората, разбира се ще изпитват болката на трансмутацията, та нали никой не им е обещавал безболезнено Преображение (още по време на живота им) ! Хората ще изпитат Трансформация или преход в друга (астрална) обвивка, осигуряваща живота на човека СъТворец в Новите, по-трудни условия на Космоса .

24. Аз ви предупреждавах, че вашето ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще ви съпровожда с външна промяна на вашите тела, дори и поради това, че в условията на високите вибрации (на високите честоти) междуатомното разстояние ще се увеличи малко и хората като че ли ще се поналеят и също ще се уголемят размерите си, при това значително подмладявайки се и ще променят, но вече окончателно, своята енергийна дажба на хранене.

25. Още миналата година Аз предупреждавах хората, че на тях ще им се наложи да променят своята дажба на хранене и ако някои хора престанаха да ядат животинска храна, то това единствено потвърждава, че трансмутация на биологичната обвивка на човека вече върви, и тя ще започне с всеки изминал ден да става все по забележима и по забележима.

26. Повярвайте Ми, новата ви небелтъчна обвивка вече се формира вътре във вас и сега вече необратимо се приближава към вашето Преображение ! Хората обаче не трябва да се плашат от неизвестното, защото тяхната трансмутация – е в ръцете на Бога, а отчитайки и проявената от Мен (при сътворяването на човека) ПЪРВОЛЮБОВ, хората трябва да се надяват единствено на най-доброто !

27. Аз не мога да направя (НА САМИЯ СЕБЕ СИ) лошо, затова всичко което става и ще става – всичко е за благото на хората на ВЯРАТА, при това независимо от тяхната възраст и националност, защото за Мен всички хора са Мое проявление в Плътния план, а сега вече и в Космическото Пространство на високите вибрации.

28. Скоро, много скоро хората на ВЯРАТА ги очаква Велико Духовно и телесно Преображение и въпреки Каноните на инкарнациите в Плътния план това ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще става по Новите, дарени на хората правила, защото хората на ВЯРАТА са заслужили ПРАВОТО да участват в СВЕЩЕНИЯ ПРОМИСЪЛ на Преображението.

                   http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=945                                                           http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-29.11.11.html                                                                              http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                     http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Категория: Изкуство
Прочетен: 2040 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 30.11.2011 10:36
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184643
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930