Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184270 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 26.11.2011 г.

image СаЛуСа , November 23 , 2011

Силата на хората нараства и това , което виждате по света , е как можете да постигнете успех , когато се обедините заедно в обща кауза . Може да е необходимо време , за да постигнете пълен успех , но веднъж след като сте търкулнали топката , инерцията и ще я води напред . Правителствата ще обърнат внимание на вашите искания или ще ги игнорират на техен риск . Вие създадохте условията , които позволяват на нас и на други да дойдем при вас на помощ и естествено ние работим зад кулисите , а влиянието ни помага в преките дейности по начин , който е от ваша полза . Както знаете , ние наблюдаваме какво се случва сега , а също и какво е планирано от тъмните сили . Ние сте стремим да ви поставим на пътя , който е най - стабилен и с вероятност да се избегне насилието . Колкото повече властите ограничават мирните демонстрации , толкова повече подкрепа получават те . Населението на света се пробужда за това как е било поробено за еони от време и няма да спре с претенциите си за промяна , докато не се върне суверенитета на хората .

Така че борбата продължава , Служителите на Светлината донасят все повече Светлина на Земята , която издига вибрациите до нови висоти . Бъдете сигурни , че всичко върви както е планирано и е достигната точката , от която могат да се проведат някои енергични действия . Нашите съюзници работят усилено , но се нуждаят от нашата подкрепа от време на време , за да достигнат целите , които им определяме . Както е посочено по - рано , ние бихме искали да видим стъпка напред към края на годината , това ще отвори пътя за по - голям скок напред . По всяко време използвайте интуицията си , когато сте лично замесени и където виждате необходимост да предприемете стъпки , за да се защитите срещу резултата от някое предприето действие . Ние мислим по въпроса за възможен недостиг на храна и прекъсване на енергията , които в някои райони може да ви причинят неудобства . Имайте предвид , че в близко бъдеще ние ще бъдем много по - близо до вас и най - вероятно ще можем директно да ви помагаме . Няма проблеми , които да ви засегнат за дълго , тъй като те са били очаквани предварително и са позволени .

Вие започвате да осъзнавате , че въпреки страшните прогнози за катастрофа , идваща с края на дните , до сега не е имало нищо подобно на тези предсказания и вие можете да се доверите на промените , които са се случили . След дълъг период от време вие с успех работихте упорито , за да издигнете вибрационните нива , а това преодоля нуждата от драстични промени . Въпреки че почистването и физическите промени все още се изискват , вместо такива от драматичен мащаб , те станаха по - локализирани . Когато можем да се присъединим към вас , ние ще работим заедно и ще поработим кратко по предизвикателствата , с които се сблъсквате . Много от прочистването дори не изисква от нас да сме на Земята и може да бъде извършено директно от космоса . Всъщност , ние правим това от доста дълго време , ето защо някои от вашите главни премеждия единствено ви причиниха ограничени неудобства . В епохата на ядрените опити , които замърсиха вашата атмосфера , ние бяхме отговорни да я изчистваме .

Ние силно се възхищаваме от всички вас , че поехте предизвикателството на дуалността , знаейки, че това ще бъде изключително труден опит . Единствено сега много от вас се пробудиха за истинската си идентичност и за факта , че вие не сте физическите си тела , а Същества от Светлина . След хиляди години и много животи , вие открихте способността си да настроите намерението си за това , което наистина искате и това , че вие не сте зависими от никой друг човек . Вече не е необходимо да приемате да бъдете поробени както много в живота и все повече и повече от вас поемат отговорността за живота си . С времето вие ще станете напълно независими и ще ви е позволена свободата да избирате собствените си преживявания , а този ден не е далеч . Това е въпрос на себе издигане , така че да станете Същество от висшите царства , а Издигането е част от това пътуване .

Засега приемете проблемите на ежедневието си , знаейки , че те са средство към края , който ще ви види да навлизате в нов период на опит . Вие не ще трябва да преминавате през дълги периоди на възстановяване , защото работата по възстановяването ще бъде много бърза . До тогава ние ще сме пристигнали на Земята и заедно ние ще подготвим сцената за затварянето на цикъла на дуалността . Ние от Галактическата Федерация на Светлината дълго се подготвяхме за ролята , която ще изиграем много скоро и знаем , че в основни линии вие сте готови да се присъедините към нас . Нивата на съзнанието на много от вас достигнаха точката , която ви прави достатъчно наясно , че разбирате висшата цел на Човека и работите към този завършек .

Идващата година ще бъде година на огромни постижения и не на последно място година на разрушаване на преградите , които са ви разделяли . Независимо дали това ще бъде поради политически , религиозни или расови причини , естествената склонност на човека е да бъде добър и миролюбив . Тъй като ще бъде сложен край на войната и заплахата от война , вие ще можете да работите заедно , без да се страхувате и доверието между хората ще се завърне . Справедливостта също ще се завърне и където е възможно всички действия срещу невинни хора ще се обърнат към добро . Ние знаем , че много от вас са били жертви на фалшиви такси и ако все още сте под арест или лишени от свобода , ще бъдете освободени .

Политиката ще се промени толкова много , че няма да има място за подкуп или корупция , а честността и прозрачността ще гарантира , че можете да имате пълно доверие на тези , които сте избрали . Ние вече достигнахме до тези политици , които са от Светлина и може да им се вярва напълно , че ще приемат присърце вашите интереси , когато бъдат назначени във временните правителства . Има много работа , но планираното се развива от доста дълго време , а онези , които ще работят с нас , са доверени и знаят какво се очаква от тях . В бъдещето политическата система ще работи различно , а вие ще имате много повече влияние върху това , което ще се случва , а то ще работи за хората .

Скъпи мои , чакането ви скоро ще свърши , а миналото ще изглежда просто като лош сън . Животът ще бъде бързо трансформиран в такъв , който е радостен , и най - сетне ще изпълни очакванията ви . Вече има успокоение , което навлиза в живота на хората , тъй като новите енергии оказват влияние и знаейки , че полезните промени са в пространството . Продължавайте да се фокусирате напред и не позволявайте на настоящия хаос да ви достигне , тъй като той няма да продължи наблизо толкова дълго , колкото може би очаквате .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас , които се спуснаха в усилията да донесете Светлина на Земята , а един ден ще откриете , че това е , за което сте дошли .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike23-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                  image                                                                                                                                                                                                                                                   image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Категория: Изкуство
Прочетен: 2917 Коментари: 4 Гласове: 8
Последна промяна: 28.11.2011 14:36
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184270
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930