Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184461 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 21.11.2011 г.
image СаЛуСа , November 21 , 2011

Веднъж след като сте решили къде ще отидете , не позволявайте на никого да ви отклони от целта и знайте , че сте се подготвяли за този период от дълго време . Изминахте много път и към сегашния момент би трябвало да знаете точно към какво сте се стремили . Вашата карма спрямо всички намерения и цели би трябвало почти да приключва , а в този живот много от вас са избрали да я изчистят напълно . Не се притеснявайте , ако знаете , че все още има работа за вършене , тъй като каквото остава , по времето на Издигането ще бъде покрито от  Закона на Милостта и следователно няма да се носи занапред . Поради кармата , много връзки пострадаха , но моля да помните , че веднъж след като сте напуснали това измерение , вие лесно можете да се съберете заедно отново . Вие ще приемете , че вашето Земно семейство сте поставени на местата си , за да отработите колективната карма на всички вас , а веднъж , след като напуснете ролите си , това слага край на проблема . Семействата често се инкарнират много пъти заедно и както можете да си представите , играят различни роли , дори движейки се от един пол към друг и често си сменят ролите . Това е една причина , поради която трябва да се въздържате да съдите другите , тъй като докато не се завърнете в по - висшите измерения , няма да имате цялата картина , обясняваща „ защо ” и „ с каква цел ” са вашите опити . Бъдете сигурни , че е било необходимо понякога да сте играли роля като едни от тъмните сили . Това не означава непременно , че сте имали живот с негативни нагласи .

Всичко около вас работи перфектно в синхрон със Закона на Вселената . А вие трябва да сте доволни от това . В противен случай вие бихте преживяли истински хаос с малка възможност да избягате от последиците . Непросветените измежду вас широко вярват , че това е случаят сега и без вашата вяра в бъдещето , не виждат изход от световните проблеми . Ето защо ние настояваме нашите съюзници да приключат дейностите си , така че ние да можем да организираме разкриване и да го придвижим към контакт с вас . Съществено е за всички онези души , които са имали малко или никакви знания за това от кого получават помощ в действителност . Ние вярваме , че веднъж след като сме официално разпознати и поканени да се приземим на Земята , нашето присъствие ще се разглежда като приятелско , а нашият план за издигането ви като приемлив за вас . Част от подготовките за това разбира се включат премахването на тъмните сили от всяка позиция на властта , тъй като веднъж , след като започнем почистването , ние искаме да можем да бързаме напред без закъснения .

Не се ли сбъдва сега мечтата за вас , че един ден мир ще се спусне над Земята , а войната ще бъде завинаги свършила . Мирът вече започна , а от известно време ние пазим мира от ваше име . Не веднъж , а много пъти през последния половин век , ние спирахме умишлени действия , които имаха намерение да започнат друга Световна Война . Това дори продължава сега , но ние навлязохме и предотвратихме използването на ядрени съоръжения . Има някои тъмни групи , които процъфтяват , когато избухнат войни и примерно нямат угризения при доставката на оръжия и на двете враждуващи страни в конфликта . Това е продължавало от доста дълго време и се е доказало като много печелившо . Дилърите в смъртта са затваряни , а техните оръдия и оборудване скоро ще станат нефункциониращи . Имаше времена преди няколко хиляди години , когато вие не сте знаели по - добре , а Човешката раса беше много по - склонна да гледа на странниците като на заплаха за нейното съществуване . Сега вие се обединявате , разпознали , че Всички сте Едно и че вашия прогрес би бил най - добре постижим чрез сътрудничество . Преди всичко , всички вие в крайна сметка сте се насочили към една и съща цел , тъй като се стремите да се върнете към Източника на Всичко Което Е .

Всяка душа по един или друг начин ще ни види много скоро , а ние ще ви просветим , където препъни камъни ви спират от приемането на истината , както ще бъде дадена от нас . Сега вие намирате за трудно дори да си помислите , че вашите вярвания биха могли да бъдат поставени под въпрос , и все пак , без да ги оставите , няма да можете да се придвижите напред . Не казваме ли , че вие трябва да вярвате на интуицията си , а този съвет никога няма да бъде по - важен , отколкото е сега . По този начин вашият Висш Аз ще ви придвижи в ситуации , които ще осигурят отговорите , от които се нуждаете . На всичко отгоре за това , което правите , имате вашите Водачи и Ангелски Същества и можете да се обърнете към тях , ако се нуждаете от съвет . Вие никога не сте сами , но вашите Водачи не могат да ви освободят от всички опити , тъй като някои са необходими за вашата еволюция и за да минете през тях .

Живейте знанието си сега , тъй като това е много важно във време , когато събитията може да се струват много объркващи за много хора . Тогава можете да помогнете на другите със своите знания , а това ще бъде практически полезно , що се отнася до дезинформацията . Да подбираш истините сред лъжите не е за неинформираните , но може да бъде мощно предизвикателство дори и за Служителите на Светлината . Факт е , че медиите все още са много сдържани и подлагането на цензура не помага , но страхът от противоречащи си лъжи не е толкова голям , както беше , и настъпва все по - голяма отвореност . Подкупите и корупцията са почти епидемични в много държави по света , а това ще трябва да се промени много скоро . Всички тези въпроси са под наше разглеждане , така че ние можем да намерим начини да ви помогнем . Медиите трябва да спечелят уважението на хората , а това също се отнася и за политиците , сред които са били разпространени шарлатани и престъпници . Това трябва да се промени и да се промени бързо , за да се възстанови доверието .

Призивите за промяна от вас , подкрепени от демонстрациите , които все още са активни , продължават , а властите не могат да спрат разпространението им . Енергията така да се каже е собствен живот и е привлечена към подобна енергия , като получава тласък от нея . Че това време трябва да е дошло , не е изненадващо , тъй като вие сте изграждали устрема от много години . Сега вие сте на път да се възползвате от наградата за вашето упорство в лицето на голямо съпротивление , което е било сериозно отслабено от идващата енергия на Светлината . Независимо от покачванията и спадовете по пътя , на вас винаги ви е било предопределено да спечелите битката с тъмните сили , така че няма нищо , за което да се тревожите – вие сте победителите . В не толкова далечно бъдеще ние ще отпразнуваме това заедно и то какво време ще бъде . Ние обаче мислим , че вие все пак не сте напълно наясно какво великолепно постижение ще бъде и докъде ще се разпростре то . Много души зависят изключително от резултата и се подготвят да се развеселят .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви обичам всички вас заради приемането на такова предизвикателство , което ви свали долу , но вие никога не се предадохте и отскочихте пак , показвайки силата на Светлината и Любовта .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike21-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                        image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2528 Коментари: 2 Гласове: 10
Последна промяна: 21.11.2011 23:43

image СаЛуСа , November 18 ,  2011

Когато се фокусирате върху бъдещето , можете ли да почувствате издигащата енергия около вас , ако си осигурите време за себе си да се отпуснете в тихо обкръжение , със сигурност ще успеете . Не е необходимо да носите бремето на света върху раменете си , просто му позволете да си намери своят път към завършването , защото това е белег на времената , в които се намирате . Вие трябва да бъдете достатъчно уверени в съдбата си , за да повярвате , че сте на прага на велики промени , които ще ви поставят на нов път , оставяйки старата парадигма назад . Издигането е вашето бъдеще , трябва ли ви желание да го приемете , много усилия са нужни , за да се гарантира , че всички души са в контакт с истината . Дали тя ще стане част от вашите убеждения чрез замяната на фалшивите учения , е личен избор на всеки .

Време е да поемете отговорност за вашето бъдеще , а да не разчитате на други хора докато не сте сигурни , че те говорят истината . Ето тук влиза в действие вашата интуиция и това ще бъде надеждно , освен ако не позволите на егото си да ви диктува друго . Понякога хората нямат желание да се откажат от техните любими теории и по - скоро биха живели с несигурността като техен спътник . Разбираме колко е трудно да приемете , че сте били подвеждани от онези хора , на които сте гласували доверие . Обаче , когато решите да сте самите себе си , ще откриете , че няма липси на информация и напътствия , които да ви изведат на правилната следа .

Просто поставете , когато търсите целта на живота , началото от факта , че има само Един Бог , в който съществува целият живот . Това така да се каже , ще изчисти терена , що се отнася до различните религии , тъй като нито една като съпоставка с друга не може правилно да твърди , че е единствената , която пази истината . Това ви е било казано , вие имате вечен живот и не сте вашето тяло , а променяте формата си всеки път , когато се инкарнирате . Обаче , вашата душа , която е вашата божията искра , е неразрушима и преминава през еволюционен опит и винаги се стреми към по - висшите измерения и в края на краищата към Източника на Всичко Което Е . Ако можете да приемете , че това са верни твърдения , това ще ви даде база за разширяване и ще станете по - просветени .

Повечето хора са чули за Майсторите , а когато обикалят по Земята , техните учения ще ви дадат възможност да проверите колко сте напреднали във вярванията си . Ще има някои , които ще са в точка , от която нямат лични убеждения и се чувстват неподговени да вземат решения , които биха променили посоката на живота им . Те няма да бъдат принуждавани в нищо различно , но ясно са неподготвени да излязат от третото измерение . Следователно те ще продължат да живеят в същото това измерение , докато изберат да се събудят . По никакъв начин на тях няма да се гледа като на провалили се , тъй като ваш е изборът колко дълго да прекарате във всяко едно измерение . Истината е тази , че веднъж след като станете Същества от Светлина , ще имате силно желание да напреднете в по - висшите измерения .

Във вашата антична история имате много обяснения за боговете , които са дошли на Земята и по - често за  „ онези , които дойдоха от небесата ” . Една ли има по - подробно наблюдение , а това означава точно това , което е казано . Сега , когато от дълго време сте свикнали с виждането на корабите ни в небесата ви , вие осъзнавате , че това е ясно обяснение за Космически Същества . За Човек от преди няколко хиляди години ние бихме изглеждали като богове , а това обяснява многото , което е останало мистерия за толкова дълго време . Обаче, не всички контакти са били осъществявани с желание да ви се помогне и някои са се възползвали от вашите вярвания , че са били богове . Това е причинило изопачаване на причината ни за контакт с вас , но ние сме радостни да кажем , че с времето мнозинството от вас ни приемат като Същества от Светлина . С идващите висши вибрации това ще се случи на Земята , повече няма да е възможно на личности от по - ниска вибрация да проникват на Земята .

През втората половина на следващата година , Лемурианците , които са ваши древни братя и сестри , ще се присъединят към вас от Вътрешната Земя и заедно с други посетители ще имате много да учите . Много други души са нетърпеливи да се представят , за да бъдат част от финалните етапи на приготовленията ви за Издигане . Ще имате повече от достатъчно помощ за разнообразните проекти , в които ще бъдете призовани да помагате . Естествено не се свършва с Издигането , тъй като то е началото на нова ера на сътрудничество , за да ви издигне до нивото на Галактически Същества . Така че следващите няколко години ще бъдат наистина вълнуващи , а вие също ще сте достигнали етап на съществуване , където промените във физическото ви тяло ще са преодолели условията , които преди са водели до стареене .

Ние сме ви казали толкова много за промените за бъдещето , но бързаме да добавим , че не всичко ще се случи в рамките на следващите 12 месеца . Обаче ,  скоростта , с която това ще стане , ще ви поддържа доста заети . Нивата ви на съзнание ще са се повишили чрез 11.11.11 и ще продължават да се повишават още в бъдеще . В този аспект вие ще станете все - знаещи и ще сте си спечелили правото да бъдете наричани Майстори . Помнете , че някога преди сте били в онези по - висши нива на съзнание и сте изгубили много от него , тъй като сте се спуснали надолу в дуалността .

Скъпи мои , ние от Галактическата Федерация сме събрани за финалните дни на последните заговорници , които могат да оказват само символична съпротива сега , когато тяхната власт е сериозно отслабена . Ние винаги сме били способни да прекосяваме небесата ви доста безопасно , а случаите , когато научавате за разбити кораби , неизменно са нарушители като Сивите и техните Рептилни приятели . Скоро ние ще се чувстваме по - свободни да сме по - открити в пътувания около Земята и възнамеряваме повече от вас да видят нашите кораби . Вие навлизате в период на усилена дейност и на Земята , и извън нея , Божествената дата за Разкриване бързо наближава , а необходимите подготовки за обявяването му , които ще го предшестват , са изготвени .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми харесва идеята да видя вашата наслада и вълнение , когато първите от вас бъдат поканени на корабите ни . Ние можем да ви кажем всичко , което сме искали за себе си и за нашите кораби , но нищо не може да се сравни с впечатленията от първа ръка , с които ще бъдете оставени . Срещата с нас също ще разсее всички останали съмнения , които може да сте имали за нас . Когато говорим за изпращане на нашата любов , това е нещо , което ясно ще почувствате , когато сте в наше присъствие .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike18-11-11.html
                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1750 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 21.11.2011 16:01
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184461
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930